Lääkkeetkö

Anonyymi-ap

Harmaa Skoda Poika unohdit lääkkeesi kun sitä hoet kokoajan vai loppuiko järki....

28

807

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sama räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Kyllä tuon harmaa skoda tampion kaikki tietää, jätkällä on lääkkeet unohtunut ottaa.......

  • Anonyymi

   Aivan Sama räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla fhv, joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Täysin sama räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Molopää Aivan Sama räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla fhv, joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Lahopää räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla fhv, joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

   • Anonyymi

    Harmaalla skodalla teki u-käännöksen? Voi hyvä Sylvi minkä mäni tekemään! 😱


  • Anonyymi

   Taitaa olla yksinäistä kirjoittajalla ? 😂😂😂

  • Anonyymi

   Paskahousu Lahopää räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

   • Anonyymi

    hakeudu hoitoon ohjaukseen kun toistat tota propakantaa


  • Anonyymi

   ISO Paskahousu Lahopää räkä housu jätkä musta paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Molopää Paskahousu räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   Ei juma nyt on hyvä ja asiaa täynnä oleva ketju, lisää tämmöistä!

   • Anonyymi

    Tää on NBK:n jäsen, eli valmis tappamaan.


  • Anonyymi

   Papukadun perheenisä kannatti ennen vihreitä ja Haavistoa, teki U-käännöksen kun perusti perheen ja nyt esittää kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka oli tyttöporukoiden hyvin naisellisesti käyttäytyvä solidaari pelkästään kaverimielessä ja kaikki luulivat häntä homoksi. Nyt esittää machoa vaikka pää on sekaisin kuin muunsukupuolisella. :DDDD

  • Anonyymi

   Parempi olla ELOSSA kuin taistella sinua murhaavaa vasikkaa vastaan joka piiloutuu lain ja vakuutusten taakse. Mulla ei oo enää mitään menetettävää. Haasta mut oikeuteen vasikka.

   • Anonyymi

    ELOSSA pysymisen edellytys on tietenkin, että tämä maailmanhulluus loppuu. Olet mestari maailmankaikkeuden manipuloinnissa ja sait tyttökavereittesi puolesta minulle diagnosoitua skitosfrenian vaikka minulla ei ole avointa psykoosia. Olin puolustuskyvytön psykiatrian takia. Kaikki mitä tein niin siitä joutui vankeuteen, psykiatriselle osastolle. Sinä taas kuulut tuonelaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ELOSSA pysymisen edellytys on tietenkin, että tämä maailmanhulluus loppuu. Olet mestari maailmankaikkeuden manipuloinnissa ja sait tyttökavereittesi puolesta minulle diagnosoitua skitosfrenian vaikka minulla ei ole avointa psykoosia. Olin puolustuskyvytön psykiatrian takia. Kaikki mitä tein niin siitä joutui vankeuteen, psykiatriselle osastolle. Sinä taas kuulut tuonelaan.

    Papukadun kemppainen, olet saastaa joka on ylimielinen kaikkia sinua arvostelevia kohtaan. Menestyt vain pimeästä pahuudesta, sinussa ei ole tippaakaan ihmisyyttä, vain sosiaalisia taitoja ja manipulointia. Et osaa lopettaa, se pitää tehdä kolmannen osapuolen toimesta.


  • Anonyymi

   ISO molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKAR

   • Anonyymi

    "Iso jätkä" kemppainen nyrkkitappelu ok? Voin tulla sinne Imatralle milloin haluat minun aikatuluihin sopiviin hetkiin. Anelit rauhaa ylilauta foorumilla, mutta kuitenkin jatkat vainoa. Sinun kanssa ei voi KOSKAAN tehdä rauhaa koska et tunne empatiaa vaan sairasta murhanhimoa.


  • Anonyymi

   VATIPÄÄ ISO molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

   • Anonyymi

    Nää tälläset ketjut vois feidata heti alkuunsa. No eihä miul muuta.


  • Anonyymi

   Harmaa skoda FHV- kuski VATIPÄÄ ISO molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   !!!!!!!! Harmaa skoda FHV- kuski VATIPÄÄ ISO molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI.

  • Anonyymi

   @@@@@!!!! Harmaa skoda FHV- kuski VATIPÄÄ ISO molopää sama räkä housu jätkä MUSTA paskainen stetsoni LAHOSSA PÄÄSSÄÄN välillä PUNAINEN lippiskin on ollu lahopäässä, ajaa harmaalla skodalla FHV- , joka lähi idässä teki u käännöksen oli joutua VANKILAAN mutta tuhersi itkua ja pääsikin kotiin siis joutui ikuinen pääsykielto kyseiseen maahan kerrostalo kyttääjä RUNKKARI. TÄYSI TAMPIO PASKAT HOUSUSSA KOKOAJAN

   • Anonyymi

    Onkohan sulla se lääkedosetti oikeasti hukassa? Ootko kattonu ettei se ole esim. sohvan alla?


  • Anonyymi

   Harmaa skoda kuski FHV - Onkohan sulla se lääkedosetti oikeasti hukassa? Ootko kattonu ettei se ole esim. sohvan alla? Sait punasen lippiksen lahoon päähäsi

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   392
   2790
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   47
   1183
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   386
   1075
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   68
   994
  5. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   56
   872
  6. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   860
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   848
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   763
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   744
  Aihe