Seksi & treffit

Adenius

Odottaako naiset heti ensitreffeillä seksiä? Viimeksi en oikein tiennyt, että mitä treffikumppanini halusi? Kuinka yleistä seksi on heti ekana treffi-iltana?

36

16306

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normaali nainen.

      Itse ainakin odotan seksiä ensi treffeillä. Muuten hiipii mieleen ajatus että mies onkin homo.

      • kirjainta

        Paljonko sinulla on taksa ? Seksiä jo ensitreffeillä kinuavat naiset ovat kyllä säälittävyyden huippu ja niillä on ihan oma nimityskin...


      • make

        sitä sitä kun sais jostain ,paljon siitä puhutaan mutta mistä sitä saa ,vaikka kuinka vonkaa ei tahdo saada.


      • mattovesa

        moi mikä ettei eka treffeil voi harrastaa seksiä ei pidä olla vanhan aikainen


      • tee itse

        jos kaksi aikuista kohtaa toisensa ja on itsetunnot kohdallaan niin miksikäs ei. mutta seuransa voi toki valita tarkempaan ettei ihan missä vaan viiletä.


      • Anonyymi

    • Nimetön

      En todellakaan halua seksiä ensitreffeillä jos mies sitä ehdottaisi tuskin haluaisikaan muunlaista suhdetta ja minun puoleltani tuskin treffailu jatkuisi.

    • ~nainen~

      on ihan vieras mies, niin tuskin. Veikkaan, että suurin osa naisista ei odota seksiä heti, eikä epäile miestä homoksi vaikkei mies tekisikään aloitetta seksin suhteen. Tietysti jos kyseessä on entuudestaan toisilleen tutut ihmiset niin silloinhan se seksikin tulee varmaan nopeammin mieleen. Tai ainakin jonkinlainen läheisyys, jota ei varmaan vieraiden välillä ole.

    • ihan

      siitä, mitä itse kukainenkin on hakemassa. Jos hakee jotakin pinnallista ja lyhyttä juttua, niin voi olla, että seksi tulee kuvioon piankin. Jos taas hakee sitä elämänkumppania tai ainakin vakavaa suhdetta, niin tuskinpa (itse kuulun tähän porukkaan). Toista kertaa en sellaista tyyppiä treffaisi, joka eka treffeillä moista ehdottaisi! Keskity siihen naiseen, jonka kanssa tapailet, se tietää parhaiten, mitä haluaa ja milloin. Me naiset ollaan kaikki yksilöitä kuten te miehetkin, joten täältä netistä kyselemällä et pätevää vastausta juuri omaan tilanteeseesi tule saamaan. Itseluottamusta peliin!

      • Rane1967

        Kun kaksi ihmistä kohtaa, ei ole olemassa mitään sääntöä mitä pitää tehdä ja milloin ja missä järjestyksessä. Ihmiset ovat hyvin erilaisia ja tilanteet kehittyvät eri tahtia eri treffikumppaneiden kesken.

        Seksi ensimmäisillä treffeillä ei kuulu minun mielestä tilanteeseen, mikäli etsii vakavaa suhdetta. Se tulee kyllä mukaan ajastaan kun molemmat ovat siihen valmiita.


    • AS.

      Älä mene nolaamaan itseäsi mies!

      • nolaamaan

        Kyllä kait täytyy naisella olla sauna lämpimänä, ruokapöytä katettuna ja peti valmiina, kun mies parisataa kilometriä ajettuaan saapuu vaikka kuin ensitreffeille.Ei naisen tarvi sanoa suoraan, voi käyttää oheisviestintää.Jos näen pedatun sängyn kahdessa huoneessa,oletan, että nukumme eri huoneissa.Toisinaan käy kyllä niin, että nainen herääkin minun sängystä.Tuo ei ole ongelma aikuisilla ihmisillä, ja ihania naisia riittää!


    • treffityttö

      Minä en ehkä ihan ekana treffi-iltana odota seksiä, siinähän voi tulla vähän halpa olo, mutta toisaalta jotain vihjailuja olisi kiva saada. Jos mies ei edes flirttaile kunnolla, tulee vähän semmoinen kaverifiilis ja kiinnostukseni lässähtää. Mutta kai tuo on niin henkilöstä riippuvaa... minä ainakin tykkään kovasti jos mies esim. puristaisi/taputtaisi pyllystä hyvänyön suukon sijasta ;)

      • Sitten vaan........

        Sanot pojalle/miehelle,mitä toivot hyvänyön suukon sijasta.
        Hyvä,ettet pompsahda heti sänkyyn,,,,sinne ehtii!
        Kerro avoimesti,mitä haluat ja ellei mee jakeluun,anna asian olla,eli unohda koko tyyppi.
        Miehiä on maailma pullollaan!
        Oma arvokkuutensa on ainutkertaista!


    • sdfsf

      minä haen vakavaa suhdetta, en odota enkä halua seksiä ensitreffeillä, enkä ennenkuin on tutustuttu hyvin. en halua myöskään ainakaan ensitreffeillä keskusteluja seksistä tai lähentely-yrityksiä. ensitreffejä pidän ihan tutustumisena uuteen ihmiseen, en inhohimon esikartanona

    • outoeurooppalainen

      Seksi on tärkeimpiä asioita ihmissuhteessa, miksi se pitäisi luokitella kakkoseksi. Kymmeenkin vuoden seurustelu voi johtaa harhaan, ihminen voi paljastaa vuosien mittaan vasta itsensä. tautien aikana ei kai ole hyväksi hypätä sängystä toiseen. Mutta seksuaalisuus pitäisi olla normaalia, täydentää läheisyyttä, jos kaikki tuntuu natsaavan kohdalleen. seksin harjoittaminen ei pitäisi olla luokittelun määre. Fiksukin ihminen voi harrastaa seksia ensitreffeillä, ja tapaakin vaikka miehen kerran vuodessa. Ei se tee h:aa miehestä eikä naisesta. Alkoipa rakkaus mistä tahansa, sen tärkein kantava voima on kuunteleminen, puhuminen, pussaminen ja kehittyminen ihmissuhteessa. Aika raakaa peliä on sekin että muutaman kerran tapaamsien perusteella tehdään ihmisestä luokitus, ääripäät on erikseen. Ihminen muuttuu koko ajan.

      • suomalaiselta

        Niin juur! Asia on tosi,kun vesi!
        Ei enempiä lisättävänä tähän asiaan!


      • someone special

        Tossa on paljon asiaa :)


    • ???

      Miksi aika monet naiset sanovat etteivät huoli miestä joka haluaa heti seksiä? Niin siis olen itsekkin nainen ja luulempa ettei sellaisia miehiä olekkaan jotka eivät halua heti seksiä! Tai ainakin ovat harvinaisia. Minä en ole paljoa sitä ajatellut monennellako tapaamiskerralla seksiä on ollut, yleensä ekalla tai tokalla.
      Joskin nykyään kun tuntuu että tämä aika on niin seksiä täynnä ja ohittaa monet muut tärkeät asiat niin olisi tosi mukavaa jos joku mies ei haluaisi heti seksiä. Toki silläkin on väliä kuinka paljon on yhden yön juttuja ja kuinka ylipäätään suhtautuu seksiin ja naisiin. Ja voihan sitä olla ihastunut ja siksi haluta seksiä ehkä enemmän kuin jonkun kanssa johon ei ole ihastunut?

      Nyt minä olen tavannut yhden miehen jolla on käsittääkseni ollut paljon yhden yön juttuja, mutta tiedän että hän välittää minusta ja minä välitän hänestä, mutta haittaa kun niitä yhdenillan juttuja on ollut niin paljon. MInullakin on nyt joitain ollut, mutta kuinka "kylmä" ihminen on jos sillä on paljon yhden yön juttuja? Taitaa se miehillä kuitenkin olla aika tavallista? Että pillua ollaan vailla ei väliä kenen?

      • edelliseen

        Niin joo ja kun tossa seksistä puhuttiin niin ihmetteli että pitääkö naisilla aina olla tunteita miestä kohtaan jos haluaa harrastaa seksiä?! No ei tietenkään aina mutta en mä silti jatkuvaan mistään yhden yön jutuista ole kiinnostunut! Harmitteli vaan sitä että kun miehet ei siksi saa pi**ua. Kannattaakohan tuota miestä enää nähdä?


    • rakas pikku plondi..

      Tästä saadaan.Jotain.
      Nimittäin, saamme.
      Piano-vitsejä!!

    • jep jep

      tää on käynyt 16 deitit ja niistä noin 80% päätynyt seksiin ekalla kerralla ja mikä pahinta naisen aloitteesta. et... taitaa nuo haluta. tietysti pitää kemiat kohdata jollakin tasolla. on se sitten seksuaalista tai jotain suurempaa...

      • tavallinen nainen

        Kyllä mulla on ollut seksiä jo ekalla tapaamiskerralla, jos siltä on tuntunut. Seurustelusuhteet on kestäneet..varsinkin tämä viimeinen on kiihkeää ja ollaan muullakin tavalla yhteydessä päivittäin vaikka ei nähdäkään.
        Ei minulla ole ollut sen takia halpa tai horomainen olo - päinvastoin!
        Miksi tästä maailman luonollisimmasta asiasta pitää päivittäin nostaa hirveä haloo?


      • *Filosofi*
        tavallinen nainen kirjoitti:

        Kyllä mulla on ollut seksiä jo ekalla tapaamiskerralla, jos siltä on tuntunut. Seurustelusuhteet on kestäneet..varsinkin tämä viimeinen on kiihkeää ja ollaan muullakin tavalla yhteydessä päivittäin vaikka ei nähdäkään.
        Ei minulla ole ollut sen takia halpa tai horomainen olo - päinvastoin!
        Miksi tästä maailman luonollisimmasta asiasta pitää päivittäin nostaa hirveä haloo?

        Seksi vie ja taksi tuo. Yleensä toinen maksullinen, toisilla kumpainenkin.


    • Anonyymi

      mie oon leski ja kyl muutamahetki piti oottaa ennekö vaimonkimppuun käyn

    • Anonyymi

      oon samaa mieltä.oon leski en oo oikee käryllä mut valaise

    • Anonyymi

      Jos mies haluaa seksiä ekoilla treffeillä hän on häntäheikki sika eikä nainen halua toisille treffeille.

      Jos mies ei halua seksiä ekoilla treffeillä, naisen mielestä tapaamisesta puuttuu kipinä, ja toisia treffejä nainen ei halua.

      Se on sitä naisen logiikkaa..

      • Anonyymi

        Höpöhöpö.

        Ei seksiä ekoilla treffeillä. Jos ei ole kipinää, niin ei se seksi auta siihen, se on vaan panemista silloin. Kipinä ei välttis syty heti, vaan vasta ajan saatossa.

        Sinnikkäät vonkaajat on hirveitä deittejä, eroon ei tahdo päästä sujuvasti ja sitten vielä suuttuvat, kun ei anna ekoilla treffeillä, joten toisiakaan ei tule.

        Suudelmaa enempää en ole ekoilla treffeillä venynyt, eikä todellakaan kuin kerran sitäkään. Yhdenkään kanssa en ole sekstaillut, koska ovat olleet juuri näitä turhan innokkaita häntäheikkejä kaikki... en halua, että painostetaan, varsinkaan jos tyyppi ei ihan tunnu tarpeeksi luotettavalta tai muuten vaan sopivalta.


    • Anonyymi

      Meniskö näin? Jos haluaa pitköä suhdetta, ei sänkyyn kannata himoita eka iltana, etenkin, jos seuraava tapaaminen on järjestettävissä kohtuu helposti. Ehkä se toinen tai kolmas tapaaminen. Jos edellisestä suhteesta on vain vähän aikaa ja etsii vain seksiä, on se hyvä tuoda esille ennen tapaamista. Molemmat tietää, mistä on kysymys ovat valmiita seksiin heti.

    • Anonyymi

      Itse en odota seksiä ensitreffeillä, enkä myöskään ajattele, että mies olisi homo. Pikemminkin ajattelisin, että mies kunnioittaisi minua, jos hän ei ehdota seksiä heti ensitreffeillä, enkä kyllä haluasi toisellakaan, kolmannellakaan. Vaan sitten kun on vähän aikaa tutustunut toiseen.

    • Anonyymi

      On se vaan niin että mies joka kinuaa heti seksiä ja on jokaisen p....n perässä on arvoton useimpien naisten mielestä. Itse he saattaa luulla aivan muuta itsestään.
      Ei miehetkään pidä kunniallisena naista joka jakelee joka miehelle. Ei se sen kummempaa ole toisinkaan päin.
      Aina kun miehen kiinnostus loppuu siihen että nainen ei ole heti haarat levällään on hänen arvot päin per....ä!

    • Anonyymi

      Jos asuntoon mennään oli sitte kumman hyvänsä niin kyllä seksi on odotuksena. Näin siis miehenä. Tai ainakin jos sinne yöksi jäädään. Treffit voi olla myös päivällä ja illaksi muuta ohjelmaa niin en ajattele niitä seksin kannalta ensisijaisesti.

      Yleensä jos treffit osuu iltaa, varsinkin viikonloppuna niin kyllä sitä tykittämään pääsee. Ainakin suominaiset on niin huonoja pitämään jalkojaan ristissä että tuntuu naisten olevan pääsääntösesti enemmän paritteluun haluavia.

      Kirjotin suominaiset sen takia, että oon maailmaa kiertäny paljonkin Euroopan ulkopuolella ja jos mennään vaikka tonne itäänpäin niin kerroppa siellä ihmisille että täällä on naisia joilla on 3 lasta 5 eri miehen kanssa ni kukaa ei edes usko.

      dana77

    • Anonyymi

      "Odottaako naiset heti ensitreffeillä seksiä?"

      Hassu kysymys. Jos olet kaikkien naisten kanssa ensitreffeillä samalla kertaa, voit saada vastauksenkin. Muuten kannattaa kohdella naista yksilönä.

    • Anonyymi

      Todellakin haluan testata kemiat heti :)
      Ja jos mies on niin pikkumainen ja vanhanaikainen että ajattelee ettei ekoilla treffeillä halua harrastaa seksiä toivoisin hänen kertovan tämän etukäteen. Se jos ihastuu ja rakastuu ei muutu siitä mihinkään harrastetaan seksiä missä vaiheessa... Kamalan ahdasmielistä porukkaa.
      Ja miksi ei voi puhua suoraan? Toki meitä ihmisiä on erilaisia, mutta itse koen että monesta kiusallisesta tilanteesta pääsisi eroon vain sillä että ottaisi asian reilusti puheeksi. Vaikka olisin käynyt 20 miehen kanssa kahvilla ja harrastanut seksiä 10 kanssa niin kun se oikea kolahtaa niin ei siinä muut enää kiinnosta.

      Miehet etsii itselleen naista joka pihtaa seksiä ja sitten valittaa myöhemmin kun se sama nainen alkaa pihdata sitä seksiä ollessaan parisuhteessa :D
      Että miettikää miehet nyt mitä toivottu ja etsitte!!

    • Anonyymi

      www.seksi-treffit.net kertoo varmasti vastauksen

    • Anonyymi

      No ei todellakaan odota.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe