Suomen kovimmat jengit

Hugo Simeoninpoika

Tässä kaksi suomen ehdottomasti kovinta jengiä.
Vapiskaa Bandidos, NBK Ym.

VVS
Olen perustanut uuden rikollisjärjestön nimeltään V.V.S. Nimi tulee sanoista Vain Vahvin Selviää. Jäseniä on tällä hetkellä 50. Järjestö on tominut jo kahden vuoden ajan. Minä olen tässä johtajana. Kysymys ei ole mistään moottoripyöräjengistä, emmekä ole uhkana muille järjestöille. Kysymys on "harrastustoiminnasta".

Vain pieni osa järjestön jäsenistä koostuu vangeista. Jonkin verran on jäseniä Virota ja Ruotsista. Järjestön tominnan suunnitelmat on lyöty lukkoon ajat sitten. Saattavat osittain liittyä laittomuuksiin. Tämä tulee tyrmäyksenä Rikosseuraamusvirastolle, sillä sielläkään ei tiedetä tästä vielä mitään. Järjestö on uhka viranomaisille."

Suomen mafia
Olen mukana uudessa rikollisjärjestössä josta kukaan ei tiedä vielä mitään. Tämä jengi tulee lähivuosina olemaan yksi Suomen merkittävimmistä rikollisjärjestöistä. Liigan nimi on "Suomen Mafia" ja toimintaperiaatteet samanlaisia kuin muillakin. Järjestö tulee pyörimään ainakin huumausainerikollisuuden parissa. Myös raakoja väkivaltarikoksia olemme valmiit tekemään. Tarvittaessa jopa palkkamurhia. Totta helvetissä.
"Rystöyrityksestä" hän pääsi pakenemaan, otettuaan erään mummon kilvekseen, jonka sitten raiskasi.
"Rystö - plakaatti" hukkui siinä pakorytäkässä
ja karmea mafioso väsäsi uuden "TÄMÄ ON RÖSTÖ."
Viimeksimainitussa tilanteessa ei sattunut olemaan kilveksi ja raiskattavaksi sopivan ikäistä mummoa, joten maan, etten sanoisi maailmankuulu pelottava suurrikollinen jäi kiinni. Istuu kakkua ja katselee sellinsä senälle ripustamiaan 75 - 80-vuotiaiden mumojen kuvia.

48

7798

  Vastaukset

  • paskat housuun,pitää varmaan soittaa mummolle et äkkiä ovet säppiin ku tämmönen sirkus on liikkeellä

   • rikollis jengit hävitettävä torjunta-aineilla, niin hyvin ettei enää sikiä yksikään rikollinen. Sit nää huligaani jengi nuoret saakoon omaa lääkettään myöskin olivat kuinka nuoria ja mukakamas huonon lapsuuden omaavia. Aina ei voi syyttä lapsuutta, eiköhän se ole geeneissä. Myöskään tietokone pelejä ei voi syyttää, normaali nuori voi kyllä pelata vaikka GTA:ta saamatta mitään vaikutteita. Lienee syynä synnynnäinen lahja sairastua väkivaltaisuuteen, sen voi laukaista joku muukin kuin huonot perhe olosuhteet ja väkivalta pelit. Kun alkaa viiraan ni alkaa viiraan ilman pelejäkin ja huonoja vanhempia. Toki ne voi tietty edesauttaa, mutta normaaliälyinen nuori osaa luovia elämässä huonoissakin olosuteissa. Missään nimessä ei pidä hyssytellä nuoria jotka lyövät toisia. Tuskin tässä tapuksessa nuori saa edes sanktioita, kun katsotaan et iskä oli terroristi ja eikä ehtiny pitämään pojastaan huolta, äiskä ei uskaltanu puuttua asiaan. Lisää vain tallaisia muuttajia niin poliiseillakin riittää jokapäiväksi töitä. Eiku takasin sinne mistä tulivatkin. Jostain pitää alkaa siivoamaan. koskee myöskin isompia jengiläisä. Mistä pirusta niitä sikiää. Sekopäitä kaikki. Mäkin luulin ennen että kaikki motoristit ovat mukavaa porukkaa, paskan jauhantaa. Kaikki on nykyään paskaa, kunnon ihmisetkään ei voi nykyään kulkea ilman rivolia vyöllään.
    Vähintään puukko pitää olla liivis jolla sit rikollisen niittaa. Hyvä itsepuolustustaito on terveydelle hyväksi, ei tartte puukkoja ja puntareita. oli sitten isompi tai pikku skidi.
    Kyllä tää touhu pistää vituttaan heikompaakin perkele. Ei ne opi ku omalla lääkkeellään.


   • ilmaista lääkettä kirjoitti:

    rikollis jengit hävitettävä torjunta-aineilla, niin hyvin ettei enää sikiä yksikään rikollinen. Sit nää huligaani jengi nuoret saakoon omaa lääkettään myöskin olivat kuinka nuoria ja mukakamas huonon lapsuuden omaavia. Aina ei voi syyttä lapsuutta, eiköhän se ole geeneissä. Myöskään tietokone pelejä ei voi syyttää, normaali nuori voi kyllä pelata vaikka GTA:ta saamatta mitään vaikutteita. Lienee syynä synnynnäinen lahja sairastua väkivaltaisuuteen, sen voi laukaista joku muukin kuin huonot perhe olosuhteet ja väkivalta pelit. Kun alkaa viiraan ni alkaa viiraan ilman pelejäkin ja huonoja vanhempia. Toki ne voi tietty edesauttaa, mutta normaaliälyinen nuori osaa luovia elämässä huonoissakin olosuteissa. Missään nimessä ei pidä hyssytellä nuoria jotka lyövät toisia. Tuskin tässä tapuksessa nuori saa edes sanktioita, kun katsotaan et iskä oli terroristi ja eikä ehtiny pitämään pojastaan huolta, äiskä ei uskaltanu puuttua asiaan. Lisää vain tallaisia muuttajia niin poliiseillakin riittää jokapäiväksi töitä. Eiku takasin sinne mistä tulivatkin. Jostain pitää alkaa siivoamaan. koskee myöskin isompia jengiläisä. Mistä pirusta niitä sikiää. Sekopäitä kaikki. Mäkin luulin ennen että kaikki motoristit ovat mukavaa porukkaa, paskan jauhantaa. Kaikki on nykyään paskaa, kunnon ihmisetkään ei voi nykyään kulkea ilman rivolia vyöllään.
    Vähintään puukko pitää olla liivis jolla sit rikollisen niittaa. Hyvä itsepuolustustaito on terveydelle hyväksi, ei tartte puukkoja ja puntareita. oli sitten isompi tai pikku skidi.
    Kyllä tää touhu pistää vituttaan heikompaakin perkele. Ei ne opi ku omalla lääkkeellään.

    Pääkii se johtuu just tommosista holhoojista ja valittajista...


  • Haaveileminen on halpaa!

   • joko oot huumorimiehiä tai sekasin ku sorsa, anyway good luck. :P


  • Ural-roikan heput..nää on nii pelottomia että uskaltavat ajaa venään-mopoilla!

  • Pitäisköhän muuttaa vaikka Australiaan kun on olemassa NOIN kovia jengejä. Hemmetti kun saa henkensä edestä pelätä... :D

  • Sä vedät koko asian ihan leikiks. Tää suomen rikollisuus toiminta ei ole mitään vitun pelleilyä. poliisi ei todellisuudessa tiedä paskan vertaa mitä kaduilla tapahtuu. R.M.K ssa on uskomattoman paljon huume rikollisuutta ja sen huomaa jos vain tietää eri ihmisiä. Tämä porukka on erittäin organisoitua ja sen toiminta on laajaa. Usko mua. Jos sä lähdet näihin juttuihin mukaan ni mä uskon ettet sä selviä päivääkään hengissä. Ne ihmiset on tappajia...

   • Joo ja vähänkin kun kulkee silmät auki kaupungilla, niin näkee kokoajan kuinka huumeita myydään. Nykyisin muka turvalliset pikkukaupungit ovat säästyneet huumeilta, mutta niin vain sitä mukavaa huumettaa viljellään nuorisolle. Seuratkaa jokainen tarkkaan pikkukaupunkienne toimintaa, hyvin äkkiä saatatte huomata mitä siellä päivällä ja yöaikaan todellisuudessa tapahtuu. Ilmoitus vain poliisille jos jotain poikkeavaa huomaat.
    Tämä on jokaisen normaali kansalaisen velvollisuus. Estetään nuorten sekaantuminen huumeisiin ja sitä kautta rikollisuuteen. Moni on silloin onnellisempi:) Kaikkien pitää suojella oikeuksiaan, ei rikolliset saa tehdä mitä lystää. Jos pelkäät saat koko elämäsi pelätä. Taistella pitää oikeuksien puolesta. Rikollisuus ei vähene koskaan, mutta sitä voi hillitä. Kärsiä saa muutkin kuin syyttömät.


  • Röstö" juttu oli liikaa! Tuli löllikakka housuun.. sori!:)

  • yhteystietoja? Vai tapahtuuko tiedottaminen ainoastaan suomi24:n kautta? Onko kotisivuja? Jäsenlista olis kiva kans? Tuleeko myöhemmässä vaiheessa fanituotteita?

   Nimim. Innokas odottaja

   • Kirjoita tuota omalta koneeltasi,ei olisi uutta jos vaikka Bandidos kavereilla on ohjelma millä näkevät Ip-osoitteen,eli vapise,pelkää.Minäkin jopa pelkään sinun puolestasi..!


   • et luuseri kirjoitti:

    Kirjoita tuota omalta koneeltasi,ei olisi uutta jos vaikka Bandidos kavereilla on ohjelma millä näkevät Ip-osoitteen,eli vapise,pelkää.Minäkin jopa pelkään sinun puolestasi..!

    no älä nyt hyvä ihminen kaikkee mee paljastaan. voipi ollakin että sitten ton viestiketjun alottaja miettii uusiks mitä heittää ja missä heittää kun se raapii päätään mutta missäs se päänahka onkaan,tai kenen liivien taskussa,vai onko sillä vuorattu satulapenkki uusiks... ihmeelliset kaikenlaiset tulevaisuudessa karvattomat kaverit uhoo että vaviskaa kaikki! pitäs vielä pelätä sellasia pirillä raiskattuja mummon potkijoita.. huudellaan vaan sitte hei mutta äly hoi,mua jätä älä vielä,mä tartten sua jatkossakin jotta pystyn jatkaa tätä itsetuhoista käyttäytymistäni...muistetaan erotella joukosta ne jotka tekee ja ne jotka vaa kertoo tekevänsä. se on oma osasto nää 1% miehet ja ne joilla on se 1% paskaa mielessä ja eikös se nii mee että se kuka koviten huutaa se eniten pelkää....


  • jengien edustajia voi tavata, muuta kun vankilassa siis.
   haluisin vähä jututtaa.

   • i keep the bKlueflag hanging on my bkacCside only on the LEfTside yea thas the CRiPside
    Bk4life.09 we here


   • CuZz kirjoitti:

    i keep the bKlueflag hanging on my bkacCside only on the LEfTside yea thas the CRiPside
    Bk4life.09 we here

    Flue Killa


  • tepä kovia oletta,mummo kilvekseen!!!lastentarha juttuja,batman mukana varmaan joka tehtävässä???

   • Veikkaan, että äidin pikku kalsariville vielä katuu noita sanoja, jos uskaltautuu esiin sieltä isiä ja äidin läppäriltä...

    "suomen mafia"....hehhehehehhehehehh....jooooooo:-)

    Mitäpä jos kävisit sen ylä-asteen loppuun ensin ja sen jälkeen voisit miettiä mistä ja mitä puhut/kirjoittelet, arvaa onko noita sunkaltaisia "suomen mafia" perustajia jo noin 10 000 tässä maassa? ja kaikki samanlaisia pissapettereitä, jotka anelee armoa heti ensimmäiseltä NBK jätkältä joka sattuu vastaan tulemaan....!


   • kannattaa pelätä? kirjoitti:

    Veikkaan, että äidin pikku kalsariville vielä katuu noita sanoja, jos uskaltautuu esiin sieltä isiä ja äidin läppäriltä...

    "suomen mafia"....hehhehehehhehehehh....jooooooo:-)

    Mitäpä jos kävisit sen ylä-asteen loppuun ensin ja sen jälkeen voisit miettiä mistä ja mitä puhut/kirjoittelet, arvaa onko noita sunkaltaisia "suomen mafia" perustajia jo noin 10 000 tässä maassa? ja kaikki samanlaisia pissapettereitä, jotka anelee armoa heti ensimmäiseltä NBK jätkältä joka sattuu vastaan tulemaan....!

    jengiläisiä suuseksiin..


   • Kalu-Pete kirjoitti:

    jengiläisiä suuseksiin..

    hahaaaaaaa....voi nappuloita.


  • Kovia jannuja täytyy myöntää. Ilmeisesti ensimmäinen aito vaimon hakkaajien perustama jengi.

   Kärpäslätkä ja pullo raidia niin tuo lapsien läpsintä kerho tippuu...

  • Voi vittu tarvi sit tännekki tehä nikki tän takia. No kuitenkin pakko vastata ku tää on sit niin helvetin hyvä juttu mäkin tahtosin tommoseen suomi mafiaanihan oikeesti.
   No mut asiaan Hienoo et tääl on tommosia yritteliäitä 7-10v pentuja mut toi oli kyl ihan vitun kovaa läppää pennulta (=. Tahtosin kovin mielelläni nähä mitä tosta tulee (vitusti raiskattuja mummoja ja sit lopulta joku ekaluokkalainen joutuu oikeuteen). Tosin tos jutus on pari pient ongelmaa mikä vitun jengi on VVS ? ei mitenkään rikollista toimintaa vain poliitikot kärsii ja jonkun kesken kasvusen pennun pää ku se vetelee huumeit. Mitäs tää meen gangsta käyttääkään? (Kenties Maria?, vai oikeenko pilveä no jää jengi lyhyeen jos muita vetelee suonensisäset luultavasti tappaa meen huiman jengin) . Taitaa kuitenkin jengin kerhotalolla olla nallekarkit menossa huimaa vauhtia lusikan ja sytkärin avulla suuhun.
   No kuitenkin inhan vinkkinä älä vain BMC eetä vastaan ala riehua voi käydä kalpaten varsinkin kun nuo herrat eivät välitä vankituomiosta.

   • Mie tein Wc Toilet Gang me olenmme kovimmat vessan siivoojat !


   • Asasa kirjoitti:

    Mie tein Wc Toilet Gang me olenmme kovimmat vessan siivoojat !

    jäsen maksu......


  • hui vittu pelottaa amerikassa kaliforniassa oli 80 ja 90 kaaos jengeistä cripsit vs bloodsit joka päivä 4 hjelikopteria etsimässä murhia aseen laukaukset kuuluivat normaaliin päivään....

  • .. Ja se on osoitus siitä että näiden pieruaivojen takia maapallolla kukoistaa tyhmyys ja idiotismi odottaen viisaudenpäivää...

  • Id like to see this guy sometime. Im from another country, but our family is big. This text is a big mistake. L.L&R

   -John

  • Mutta se on kyllä totta että nämä suomen "mafiat" jotka on ihan karuja jätkiä täällä suomessa, mutta verrattuna noihin ulkomaalaisiin järjestöihin suomalaiset ovat pikku enkeleitä.

  • Mite voi liitty tommosiii "jengeihin"??

  • ai chillii

  • kävi heillä ja oli niin hurja kerho että hän meni kännissä sit töihin kun haki etu-taka ruskeat housunsa sieltä!
   Hui miten hurja kännipaikka se oli ja meni muistamattomuus mites se olikaan mikä jäi mihin ja mitä maksoin mistäkin!! Jee me suomikansa!

  • ''Id like to see this guy sometime. Im from another country, but our family is big. This text is a big mistake. L.L&R

   -John ''

   Samma på svenska.

  • Ja vitut. Paskaako nää urpot tietää Suomen jengeist yhtään mitään.
   Ei tää oo mitää leikkii.

  • minä voisin ainakin liittyä siihen.

   • Tulkoot tänne Vesilahden Narvaan kaljabaariin, niin vedämme moisia tatu-ukkoja turpiin niin,että vesivärit irtoo ihosta.


  • " tästä leikistä " tietää jotain ei kirjoittele täällä mitään. ja ne jotka pitävät itseään jonain mafioina ei tiedä tuosta leikistä senkään vertaan, suomessa ei ole mafiaa eikä sellaista koskaan tänne tulekaan ( onneksi ) Itse Venäjällä asuneena tiedän mitä on mafia ja se ei ole mikään mukava asia kaikkien ihmisten kannalta. Ymmärrätkö että jos suomessa olisi mafia se koskisi jollain tavalla myös sinua koska mafia vaikuttaa vahvalla tavalla myös politiikassa. Sunkaltaiset pissapetterit eivät tiedä mafiasta yhtään mitään. Voit ehkä tuntea yhden liiviukon ja siihen se jää, liivijengitkään eivät ole mitään oikeita rikollisjärjestöjä ainakaan mafiaan niitä ei voi verrata, niillä ei mitään todellista valtaa ole mihinkään, kuten mafialla. sitä en tiedä kuka / ketkä suomen huumemaailmaa pyörittää mutta tuskin yksikään liivijengi, kyllä ne kovanluokan rikolliset kiertää nämä jengit yleensä kaukaa ihan senkin takia, että kiinnijäämis riski on aika suuri jos kantaa liivejä päällä sen tunnusmerkiksi että on rikollinen.

  • ETTE KAI OLE LIIAN VANHAN AIKAISIA???OLETTEKO KUULLEET HALME STREET COMPANYSTÄ??? SE ON KYLLÄ NUORISOJENGI MUTTA SIINÄ ON JO SATOJA!!!!!!!!!! SE JENGI ON JOKA JYVÄSKYLÄN NURKASSA.JENGI LUOTIIN JYVÄSKYLÄN HALMEKADULLA JA SIELTÄ SE ON LEVINNYT.EHDOTTOMASTI JYVÄSKYLÄN PAHIN JENGI KUN OVAT SUOMEN CRIPSEJÄ

   • Halme tarkoittaa viljapeltoa. Näille pikkujannuille voisi antaa lumikolat, niin voisivat samalla kun ovat kaduilla luoda lumet pyöräteiltä.
    nimeksi voisivat muuttaa HALME STREET SERVICE.


   • Tiiän nää äijät nää on kaikki jo listitty tai ajettu pois.. pennut vaa pelleilee ei ne luoteja saa mut nää pelet on saatukii slippaamasta ja blästätty


  • Kyllä lestaadiolaiset on kovin jengi. Ihan hirveitä pedofiileja. Kakkosena on helluntalaiset, ne suojelee ryösteleviä mustalaisia.
   Nää mopojengit ja UB:t on ihan surkeita nössöpojuja.

  • Minä haluaisin oikeutta suomeen ilman raakaa väkivaltaa, mutta jos yhteiskunnassa ei tajuta mihin me huonotuloiset joudumme. Eikö sama kuulutko kirkkoon vai.? Koska kirkossakin on väkivaltaa, raiskauksi ym. He eivät saa rangaistusta "" koska"" olemme uskossa ja saamme vapauden tehdä mitä vaan.

  • ck on me boi

  • Just. Just. Mitäs jos jengiläiset kävisitte peruskoulun, lukion tai ammattikoulun. Olisi ehkä vähän fiksumpaa toimintaa kuin huumekauppa, tappaminen, naisten hakkaaminen, raiskaaminen, uhkailu, ryyppääminen, isottelu, pornon tekeminen.

  • Suomen kovin jengi on poliisi ja etenkin sen Karhukopla ns. Nomands osasto. Niillä on lupa tappaa.

  • Tällä ketjulla haetaan lisää tulutusvoimaa että saisi itselleen argumentteja "keisarin" hyväksikäyttöön.
   Seuraavaksi toiset jatkaa Jari Aarnion syyttäjän puolustamista.
   Toiset jatkavat Jari Aarnion puolustamista.
   Mihin ryhmään itse kuulut?

  • bandarit ja muut porukat pitäs lain puolesta lopettaa ja äkkiä.

  SEISKA.FI

  • Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!
  • Kurvikas sometähti Asal Bargh haki Playboyhin: ”Olin haastattelussa alasti, mutta feikkirinnat romuttivat haaveeni!”
  • Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut