Islam & homot

muslimien suhtautuminen hom...

Varmaan moni muukin palstalainen on aihetta pohdiskellut. Islamin invaasio läntiseen Eurooppaan ei liene enää kenellekään mikään uutinen kuten ei myöskään se että islaminuskoisten määrä tulee Suomessakin lähivuosina ja -vuosikymmeninä rajusti kasvamaan. On arvioitu että esimerkiksi Ruotsissa muslimit saavuttavat suurimman vähemmistön aseman jo vuonna 2025 ja ennen vuosisadan vaihdetta enemmistön koko kansasta. Näin siis nykyisellä kasvutahdilla, toki se voi hidastua mutta siltikin muutos on joka tapauksessa raju. Suomikin seurannee kehityksessä perässä, ainakin mikäli poliitikkojen suunnitelmia maahanmuuton volyymin kasvattamisesta nimenomaan muslimimaista uskoo.

Siksipä kysymys herää: mitä tämä kehitys tarkoittaa homojen asemalle? Nykyinen tilanne on saatu taisteltua länsimaihin, ja Suomeen, satojen vuosien pitkällisellä uurastuksella eikä homojen asema täällä vieläkään mikään tasavertainen ole. Islam taas ei hyväksy houmoutta ollenkaan. Jokaisessa muslimimaassa homoudesta on säädetty rangaistus, joko vankeutta tai kuolema. Monissa Euroopan maissa, kuten Hollannissa, Ranskassa ja Saksassa on jo raportoitu muslimien hyökkäyksistä homoja vastaan.

Homojen näkövinkkelistä islamin kasvu lännessä on siis vähintäänkin haasteellinen. On tietysti selvää, että väistämätöntä kehitystä vastaan ei pidä tapella vaan se on homojenkin vain hyväksyttävä. Mutta millä tavoin saisimme muslimit paremmin hyväksymään homous yhtä luonnollisena osana ihmisluontoa kuin heterouskin? Ottaako koraani homouteen kantaa ja jos ottaa niin miten? Vai onko muslimien homoviha puhtaasti kulttuuri- ja tapapohjaista?

Minusta on perin outoa ettei tästä aiheesta käydä jukisuudessa juurikaan keskustelua.

17

2528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muumi68--

      SETA:n tulisi olla vuoropuhelun aloittaja ja kontaktinottaja islamilaisiin yhteisöihin, kirkkoihin ja imaameihin. Sieltä se lähtee, molemminpuolisen vuoropuhelun kautta, jossa etsitään molempia osapuolia tyydyttävä kompromissi. Muslimien tulee tulla meitä vastaan mutta meidänkin on tultava heitä vastaan. Rauhanomaisesti ja neuvotellen.

    • .........................

      Muslimimaahanmuuttajille tulee tiedottaa että homous on Suomessa sallittua eikä siinä ole mitään pahaa. Vaikka kaipa näin jo tehdäänkin. Usein vain ennakkoluulot ja viha johtuu tietämättömyydestä.

    • vastustaa sellaista

      jota ideologisista syistä tulee puolustaa. homona en voi vastustaa islamia vaikka islam olisi miten homovastainen. poliittinen korrektius on tartutettu meihin homoihin sillä saman korrektiuden varjolla pidetään kiinni meidän oikeuksistamme. ristiriitaista? kyllä mutta minkäs teet? omaa oksaa ei parane sahata. elämä kyllä muuttuu vaikeammaksi tulevaisuudessa.

      • kyse on

        siitä, että homojen ja teinityttöjen pitää periaatteesta olla erilaisia kuin äijät.


      • Nasse-setä
        kyse on kirjoitti:

        siitä, että homojen ja teinityttöjen pitää periaatteesta olla erilaisia kuin äijät.

        Ankkalinnasta.


      • vedät mutkia suoraksi
        kyse on kirjoitti:

        siitä, että homojen ja teinityttöjen pitää periaatteesta olla erilaisia kuin äijät.

        kuten jo siis sanoin homojen etujärjestöt ovat islam-myönteisiä. miten tavallinen homoseksuaali voisi silloin olla islam-vastainen?
        pitäisikö toimia omaa etujärjestöä vastaan? enkä nyt tarkoita että pitäisi olla SETA:n tmv. jäsen vaan sitä että vastustamalla islamia
        toimii vastoin niitä instansseja jotka ajavat homojen etuja ja tasa-arvoa yhteiskunnassamme. oman oksan sahaamista se sellainen olisi.


      • törmäsin

        homo-natseihin ja aitoihin semmosiin eli älä yleistä


    • ashcgfhsgcak

      Muslimit eivät edusta länsimaista arvomaailmaa (usko demokratiaan, naisen ja miehen tasa-arvoon, fyysiseen koskemattomuuteen ja seksuaalisuuden yksityisyyteen, sananvapauteen, uskonnonvapauteen). Sen vuoksi heidän maahanmuuttoaan länsimaihin tulisi selkeästi rajoittaa, ELLEI olla valmiita luopumaan pitkällä tähtäimellä länsimaisesta arvomaailmasta ja monista kallisarvoisina pitämistämme ihmisoikeuksista. Homojen oikeudet ovat vain yksi tärkeä länsimainen arvo. Islamin arvojen määräysvalta yhteiskunnassa lisääntyy sitä mukaa kun niitä edustaville henkilöille annetaan elintilaa. Tulijoita riittää tuhatmäärin. On epärealistista kuvitella, että islam kristinuskoa satoja vuosia nuorempana ja myös huomattavasti militantimpana uskontona olisi siinä kehitysvaiheessa, että se myöntyisi "vuoropuheluun" ja "kompromisseihin" homoseksuaalisuuden kanssa. Edes kristinusko ei vielä hyväksy homoseksuaalisuutta täydellisesti. Homoseksuaaleja teloitetaan arabimaissa! Aiheen kannalta huipputärkeä kirja on Bruce Bawer: While Europe Slept - How Radical Islam is Destroying the West from Within (Doubleday 2006). Kirjoittaja on Euroopassa asuva yhdysvaltalainen kulttuurikriitikko, joka on huolestunut mm. ketjun aloittajan ilmaisemasta asiasta. Bawer on itse homoseksuaali.

      • tuo hieman selkärankaa

        eurooppaan. Missä tavan kirkot maallistuvat ja ihmiset kaikkoaa sen piiristä ja sitten koitetaan kalastella vaikka millä keinoin ihmisiä takaisin kirkkoon mielistelemällä kaikkia mahdollisia seksuaalivähemmistöjä ja muita väestöryhmiä. Ehkä Islam tulee täyttämään tämän arvo tyhjiön kun länsimainen kristillinen kirkko ei sitä ole kyennyt tekemään. Tulkoon vain minun puolestani.


      • hahahaa___
        tuo hieman selkärankaa kirjoitti:

        eurooppaan. Missä tavan kirkot maallistuvat ja ihmiset kaikkoaa sen piiristä ja sitten koitetaan kalastella vaikka millä keinoin ihmisiä takaisin kirkkoon mielistelemällä kaikkia mahdollisia seksuaalivähemmistöjä ja muita väestöryhmiä. Ehkä Islam tulee täyttämään tämän arvo tyhjiön kun länsimainen kristillinen kirkko ei sitä ole kyennyt tekemään. Tulkoon vain minun puolestani.

        Huono trolli! Sellainen yhtälö ei toimi äärikristityltä, että vaikka ennemin islam kristinuskon tilalle kuin homoseksuaalisuus sillä kristinusko on tällaiselle täysin tinkimätön asia.


    • MasterZeromus

      Ainakin Afghanistaanissa on sellainen islamilainen heimo kun pashtuunit joista tuolla YouTube oli semmoinen video jos on enään nimeltä "Gay Taliban" missä loistavasti mainostettiin sen heimon homoutta. Jopa pikkupoikiin asti noilla heimopäälliköillä oli niitä rakastelijoita Al-Qaidan alaisuudessa. Ja eikö koraanissa puhuta isosilmäsistä, tummasilmäsistä pojista jotka ovat kauniita kuin helmet siellä heidän paratiisissaan? No ikävä jos sinne ei pääse muutakuin itsemurhan tekemisellä.

    • Catsy_666

      Kassandra Blockin kirjassa "Viimeinen Ruusu" on käsitelty tuota teemaa ja asiantuntijana on käytetty Suomen väkivaltiossa asuvaa lesboa, jonka juuret ovat Turkin väkivaltiossa. Kehotan tutustumaan!

    • Anonyymi

      Ihmettelen homojen (ei toki päde kaikkiin homoihin) myönteistä suhtautumista islamiin, eikä SETAssakaan tunnuta puhuttavan islamista ja sen homovastaisuudesta. Ollaan valmiita katsomaan sormien läpi muslimien homovastaisuutta yms. kun taas kristittyä paheksutaan pienistäkin asioista. Jos muslimina vastustaa homojen avioliittoa, asia on ok. Ei haittaa, vaikka sanoisi homouden olevan kuolemalla rangaistavaa Koraanin mukaan.
      Jos kristittynä sanoo samaa, niin johan on Helvetti irti. Ilmeisesti täällä asuvat muslimitkin ovat tukeneet Aito Avioliiton hanketta, mutta onko kukaan suvaitsevaistosta ollut tästä asiasta kauhuissaan.

      • Anonyymi

        Koraanissa ei missä sanota homoseksuaalisuuden olevan kuolemalla rangaistavaa. Itseasiassa koko sanaa homoseksualisuus ei edes esiinnyt Koraanissa eikä mitään se sanan johdannaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koraanissa ei missä sanota homoseksuaalisuuden olevan kuolemalla rangaistavaa. Itseasiassa koko sanaa homoseksualisuus ei edes esiinnyt Koraanissa eikä mitään se sanan johdannaista.

        Vaikkei Koraani sanoisi mitään homoseksuaalisuudesta, on meillä konkreettisia esimerkkejä muslimeiden suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen. Varmasti monelle on jäänyt mieleen Iranissa homojen hirttotuomio, ISIS-terroristien katolta heittämät homot ja Mellunmäen imaamin lausunnot homoseksuaalisuudesta kuinka se on kuolemalla rangaistava teko.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe