Huonot kommunikaatiotaidot naisten kanssa on suurin ongelma teidän "ongelmissa"

Anonyymi-ap

Opetelkaa ihmiset kommunikoimaan tarpeeksi hyvin toisten ihmisten kanssa, niin ongelmia syntyisi paljon vähemmän. Tämä pätee etenkin parisuhteisiin ja tätä aihealuetta lukeneena voin snaoa, että peili on tosiaan joillekin teistä taikapeili.

5

122

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et ole postauksen perusteellasi kovinkaan fiksu. Näin ainakin oletan, sillä paras neuvosi on "katso peiliin hahhahhahaa". Olen kuitenkin yhdestä asiasta samaa mieltä, kommunikaatio on tärkeää. Siksi suosittelen kommunikaatiotaitojen kehittämistä sinulle, sillä tiedostat postauksesi perusteellasi heikkoutesi jo nyt. Onnea toipumiseen!

   • Anonyymi

    Nyt tulee holhoavaa peruspaskaa suvaitsevaisuuslandiasta että alkoi oikein haukotuttaa. Sinä senkin tekopyhä kommunikaatiokommunisti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tulee holhoavaa peruspaskaa suvaitsevaisuuslandiasta että alkoi oikein haukotuttaa. Sinä senkin tekopyhä kommunikaatiokommunisti.

    Ja tässä olikin sitten toinen taitava kommunikoija!


  • Sanoisin, että näen asian olevan aivan päinvastoin. Nimittäin kommukoinnin puutteet ovat tavattoman helposti korjattavissa, jos niitä vain haluaa korjata. Ja siinä mielessä se ei todellakaan ole kovin suuri ongelma.

  • Anonyymi

   Kyllä minä osaan kommunikoida mutta jos kaikki pitää vääntää rautalangasta kuin vähä-älyiselle jatkuvasti niin se syö kyllä nopeasti tunnelmaa ja arvostusta toiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   343
   2696
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   42
   2342
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   225
   960
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   361
   894
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   800
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   752
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   690
  Aihe