Nuorempi nainen vie miehen jalat alta

Anonyymi-ap

27

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan toi akkakin vanha jo mutta uutinen hyvä esimerkki ensisilmäyksellä rakastumisesta

    • Anonyymi

      Tuohan on jo ihan kurppa palstakriteereillä. Te palstapojat olette kyllä harvinaisen epäjohdonmukaisia näissä turinoissanne.

    • Anonyymi

      Ei ole nuorempi nainen vaan hyväkroppainen nelikymppinen. Waldokin on nuorekas keskiverto viisikymppiseen verrattuna.

      • Anonyymi

        Waldo näyttää musta (olen nainen) ihan ikäiseltään kuuskymppiseltä


      • Anonyymi

        Vaihdevuosi ero todennäköisesti miehellä taustalla. Kovin montaa vuotta hyvää elämää nuorikko ei pysty tarjoamaan, ja sitten iskee déjà vu. Positiivista nuorikossa on ihmismäiset peräkontti sekä koipi-reidet .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Waldo näyttää musta (olen nainen) ihan ikäiseltään kuuskymppiseltä

        Jalkahiki-Viki..jalkahiki-Viki liki supermies..


    • Anonyymi

      jalat alta eli operaatio kenkien poisto?

    • Anonyymi

      suosittaisin tuota elokuvaa norjalaisten hauska ja aivan hyvin tehtykin: peikko Elli-Trolli lähtee karkuteille menemään ja e3i pieni kuin joku joulutonttu.

      https://www.imdb.com/title/tt11116912/

    • Anonyymi

      nyky nuorille ikä ero tunnu vieraalta,ovat asijalla kun ole viellä parisuhteessa,

    • Anonyymi

      Tuollainen voi tuntua naisillekin hauskalle jos on pehmoinen peti ja sitten paljaat jalat niin tuntuu hauskalle ja pehmoiselle omat jalatkin nukkuessa :D:D:

    • Anonyymi

      Ihana pari! Hienoa, että molemmille on löytynyt rakkaus! Kaikkea hyvää.

    • 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

      • Anonyymi

        Tuo nainenhan on ohittanut oman 30v rajasi kauan sitten.


    • Anonyymi

      Ketä tämän pitäisi heilauttaa? Oletko jätetty ja itsetuntosi on nollissa? Näinkö uskot sen korkeallekkin kohoavan💩

      • Anonyymi

        Luuleeko tällaisten aloitusten postaaja todellakin että yksikään hänen agendaansa uskoo,eihän hän usko siihen itsekkään. Täällä päivät päästään inisee,vaikka maailma on täynnä niitä alle nelikymppisiä,senkus menee ja valitsee! Menkää ihmeessä. Mutta ei😌kun se vanhempi oli parempi ja rakkaampi ja sitä vain kaipaa. Siksi suomi24 Sivuilla itkee ja yrittää epätoivoisesti omaa habitustaan nostaa,että tämä jättäjä ajattelisi suurenkin mokan tehneensä jättäessään tuollaisen tyhjäpään.💩


    • Anonyymi

      Jos jalkapallon nimi olisi jalka-pippeli tai jalka-kikkeli?

    • Anonyymi

      Hyvä unisatu tavallaan on jos alat ajattelemaan jotain tyttöjen kertomaa hassua juttua sitten jo uni tulee ja alkaa väsyttämäään koko asian ajatteleminenkin.

    • Anonyymi

      Eikä aloittajalla ole tähän mitään vastata. Häpeissään sulkee puhelimen ja odottaa uutta uutista millä vois taas tietyssä katkeruuden mielialassa postailla kakkaa💩

    • Anonyymi

      Ei ihme. Jos 6-kymppinen ukko pukeutuu revittyihin farkkuihin ja vinolippikseen, on saanti taattu. Itse ole vasta 5 -kymppinen, mutta revin juuri varastosta löytämäni farkut ja laitoin päähän hankkija -lippiksen. Lähden nyt saman tien paikalliseen kaljabaariin. Tuollaista harmaata sänkeä kuin Waldolla on en nyt tähän hätään saa (ei löytynyt harmaata tai edes valkeata väriä). Toivottavasti lykästää minuakin.

    • Anonyymi

      Jutussa https://www.is.fi/viihde/art-2000009260334.html mainitaan että "avioero ajoi ... terapiaan". Se ei ole lainkaan totta, vaan parisuhteeseen (joka kestänyt yli 20v) ilmaantunut ankara ongelma aiheutti avioeron ja tarpeen piipahtaa henkiparantajan pakeilla. Avioero ei ole ongelma, vaan seuraus.

      Kuvio viittaa selvästi vaihdevuosien aiheuttamaan seksin ja seksuaalisuuden päättymiseen. Mutta, miksi "terapia" piti tuoda jutussa esiin, onko se toimiala-mainontaa? Ikään kuin uusi tyttöystävä olisi henkiparantajan ansiota.

    • Anonyymi

      Onko tämä herra komea? Mitä tahansa "komea" sitten tarkoittaakaan. Minusta ei ole, vaan en osaa tarkasti arvioida koska olen mies. Vähän kaljamahaa, kasvoiltaan ei lähelläkään Hollywood miestä. Mutta hän on esiintyjä, joten varmastikin alfa-mies.

      • Anonyymi

        Ihan tavikselta tuo minusta näyttää. Tosin nuo kehumasi hollywood miehetkin näyttävät minun silmiini pääosin varsin taviksilta. Osa jopa rumemman puoleisilta taviksilta, eivät lainkaan minun makuuni komeilta.


    • Anonyymi

      ei niin saa tehdä

    • Herra on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja festarilla keikan nähneenä tiedän, että karismaa löytyy. Karisma vetoaa useimpiin naisiin ja silloin ei ehdokkaista ole pulaa!

      Herrassa ei näy ulospäin ukkoontumista, vaikka merkittävällä osalla 10-20v nuorempia sama näkyy! Jos pää vielä toimii, niin ei ikä ole mikään este useimmille naisille. Nainenkaan ei ole enää ihan nuorikko vaan 40v eikä 16v ikäero ole keski-iässä kumminkaanpäin mikään mahdottomuus, jos vanhempi osa-puoli on viriili ikäisekseen.

    • Anonyymi

      Tuo nainenhan on ohittanut palstalla määritellyn kurppaiän jo aikaa sitten. Nyt kuitenkin on jotenkin hehkutettu "nuorempi nainen". Jotenkin näitä lukiessa tuntuu, että palstan miehillä ei ole oikeasti käsitystä siitä miten nuori vaikkapa se "kurppaiässä" oleva kolmekymppinen nainen oikeasti on. Tuo juttun nainenhan ei mikään nuorikko enää ole, mutta ei vanhakaan (kuten nyt selvästi käy ilmi, kun tuota ikäeroa tässä aloituksessa hehkutetaan). Hän on varhiaskeski-ikäinen nainen, joka on jo ehtinyt elämää elämään. Sinällään tuossa tuon parikunnan iässä tuollainen 16 vuotta suuntaan tai toiseen ei tunnu oikeastaan enää missään. Se ei tuntuisi missään, vaikka nainen olisi sen 55 ja mies nuorempi. Tärkeintä on, että elämäntilanteet kohtaavat ja osapuolet ovat sopivasti samanlaisia.

      Jotenkin tuntuu, että palstalla vain tuo ikäero on se jotenkin oleellinen juttu näissä. Vaikka mies olisi 80 ja nainen 60, niin silti hehkutus olisi 20 vuotta nuoremmasta. Näin siitä huolimatta, vaikka samat hehkuttajat ovat sitä mieltä, että se 60 vuotias nainen on ollut kurppa jo puolet elämästään.

      • Anonyymi

        Niin tietysti. Kurppa haukkujat on jätetyksi tulleita,noin omanikäisiltään. Mitään keinoa ei ole pahaa oloa purkaa ,kun palstalle haukkua näitä omanikäisiä jättäjiä ja epätoivoisesti pähkäillä että miten voisi parhaan myrkyn keittää. Noo, vetästään esiin nuoruuskortti. Ajatellaan että se loukkaa,koska itseä vanheneminen pelottaa,ja jättäjä vieläpä vaihtoi nuorempaan mieheen. Oijoijoi kun kismittää.Ap on oikeasti kade ikäisilleen naisille,joita puumina pidetää ja hän joutuu tyytymään omaan räpylään💩


      • Tästä aika samaa mieltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe