Metsienkäytön rajoituksien todellinen syy: SotaRikosliitto

Anonyymi-ap

Kaikki nykyisen Suomen valtion, ek-medioitten ja kaupallisten toimijoiden tehtävät, on kohdistettu yhteen tavoitteeseen, pörssirikollisten / AutokratiaUsan SotaRikosliitto-militarismi-hankkeisiin.

On metsienomistajien itsepetosta väittää, jotain luonnonsuojelua metsienkäytön esteeksi, kun se ei ole sitä ollut ennenkään. Kyllä jokainen joka katsoo asioita tarkemmin, näkee kuinka massiivinen, AutokratiaUsan / veroparatiisi-sotabisnes-pörssirikollisten toiminta, EK-Ylen disinformaatio, manipulointi ym toiminta, kaikessa yhteiskunnassa on.

ÄärioikeistoPetosKokPersRkpVihrKeSdpjne ovat yksipuoluejärjestelmässä, poliittisten puolueitten välillä, ei todellisuudessa, ole mitään eroa, vaikka korruptiovaalien alla, niitä eroja täällä , yritystuilla ylläpidettävällä mainospalstalla, ostetut äärioikeistotrollit, kovasti teille kehittelevät.

Ainoat todelliset vaihtoehdot, ovat äänestämisen ja EI-äänestämisen välillä.

73

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ÄärioikeistoVihreillä, ei ole mitään tekemistä minkään luonnonsuojelun ja ilmastoliikkeen kanssa. Joka tuota ei näe, ei näe juuri muutakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17676192/uusi-talvivaara-terrafame-porssirikollisuus-hanke-verovaroilla

      Kaikki Suomen valtiossa, ja yhteiskunnassa, on valjastettu yhteen tavoitteeseen, AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaineiden, äärioikeiston sotabisnes-pörssirikollisten / AutokratiaUsan SotaRikosliiton tavoitteeseen, Suomen muuttamisesta vasalli-puskurivaltioksi, jossa kansalaisten oikeudet, myös metsiin, on jo viety, eikä takaisin ainakaan äänestämällä saada.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17425771/korruptioniiniston-peilista-katsovat-valtion-ja-elakerahastojen-ryostajat

      • Anonyymi

        illuminaatin uusi maailmanjärjestys satanistisia toimia nuo metsäjutut on myös EU- lait mnaaseudulla-

        niin karmeita että ei uskalla edes kertoa-

        myös metsien 'tehoharvennukset' on pelkkää metsien tuhontaa kun se liian harva tai avohakkuu-alueet kuivuu helposti se maa pinta ja ei enää ala kasvamaan pitkiin aikoihin-

        on hullua harventaa liikaa - alus kasvillisuus suojelee auringolta ja myrskyviimalta että puut ei kaadu kuten jos kaikki aluskasvillisuus on poistettu- ilmavirtaus pääsee metsän sisään esteettä ja kaataa puita.

        lisäks puiden kasvu sim 20 ekaa vuotta on hidasta- on vasta noin metrin jne korkuinen- eli on hullua harventaa jo kasvavat puut- ja istuttaa taas uudet kun metsä on kaadettu-

        kannattais antaa kasvaa puita tiheämmässä- myös metsän eläinkunnalle se olisi parempi


    • Anonyymi

      PerusSuomalaiset on paras. Muita ei tarvita.

      • Anonyymi

        Persut on tosiaan venäjän paras puolue.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, kaikki koko valtio, yhteiskunta, kansalaiset, on valjastettu yhden tavoitteen, AutokratiaUsan SotaRikosliitto-hävittäjähankkeiden, pörssimogulien sotabisnes-militarisoinnin, Suomen muuttamisen pelkäksi AutokratiaUsan SotaRikosliiton vasalli-puskurivaltioksi - hankkeen taakse. Ei ole mitään eroa, ns. poliittisten puolueitten välillä, ollut enää kymmeniin vuosiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17577883/eu-tukipaketit-mm--italialle-aarioikeisto-opposition-valevastustamalla-hyvaksyttyja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin muuten onkin. Sota rikos tuomio syyte on m yös tulossa euron käyttöönotosta ja metsien ennallistamisesta. Mitä muuta siellä persujen trollitehtaalla Pietarissa on keksitty ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      KorruptioNiinistön sisäpiirit, PetosKok-juristi-insinööri-pörssimogulit, ryöstivät ensin omat sukunsa, sen jälkeen Suomen valtion ja eläkerahastot, vaihtoivat kansalaisuuden AutokratiaUsan kansalaisuuteen ja aloittivat sieltä käsin, osteltuaan Suomen kansalta varastetuilla, valtavilla varallisuuksilla, ökyhotelleja New Yorkista Dubaihin, lentoyhtiöitä, palatseja itselleen ja sisäpiireilleen verokeitaista, biljoonasijoituksia Sveitsin ja Cayman saarten pankeissa ym, Suomen lopullisen alasajon, demokratian ja oikeusvaltion, kansalaisoikeuksien kansanvallan, Suomen lakien ja sopimusten alasajon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

      Kyllä Valtakunnanoikeus kuuluisi olla jo käytössä, mutta YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ tietenkin estää sen käytön, joten vastuuta tuntevien Suomessa valtaakäyttävien tahojen ja viranomaisten, tulee nostaa kiireellisinä rikoskanteet kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tukijullit luulevat, että kuvittelemalla äärioikeistovihreiden, olevan jotenkin luonnon kanssa tekemisissä, mitä ne eivät ole, voisi saada lisää vastikkeettomia yritys-maataloustukia ja jatkaa metsillä rahastusta entiseen malliin - ei tule tapahtumaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17682675/yksipuoluejarjestelman-ylimilitarismi-palvelee-vain-sotabisnes-porssirikollismafioita

      AutokratiaUsan pörssirikollismafiat sotarikosliittoineen, tarvitsevat metsäsi ja mantusi tukijulli, sotatantereiksi puskurivaltiolle, vasallivaltiolle, ne tullaan pakkolunastamaan Äärioikeiston PetosKokPersRkpKeVihrSdpjne toimesta, voitte olla varmoja, jos vielä äänestelette, kun ei mene järkipuhe läpi, yksipuoluejärjestelmän näkemiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

    • Anonyymi

      Jaaha, yhdyssanaspesislisti taas vauhdissa.

    • Anonyymi

      EK-medioissa näyttää metsäomistaja-yrittäjä-tukijulli, kelpaavan jo kirkonpolttajaksi, eli haukkuminen kohdistuu jo kaiken ilmaiseksi, siskoja hakkaamalla nimiinsä ottaneisiin, ökyrikkaisiin perintö- ja verosuunnittelijoihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

      Toinen taktiikka ek-medioilla, on kun toimittajat kehuvat toisiaan "suosikkitoimittajiksi" ja korruptiopoliitikko-pörssirikollisia "suosittu poliitikko", tai vielä pahempaan kun mennään, "rakastettu". Eli näistä tietää, ettei juttuja pidä klikata, kun ne ovat täyttä soopaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-112330997

      Äänestäminen on jo hengenvaarallista, kun Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmällä, on enää yksi tavoite: kaiken alistaminen autokratiausan ja sen ahneiden sotarikosliittolaisten, vasallis-puskurivaltioksi Suomen muuttamiselle, pörssirikollisten sotabisneksille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17676192/uusi-talvivaara-terrafame-porssirikollisuus-hanke-verovaroilla

    • Anonyymi

      Jos metsävero poistettaisiin, tarvittaisiin 50-75% (prosenttia siis)
      Vähemmän myytävää, että ihmiset saisivat rahansa siihen, jonka takia myyvät metsäänsä.

      Edes Vihreitä tämän poisto, ei kiinnosta. Lipposen keksintöä.

      Miksi vihreät kannattavat puolta suurempia hakkuita
      ja eivät tee mitään energiapuun korjausongemille ja veroille.

      Teineille sanottiin, etteivät he voi auttaa "risumiehenä" keräämään energiapuuta talkoilla. Ei kannata kun on se avl. yms verot

      Kiitos hallitus tästkäkin nuorten työttömyydestä ei saa edes omatoimisesti itseään työllistää.

      Maan puolesta - peräsuolesta mitäst oisten huolesta

    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/features/2022/12/27/why-do-the-rich-get-richer-even-during-global

      Kaiken ilmaiseksi, siskoja hakkaamalla ja vanhempia vedättämällä saaneiden, ökyrikkaiden perintö-ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden, osake-vakuutuskuoririkollisten, ei pitäisi valittaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17682801/tukijulli-yrittajien-maat-ja-metsat-tullaan-pakkolunastamaan

      Ei siinä verokikkailuja enempää tarvita, vaan äänestämisen lopettaminen, jos Suomi halutaan pitää kotimaana kansalaisillemme.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täytyy olla todella naiivi, jos luulee, että ökyrikkaiden pörssikeinottelijoiden joukossa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, olisi jotain "punavihr" mitään. Kyllä siellä on niin tuhti YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, että äänestäminen on sulaa hulluutta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      AutokratiaUsa ja sen ahneet liittolaiset, kuten Brittien veroparatiisihovit, ja norjalaiset ahnehtimassa, meille kuuluvaa luontoa, ryöstämässä luonnonrikkaudet, joiden kuuluu pysyä maassa, luonnonsuojelualueilla ja niiden alapuolinen maa, kuuluu myös luonnonsuojeltavaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jospa ne päästää sinutkin sieltä suljetulta äänestämään.

    • Anonyymi

      Mene jo sinne Viroon, äärioikeiston trolli, vihakirjoittelemasta täällä ja räkyttämästä Suomen kansalaisille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täytyy olla todella latvasta laho, jos vielä luovuttaa oikeutensa, äänestämällä korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118108234

      Ns. julkiset palvelut, on kaikki käytännössä jo yksityistetty, ylihinnoiteltu siten, että mm. köyhyyseläkeläisillä ei ole niihin varaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

      Häijyintä on haavoittuvimmille päin näköä, eduskunta-korruptiovaaleissa valehteleminen, kun kaikki nykyisen hallituksen puolueet, lupasivat vähintään sen entisen köyhyysrajan 1 250€/kk, täysin välttämättömän oikeusturvan minimieläkkeet, mutta tulikin pilkka-almu kolmekymppinen, joka otettiin monisatakertaisesti jo pelkkinä, laittomina pakkomaksuina, takaoven kautta pois, jo kohotettuina elinkustannuksina, mitään aitoja korotuksia eivät ole tehneet, eivät kompensoineet edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, saati päivittäneet veroparatiisi-sote-ihmiskauppaeläkkeitä, tämän päivän tälle vuosisadalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

    • Anonyymi

      Luonto- ja ilmastoliikkeinä itseään pitäville, on turha rähistä, on se parempi että edes vähän yritetään, kuin ei ollenkaan, vaikka se sosiaalinen oikeudenmukaisuus, lienee täysin vieras käsite ja lentomatkailun sekä veroparatiisihävittäjä-hankkeiden vastustaminen, Suomen luontoliikkeille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ei mitään "vihervas" ole olemassakaan, tanakasti korruptoitunut pörssirikollisuus, ei sellaista joukkoonsa hyväksyisi.

      Greta Thunbergilla on sentään, tuo sosiaalisen oikeudenmukaisuudenkin ulottuvuus, mukana ilmastotyössä, tietää ettei ilman sitä, voida torjua ilmastouhkia, Suomen luontoliikkeiden ongelma, on "elitistisyys", korkeakoulutetuille perintö- ja verosuunnittelijoille, vastikkeettomien, yritys-maatalous-korona-kulttuuri-jne "tukien" ja verohelpotusten virtaaminen pörssikeinotteluun, toteutuu eläkeläisväestöön kohdistuvan vihan, eli köyhyyteen pakottamisen hyväksymisellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

      Vähiten vihreyttä on ÄärioikeistoVihreissä, täysin äärioikeistoekstremistinen, jopa uusfasistinen pörssirikollismafioitten puolue.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo, just näin !

      Sotarikos Putin yhdessä kurva natZZien kanssa rekisteröi kaupallisia toimijoita joita voidaan tuomita ulkomaisksi agenteiksi. Tästä seuraa sitten jotta sotarikos-kurva Putin tullaan hirttämään pää alaspäin kuten hirtettiin sekä Mussolini että Ertoukkelin tekonukke.

      Tää on aivan mahtaajaa paskaa mitä persu-putinistit suoltavat Pietarin trollitehtaalta. Ken lieneekään nykyään Neuvostoliiton sontasäkki ?

      Ensimmäinen sontasäkki ilmoittautukoot ellei sitten koe paremmaksi kohtalokseen joutumista Putinin seksiorjaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näin kävi ÄärioikeistoBritannian keskiluokalle:

      https://www.france24.com/en/europe/20230124-not-taken-care-of-uk-teacher-laments-low-salary-amid-cost-of-living-crisis

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717642/yksipuoluejarjestelma-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina#comment-118748460

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikko-pörssirikolliset eduskunnassa, yrittävät nyt houkutella, itseään keskiluokkana pitäviä, äänestämään korruptiovaaleissa sillä, että esittelevät heikompien ja haavoittuvimpien ruumiita, kuin ihmiskilpiä sodissa konsanaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tosin nuo kodittomien määrät, on vahvasti alakanttiin laskettu, johtuen valtamedioitten korruptiosta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisiyritykset tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Yritys-maatalous-korona-sähkö-kulttuuri-ym tukien, jakaminen ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, on loputtava, jos Suomessa halutaan edes jonkinnäköistä oikeusvaltio-periaatetta, demokratiaa ja kansalaisoikeuksia, kuten sivistysvaltioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siitähän ne haaveilee, yksityisomistamisen lakkauttamisesta. Tosin ei heiltä itseltään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-mediat mainostelevat, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, äärioikeiston uusfasisti-opposition PetosKok-pörssirikollismafioita, kevään korruptiovaaleissa, että pääsevät todenteolla pakkolunastamaan, entisen keskiluokan ja itseään porvareina pitävien, siskojahakkaamalla ja vanhempia vedättämällä, nimiinsä juonimia taloja, metsiä, mökkejä, tiluksia ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      AutokratiaUsan sotarikosliitto-hävittäjähankkeet, kita ammollaan odottamassa, kun saalis tipahtaa nieluun.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Populistinen korruptiovaaliteema, hakkuista aina irtoaa, mutta esim. ÄärioikeistoVihreiden ilmastotuhot hävittäjähankkeilla ja lentoturismin saastuttamisen hyväksymisestä, eivät ek-ylen ohjelmissa näy.

      https://yle.fi/a/74-20020486

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      Ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ei voida torjua ilmastouhkia, eikä suojella luontoa mm. avohakkuilta.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

      Taisi jäädä EK-Yle:ltä uutisointi väliin, kun EU antoi jälleen Suomelle varoituksen, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almuista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kunnalliset mielenterveyden ammattilainen auttaa.
      Kun jutut menee noin kauas ulos todellisuudesta.

    • Anonyymi

      Mene jo kultalusikka-perintölapsonen sinne ammattilaisille, aloita katkolle menosta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791869/korruptiopoliitikot-karttavat-nimia-tuhansien-miljardien-eurojen-velkakirjaan

      Vaikka olisi riiippumattomia VAALITARKKAILIJOITA, joita ei siis edelleenkään Suomessa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten korruptiovaaleissa ole, emme äänestäisi. Ei ole mitään järkeä, enää luovuttaa oikeuksiaan, allekirjoittaa jatkuvien tuhansien miljardien eurojen, sota-sote-ryöstöjen VELKAVANKEUSKIRJAA, korruptiovaaleissa äänestyttämistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoBritanniassakin keskiluokka, luuli olevansa piilossa eläkeläisköyhien ja muiden köyhyteen pahoinpideltyjen, selkien takana, eipä ollut, nyt osoittavat mieltään suurmielenosoituksissa, yhdessä asunnottomien kanssa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

      PetosKokPersRkpKeSdpVihrjne kärttävät teiltä nimiä, ikuisiin velkoihin, verokeitaiden pörssirikollismafioille, ja lupaa PAKKOLUNASTAA keskiluokan maat, metsät, talot, tilat jne.mökkeineen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17792376/porssirikolliskok-sumuttaa-kellonviisari-ohjailulla-velkavankeuteen#comment-119873501

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Siskojenhakkaajien perintömetsien-tilojen-talojen-mökkien PAKKOLUNASTUKSET, alkavat varmasti heti korruptiovaalien jälkeen, jos vielä rasismikortin nöyristelijöitä ja kellonviisarien tottelijoita jostain saavat huijatuksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

    • Anonyymi

      Siinä on PetosKokPersRkp:tä äänestäneillä, pörssiperillisillä jälleen äimistelemistä, kun luikurien ainoiksi saavutuksiksi, tulevat jäämään kansan kurjistamisen lisäksi, homoseksuaalisuuden ja suomenruotsalaisuuden suhteen, kaapista ulos tulemiset.

    • Anonyymi

      Jopa miljoonia per yrittäjä / tukijulli, valtiolta eli kansaltamme, suoraan pörssirikollisuuteen, vastikkeettomia yritys-maatalous-media-kulttuuri-ym tukiaisia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen verokeitaisiin, on kestämätön yhtälö, mille tahansa valtiontaloudelle, eli on välttämätöntä lakkauttaa moiset ökytuet välittömästi.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi

      EK-ÄärioikeistoYle mainostelee valeuutisissaan, Pellervon taloustutkimuksen nimellä, kulkevaa, käytännössä epäämääräisten "kaupan-elintarvikealan-maa- ja metsätalouden yhteisöjen", Suomeksi sanottuna pörssirikollisten lobbaustutkimuksia, joissa se väittää, Suomen tarvitsevan 25 000 uutta maahanmuuttajaa per vuosi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890941/ek-ylen-kayttama-pellervon-quottaloustutkintaquot-porssirikollisten-lobbaustutkimusta

      Eikö poliitikoilla ole mitään vastuuta mistään, kun on tiedossa, että kyseisten alojen "yhteisöt", eli pörssirikolliset, ottavat muhkeat ja vastikkeettomat yritys-maatalous-media-kulttuuri-ym tuet ja verohelpotukset, osake-vakuutuskuori-veroparatiisikeinotteluun ja sen jälkeen nostavat kytkintä - arvatkaa kansalaiset keiden taakaksi, rasismikortilla maahantuodut 25 000 maahanmuuttajaa per vuosi, sitten sälytetään, ei ainakaan noiden äärioikeiston järjestäytyneiden pörssirikollisten, siitä voitte olla varmoja.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe