Tallink spa & conference?

Lörttu

Joko joku on käynyt korkkaamassa? Kokemuksia?

36

57038

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • D'laju

      Tänään lähtö, täytyy yrittää muistaa kommentoida ensiviikolla. Toivottavasti jo hissitkin toimii ym.. :)

      • Tallinnaan

        Löytyisikö tuoreempia kokemuksia hotellista? Onko kukaan ollut DeLuxe huoneessa, vaikutti sopivalta 2 lapsen kanssa, miten on?


    • D'laju

      Kyllä tuli nyt nähtyä tämä. Hotellihuoneet kivat ja ihme kyllä niissä kaikki toimi, paitsi tietysti 500EEK lisämaksusta saatu pidennys klo 21.00 , kun tulimme kylvystä ei huoneeseen (tietenkään) päässyt vaan piti hiihdellä respaan takaisin. 4 hissistä kaksi toimi (tietenkin). Erikoista huoneessa oli sängyn päädyssä oleva taideteos: päätön alaston nainen miehen käsilllä (todella puiseva, huh). Kylpylä osastolle meno tuotti vaikeuksia (tietenkin), oma henkilökunta on rasitteena tiskillä, kyllästynyt emäntä ei osaa sanoa selvästi miten toimia hotellissa josta opasteet puuttuvat. Läpsytteli vaan käsiä hoitovaraus luetteloon kun kysyime onko aikoja vapaana: no ei varmasti ollut (tietenkään). Kun sanoimme että ok ja haluaisimme mennä kylpyläosastolle tuli taas pieniä ongelmia, erittäin vaikeaa saada kylpytakki. Kuitenkin saimme. Allasosasto ihan ok, mutta 8 saunaa ei löytynyt (tietenkään). Suomalainen iso sauna toimi vain kerran, mutta pari ihan ok juttua löytyi. Oma emäntä tuli ainakin miesten puolelle ottaa lopuksi kunnon löylyt. Infrapunasaunaa ei näkynyt??? Tietenkään). Muuten juomaa sai ja polskuttelee pääsi. Amerikan express ei toiminut lähtiessä (tietenkään) ja laskussa oli jotain juomia joita ei oltu juotu (tietenkin). Otettiin kuitenkin kotiinpäin viimeisen päivän juomat minibaarista. Aamiaishomma se vasta lystiä oli. Homma se vasta takkuili huolella, sulakkeet palo, lasia ja lautasta meni tarjoilijoilta rikki huolellisesti. Kauhea kahvijono, puutteita pirusti. Sai kuitenkin vatsansa täyteen ja kahviakin. Tällasta se sit oli. :)

      • kirppu b

        Käytiin siellä 15.-17.4. Elikkä viikon hiljaisimpaan aikaan. Kolme yötä tuplaluxushuoneessa, jossa oli tossut ja kylpytakit ja iso amme. Ihan nätti naisen vartalokuva sängyn päädyssä. Lattialamppu oli monen häikäisevän lampun korkea punainen pleksihökötys, kun sen käänsi "selin" oli valokin jo lempeän punaista. Yksi outo sisustuselementti oli suuri mattalasi-ikkuna kylppärin ja makkarin välissä, valo pääsi häiritsemään nukkuvaa puoliskoa! Japanilaistyylisten hanojen käyttö vaatii totuttelua. Näköala rantaan ihan jees, pongattiin laivoja ja lintuja.

        Kultu hoidatti jalkansa, tuli pehmeet ja nätit, minä hankin geelikynnet, tuli tosi nätit!

        Kaikki saunat toimivat jo meidän aikana, sitä infrapunaa ei kuitenkaan löytynyt. Porealtaiden vesi olisi voinut olla lämpimämpää. Yksi uusi juttu, eli säilytyskaapin lukkosysteemin opettelu oli hiukan hankalaa. Kylpyläkäynnit rajoituksetta kuuluivatkin huoneemme hintaan. Hiippailtiinkin sitten parikin kertaa päivässä kylpytakeissa hotellin käytäviä, sehän se on oikeaa kylpylähenkeä :)

        Pääsisäänkäynnin ulkopintoja puunattiin urakalla ja jotain ulkoseinää vielä laatoitettiin kiireellä. Jokunen sähköpiuha jossain oli vielä asentamatta, eikä kaksi hissiä toiminut vieläkään.

        Hotellin ravintola taisi olla liian kurmee meidän makuun, pari kertaa siellä syötiin ja sitten loput pikkasen tavallisimmissa ruokaravintoloissa (mm. Pippurisäkki ja Olde Hansa. Aamiainen oli kuitenkin todella maittava ja tuorepapukahveja oli montaa sorttia, sen kun nappuloista valitsi.

        Palvelu oli mielestämme kautta linja ihan ok, manikyristin kanssa juttelin sekasin suomee, enkkua ja eestii ja elekieltä sen 2 ja puol tuntii kunnes kynnet olivat valmiit :)

        Äitienpäivän jälkeen mennäänkin uudestaan samaan hotelliin, muttei viikonloppuna.


      • kivaa.

        Ajatella, ja jollain on ollut ihan samalla kokemuksella paljon parempi loma!


    • D'Laju

      Nyt tuli kokemuksia "hoidoista"... Köhöm... Oli tuttavat käyneet testaamassa: Varausjärjestelmä toimii A4 kokoisella vihkolla !!! Eli ei ihan vielä tietokoneajassa-> ongelmia tulee huolella. Sitten kun oli saanut tapeltua ajan niin hoito ei kuulema ollut hintansa väärti milllään muotoa, korostaa kuulema millään sanaa edellisessä virkkeessä. Että sellasta... saa kuulema käydä kokeilemassa jos ei muuten mene jakeluun!!

    • ...

      20.4-21.4 testattu ko paikka.
      Olihan siellä siistiä (vielä), uutta kun on.
      Sisustusarkkitehti on kyllä hurahtanut 70-lukuun.
      Oli sitten niin retroa, että.

      Kuka tykkää kuka ei, mun mielestä sisustus oli mennyt "yli", tuli vähän fiilis että tavarat oli kerätty kirppiksiltä....

      • toinen tollo

        Maaliskuun lopulla käytiin pari yötä, reilun viikon oli paikka ollut auki. Tässä kokemukset, jotka myös matkanjärjestäjän ja hotellin tietoon saatettiin.

        palvelu oli ystävällistä sisäänkirjautumisen yhteydessä (ja
        muutoinkin)
        - toisessa kerroksessa hissiltä oli portaat huonekäytäviin, onneksi matkalaukku ei ollut kovin painava (liikuntaesteiset)
        - minibaarin ulkopinta oli kuuma, koska tuuletusta ei ollut. Mielestäni siinä on turvallisuusriski.
        sänky oli mukava ja yöllä sai nukkua rauhassa
        - allasosastolle ja -osastolla ei ollut missään opasteita
        - aamusauna oli tiistaina kylmä, keskiviikkona ok
        - yksikään kokeilemani pesuaineautomaaatti allasosaston pesutiloissa ei toiminut
        - ympäri vuoden avoinna oleva ulkoallas oli suljettu
        - keskiviikkona kaksi hissiä oli jumissa, vastaanotossa ei tiedetty (automaattinen ilmoitus?)

        Pitkän päivän jälkeen tulimme takaisin hotellille, pyyhkeitä ei ollut vaihdettu. Jos olisi, olisi myös havaittu voimakas lemu ja pesutilan ja wc:n viemärin tulviminen. Saimme puolessa tunnissa uuden huoneen neljännestä kerroksesta. Toinen yökin sujui rauhallisesti.

        Yleisilme hotellissa ja kylpylässä oli epäsiisti, koska rakennustyöt olivat vielä selvästi kesken. Rakennusjätteitä ja roskia oli lähes kaikkialla, kylpylän puku- ja pesuhuonetiloissa sekä hotellihuoneen pesutilojen lattialla laastia jne.

        Mielestämme olisi ollut reilua, jos esim. hotellin vastaanottotiskillä olisi ollut ilmoitus, jossa olisi kerrottu rakennustöiden keskeneräisyydestä. Tällöin suhtautumisemme tilanteeseen olisi ollut erilainen. Nykyisessä tilassa hotelli ei vastaa kuvaa, jonka esim. internet-sivuilta saa. Useammam muunkin suomalaisen matkustajan mielestä kylpylähotelli ei ollut vielä valmis.

        Hyvityksenä tuli uusi matka (!!!) yhdeksi yöksi, viikon päästä tarkistetaan muutokset.


    • mememe

      Pohdimme juuri, että mikä hotelli olisi Tallinnassa hyvä. Spa ja kauneushoitoja täytyy olla. Tällä hetkellä mietimme Tallink span, Reval olumpian ja Piritan väliltä. Tarkoitus olla 1-2 yötä ja kaksi aikuista matkassa.

      • Ripa

        Värit oli kyllä melkoiset. Onneksi ei ollut krapulaa, eikä migreeniä tulossa...


    • Rentoutumaan

      Olimme menneenä viikonloppuna la-su Tallink Spa:ssa ystävättären kanssa tarkoituksena rentoutua ja nautiskella.. Hotelli ja huoneet mielestämme hyvät, allasosasto mielikuvaa pienempi, saunat oikein hyvät. Erittäin suuri miinus että kännissä örveltäjiä melkein koko paikka täynnä!! Allas-baarin vieressä olevaan pore-ammeeseen ei mahtunut kun oli täys kännääjiä.. Pienempään kun vihdoin pääsimme, ei poreita kuulunut eikä näkynyt! Allas-osastolle mentäessä tympeää palvelua, ei opastusta missään asiassa ja rannekkeet ei toimineet niin että olisi pukukaappia saanut kiinni. Aikamme pähkäiltiin ja sitten kävimme hakemassa uudet. Aamiaisen tilasimme huonepalvelusta huoneeseen klo:7.30-08.00, sitä ei kuulunut klo08.10 mennessä. Soitto respaan ja johan alkoi kuulumaan! En suosittele viikonloppuna jollei halua katsella kännisiä! Su aamulla joku hissiin oksentanut ja lattialla ollut siideri/olut läiskää ei vieläkään siivottu.. Että tällainen kokemus joka oli pienoinen pettymys.

    • TETH-SENSE

      Olimme mieheni kanssa hääpäivää viettämässä yön yli kyseisessä kylpylä-hotellissa. Saimme hotellin ravintolasta kumpikin ihan tosi hurjan ruokamyrkytyksen!!!! Kukaan ei hotellissa ottanut kantaa asiaan! Eli koko reissu pilalla! EN VOI TÄTEN SUOSITELLA KELLEKÄÄN!

      • Caesar12

        Mitä söitte hotellilla (TETH-SENSE)?? Saimme molemmat poikaystäväni kanssa kauhean vatsataudin, todennäköisesti juuri Tallink Spa& Conference hotellin ruoasta. Toista päivää olemme sairastamassa..:(


      • Aku Ankka
        Caesar12 kirjoitti:

        Mitä söitte hotellilla (TETH-SENSE)?? Saimme molemmat poikaystäväni kanssa kauhean vatsataudin, todennäköisesti juuri Tallink Spa& Conference hotellin ruoasta. Toista päivää olemme sairastamassa..:(

        Ollaan vaimon kanssa menossa reilun viikon päästä Tallinnaan ja yövymme Tallink Spaassa.Kun olen lukenut muiden kokemuksia matkalta,kannatta näköjään olla varovainen esim.ruuan suhteen ?.Pitäiskö jotakin muuta ottaa huomioon.? Kertokaa te jotka ootte siellä jo olleet !!!


    • HKMM

      Ollaan (kai) menossa Tallink Spa hotelliin, varasin jo kyllä matkan, mutta alkaa kuulostaa pelottavalta nuo kommentit. Pitäisiköhän sittenkin ottaa vaan kotimaan kylpylämatka. Meitä on lähdössä 2 aikuista ja 2 lasta 9 ja 13 vuotiaat.

      • sok92

        Oltiin juuri lauantain ja sunnuntain välinen yö kyseisessä hotellissa, eikä ollut mitään valittamista paikasta. Huone oli siisti ja toimiva (vaikkakin standardi huone suht pienikokoinen), hotellipakettiin kuului kylpytakit ja altaiden käyttö koko päivän, ja poreammeessa oli kiva siemailla cosmopolitania :)
        Kaiken kaikkiaan kiva kokemus, menisin uudestaankin. Hotellin ravintolassa ei syöty, joten siitä ei kokemusta.


      • h007
        sok92 kirjoitti:

        Oltiin juuri lauantain ja sunnuntain välinen yö kyseisessä hotellissa, eikä ollut mitään valittamista paikasta. Huone oli siisti ja toimiva (vaikkakin standardi huone suht pienikokoinen), hotellipakettiin kuului kylpytakit ja altaiden käyttö koko päivän, ja poreammeessa oli kiva siemailla cosmopolitania :)
        Kaiken kaikkiaan kiva kokemus, menisin uudestaankin. Hotellin ravintolassa ei syöty, joten siitä ei kokemusta.

        Oltiin juuri viime viikonloppuna kyseisessä hotellissa. Kaiken kaikkiaan hotellista jäi positiivinen mielikuva! Sisustus oli "lievästi" sanottuna värikästä, mutta toisaalta kiva nähdä välillä hotelli joka poikkeaa selvästi muista persoonattomista hotelleista. Palvelusta ei ole valittamista. Standardihuoneet olivat mielestämme aivan sopivan kokoisia. Kokeilimme monenlaisia hoitoja (mm. kasvohoitoja, vesipatjahierontaa, jalkahierontaa...) ja ne olivat kaikkien mielestä oikein rentouttavia. Hoitojen ajanvaraus hieman tökki, mutta siitäkin selvittiin. Söimme hotellissa ainoastaan aamupalan, joka oli mielestämme hyvä ja monipuolinen. Kylpyläpuolta emme ehtineet ajanpuutteen vuoksi testaamaan laisinkaan. Negatiivisin kokemus ko. hotellivierailun aikana liittyi (yllättäen) todella humalaiseen suomalaismieheen joka raivosi keskellä päivää kylpylän vastaanotossa. Raivokohtaus alkoi ilmeisesti väärän kokoisista tohveleista ja päätyi vuoteen 1918 sekä punaisiin ja valkoisiin... Silloin nolotti olla suomalainen!


    • walde78

      hyvä palvelu, hyvä ruoka, hyvä kylpylä, todella hieno huone, ei mitään moittimista, jos taas Tallinnaan niin varmaan otetaan sama hotelli.
      P.S. Sopiva lapsi perheile, ei örveltäviä suomi kännikaloja, saunasakin puhuttiin että ne on aika hyvin vähentyneet(kuolleet sukupuuttoon) :D:D:D

      hyvä valinta 10

      • JOKE 51

        Hotelli oli kaiken puolin ihan ok.Olimme kolme yötä,kylpyläpuoli aika hyvä,tosin toinen allas olisi saanut olla syvempi jossa oli baaritiski.
        Huoneemme oli vetoinen,lämmityssäädin ei kyllä toiminut.Aamulla niskat kipeenä vedosta.Tuloilmaventtileistä puhalsi vain viileetä,korjaustoimeksi saimme lisälämmittimen huoneeseemme.Nyt on yksi flunssassa.


      • vpk

        hyvä paikka ei mitään valittamista huoneessakin toimi ilmastointi hyvin 10


      • julliaa

        Huoneissa on esitteen mukaan minibaari,pystykö valmistamaan ruokaa??? kiitos


      • essi
        julliaa kirjoitti:

        Huoneissa on esitteen mukaan minibaari,pystykö valmistamaan ruokaa??? kiitos

        :)
        Hei anteeksi mutta äärimmäisen hauska kysymys... Miten minibaari ja ruuanvalmistus liittyy yhteen, heh.


    • BUU!!RUOKAMYRKYTYS!!

      olimme spa konfer hotellissa kolme yötä ihan hirveää meillä oli 5,8 ja 12 vuotiaat lapset kävimme ensimmäisenä päivänä hotellin ravintolassa saimme kaikki pahan ruokamyrkytyksen joka kesti kaksi seuraavaa päivää eli koko lomapilalla!!! emme ehtineet käyttämään kylpylä puolta ollenkaan mutta joku perhe valitti että kylmää vettä ja ei mahdu uimaan.vaadimme rahat takaisin heti ensimmäisenä päivänä ensimmäisen oksentelun jälkeen... mutta ei annettu!!! en suosittele kenellekkään!enkä mene uudestaan!!!(meidänkin huone veti myös 5 vuotiaalla kurkku kipeä ja 8 vuotiaalla flunssa!)

    • kivaa!!!!!!!!!!!!!!!

      mielestäni kiva paikka ei valittamista! kolme yötä pe-su uitiin joka päivä monta kertaa!!!!!

    • Tallink-kävijä 1/13

      Kylpyläosastolla likaista ja ihmeellinen haju. Paikat rikki sieltä täältä, kaakelit irti, suihkut ei toimi, saunan lauteet romahtaneet, vedenpaine toimivissa suihkuissa olematon. Ruokaravintola Nero on suljettu. Henkilökunta todella palveluhalutonta ja töykeää, kokolattiamatot hotellin käytävillä ja huoneissa, joista takuulla saa hengityksen tukkoon. Kaiken kaikkiaan tuntuu, että hotellista on aika ajanut ohi kun ei ole huollettu ja pidetty kunnossa. Henkilökunta leipiintynyttä ja tunnelma koko hotellissa apea. 4 tähden hotelli ja melko korkeat huonehinnat antaisivat olettaa parempaa, sanoisin että lähempänä 2 1/2 tähteä luokitusta.

    • ninamaria2

      ei kovin lupaavalta kuulosta! ollaan poikaystäväni kanssa menossa ensi viikolla ja odotan mielenkiinnolla minkälaista siellä tulee olemaan. Kirjoitelen tänne sitten :)

    • Virkistymatkaaja

      Ensivaikutelma oli hyvä. Aikuisten kylpylä! Torstaina sopivan rauhallista, siihen se ilo sitten loppuikin, tuli viikonloppuporukat! Porealtaisiin eikä juuri muuallekaan ollut enää asiaa, täynnä porukkaa jotka kännäsivät koko iltapäivän. Juomat ympäri altaita ja saunoja. Oma rannekkeeni katosi, henkilökunta oli heti vaatimassa siitä 50 €:n maksua! Eihän se voi minun vika olla jos lukko on löysä? Onneksi joku kylpylän asiakkaista oli rannekkeeni löytänyt ja vienyt respaan.
      Baarilaskusta pyysivät tuplahinnan, tajusivat sen vasta kun näytin allekirjoittamani kuitit. Eivät anteeksi pyytäneet.
      Ravintolassa syötiin kerran, hyvää ja kallista mutta annokset niin pienet että yöpalaa piti alakerran baarista vielä hakea.
      Saatamme tulla toistekin mutta su-to ajalle. Ja tarkkana saa olla hintojen ja maksujen kanssa.

    • brtfgv

      Täällä on nyt jo kolme tarina ruokamyrkytyksistä? Uskaltaako siellä syödä mitään?

    • Neljäs kerros

      Kolme vuorokautta vietettiin juuri standardihuoneessa. Seuraavalla kerralla maksaisin enemmän ja ottaisin paremman huoneen, ei oikein miellyttänyt näköala, joka oli hisseille ja altaille:) Tosin hotellin parvekkeet ovat aika ihmeellisen oloisia, mutta parvekkeellisessa huoneessa saisi ainakin halutessaan haukata happea.

      Muuten oleskelu sujui ihan hyvin. Tiistaina ja keskiviikkona oli mukavan rauhallista, jo torstaina tuli vähän reippaampaa porukkaa ja tosiaankin porealtaaseen ei ollut mitään asiaa, siitä nämä pääosin miehistä koostuvat juomaporukat pitivät huolen.

      Onhan hotellissa jo kuluneisuutta ja esim. se muoviverho, joka on ulko- ja sisäaltaan välissä on niin kamalan likainen, että väkisinkin mietitytti veden laatu...

      Aamiainen oli aika keskinkertainen, esim. kunnon rapeakuorisia sämpylöitä ei ollut ollenkaan. Sen sijaan tarjolla oli esim. paistettuja perunoita ja kanankoipia sekä pastaa! Ok, makujahan on erilaisia. Mielestäni nuo ed. mainitut olisi voinut vaihtaa pekoniin.

      Respan henkilökunta oli asiakasystävällistä, kylpylän tiskillä oli yksi naisihminen, joka oli jämähtänyt neukkuajan palvelutyyliin. Myös altailla huseerannut järkkäri omasi todella tiukan natsiasenteen, ei ollut ihme, että nokkapokka oli lähellä kun hän komensi kylpylän kiinni mennessä porukoita pois altaasta.

      Jos menisin toisen kerran tähän hotelliin, niin, kuten sanoin ottaisin paremman huoneen ja ajankohta olisi sunnuntai-keskiviikko!

    • awtt

      Me olimme kyseisessä hotellissa viime elokuussa. Hotellihuone oli siisti, meitäkin vähän aluks kummastutti tämä lasi kylppärin ja makkarin välissä, mutta loppujen lopuks ei sillä niin väliä kun kahestaanhan me siellä mieheni kanssa olimme. :)

      Aamupala oli hyvä, tosin kun menimme vähän myöhemmin niin muutama lajike oli jo kokonaan loppu. Kylpylään kun menimme ekan kerran emme oikeen tienneet miten homma toimii kun kukaan ei osannut selostaa. Ensin mentiin kylpylän tiskille, josta sanottiin että mennä hotellin tiskille, sieltähän meidät ohjattiin takaisin kylpylän tiskille. Saimme rannekkeet jotka toimivat kaappien avaimina ja juomarannekkeena. Eli juomia ei makseta altaalla vaan ne tallennetaan rannekkeeseen ja maksetaan lähtiessä. Kylpytakit puimme jo huoneessa päälle ja tepsuttelimme ne päällä kylpylään pulikoimaan :) Me tykkäsimme kylpylästä, toki siellä oli jonkun verran porukkaa ja poreammeet oli aika varattuja. Saunoissa emme käyneet.

      Hotellin ravintolaa en ehkä suosittelis käyttämään, ellei tykkää maksaa paljon ja syödä vähän tykkää gourmee ruuasta :) Ravintolan tilat ovat varsin hallimaiset, meidän lisäksi kun oli syömässä vain max. 10 hlöä, niin jokaisen äänet kaiku siellä :D ei siinä viittiny paljoo puhua kun kaikki kuuli mitä sanoit. Ruokaa saimme oottaa tunnin vaikka väkeä niin vähän. Annokset olivat tosi pienet ja esim. mieheni annoksessa oli perunamuusi tuubissa joka piti itse puristaa lautaselle. Tuubi oli hammastahnatuubin kokoinen, joten sitä muusia ei paljoa annokseen kuulunut. Kaikenlisäks tuubi oli laitettu keskelle kastiketta, joten joka paikkahan siinä oli kastikkeessa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta tosi kova pettymys hintaansa nähden, ateriat todella mitättömän kokoisia ja palvelu oli hidasta. Otimme ruuan kanssa vettä ja saimme molemmat sitä huimat 2dl ja sillä mentiin koko ateria.

      Uus matka samaiseen hotelliin edessä. Suosittelen kyllä hotellia ja sen kylpylää, mutta itse ravintolaa en muutako gourmet ruuan ystäville. :)

    • SolYoy

      Täällä olis jokin arvonta naantalin Kylpylästä kiinnostuneelle, kahden hengen viikonloppu.
      NettiArpa.com

    • Dana4

      Vietimme perhelomaa kyseisessä hotellissa kolme päivää, eikä ole mitään valittamista! Huoneemme (2 kpl) olivat siistejä, huoneista löytyi sekä kylpytakit että tohvelit. Kylpyläosasto mukava ja siisti, eteenkin höyrysaunat ihanat! Olimme paikassa keskellä viikkoa, joten bailuporukkaa ei näkynyt vaan hotellivieraina lähinnä lapsiperheitä ja pariskuntia. Viihdyimme hyvin ja tulemme varmasti uusimaan kylpylälomamme samassa paikassa!

      • Addikti

        Mistään ei ole tullut tietoa vastaan.Löytyisköhän täältä apua? Onkohan tallink spa hotellissa kuntosalia? Voisi loman viettää raudan ja kullan kanssa eikö pullon.


    • 11-14

      Olin juuri kylpylälomalla tässä hotellissa. Kylpylä oli osittain remontissa ja siitäkö syystä lienee ison altaan vesi kylmää. Seinän kyltin mukaan veden lämpötila on 27 asteista, mutta ei varmasti ollut niin lämmintä Ei se miltään nautinnolta tuntunut.
      Kaikki pakkaantui siihen lämpimään altaaseen ja tunkua oli ajoittain.
      Saunat olivat ihan hyviä, mitä nyt lauteitten puut irtonaisia..

    • Kylpylä

      Kävin lasten kanssa viikonloppureissulla kypylässä - ei kyllä enää tarvitse mennä. Vesi oli nimittäin jäätävän kylmää. Kahdessa porealtaassa vesi oli vähän lämpimämpää mutta niissäkin liian kylmää (esim. Suomen kylpylöissä porealtaiden lämpö on paljon korkeampi). Koska isompien altaiden vesi oli jäätävää niin noi poraltaat olivat aivan täynnä. Juomien tilaaminen oli vaikeaa koska vain yksi myyjä jonka vapautumista joutui odottamaan jääkylmässä vedessä kohtuuttoman kauan. Olen aikaisemmin pari, kolme vuotta sitten käynyt ko. kylpylässä ja silloin kaikki oli siellä ok.... nyt oli täydellinen pettymys.

    • Kohtsilläänmenossa

      Mitään kokemuksia hoidoista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1526
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      731
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe