Perussuomalaiset palsta täysin pahuuden vallassa ... pelkkää sontaa ja valheita täynnä, häiriköintiä

Pistetään tällainen taas kerran ylläpidolle menemään. On sen verran taas palstahäirikkö seonnut, että alkaa olla palsta taas täynnä kopioiden toistoa.

"Ylläpito sallii yhden trollin jatkuvan häiriköinnin, hyökkäilyn ja vainon palstalla muita kommentoijia kohtaan. Toki myös linkittävä massa aloittaja tekee samantyylistä häiriköintiä palstalla, mutta näkee edes vaivaa, kun kopsaa eri lähteistä juttua, johon linkittää tarinansa. Ei sinäänsä järkevää toimintaa keskustelupalstalle, muiden medioiden toimittajien juttujen kopioiminen ja linkittäminen palstalle. Muutaman "oman" rivin lisäämisellä aloituksen loppuun. Varsinkin kun aikeetkin ovat yleensä samaa asiaa toistavia. No, mutta takaisin palstahäirikkö kopsaavaan terroristiin palstalla.

Ylläpito suvaitsee ja toimimattomuudellaan, jopa rohkaisee tuollaiseen vainoavaan toimintaan, ylläpito ei myöskään toiminnallaan osoita, etteivät tue valheellista toimintaa, valheellisia syytöksiä, toistuvia sellaisia muita kommentoijia kohtaan.
Sillä on kohtalaisen outoa, että ylläpito ei tiedä, ettei palstalla ole vuosiin ollut luotseja, ja jos luotseja olisi - ylläpito ei nähtänästi heitä tunnista. Siis eivät tiedä keitä ne ovat, koska antavat palstahäirikön jatkaa syytöksiään, leimaamisiaan ja häiriköimisiään muita kommentoijia kohtaan. Ylläpito on myös selvästi luovuttanut palstan palstahäirikön toiminnalle.

Olisiko siis ylläpidon todellakin herättävä Ruususen unestään, ja pistää vastausksissaan toistelemansa "sananvapaus-hömppänsä" paikkaan mihin ei aurinko paista. Tai edes selittää, miksi palstahäirikön. Tällähetkellä nikillä tr.Ollille häiriköivä yksilö, voi vapaasti syödä, on voinut jo kuukausia syödä muiden "sananvapautta" kopioita toistelemalla lähes jokaisessa ketjussa, jokaiselle kommentoijalle samoja hulluja juttujaan, väitteitään ja syytöksiään..

Alkaa saada ylläpito kohtalaisen säälittävän vaikutelman ymmärryksestään sananvapauteen ja sen varmistamiseen. Nythän tällä palstalla ei sellaista ole, siis sananvapautta. Koska samaa metodia kuin palstahäirikkö harjoittaa palstalla, siis kopioita ja niiden toistoja jokaiseen ketjuun, useisiin kommentteihin - ei ole muiden mahdollista harjoittaa. Joten ylläpito, eikä olisi jo aika hoitaa hommansa, eikä piiloutua lapsellisten kopioitujen sananvapaus-höpötysten taakse. Kysehän tällä palstalla ei todellakaan ole mistään sananvapaudesta, vaan pelkästä terrorista.

Tai sitten on syytä vapauttaa myös muut harjoittamaan tuota "palstahäirikön" suorittamalla systeemillä "sananvapautta", eli kopioita toistelemalla spämmäällä sontaa ja valheita palstalle."

45

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hah haa mielipiteet on aivan erit kuin sinulla sosialisti-häviäjä- pöhlö

    • Outoja on kommentit . . . .

    • Anonyymi

      Tilanne on tällainen, koska Teemu Puurunen haluaa sen olevan. Hän voisi tehdä asialle halutessaan paljonkin. Mitä tilanne sitten kertoo kenestäkin ihmisenä? Siihen lie jokaisella oma näkemys.

    • Anonyymi

      liikaa näitä eikä siinä vielä kaikki elättejä tässä maassa.

      • Anonyymi

        Meni kyllä luottamus ja maku kun luin millaista touhua Kuopion Perussuomalaisten johto harrastaa. Äänestin kaksissa viime vaaleissa ps: n ehdokkaita. Taitaa loppua tähän, kun ei löydy selkärankaa ottaa vastuuta sisäisistä eripuraisuuksista, niiden selvittämisestä, ja kuuntelemisesta, mikä on vialla ja miten pitäisi toimia ja johtaa. Erityisesti johto ja johtaminen syyniin ja erotus jos ihminen / ihmiset eivät osaa käyttäytyä sivistyneesti ja kuunnella toisiaan. Johtaminen on taitolaji ja siihen ole kaikista, eikä nykyään autoritaarinen johtaminen ole in. Jos siitä on kyse. En tiedä, mutta jotain tavallinenkin kansalainen haistaa ja vaistoaa noiden ulostulojen pohjalta. Kaikista pahin on se, että kielletään ettei ole mitään ongelmaa, enkä ole kuullutkaan sellaisesta. Se on naiivia, tosi naiivia kun kielletään ongelmat ja jopa lakaistaan tai pyritään laukaisemaan maton alle. Löytyykö ryhtiä ja rankaa vastuunkantoon?


    • Anonyymi

      just näin. ja vieläpä ilman liittoja tmv rasitteita.

    • Anonyymi

      tahi sitten piette tunkkinne vaikka liittojenkin kanssa. ihan miltä tuntuu. ihan suatte pittee tunkkinne miltä eläteistä tuntuupi ja pyöriä just niinkun siltä tuntuu.

      onko nyt kaikki hyvin.

      mutta jos ei tunnu että liitot on mukana niin elekee sitten tehkö silleen. ihan miltä tuntuupi ja millä jäsenkirjalla tahaansa.

      viralinen elättiyhteiskunta.

    • Anonyymi

      ei mitään muuta lisättävää.

    • Anonyymi

      liikaa valtiollisia elättejä kyttäilemässä satelliitti alvonnan lisäksi pihallaolijoita.

    • Anonyymi

      pitkät on syklit jotta harhautus toimii ja asunnot rakennettu sillä silmällä.

    • Anonyymi

      liittoelättien luvattu maa. ei täällä kannata töitä tehdä täällä pitää näitä liiton elättejä elättää. jos meinaa omiin nimiin työskennellä niin valtiolliset peite-elätit on hämmentämässä elämää heidän osoittamaan suuntaan ja samaa paskaa se on tämä perussuomailaiset niinkuin muutkin elättipuolueet.

      sairas loiselättivaltio.

      • No muuta sitten pois!


    • Anonyymi

      Toki voi myös pohtia miten Perussuomalaiset huijasi äänestäjiä että sai kannatusta, ja pitäisikö puolue saada siitä vastuuseen. Asioilla on monta puolta kuten uskottavuus ja rehellisyys, jotka ei ole Perussuomalaisten vahvuus.

      • Heh. Kyllähän se ainut mahdollisuus saada joku puolue vastuuseen on jokaisen äänestäjän toiminta siellä vaali-uurnalla.
        Eli siis pienyrittäjien kannatus PS:än kannattajista on edelleen jopa yllättävän suurta.
        Mistä tietysti juolahtaa mieleen sekin, että kantsiko suurimman oikeistopuolueen kokoomuksen pikkuhiljaa jo alkaa ajamaan heidänkin etujaan? Meinaan kun suuryritykset ovat jo heidän taskussaan kuten lakkokevät on jo osoittanut.


    • Anonyymi

      kynällä ja pyyhekumilla ne nämä voitot on tehty tässä maassa.

    • Anonyymi

      juuri-kin näin.

    • Anonyymi

      ja eikun teatteri jatkuu lisäten näitä teatterityöläisiä.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ei ole poikkeus tässä perseaukisessa kerjäysvaltiossa jossa kerjäämällä saadut rahat jaettu poliitikkojen, ylen elättien ja muiden siihen liittyvien paskanjauhajien kesken.

      • ... jonka ansiosta Sinäkin voit kantasi ilmaista tällä palstalla. Epädemokraattisessa, totalitaarisessa maassa kun sekään ei olisi mahdollista.

        Noin ylipäätään minusta demokratiaa pidetään liikaa itsestäänselvytenä,jota se ei tieteenkään ole.


    • Anonyymi

      valtiollisia sekä uskonnolisia monesti virkasuhteessa olevia nyhjäkkeitä täynnä oleva valtio. piätehtävä on paikoillaan pitäminen ettei vuan suattaisi pärjätä ilman heitä.

      se on hasta la vista kun sen aika sattuu olemmaan.

    • Anonyymi

      perussomalialaisten puolue taitaa olla väkisin perseeseen nussittuja täynnä viranomaisten toimesta ja nyt tällä perseraiskauksella halutaan ottaa ihminen tänne poliittiseen teatteriin juoksukepiksi palvelemään näitä perseeseen nussijoita ja muita poliisin peitetyölläisiä huumekauppiaita unohtamattakaan.

      jo siksi täällä pitäisi aivan avoimesti myydä huumeita niin poliisin ei tarvitsisi tuoda niitä maahan, myydä niitä ja ottaa kiinni pitääkseen ylipaisunutta uskottavuuttaa yllä näiden valtiollisuskonnolis elättien toimesta heitä elättääkseen.

      myös huorakadut suomeen ja ilotalot niin miehille kuin naisillekkin sekä vammaispalvelut tämän tarpeen osalta. eikä pidä vähätellä homoille ja lespoille myös tarjontaa jos ja kun kerta on kysyntää.

      tälläinen persereiän ympärillä puun takaa itsensä elättäminen viranomaistoimin verovaroin on sairasta.

      todelliset työt vähissä.

    • Anonyymi

      on hyvä muistaa ja ymmärtää että riippuva taakka on vaaraksi ympäristölle. siksi on hyvä tuoda muutamia supon järjestämiä kyydityksiä ja peluuttamisia ihmisillä mitä ulkomailla on touhuttu vaikka osa on teatteria tässä "salaisissa" peitehommissa vankilaan kusettamisissa.

    • Anonyymi

      ne on sitten eri ihmiset jotka nämä kuopat täyttää tässä maassa. olkoon sitten vaikka perussomalialainen puolueen johdolla jotkut perseeseen nussitut jos siltä tuntuu.

      supon saa sitten ettiä toisen komulaisen tähän leikkiin että ei jää vajaaksi teille valtiollisille eläteille.

    • Anonyymi

      No niin.

    • Anonyymi

      Niin on.

    • Anonyymi

      Noin on.

    • Anonyymi

      Aloittajalle voi sanoa, että ainakaan ennen ilmojen teko ei ole muuttanut mitään.
      Palstavasu on ilmiselvästi mielisairas joten ainoastaan rikosilmoitus voisi saada jotain aikaan. Parempi vaihtoehto on tehdä aloitteita pakollisen kirjautumisen aloittamiseksi. Tällöin pelkurit tippuvat oitis pois.
      Tämä hemmohan on pelkkä puskahuutelija, jos yhteystiedot ovat tiedossa, hän vetäytyy pelimaailmaan mongertelemaan.

      • Anonyymi

        Pankkitunuuksilla sisään ja vain 1 rekisteröity profiili, jää MoktarGubtat ulos


    • Anonyymi

      Onpas tappauksia. huh huh.

    • Anonyymi

      Teemu Puurunen voisi korjata tilanteen, jos haluaisi.

    • Anonyymi

      Eikö sieltä poliisin peitekoulusta tai teatterikorkeakoulusta saa ihan ammttitaitoista näytelijää tuohon osaan kun kuiten kyseessä on ulkoa-opittujen vuorosanojen toistelua.

      Tietysti ketkä syöttävät nämä vuorosanoja näille ohjauksessa oleville potilaille niin voidaan miettiä mistä ja millä perusteillä ne syötetään muille syötävksi.

      On siinä virkaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veikkan Moktar.Gubta/Valuuttakauppias-hörhön lonkeroineen ylettävän kaikkialle persuvihaansa kylvämään.

    • Anonyymi

      ja pappi siunaa jos omat voimat ei riitä tähän paskaan.

    • Anonyymi

      Samanlaista teatteria kuin nämä kouluampumiset. Teatteriyhteiskunta joka on näytelmätyöläisiä sekä kyttääjiä täynnä.

    • Anonyymi

      Teatteri eikun jatkuu päivästä toiseen. Teatteriperusteinen puolue niinkuin valtiokin. On siinä virka monellakin.

    • Anonyymi

      Teatteria tällekkin päivälle.

    • Anonyymi

      Ja tällekkin päivälle teatteria. Näytelmätyöläisten sekä eliittiuskovaisten teatteriyhteiskunta. Monien perheiden leipä perustuu tähänkin näytelmään.

      Leuka ylös ja lippu alas.

    • Anonyymi

      Täyttä asiaa.

    • Anonyymi

      Tyypillistä keskenkasvuista reagointia sekä kommentointia kaikilla keskustelupalstoilla! Osa on asiallista ja osa täyttä mielipuolista sanailua kun ei ole tietoa niin luullaan!? "Luulo ei ole tiedon väärtti" näin sanottiin kun olin lapsi n. 70v-sitten, sama pätee vieläkin tosin luulot saavat aivan liikaa painoarvoa somessa kuin mediassakin yleensä. Ne ohjailevat vääriin käsityksiin, asenteisiin, tietoihin tietämättömyydestä johtuen. Syyttäkäämme itseämme, me "mediaani-/X,Y,Z-/aikaisemmat" sukupolvet, itsepähän olimme kehittämässä tätä "inhostruktuuria". Oikea tiedon sekä väärän analysointi on heikkoa, nuoremmat sukupolvet eivät kaikki ymmärrä tiedon merkitystä ja opetus on mennyt joka tasolla aivan liian alhaiseksi! Siksipä olemme kouluttautumisen keskikastia maailmalla!:(

    • Anonyymi

      Sairastahan tuo Perussuomalaisten ihannointi on kuten nähty ja mitä vielä viimeiset uutisetkin näyttää. Mutta antakaa heidän avautua täällä sanallisesti etteivät käy sanoista tekoihin Saksi-Riikan antamin ajatuksin.

    • Anonyymi

      Tämähän onkin almuyrittäjien ja kihomaton luvattu yhteiskunta jossa vapaasta yrittäjyydestä ja elämisestä ei ole tietoa. Niin sanottuja sisäsiittoisia yhteiskunnallisialoisijoita täynnä.

      Siitäpä sitä on hyvä ponnistaa etiäpäin ja elätellä näitä siivestäjiä tässäkin yhteiskuntamallissa.

    • Anonyymi

      Niin samaa paskaa se on myös poliisi ja armeijän elätit tässä maassa kaikkineen lieveilmiöineen. Näiden elättien toimenkuva on hankaloittaa elämää ja loisia ihmisten elämästä milloin milläkin verukkeellä.

      Ja sitten näitä loisijoita tässä maassa riittää uskontokunnasta riippumatta olipa sitten kenraalin elätti kyseessä tai poliisijohtaja tai muu vastaava loisija.

      On siinä eläteillä virka.

    • Anonyymi

      Täyttä asiaa jälleen kerran.

    • Anonyymi

      Eikä kannata unohtaa myöskään näitä ylen ja mtv3 elämän loisijoita joista osa on pakotettuna ja osa muuten vaan näitä eliittiloisijoita uskonnollisten loisijoiden avustuksella kuka milläkin tavoin.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe