Harrasteiden kuppi kunnat.

Mikähän kumma suomalaisia riivaa, kun harrastuksissakin pitää tapella ja puhaa pahaa harrastus kavereista? Useimiten selän takana.
Suomalainen radioamatööri porukka liiton (SRAL) johdolla on asettanut harrastajat eriarvoiseen asemaan ja liiton omiin sääntöihin on kirjattu pykäliä joilla saadaa epäkelpo jäsen massa poistettu valio yksilöiden seasta. Onhan tämä toki vain hieman sivistyneempää kuin marttojen tappelut ja hiuksista repimiset. Kuitenkin sama omituista käytöstä. Suomessa pitäisi kai kaikki yhdistykset jotka on harraste nimikkeellä lopettaa, jos niissä on enennän kuin yksi jäsen. Yksin on paha tapella.
SRAL jäsenäärä on tippunut kuin lehmän häntä useita vuosia. Tähän vaikuttaa liiton keskittyminen ja voimavarojen painottaminen jäsenten eriarvoistamiseen ja erottamiseen. Olisiko ihan pikkasen järkevämpää keskittyä uuden paremman tulevaisuuden ja yhteinäisyyden raentamiseen? Varmaankin, mutta kun litossa ei osata kuin ryystää kahvia ja arvostella jäsenistöä. Tuo postiivinen arvostelu tulee vain liiton omille "paremille" amatööreille. Ei niille jotka tekvät paljon töitä harasteen eteen. Näin ne asiat paranee.
Mikäli koskaan kinnostaa radioamatööri harraste sinua tai ystäviäsi:
- Radioita on mukava harrastaa
- On mukava keskustella muiden kanssa ymäri mailmaa.
- SuomenRadioamatööriLiittoon (SRAL) ei ole pakkoi kuulua
- Kerhoihin ei ole pakko kuulua.
- Likki kaikki edut saat kuulumatta mihinkään.
- Jos sorrut kuulumaan liittoon tai kerhoihin.. Älä koskaan erotu massasta. Ole vain joojoo henkilä. Muuten saat nekatiiviset arvostelut heti.

Tuossa mitä olen nähnyt eri harrastuksia... Voisin suositella vaikka martta harrastusta parempana kuin radioamatööriharrastusta. Martoissa harvemmin julkisesti harrastetaan kunian loukkausta...

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitten on näiden sral hallitukset pois potkitut tai muuten vaan ulos lentäneiden keskustelu foorumi ham sauna. Siellä nämä halituksessa olevat ja halituksesta pois potkitut kehuvat toverillisesti toisiaan ja arvostelevat muita. Toveri henkeen kuuluu myös erimieltä olevien pois potkiminen liiton voimalla. Ham sauna on täten liiton kaatopaikka.
   Sral on perseestä. Tällä nimellä voisi perustaa uuden liiton. Vaikka sitten vaalimaan Ham Spirit henkeä jonka SRAL (Suomen radioamatööriliitto) on vuosien mittaan suohon polkenut. Uusien amatöörien kanattaa pysyä kaukana liitosta ja harastaa ihan omaksi iloksi itse tehden. Liiton jäseniltä saa vain negatiivista arvostelua ja kunnian loukkauksia.

  • Anonyymi

   Onkohan nuo sralin hallituksen kokouksetkin samanlaista kuraa, kuin mitä poispotkitut ja muuten vaan ulosheitetyt jatkaa hallitus kauden jälkeen?
   Ainakin vakavasti ovat korvien välistä sairastuneet ja olisi syytä ohjata pakko hoitoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2209
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1301
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   847
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   45
   802
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   27
   775
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   366
   711
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   690
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   648
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   58
   602
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   42
   588
  Aihe