Maailman kuumin dokumentti

Anonyymi-ap

20

344

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Surrealistista.

  • Anonyymi

   Varpitus. Rokotetuilla voi mennä yöunet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomessakin poliitikot ovat tienneet, että kyseessä on väestön vähennyspiikki useilla miljardeilla ylisuuren maailman väkiluvun pienentämiseksi. Juuri siksi Sauli Niinistön perhe, tai yhdenkään kansanedustajan perhe, ei ole ottanut ensimmäistäkään aitoa koronarokotetta. Feikkipiikkejä on otettu kansan huijaamiseksi osallistua kuoleman pika-arpajaisiin.

  • Anonyymi

   Koronarokotusten alusta asti on vaikuttanut siltä, että rokotekampanja on tarkoitettu tiettyjä useita ominaisuuksia omaavien ihmisten tappamiseen, ikään kuin arpomalla. Eli, että olisi arvioitu kuinka isolla osalla maailman väestöstä on yhdellä ja samalla henkilöllä useita tiettyjä spesifejä ominaisuuksia, jotka tarvitaan aiheuttamaan kuolema rokotteen avulla. Veriryhmä voisi olla yksi osatekijä, mihin voisi liittyä vaadittavaksi muita ominaisuuksia esim. siten, että on voitu arvioida vaikkapa 20 % väestöstä kantavan "koodia", minkä kohdalla rokote tappaa jo lyhyen ajan sisällä.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Esitys jatkuu.. jatkuu.. jatkuu... 😷


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Genotoksisuustestejä ei ole vieläkään tehty - miksi ei? - Senaatin arviot 8.11.22
   https://www.youtube.com/watch?v=OnSYwpv6kG4

   Geeniteknologiavirasto ei tarkastele potilasturvallisuutta osana geeniteknologialain mukaista toimeksiantoaan. Mitä hyötyä geenitekniikkatoimistosta on, jos se ei tarkastele potilasturvallisuutta?

   Lisäksi TGA ei edes tiedä, onko se tutkinut genotoksisuutta - sen oli otettava se huomioon.

   Tästä huolimatta terveysministeriön ministeri Brendan Murphy väittää luottavansa suuresti sääntelyjärjestelmäänsä. Kuvittele.

   Sitten hän väittää, ettei ole mitään todisteita sellaisista asioista, joita ehdotan mahdollisiksi. Mitäs sanotte kaasunvalaistuksesta? Hän pyyhkii juuri pois lähes 140 000 rokotevahinkoa ja yli 10 000 ylimääräistä ei-Covidkuolemaa.

   Edelleen professori Kelly väittää, että hän ei erehtynyt myöskään tartunnan leviämisen suhteen, vaikka tutkimuksissa ei ole koskaan havaittu IgA:n lisääntymistä, ja FDA:n mukaan ei ole todisteita siitä, että v-rokote pysäyttäisi tartunnan leviämisen.

   Sitten he väittävät, että se pysäytti aiemmat variantit. Tämä on räikeän väärin. Joko IgA-vaste syntyy tai sitten ei. Aiemmat tartunnat pysäytettiin julmilla ja tarpeettomilla lukituksilla ja rajojen sulkemisella.

   Prof. Kelly syyttää minua sitten kirsikoiden poimimisesta. Tämä on sitä, että pata haukkuu kattilaa mustaksi, jos koskaan olen nähnyt sellaista.

   Sitten hän väittää, että rokotteet vähensivät sairaalahoitoa, vaikka ei ole mitään todisteita näiden väitteiden tueksi, mutta hänen mukaansa se on totuus.

   Tämä kuulustelukierros saa luultavasti kultamitalin valheiden ja harhautusten määrästä.

   • Anonyymi

    Amerikassa mennään oikeuteen monista rokote/pandemia asioista.


  • Anonyymi

   "Syntyneitä ennätyksellisen vähän alkuvuodesta 2022

   Suomessa syntyi tammi-kesäkuun 2022 aikana 22 180 lasta. Lapsia syntyi 2 453 vähemmän kuin edellisen vuoden vastaavana ajankohtana. Tammi-kesäkuussa syntyneiden määrä oli mittaushistorian alhaisin. Syntyneiden kuukausittainen aikasarja alkaa vuodesta 1900."

   https://www.stat.fi/uutinen/syntyneita-ennatyksellisen-vahan-alkuvuodesta-2022

   Onko rokote aiheuttanut keskenmenoja ja sikiökuolemia puolen vuoden aikajaksolla noin 2 400?

   Jääkö v. 2022 syntymättä rokotteen aiheuttamien keskenmenojen ja sterilisaation vuoksi lapsia 4 500 - 5 000 vähemmän, kuin mitä heitä syntyisi jos koronarokotteita ei olisi?

  • Anonyymi

   Se on menoa nyt 😂🤣

   https://www.foxnews.com/health/vaccinated-americans-a-majority-of-covid-deaths-for-first-time-in-august-analysis

  • Anonyymi

   Mikä aiheuttaa 67 prosentin laskun Australian syntyvyydessä?
   https://www.youtube.com/watch?v=4CE6UDf-n4Y

   Australian tilastokeskuksen (ABS) luvut osoittavat, että kuukausittaiset syntyvyysluvut ovat vähentyneet järkyttävät 67 prosenttia heinäkuun ja joulukuun 2021 välisenä aikana.

   Hallitus väittää, että olen ymmärtänyt faktat väärin, mutta tiedot on julkaistu ABS:n verkkosivuilla kaikkien nähtävillä. Arvatkaa, mikä merkittävä tapahtuma sijoittuu noin yhdeksän kuukautta ennen näitä tietoja...

  • Anonyymi

   Rokotetut ihmiset muodostavat nyt enemmistön covid-kuolemista
   https://youtu.be/vAoQcGfGxCk?t=2284

   He siis myöntävät, että koko juttu oli valetta? | Redacted Clayton Morrisin kanssa

   Tohtori Fauci pitää viimeisen lehdistötilaisuutensa, ja hänen sanomansa saattaa järkyttää sinua. Maailman terveysjärjestö julkaisi karkean luonnoksen uudesta pandemiasopimuksesta, joka antaisi uskomattomat valtuudet valitsemattomalle globalistien ryhmälle. Tutkija Whitney Webb puhuu kanssamme tästä huolestuttavasta kehityksestä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   152
   1823
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1357
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   971
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   795
  5. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   707
  6. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   705
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   309
   694
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   632
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   246
   604
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   528
  Aihe