Miksi elämäni ei muuttunut

Anonyymi-ap

Istun tässä edelleen saunan jälkeen nojatuolissa söin päivälliseksi pippuripihvin perjantain kunniaksi ravintolassa kuten aina ennenkin ja äsken graavilohileivän x2 kotona on yhtä lämmintä niin kuin ennenkin kädessä on saunan jälkeinen konjakki lasi niin kuin perinteeksi on muodostunut jo vuosia muija istuu tuossa takan ääressä ja kutoo mukuloille jotakin ja pihassa sakemanni auto tankki täynnä ja viikonloppu edessä .

Olen tavallinen suomalainen tavallista työtä tekevä mies .

Miten on mahdollista että Tiltujen luvattua koko vuoden meille Suomalaisille pakkasta kotiin ruuan ja polttoaineiden loppumista ja vain kynttilän valoa sekä rahallisesti todella tiukkaa aikaa ei se kuitenkaan näy elämässäni mitenkään ???

Ei siis yhtään mitenkään.
Ette kai tiltut vaan yrittäneet narrata taas ??? sellanen on sitten huono tapaista ja rumaa.

Mietin tossa että mitenkähän siellä venäjällä kun ne lupasivat syksyllä niille perheille 5kg jäätynyttä kalaa tai muutaman motin halkoja kun mies lähtee sotaan onkohan ne kalat jo syöty ja halot poltettu ja onkohan ne sotaan lähteneet ukotkin jo jossain Ukrainan aroilla jäätyneinä lihoina vai olisko vaan ajettu kaatopaikoille kuten venäläiset olivat tehneet miehittämillään alueilla ennen kuin Ukraina vapautti ne ja löysi venäläiset ruumiskasat alueiden kaatopaikoilta.

15

136

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sika porvari tuollaisten takia työväenliike on olemassa ja venäläinen tasa-arvo.
   KUKAAN SUOMESSA EI ELÄ NOIN !!!!!!!!

   • Anonyymi

    Kyllä elää, kun on duunariperheen lapsena SUORITTANUT OPPIVELVOLLISUUTENSA ja jatkanut kouluttatutumista ... eikä jäänyt kesätöistä, paikkaamaan veturinkumeja, VR:lle. :-)

    Mulla paras 2 viikon tili on ollut 8500 FIM, netto.

    Että miten menee, katkera prolen edustaja?.


  • Anonyymi

   Täällä ollaan liki samoilla linjoilla. Massu täynnä maukasta ruokaa. Jäkkärikahvit meni jo ja kohta on "selkeyttäjän", XO:ta tietenkin, vuoro. Autossakin melkein täys tankki, vaikka on loppukuu. Eikä ole tähän mennessä tarvinnut palella. Huomenna otetaan vastaan uutta vuotta ystävien kanssa, nuotion ääressä, käivärää paistaen ja sivistyneesti tissutellen, sekä välillä raketteja taivaalle lähetellen.

   TILTUJEN säälittävän pjaskamantran mukaan, suomella menee nyt aivan päin hlvttiä. Lienenkö poikkeus väestössä, kun en mitään sellaista ole havainnut, jos nyt jätetään se tilapäisesti pompsahtanut sähkön hinta pois laskuista?. OL3 ja tuulivoima tuottaa sähköä, LNG:n saanti on turvattu käyttäjille. Jne. Että mikäköhän on vikana, jos ei liikkeellä olevaa RS- ja kausiflunssaa, sekä koronaa lasketa.

   Rauha on maassa ja suomella menee hyvin.

   • Anonyymi

    (Rauha on maassa ja suomella menee hyvin.)
    👍

    Näin meilläkin mikään ei ole muuttunut ja huomenna juhlimaan .
    Hyvät uudet vuodet vaan aidoille Suomalaisille joiden elämä jatkuu niin kuin ennenkin ja Tiltuille tsemppiä pettymysten kestoon ...elämä on valintoja täynnä 😉


  • Anonyymi

   Aloittajan elämä ei muuttunut siksi kun hän elää länsimaisessa hyvinvointivaltiossa rauhan aikaa ja normaalia arkeaan eikä venäläisessä sotataluden runtelemassa maailmassa jossa köyhyys on räjähtänyt kansan keskuudessa käsiin.

  • Anonyymi

   "Istun tässä edelleen saunan jälkeen nojatuolissa söin päivälliseksi pippuripihvin perjantain kunniaksi ravintolassa kuten aina ennenkin Olen tavallinen suomalainen tavallista työtä tekevä mies" ja ALKOHOLISTI, joka haluaisi vaihtaa Suomen itsenäisyyden arvottomaan Naton jäsenyyteen.

   • Anonyymi

    Kylläpä päärsaukista prolea vduttaa ...... niin, että hampaat varisee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kylläpä päärsaukista prolea vduttaa ...... niin, että hampaat varisee.

    Se on noiden Tiltujen osa juodaan venäläistä paikallista etanoli olutta vaikka sisäkalut huutaa hoosiannaa syödään mihin milloinkin ruplat riittää useinkaan ei riitä mihinkään ja kuollaan nuorena kateudesta johtuvan vitutuksen aiheuttamaan sydänkohtaukseen .

    Ei ole Tiltun osa helppo


  • Anonyymi

   No ei ole täälläkään kitkuteltu vaan eletty normaali arkea.

   Korona teki sen ettei päässyt tuhlaamaan palkkaansa vaan pottia kertyi tilille.

   Osan jo sijoitin pörssiin kun osakkeet nyt halpoja. Odottelen lopputalvea ja kevättä kun on uumoiltu osakkeiden vielä pikkasen laskevan niin silloin lyödään loput eurot pöytään ja jäädään katselemaan seuraavien vuosien nousua.

   Että pitää vain ottaa hyöty irti ja vinkistä vaariin kun tilaisuus tulee.

   • Anonyymi

    Kuulostaa suunnitelmalta. "Kireitä siimoja". :-)


   • Anonyymi

    "Korona teki sen ettei päässyt tuhlaamaan palkkaansa vaan pottia kertyi tilille."

    Taitaa monelle olla käynyt samoin
    Itselläni ja monilla tutuilla kävi korona aikaan samoin mitä olen heidän kanssaan jutellut jäi monet asiat tekemättä matkustelut matkustamatta ravintolaelämä loppui ei ollut yleisötapahtumia ja hankinnat kotiinkin väheni kun ei viitsinyt juurikaan yleisillä paikoilla ylimääräistä shoppailla ja rahat tilille ikään kuin vahingossa ja nyt sitten suunnitellaan mihin niitä kertyneitä varoja sitten järkevästi sijoittelisi .


  • Anonyymi

   Ei ole suuryrityksetkään kovin kiinnostuneita venäjästä yhteistyökumppanina sitähän se tiesi kun rakki kävi puremaan ruokkivaa kättä ulkomaiset investoijat ja yritykset taitaa olla tuntematon käsite seuraavalle venäläiselle sukupolvelle.

   En vieläkään käsitä mitä Putinin päässä liikkui kun poltti siltansa taloudellisiin tahoihin ja investoijiin se oli suurin virhe tässä sodassa sodan aloittamista lukuun ottamatta


   OP teki juuri tutkimuksen, jonka mukaan 93 prosenttia suuryrityksistä ei aio palata Venäjälle.

   OP-finanssiryhmän suuryritystutkimuksen mukaan 45 prosenttia suomalaisista suuryrityksistä uskoi tuotantonsa Venäjällä vähentyneen ”ainakin kymmenien vuosien ajaksi”. 41 prosenttia piti vähentymistä ”täysin pysyvänä”.

  • Anonyymi

   Mietin tossa että mitenkähän siellä venäjällä kun ne lupasivat syksyllä niille perheille 5kg jäätynyttä kalaa.....

   Kalaa ei nyt valitettavasti ole uudessa 5-vuotissuunnitelmassa mutta käykö yliajettu supi?

   T: Berjozka kaupan Wäiski

  • Anonyymi

   Joka tapauksessa vuodelle 2023 on russomaassa vähemmän jaettavaa kuin 2022, mutta toki enemmän kuin 2024.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2128
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1322
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1181
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   969
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   939
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   762
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   56
   734
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   698
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   677
  Aihe