Miksi landioista ei saa enää puhua?

Anonyymi-ap

Näistä maan mainioista ja hyväksi koetuista landioista ei saa enää puhua. Miksi?
Minut ja monet muut landistit laitettiin vielä banniin. En tiedä, julkaistaanko tätäkään kirjoitusta, mutta kokeillaan….

19

300

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No, liikaa jauhantaa ja aloituksia oli niin laittelin niitä pois, ei siinä muuta. Asiallinen keskustelu menee välillä asiattomuuksiin se nähtiin niin laittelin siivousta päälle ottele opiksesi tästä- ja muutkin , li näitä voi poistella nätisti naps ja laittaa ns "jauhot suuhun" kun mopo karkailee tai jääpi lääkkeet ottamatta. Kivaa päivän jatkoa kuitenkin sinne van ja hei hei sulle :)

  • Anonyymi

   se oli joku kermaperseperheen pikku vasikka taas lässyttänyt tutkintapyyntöä kun ei oma perse kestänyt muutamaa landia viestiä, kun ei ollut järkeä kopassa ohittaa ne viestit, kun jokainen täysjärkinen tajuaa olla lukematta ketjut, jotka eivät miellytä, mutta meillä on täällä yksi pässi, joka ei sitä älyä.
   sama pässinpää varmaan koulumaailmassakin itki aina rehtorille jos joku kävi omenavarkaissa välitunnilla... prkl hikarit.

   landioijat eivät silti anna periksi.
   uusia landioita mainostetaan täällä jatkossakin.
   ne saavat pilkkeet silmäkulmaan ja housut valumaan ja tuovat mukanaan aina v aihtelua ja hauskuutta niin nurjaan ja kolkkoon talveen.

  • Anonyymi

   Hehheh oli kermaa tai ei pitää olla joku roti, samaa jauhantaa ei jaksa kukaan ne älyvammaset aloitukset peittää kaiken muun sivistyneen keskustelun niin ei kun joutaa pois sätkimästä täältä semmoset alottajat ja mölinät. Tämän palstan ylläpito on herätetty, poistellaan taas sitten kun jos höpsähtäneet aktivoituu liikaa. Kyllä se on seriffi oltava ja toimittava jokapaikassa että sillee. Kivaa jatkoa ja mukavaa talvea vain kaikille

   • Anonyymi

    Ne ei ollut mitään älyvammaista jauhantaa, vaan pikemminkin aika älykkäitä kirjoituksia, jotka sisälsi lukuisia eri aspekteja, jotka vain jäivät tyhmemmiltä huomaamatta. Sinne sekaan oli laskettu kosolti erilaisia väläyksiä, jotka piti vain huomata. Toisekseen, vaikka aloitukset vaikutti samankaltaisilta, kaikissa oli omat kekseliäät jujunsa. Ja mikä parasta näistä aloituksista, niin ne tuo pilkettä silmäkulmiin ja kuulemani mukaan todella monilla meni niiden ansiosta suut vinoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne ei ollut mitään älyvammaista jauhantaa, vaan pikemminkin aika älykkäitä kirjoituksia, jotka sisälsi lukuisia eri aspekteja, jotka vain jäivät tyhmemmiltä huomaamatta. Sinne sekaan oli laskettu kosolti erilaisia väläyksiä, jotka piti vain huomata. Toisekseen, vaikka aloitukset vaikutti samankaltaisilta, kaikissa oli omat kekseliäät jujunsa. Ja mikä parasta näistä aloituksista, niin ne tuo pilkettä silmäkulmiin ja kuulemani mukaan todella monilla meni niiden ansiosta suut vinoon.

    No siis ei todellakaan älykkäitä- ihan on ne nyt tarkistettu moderoijien puolesta ja poistettu eikähän se ulkopuolinen taho ole nyt se mihin voimme luottaa, tästä ei tarvinne enempää spekuloida eikä kommentoida,mieti.
    Liika on liikaa. Mielenkiintoinen sinällään tuo asia että laitat itsesi ylemmäs kuin palstan tcheriffit jotka lopulta hoisivat tehtävänsä kunnialla, olisitkohan itse mielestäsi hyvä mode sitten. Leikitään ajatuksella niin sanopas, olisiko tällä palstalla muuta kuin tuota kääntöä ja väännöstä samoista-asioista , "samankaltaisilta vaikuttavia" yksistään? Noh, "mikä parasta"- onneksi et ole. Menisi "suut vinoon" - mutta ei ihastuksesta kuten ei aiemminkaan vaan päinvastoin . Mutta, uskohan jo , lopeta tyydy tähän ja ennen kaikkea ota opiksesi. Lähde ulkoilemaan, raitis ilma tekee kivaa sinulle kirkastaa mielen pois synkistä ajatelmistasi ja kuljeskelet kohti valoa päin sinä homo sapiens


  • Anonyymi

   joopajoo ensin selkeetä haistattelua ja sitten toivotellaan talvea.
   sinun mielipiteesi ei ketään täällä kiinnosta tai sitten vaan yhtä tai muutamaa, mutta moderointi netissä nyt on muutenkin mulkkujen hommia, omat mielipiteet määrää heillä kaiken mikä on oikein ja mikä väärin, eli täysin moderaattorista kiinni , millainen ihminen onkaan paikkaa säätämässä.
   monien "älyvammaisten" takana on vain muut ihmiset, et sinä, joilla on huumorintajua ja sinähän et sitä voi tietää keitä heidän juttunsa hauskuuttaa, mutta ne silti hukkuvat kaiken politiikasta ja yhteiskunnasta jauhamisen sekamelskaan, joten ei pitäisi noin paljon häiritä, mutta teillähän se päätösvalta näissä netin keskustelupaikoissa on.
   tuntuu usein turhalta kirjoitella näihin mitään, kun kaiken pitäisi olla niin virallisen siistiä ikäänkuin kustantajalle asti menisi jokainen viesti.

   parempi ettei tällaiselle palstalla kirjoita enää mitään, kun on parempaakin tekemistä, kun pelleillä täällä määräysvallan alla.
   minä kun olen sellainen, joka tykkää olla se, ketä nimenomaan ei määräillä.
   saahan sitä kirjoittaa vaikka oman kirjan ja omakustantaa, niin siinähän poistelet täältä vaikka mitä, mutta minä saatan jopa tienatakin kirjoituksillani, kunhan ne löytää niille suunnattu yleisö.
   suomi24 tuskin on kovin kehuksuttu keskustelufoorumi nyt yleensä muutenkaan, sinun ajatusmaailmalla jos tätä moderoisi 100 eri ihmisitä, ei täällä pysyisi kenenkään viestit, koska vapaa sana on kielletty ja mielipiteenne määrää mitä saa julkaista.
   paskempiakin viestejä on nähty näissä paikoissa, jotka loukkaavat jopa toisten kunniaa, mutta kumma kyllä niitä ei silti poisteta.
   uppiniskaiset mielensäpahoittajat usein suuttuvatkin juuri vain hyväntahtoisiin hauskuutusketjuihin ja painavat ne mutiin, kun ta rpeeksi monta pikkuvasikkaa menee ja kielii kaiken ylläpitoon.
   sellainenhan on nyt ihan yleistäkin nykyaikana, kun on kaikilla kitisijöillä mahdollisuus vollottaa oikein adressien kera, että kielletään sitä kielletään tätä, ettei vaan kirppusäkit hypi seinille, kun esim, vuodenvaihdetta juhlitaan.
   nyt nettiaikakautena vollottajat pääsevät vinkumaan siitäkin, jotta sitäkään iloa ei ole, koska muutaman jästipään mieltä se ei lämmitä.
   hurraa suomi.

   • Anonyymi

    Paljon tekstiä mutta aika vähän asiaa. Liikaa häiriköinti alotuksia on ollut ja se siitä sitten, lapsille aikoinaan oli sanonta itku pitkästä ilosta tulee mieen kun kahlasi läpi tuosta tärkeimmän. Totta se on vieläkin, saman jauhanta ja väännökset ei ole rakentavaa eikä hupaisaa ilmeisesti muitten mielestä kuin sinun yksistään ja sile nyt oli aikansa joka päättyi vaan, ei siinä sen ihmeempää ota sen niin vain vastaan nyt tässä kohtaa ja kasva itsessäsi siihen että keskityt todellakin vaikka kirjallisuuteen se ehkä omakustanteisena onkin sinulle oiva kanava ja voit toteuttaa omaasi mielimäärin ainakin niin kauan kuin euroja on. Hyvä, olit sitten oppinut tästä asioita, mukava oli olla auttamassa sinua elämässäsi eteenpäin. Tsemppiä


  • Anonyymi

   en minä tästä kyllä mitään oppinut, kunhan kerroin vain mielipiteeni asioista.

   • Anonyymi

    -"parempi ettei tällaiselle palstalla kirjoita enää mitään, kun on parempaakin tekemistä, kun pelleillä täällä määräysvallan alla".
    - Tuoko se oli se sinun mielipide, sehän on oikein hyvä- tartu oikeasti nyt tuohon ja ole sen mukainen mitä sanot- muutoin sinusta mielikuvaksi muotoutuu sirkuksen pelle taikka joku semmoinen outo


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    -"parempi ettei tällaiselle palstalla kirjoita enää mitään, kun on parempaakin tekemistä, kun pelleillä täällä määräysvallan alla".
    - Tuoko se oli se sinun mielipide, sehän on oikein hyvä- tartu oikeasti nyt tuohon ja ole sen mukainen mitä sanot- muutoin sinusta mielikuvaksi muotoutuu sirkuksen pelle taikka joku semmoinen outo

    ihan sama mitä sillä on väliä kun ei täällä kukaan ketää tunne.-


  • Anonyymi

   Landioista puhuminen oli älykästä kerrontaa. Monesti sai ihan hämmästellä, miten hienoja kynänikkareita näillä lakeuksilla asuukaan. Jos mitkä, niin nämä aloitukset olivat erittäin oivallisia kaikkine koukkuineen! Mielenkiinnolla luin ne aina alusta loppuun saakka ja sai kyllä nauraa! Harmi, että tämä hauskuus kiellettiin. Viatonta hupia, joka tuskin oli keltään pois. Päin vastoin. Toi vain positiivista energiaa ja sitähän me kaikki tarvitsemme!

   • Anonyymi

    hyvä että rienaukset poistettu, vähmpi pitäs riittää ei tukita törkyillä hyvää kanavaa noin


  • Anonyymi

   Mitä hyvää tässä kanavassa on, jos ei muutama huumoriviesti saa mahtua sekaan? Oletko kenties tehnyt äänestyksenkin, että mitä oikeasti kaikki lukijat ovat asiasta mieltä?
   Landiaviestien poistumisen jälkeen on ollut aika hiljaistakin.
   Ihmiset kaipaavat hauskoja viestiketjuja, jotka pilke silmäkulmassa on taitavasti väsätty. Jos ne olisivat pelkkiä jonnenjoutavia trolleja, ei niihin menisi edes aikaa tuolla lailla, tiedän. koska tunnen erään landiaviestittäjän itsekin.
   Landiaviestien miettiminen ja pohtiminenkin vie aikaa, jotta saadaan se viesti itse tarkistettuna julkistettua, eikä se ole kivaa, että oma luoma työ valuu hukkaa suomi24 roskisluukusta sisään.

   • Anonyymi

    Hyvää on se että törkyviestit poistuu kun niistä vinkasee tuonne ylläpitoon, onneksi moderointia on joka toimii. Muutama huumoriviesti mahtuu toki, mutta ei koko näyttö mitä niitä oli samasta-aiheesta ja mitälie asiattomuuksia ei niitä jaksanut kahlata läpi olivat senverran tolkuttomia. Muutakin asiaa on mitä esittää , tai voi olla hiljaakin ja odottaa rauhassa muita mielekiintoisia keskusteluita.

    Ihmiset ei kaipaa saman jankuttamista, jos teitä on enempi kuin yksi näitä jankkaamassa, niin pitäkää keskenänne illalliset ja jankatkaa siellä sitä asiaa ja nauttikaa toisistanne kaikin puolin, pieni on se piirinne joka ko touhusta pitää olkoon se se ns teidän juttunne, mutta älkää koskaan enää tyrkytelköt sitä kaikelle kansalle, se on vähän kuin uskon asiat- jos itse pidät hyvänäsi, älä tyrkytä sitä se menee siinä helposti piloille. Toisaalta ajattelen että senverta samanlaisia ne oli ne otsakkeet niissä jo menneissä (onneksi) aloituksissa, että olivatkin ehkä sinun omiasi tekemisä- tai sitten sivupersoonasi joka on siellä sinussa kuitenkin, olkoon miten vaan sitten. On mikä tahansa se sitten se, niin älä tyrkytä, kyllä kerta riittää ja voit siihen sitten lisätä asiaa kuten nyt tässä ketjussa. Voit avautua, saada ilon elämiisi ja hymyn kasvoille suusi vinoon, ajattelet miten paremmin voit itsekkin nyt kun ei ole niitä jankutuksia ruudun täydeltä höpönlöpö juttujahan se oli, sen myönnät jo itsekin ja, kuten sanottu asiattomia koska modet ne napsasi pis , ja jatkossakin .


  • Anonyymi

   "Ihmiset ei kaipaa saman jankuttamista, jos teitä on enempi kuin yksi näitä jankkaamassa, "

   mistäs sinä sen tiedät, oletko ihan perustanut gallupin asiasta v ai?

   "mutta älkää koskaan enää tyrkytelköt sitä kaikelle kansalle, se on vähän kuin uskon asiat- jos itse pidät hyvänäsi, älä tyrkytä sitä se menee siinä helposti piloille"

   älä kuule sinä itse siinä paapata mehän teemme ja kirjotamme miten halutaan, ei kuulu sulle.

   ja paskat me moderaattoreistta että naps vaan, uutta landiaa pukkaa vaikka heti. senkus poistat, laitan silti illemmalla ja yöllä lisää, aivan yks lysti.

  • Anonyymi

   aika turhia on ja maku pois nyt alotuksista semmosia yritelmiä vielä mutta no, jatkataan puhdistuksia sitä mukaa kun tarvetta tulee, laitllaan nivalan osio kuntoon ja hupikukot ruotuun

  • Anonyymi

   Hyvä, viimein alkaa hiljentyä nuo vöyhöttäjät asiassaan. Terrorisoineet tätä hyvää palstaa jo liian kauan sössötyksillään. Pikku markot kateuksissaan , jospa keksivät jonkun muun parmmin heitä kuvaavan ilottelun ja harrastuksen kuin sössötys, melko epäselväähän se on ollus vinosuillaan, liekö ollut paisuvaiskudosta suussaan liikaa kun niin epäselvää antia on.

  • Anonyymi

   pahempaa tuotosta sinä saat aikaan..

  • Anonyymi

   Katsos katsos, ilmeisesti valitus tehosi! Hyvä ...

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   258
   1856
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   42
   882
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   371
   795
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   50
   703
  5. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   700
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   696
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   669
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   638
  Aihe