Kokonaan oireeton alkuraskaus

Nainen85......

Moikka,

Onkohan täällä samaa kokeneita. Oon raskaana viikolla 7 nyt, ja mulla ei oo minkään näköisiä oireita.. ei pahoinvointia tms. Välillä täytyy miettiä että onko sitä raskaana ihan oikiasti.

22.päivä kävin ultrassa ja siellä näky sydämen sykekin jo, eli jotakin siellä on mutta miksi ei oo oireita?? Onko se merkki siitä että menisi kesken jossain vaiheessa.. huolettaa ihan älyttömästi kun kaikilla jotka tiiän niin on ollu oireita, multa ne vaan puuttuu kokonaan.
Noin viikolla 4 oli vaan palelua ja väsymystä. Nyt ei enään palele, välillä vaan väsyttää.

Kohtalotovereita?

12

10720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sisisiiis

      Mulla ei myöskään ollut ollenkaan oireita. Ehkä muutama kerta tuntui jotain. Ennen ultraa tunsin syönnin jälkeen muutaman kerran, että olisi taas nälkä vaikka olin juuri syönyt. Muuten koko raskaus oli oireeton.
      Eli ei syytä huoleen :) minulla pyörii jaloissa nyt ihana 9 kk tyttö.

      Tsemiä raskaurteen!

      • näin..

        eipä täälläkään hirveät oireet ole, alussa nippailua, nälkä, ei oikeestaan muuta tällähetkellä ei siis mitään (5 3) turvottaa syönnin jälkeen. oot päässy aikasin ultraan, vai kuinka aikasin sinne mennään?..


      • Nainen85.........
        näin.. kirjoitti:

        eipä täälläkään hirveät oireet ole, alussa nippailua, nälkä, ei oikeestaan muuta tällähetkellä ei siis mitään (5 3) turvottaa syönnin jälkeen. oot päässy aikasin ultraan, vai kuinka aikasin sinne mennään?..

        Kävin yksityisellä varhaisultrassa ku kierto on aika epäsäännöllinen niin piti saada tietää kuinka pitkällä on :) ensimmäinen "kunnallinen" tarjoama ultra on heinäkuun lopussa jollon viikkoja pitäs olla noin 11. kunhan vaan pysyis kyydissä..


      • sassuli85
        Nainen85......... kirjoitti:

        Kävin yksityisellä varhaisultrassa ku kierto on aika epäsäännöllinen niin piti saada tietää kuinka pitkällä on :) ensimmäinen "kunnallinen" tarjoama ultra on heinäkuun lopussa jollon viikkoja pitäs olla noin 11. kunhan vaan pysyis kyydissä..

        Ei ollut minullakaan alkuraskaudessa kuukautisten puuttumisen lisäksi mitään oireita. Ei pahoinvointia, pissatusta, rintojen arkuutta, mitään. Viikosta 15 asti olen kuitenkin ollut tosi kipeä. Eikös sen pitänyt mennä niin että alussa pahoinvointi, lopussa kivut ja keskellä loistava olo??? Nyt viikolla 28 alkavat kivut helpottaa, mutta koko toinen kolmannes on oireettoman alun jälkeen ollut fyysisesti kauhea...


    • odottaja85

      Itsellä oli samat ajatukset vielä jokin aika sitten. Sitä kun lukee miten kaikilla on kaiken maailman oireita ja ihmisiä lohdutellaan, että sehän tarkoittaa vain, että vauvalla on kaikki hyvin on oksettaa ym. No en sitten itse uskonut hetkeekään, että kaikki olisi hyvin. Olin aivan 100% varma, että on tuulimuna enkä uskaltanut toivoa yhtään mitään. Ensimmäisessä ultrassa 1.5 viikkoa sitten tulikin yllätys, siellä ihan tosiaan olikin se pikkuinen, juuri oikeassa paikassa ja oikean kokoisena, sydänkin löi juuri niinkuin piti. Kaikki on siis aivan mahtavasti. Nyt viikko 14 ja viime viikolla viimeksi kuulin pienen sydänäänet. Eli kaikki voi olla silti aivan hyvin. Itsellä ei ollut mitään muita oireita kuin tiheämpi virtsaamishätä.

      Oireet tai oireettomuus eivät tarkoita vielä yhtään mitään. Paljon on myös tapauksia missä on oireita ja sitten onkin esim. tuulimuna. Eli älä ole turhaan huolisessasi

      • AP.

        Ei se ainakaan tuulimuna voi olla koska sydämen syke näky ultrassa, mikä rauhotti mieltä hetkeksi että siellä on joku :) väkisillä tulee vaan mietittyä että kehittyykö se siellä kun nuita oireita ei oo.. Täytyy toivoa että siellä on edelleen kaikki hyvin :)


      • niin erilaista
        AP. kirjoitti:

        Ei se ainakaan tuulimuna voi olla koska sydämen syke näky ultrassa, mikä rauhotti mieltä hetkeksi että siellä on joku :) väkisillä tulee vaan mietittyä että kehittyykö se siellä kun nuita oireita ei oo.. Täytyy toivoa että siellä on edelleen kaikki hyvin :)

        Hei!

        Mulla kans esikoisesta raskaus oli lähes oireeton. Olin ensimmäiset pari kuukautta kuoleman väsynyt, tosin töissä oli juuri silloin todella rankkaa ja ilman raskauttakin olisin varmasti ollut todella väsynyt. Parin ensimmäisen kuukauden ajan myös kärsin närästyksestä, mitä sitäkään en oikien osannut pitää "raskaus oireena", koska lähes kaikillahan tuo närästys vaivaa vasta loppuraskaudesta. Muutenkin koko raskaus oli jotenkin huomaamaton ja helppo. Paino nousi vain 8kg, vatsa alkoi näkyä vasta reilusti yli puolen välin, mulla ei ollut mitään vaivoja missään vaiheessa. Viimesellä kuukaudella sormetkin oli niin tikut että kadotin sormukseni kun se oli tippunut huomaamatta. Jossain vaiheessa jopa toivoin että voisin etes pahoin, että etes jostakin tietäisin olevani raskaana. Lohtuna oli vauvan liikkeet jotka aloin tuntea jo niin varhain kuin rv17 ja sydänäänten kuuntelu neuvolassa :) Ja niinpä vaan sieltä silti syntyi terve ja melkein nelikiloinen poika :))

        Nyt toista odottaessa viikoilla 9 olen turvoksissa kuin ilmapallo ja suunnittelen jo äitiysvaatteiden ostoa kun tavalliset housut kiristää niin mahdottomasti. Rinnat tuntuu samalta kun esikoisen syntymän jälkeen maidon noustessa. Sormuksia en ole edes yrittänyt laittaa viikkoon. Olo on kaamee koko päivän,varsinkin iltaisin. En juurikaan ole oksentanut, mutta kuvottaa...kaikki.... Ja väsyttää. Pää on kuin olisi tungettu täyteen pumpulia. Kohdun kiinnikkeet (vai mitkä ne nyt on...) venyy ja paukkuu ja tekee niin pirun kipeetä äkkinäisissä liikkeissä, aivastaminen on ihan tuskaa. Painoa on tullut jo pari kiloa... Eli näin kovasti erilaisia raskaudet voi olla! Ultraa vielä odotellaan, toivottavasti kaikki on siellä hyvin. Ainakin nyt tunnen olevani raskaana!!


    • Tiina-85

      Ei ensimmäisessä eikä tässä raskaudessa. Hyvin on mennyt ja normaalisti näyttäis kehittyvän. Mut sen lopullisen kehityksenhän näkee vasta sitten kun vauva syntyy. Ensimmäisessä raskaudessa ei juurikaan paino edes noussut, vain alle 6 kiloa ja tässä toisessa 11 kiloa tähän mennessä. Kuukausi olisi vielä odotusta jäljellä. Ainut alkuraskauden "oire" jonka vois sanoa oli siinä viikon 8 jälkeen se jatkuva pissahätä molemmissa raskauksissa. Mutta eipä siihen niin kiinnittäny huomioita varsinaisena oireena kun tiesi että paksuna ollaan ja se kuuluu asiaan.

      Eli ei se oireellisuus tai oireettomuus mitään välttämättä tarkota. Toisilla on jos jonkin näköistä vaivaa koko raskauden ajan ja toiset vaan pyöristyvät ja voivat hyvin ja putkauttavat vauvan ilman mitään sen kummempaa "oireilua". Elämä on! :D

    • julianna86

      Mullakin nyt menossa rv 7 ja ainoat oireet ovat rintojen kasvu ja lievä heikotus aina välillä jos kauan seisoo tai on ollut syömättä.

      Esikoisen odotuksesta muistan että ainoa oire oli, että itkeskelin viikon tai pari ilman mitään syytä ja tuo sama heikotus välillä. Mutta ei siis juuri mitään oireita, ja jos en olisi tiennyt raskaana olevani niin en varmaan olisi mitään eroa normaaliin huomannut.

      Mutta mulla on ollut myös tuulimuna tässä välissä ja siinä taas oireena oli tosi turvonneet ja kipeät rinnat n. rv 7-9, mutta en "tuntenut" olevani raskaana millään henkisellä tasolla ja aavistelinkin pahaa.

      Enemmän varmaan huolestuttaisi jos olisi oireita jotka loppuisivat kuin seinään, vaikkei sekään toki tarkoita että jokin olisi pielessä. Iloista odotusta!

      • omppoo

        Muistelen itsekin juuri tuona aikana katosi oireet. Viikosta 7-10 ei oikeastaan oireita ollut. Ennen sitä aamu-ja iltapahoinvointia ja sitten ne tulikin taas takaisin väsymyksen kera viikon 10 jälkeen. Nyt viikkoja 32=)


    • Tanjuska

      Mä oon päässy kans todella helpolla, ensimmäinen raskaus menossa. Ainoina "ongelmina" on ollut mahdoton väsymys ja arat rinnat. Hellepäivistä sain oikein kunnolla nauttia (yleensä en voi sietää auringossa oloa) ja saunassakin olen viihtynyt paljon tavallista pidempään. Itse kans monta kertaa mietin että olenko oikeasti raskaana, mutta kyllä se siellä asustelee, rv 14 menossa :D

      Isäntä juuri naureskeli että siitä tulee varmaan aivan hirveä kakara kun nyt päästää mut näin helpolla :)

    • HannakaisaK

      Itselläni nyt viikot 7 2 ja oireita ei ole muuta kuin että KOKO AJAN pissattaa. Torstaina tehdään varhaisultra, niin ehkä sen jälkeen tietää paremmin tilanteen. Esimerkiksi siskoni ja äitini ovat molemmat voineet kaikissa raskauksissaan ekan kolmanneksen aikana TODELLA HUONOSTI. Siskoni ollessa raskaana pari vuotta sitten, muistan kuinka vein hänelle välillä virvokkeita ja kävin apteekissa jne. kun hän oli niin huonossa kunnossa. Siksi vähän epäilyttää että miksi itselläni ei ole mitään oireita ja onko kaikki kunnossa vatsassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe