Seksi & treffit

Odottaako naiset heti ensitreffeillä seksiä? Viimeksi en oikein tiennyt, että mitä treffikumppanini halusi? Kuinka yleistä seksi on heti ekana treffi-iltana?
Ilmoita


Itse ainakin odotan seksiä ensi treffeillä. Muuten hiipii mieleen ajatus että mies onkin homo.
4 VASTAUSTA:
Paljonko sinulla on taksa ? Seksiä jo ensitreffeillä kinuavat naiset ovat kyllä säälittävyyden huippu ja niillä on ihan oma nimityskin...
sitä sitä kun sais jostain ,paljon siitä puhutaan mutta mistä sitä saa ,vaikka kuinka vonkaa ei tahdo saada.
moi mikä ettei eka treffeil voi harrastaa seksiä ei pidä olla vanhan aikainen
jos kaksi aikuista kohtaa toisensa ja on itsetunnot kohdallaan niin miksikäs ei. mutta seuransa voi toki valita tarkempaan ettei ihan missä vaan viiletä.
+Lisää kommentti
En todellakaan halua seksiä ensitreffeillä jos mies sitä ehdottaisi tuskin haluaisikaan muunlaista suhdetta ja minun puoleltani tuskin treffailu jatkuisi.
Ilmoita
on ihan vieras mies, niin tuskin. Veikkaan, että suurin osa naisista ei odota seksiä heti, eikä epäile miestä homoksi vaikkei mies tekisikään aloitetta seksin suhteen. Tietysti jos kyseessä on entuudestaan toisilleen tutut ihmiset niin silloinhan se seksikin tulee varmaan nopeammin mieleen. Tai ainakin jonkinlainen läheisyys, jota ei varmaan vieraiden välillä ole.
Ilmoita
siitä, mitä itse kukainenkin on hakemassa. Jos hakee jotakin pinnallista ja lyhyttä juttua, niin voi olla, että seksi tulee kuvioon piankin. Jos taas hakee sitä elämänkumppania tai ainakin vakavaa suhdetta, niin tuskinpa (itse kuulun tähän porukkaan). Toista kertaa en sellaista tyyppiä treffaisi, joka eka treffeillä moista ehdottaisi! Keskity siihen naiseen, jonka kanssa tapailet, se tietää parhaiten, mitä haluaa ja milloin. Me naiset ollaan kaikki yksilöitä kuten te miehetkin, joten täältä netistä kyselemällä et pätevää vastausta juuri omaan tilanteeseesi tule saamaan. Itseluottamusta peliin!
1 VASTAUS:
Kun kaksi ihmistä kohtaa, ei ole olemassa mitään sääntöä mitä pitää tehdä ja milloin ja missä järjestyksessä. Ihmiset ovat hyvin erilaisia ja tilanteet kehittyvät eri tahtia eri treffikumppaneiden kesken.

Seksi ensimmäisillä treffeillä ei kuulu minun mielestä tilanteeseen, mikäli etsii vakavaa suhdetta. Se tulee kyllä mukaan ajastaan kun molemmat ovat siihen valmiita.
+Lisää kommentti
Älä mene nolaamaan itseäsi mies!
1 VASTAUS:
Kyllä kait täytyy naisella olla sauna lämpimänä, ruokapöytä katettuna ja peti valmiina, kun mies parisataa kilometriä ajettuaan saapuu vaikka kuin ensitreffeille.Ei naisen tarvi sanoa suoraan, voi käyttää oheisviestintää.Jos näen pedatun sängyn kahdessa huoneessa,oletan, että nukumme eri huoneissa.Toisinaan käy kyllä niin, että nainen herääkin minun sängystä.Tuo ei ole ongelma aikuisilla ihmisillä, ja ihania naisia riittää!
+Lisää kommentti
Minä en ehkä ihan ekana treffi-iltana odota seksiä, siinähän voi tulla vähän halpa olo, mutta toisaalta jotain vihjailuja olisi kiva saada. Jos mies ei edes flirttaile kunnolla, tulee vähän semmoinen kaverifiilis ja kiinnostukseni lässähtää. Mutta kai tuo on niin henkilöstä riippuvaa... minä ainakin tykkään kovasti jos mies esim. puristaisi/taputtaisi pyllystä hyvänyön suukon sijasta ;)
1 VASTAUS:
Sanot pojalle/miehelle,mitä toivot hyvänyön suukon sijasta.
Hyvä,ettet pompsahda heti sänkyyn,,,,sinne ehtii!
Kerro avoimesti,mitä haluat ja ellei mee jakeluun,anna asian olla,eli unohda koko tyyppi.
Miehiä on maailma pullollaan!
Oma arvokkuutensa on ainutkertaista!
+Lisää kommentti
minä haen vakavaa suhdetta, en odota enkä halua seksiä ensitreffeillä, enkä ennenkuin on tutustuttu hyvin. en halua myöskään ainakaan ensitreffeillä keskusteluja seksistä tai lähentely-yrityksiä. ensitreffejä pidän ihan tutustumisena uuteen ihmiseen, en inhohimon esikartanona
Ilmoita
Seksi on tärkeimpiä asioita ihmissuhteessa, miksi se pitäisi luokitella kakkoseksi. Kymmeenkin vuoden seurustelu voi johtaa harhaan, ihminen voi paljastaa vuosien mittaan vasta itsensä. tautien aikana ei kai ole hyväksi hypätä sängystä toiseen. Mutta seksuaalisuus pitäisi olla normaalia, täydentää läheisyyttä, jos kaikki tuntuu natsaavan kohdalleen. seksin harjoittaminen ei pitäisi olla luokittelun määre. Fiksukin ihminen voi harrastaa seksia ensitreffeillä, ja tapaakin vaikka miehen kerran vuodessa. Ei se tee h:aa miehestä eikä naisesta. Alkoipa rakkaus mistä tahansa, sen tärkein kantava voima on kuunteleminen, puhuminen, pussaminen ja kehittyminen ihmissuhteessa. Aika raakaa peliä on sekin että muutaman kerran tapaamsien perusteella tehdään ihmisestä luokitus, ääripäät on erikseen. Ihminen muuttuu koko ajan.
2 VASTAUSTA:
Niin juur! Asia on tosi,kun vesi!
Ei enempiä lisättävänä tähän asiaan!
Tossa on paljon asiaa :)
+Lisää kommentti
Miksi aika monet naiset sanovat etteivät huoli miestä joka haluaa heti seksiä? Niin siis olen itsekkin nainen ja luulempa ettei sellaisia miehiä olekkaan jotka eivät halua heti seksiä! Tai ainakin ovat harvinaisia. Minä en ole paljoa sitä ajatellut monennellako tapaamiskerralla seksiä on ollut, yleensä ekalla tai tokalla.
Joskin nykyään kun tuntuu että tämä aika on niin seksiä täynnä ja ohittaa monet muut tärkeät asiat niin olisi tosi mukavaa jos joku mies ei haluaisi heti seksiä. Toki silläkin on väliä kuinka paljon on yhden yön juttuja ja kuinka ylipäätään suhtautuu seksiin ja naisiin. Ja voihan sitä olla ihastunut ja siksi haluta seksiä ehkä enemmän kuin jonkun kanssa johon ei ole ihastunut?

Nyt minä olen tavannut yhden miehen jolla on käsittääkseni ollut paljon yhden yön juttuja, mutta tiedän että hän välittää minusta ja minä välitän hänestä, mutta haittaa kun niitä yhdenillan juttuja on ollut niin paljon. MInullakin on nyt joitain ollut, mutta kuinka "kylmä" ihminen on jos sillä on paljon yhden yön juttuja? Taitaa se miehillä kuitenkin olla aika tavallista? Että pillua ollaan vailla ei väliä kenen?
1 VASTAUS:
Niin joo ja kun tossa seksistä puhuttiin niin ihmetteli että pitääkö naisilla aina olla tunteita miestä kohtaan jos haluaa harrastaa seksiä?! No ei tietenkään aina mutta en mä silti jatkuvaan mistään yhden yön jutuista ole kiinnostunut! Harmitteli vaan sitä että kun miehet ei siksi saa pi**ua. Kannattaakohan tuota miestä enää nähdä?
+Lisää kommentti
Tästä saadaan.Jotain.
Nimittäin, saamme.
Piano-vitsejä!!
Ilmoita
tää on käynyt 16 deitit ja niistä noin 80% päätynyt seksiin ekalla kerralla ja mikä pahinta naisen aloitteesta. et... taitaa nuo haluta. tietysti pitää kemiat kohdata jollakin tasolla. on se sitten seksuaalista tai jotain suurempaa...
2 VASTAUSTA:
Kyllä mulla on ollut seksiä jo ekalla tapaamiskerralla, jos siltä on tuntunut. Seurustelusuhteet on kestäneet..varsinkin tämä viimeinen on kiihkeää ja ollaan muullakin tavalla yhteydessä päivittäin vaikka ei nähdäkään.
Ei minulla ole ollut sen takia halpa tai horomainen olo - päinvastoin!
Miksi tästä maailman luonollisimmasta asiasta pitää päivittäin nostaa hirveä haloo?
tavallinen nainen kirjoitti:
Kyllä mulla on ollut seksiä jo ekalla tapaamiskerralla, jos siltä on tuntunut. Seurustelusuhteet on kestäneet..varsinkin tämä viimeinen on kiihkeää ja ollaan muullakin tavalla yhteydessä päivittäin vaikka ei nähdäkään.
Ei minulla ole ollut sen takia halpa tai horomainen olo - päinvastoin!
Miksi tästä maailman luonollisimmasta asiasta pitää päivittäin nostaa hirveä haloo?
Seksi vie ja taksi tuo. Yleensä toinen maksullinen, toisilla kumpainenkin.
+Lisää kommentti
mie oon leski ja kyl muutamahetki piti oottaa ennekö vaimonkimppuun käyn
Ilmoita
oon samaa mieltä.oon leski en oo oikee käryllä mut valaise
Ilmoita
Jos mies haluaa seksiä ekoilla treffeillä hän on häntäheikki sika eikä nainen halua toisille treffeille.

Jos mies ei halua seksiä ekoilla treffeillä, naisen mielestä tapaamisesta puuttuu kipinä, ja toisia treffejä nainen ei halua.

Se on sitä naisen logiikkaa..
1 VASTAUS:
Höpöhöpö.

Ei seksiä ekoilla treffeillä. Jos ei ole kipinää, niin ei se seksi auta siihen, se on vaan panemista silloin. Kipinä ei välttis syty heti, vaan vasta ajan saatossa.

Sinnikkäät vonkaajat on hirveitä deittejä, eroon ei tahdo päästä sujuvasti ja sitten vielä suuttuvat, kun ei anna ekoilla treffeillä, joten toisiakaan ei tule.

Suudelmaa enempää en ole ekoilla treffeillä venynyt, eikä todellakaan kuin kerran sitäkään. Yhdenkään kanssa en ole sekstaillut, koska ovat olleet juuri näitä turhan innokkaita häntäheikkejä kaikki... en halua, että painostetaan, varsinkaan jos tyyppi ei ihan tunnu tarpeeksi luotettavalta tai muuten vaan sopivalta.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Seksi & treffit

Odottaako naiset heti ensitreffeillä seksiä? Viimeksi en oikein tiennyt, että mitä treffikumppanini halusi? Kuinka yleistä seksi on heti ekana treffi-iltana?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta