H&M -heikkolaatuista muotia

välttäkää sitä

Kaikki tietävät että H&M:n ja vastaavien kauppojen vaatteet kestävät ainostaan pari pesua ja sen jälkeen kulahtaneita asusteita kehtaa käyttää enää vain kotona tai kasvimaalla. Vaatteiden materiaalileina käytetään nyppyyntyviä tekokuituja ja silloinkin kun vaatteet on tehty puhtaasta puuvillasta, se on heikkolaatuista lyhytkuituista puuvillaa, joka harmaantuu ja nukkaantuu yhtä lailla parissa pesussa. Silti H&M:llä riittää asiakkaita. Se on surullista näinä aikoina, kun pitäisi pyrkiä kestävään ja järkevään kuluttamiseen.

Kehotan boikotoimaan huonolaatuisia vaatteita, olivat ne mistä kaupasta tahansa ostettuja! Palauttakaa reippaasti tuote kauppaan, jos se menee huonoksi parissa pesussa. Ostakaa aina laatua (mahdollisimman paljon viskoosia, puuvillaa, rayonia) ja ryhdikkään tuntuisesta kankaasta tehtynä. Laatu maksaa itsensä takaisin. Kun ostaa vähän klassisemman näköisiä vaatteita, niitä kehtaa käyttää monta vuotta. Trendipelleys ei ole tyylikästä. Ei siinä ole mitään tyylikästä tai yksilöllistä, jos aina hankkii täsmälleen samanlaiset H&M-vaatteet kuin kaikilla muillakin sillä sekunnilla on.

9

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikille-vaan

      ärsyttää ettei tehdä kun tikkukokoon vaatetta .ison koon teko loopunut kokonaan,kaikki ei kukkakeppejä ole,kuka tekis muotivaatetta isolle,maksavalle asiakkaalle.jalaatua

      • kummaksi on mennyt

        Minä olen normaalipainoinen nainen, mutta joudun monesti ostamaan XL-koon vaatteita, kun M-koot ovat kutistuneet niin pieniksi nykyään. Minulla on normaalin naisen lantio, eikä noita nykyajan kittanoita paitoja saa venytettyä päälle ellei osta suurinta kokoa.

        Otan osaa, oikeasti isokokoisilla naisilla ei varmaan ole helppoa kaupassa! Ihmiset ovat keskimäärin suurentuneet, mutta muodikkaat ja nuorekkaat vaatteet pienentyneet. Outoa kehitystä:o


    • Eijoo

      Kunnon vaatekauppoja. Joka paikassa myydään samanlaisia farkkuja joita kaikki ostavat. Vaikka tietää että H&M:n vaatteet ovat huonoja niin silti sieltä tulee joskus jotain ostettua, koska mistään ei tahdo löytyä. Helsinki on lähes ainut paikka suomessa jossa on jonkin verran enemmän erikoisliikkeitä mistä saa jotain hyviä vaatteita. Nettimyyntikään ei ole suomessa vielä kovin suosittua joten eipä voi sieltäkään tilata ellei tilaa ulkomailta joka on hieman vaikeampaa. Suomessa kaikki ihmiset näyttävät nykyään samanlaiselta ainakin pukeutumisen suhteen kun ei muuta vaihtoehtoa ole kuin H&M yms. Ite kiertelen eri kaupoissa ja ostan lähes aina kaikki vaatteni alennuskojuista. Huomattavan hyviä ja laadukkaita vaatteita saa myös näin eikä tarvi maksaa liikaa.

      • Kannattaisi enemmän tutkia

        Olen itse pienen verkkokaupan omistaja joka myy naisten vaatteita. Myynti ei ole kovin suurta ja joudun varmaan lopettamaan tämän takia - ei vaan saa elantoansa tätä kautta.
        Myyn tuotteita joita muilla ei ole, mutta silti kauppa ei käy. Hinta-Laatusuhde on kyllä kohdallaan. Ongelmana on se, että vaikka sivuilla käy ihmisiä niin he eivät tilaa mitään. Valitetaan kun ei ole postiennakkomahdollisuutta ja muutenkin kaikki palvelut pitäisi löytyä ja kaikki pitäisi olla ilmaista. Tavallinen kuluttaja kun ei ymmärrä kuinka paljon rahaa menee tuollaisen kaupan pyörittämiseen. Mm. postiennakomahdollisuus maksaa yritykselle paljon, jos asiakas ei lunasta pakettiaan - Tähän menee 15,80 euroa/ paketti ja se on yrittäjälle tappiota. Ihmiset ei vaan tajua. H&M ynnä muut isot firmat ovat muuttaneet tämän alan niin mahdottomaksi, että en ihmettele yhtään ,että verkkokauppa ei kukoista Suomessa.
        Asikkaidenkin pitäisi vähän miettiä valintojaan. Minä ainakin tuen mielummin pientä yrittäjää kuin isoa riistäjäfirmaa , koska pieniä yrityksiä tukemalla saadaan esim. sitä valikoimaa isommaksi.


    • Vihtori Lettunen

      Olen täysin samaa mieltä. Sontaa koko H&M halpatuotanto... ei ihmisen kannata koskaan ostaa paskaa laatua

    • huono laatu

      H&M:n laatu tuntuu laskevan koko ajan. Vielä joitain vuosia sitten laatu oli ihan ok suhteessa hintaan. Nyt ei ole mitään järkeä koko touhussa kun vaatteet ehtii hajota normaalissa/erittäin varovassa käytössä jo ennen ekaa pesua. Kankaaseen tulee itsestään reikä ja saumat purkaantuu. Niinpä kahden käyttökerran jälkeen vaate pitää itse korjata/ommella saumat uusiksi, jotta sen voisi laittaa pesuun. Kaikki tehdään halvasta viskoosista, josta näkyy läpi joten vaatetta ei voi käyttää sellaisenaan vaan alle on puettava aina jotain. Kankaita saa silittää ikuisuuden ja kun yksi kohta on sileä on toinen jo ryppyyntynyt. Myös väri virheitä, tahroja ja liimaläikkiä on vaatteissa. Jos ostaa jotain niin pakko syynätä vaate joka kohdasta läpi. Jotain juttuja mitä myydään usean kappaleen pakkauksessa olen laittanut suoraan kaupasta roskikseen, kun ollut jo valmiiksi kelvottomassa kunnossa. Maksaisin itse mieluusti vähän enemmän jos saisin kestävämmän vaatteen. Ongelma on vaan siinä, ettei Suomessa ole juurikaan valinnanvaraa jos haluaa pientä kokoa olevia muodikkaita vaatteita. Niitä ei tehdä hyvälaatuisina. Sama ongelma myös muissa vastaavissa ketjuissa, Gina Tricotin vaatteet eivät kestä pesua ja eräästäkin Zaran vaatteesta jouduin ompelemaan JOKAISEN vuorisauman itse uudelleen. Vaate hajosi siis täysin parin käytön jälkeen. Oksettavaa tälläinen halpatuotanto. Joku voi ajatella, että kiva kun saa vaatteen halvalla eikä sen tarvitse kauaa kestää. Maapallo kuitenkin hukkuu roskaan ja työpaikat siirtyy Aasiaan, missä ei kuitenkaan makseta kunnollista palkkaa. Haluatko tukea tälläistä?

    • @%&€#

      Mullakin boikotissa

    • Uhvilta

      Aloittaja on aivan oikeassa UFF on huomattavasti parempaa.

    • Eymeric

      en koskaan ostanut HM kuraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe