Heyy sexy mään.

Anonyymi-ap

Kauppalehtykäisessä oli uutisointinen että sexy määniä on lähtenyt sponsseeraamaan korruptin tavoin Tookmänni konserni lähettäen 12 metrisen kontillisen Purinamiin ilmaisia 9 litran ämpäreitä.

Kekkiläisen toimari Herra Kikkeliskokkelis sen sijaan on lupautunut pimeästi toimittavan mustaa multaa.

Päivittäin siemensyksyjä harrastava TT hyvänä ystävänä on lähtenyt kartoittamaan Hesasta Stadin siementarjontaa.

Herra Elämä nöörinöörinä on jo suunnitellut alipaineella toimivan kastelujärjestelmän, joka toimii painemittareiden viisareiden liikahtamatta.

Valtakunnallisen rakennusliikkeen Stadin konttorin päällikkö 44 on lupautunut pyyteettömästi empaattiselle toimittamaan paketillisen vanhoja hakitelineitä ja pressua kasvihuoneen rakentamiseen ja jeesusteippiä tarvittava määrä.

SS pelipaikalla ollen on lähtenyt kartoittamaan konsernille jakelupisteitä.

On hyvä että on suhteita ja todellisia kavereita, joiden kanssa voi silloin tällöin ottaa urheilua katsellessa krapulakännit.

7

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Moi Dille, me ollaan ison päällikön kans diilattu sun juttus kuntoon, että voit aloittaa heti kun heräät siellä suomen aikaan.

   Iso päällikkö kutsui Namin kyläpäällikön kerholle puhutteluun, joten sulla kaikki luvat kunnossa ja koko tuotanto katumyyntiin, siis korruptit juunou vanha kettu.
   Sun täytyy vaan hoitaa välis kasipallojen kans kuntoon, niin baana on vapaa.
   Lainaa jostain laatupyörä kun meet kasien kerholle kertoon että oot merkittävä henkilö, älä munaa ittees Ducatillas.

   Mä järjestin sun teltalle rakrak-luvan ihan makmaak ja thutong, se onnistu ihan maipenrai vaan.

   Kirsi Rönty Stadin rak-ennus-tarkastaja

  • Anonyymi

   Oliko sinulla yöllä muuta mietittävää kuin suomi24

   • Anonyymi

    No mutta siinäpä sulla nyt lauantaiaihetta kerrakseen.

    S


  • Anonyymi

   Savossa ollut perjantai-illan huumaa taas 63 vuotiaalla raittiilla perheenisällä, jolla karatevyöhön on äiti ommellut söpöt danit ja Pamse- nallen rintamerkiksi.

   Ämpäriin täytyy porata pohjaan reikiä että "ruukku" hengittää ja laittaa pohjalle sepeliä tai ruukkusoraa viiden sentin kerros takaamaan hengityksen ja ylimääräisen veden poistumisen.

   Täällä meilläpäin ollaan niin herranpelkoisia, että pelkäävät vieläkin kasvatuksen olevan laitonta, eivätkä uskalla oikein edes keskustella asiasta etteivät ole sitten asianosaisia.

   Ne kenellä on kotikäyttöön puskia, laittavat ne mielellään ei kenenkään maalle ojanpientareelle jonnekin niin oli ennenvanhaan helppo sanoa että ei tiedä kenen ne on.

   Golfkenttien reunoilla sijaitsevien residenssien puutarhoista on lehahtanut joskus selkeä kannabiksen tuoksu ja caddie on laittanut sormen suun eteen että hysst..

   Nyt ei tarvi laittaa enää kasveja ojanpientareille eikä sormea suun eteen, kun se on laillista.

   Thaimaa käyttää kaikki keinot saada maahan lisää työpaikkoja, farangeja ja rahaa ja tämä on yksi niistä keinoista. Kun tällä tielle on lähdetty, siitä ei enää luovuta.

   Pattayalla Starbuckin tilalle tullut pössyttelybaari https://ibb.co/HYxMN0q

   2010

   • Anonyymi

    Terkkuja Pattayalta, laskeskelin mopoillessa että ainakin kahdeksan kannabisbaaria tai kauppaa on ilmestynyt. Heinäkuussa ei ollut vielä yhtään, tai en ainakaan nähnyt. Kovat hinnat on kyllä, parempi jointti maksaa viskipullon verran.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Terkkuja Pattayalta, laskeskelin mopoillessa että ainakin kahdeksan kannabisbaaria tai kauppaa on ilmestynyt. Heinäkuussa ei ollut vielä yhtään, tai en ainakaan nähnyt. Kovat hinnat on kyllä, parempi jointti maksaa viskipullon verran.

    Vielä jos saadaan kasino Pattayalle, niin se on täyskäsi.


   • Anonyymi

    No koska alkaat poraileen reikiä ämpäreihin, vai ootko vaan saanut mieleisen opiskelun- ja kirjoittelunaiheen itsellesi, että saat päteä olevasi myös pössyttelyasiantuntija?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3586
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   395
   1269
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1246
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   419
   1198
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   62
   757
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   717
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   703
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   691
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   635
  Aihe