Foorumeja&blogeja

linkki-a

Vaikka ei olekaan hyvää rullaluistelufoorumia. Rullaluistelussa ei ole toimijoita muutenkaan. Luisteluliitto voisi sopivin ylläpitää foorumia, jossa olisi tiukat säännöt huuhaa- ja harhautusviestien varalle.

Blogeja ja seurojen sivuja on kohtalaisesti. Varsinkin blogit mahdollistavat ajatusten, tapahtumien, harjoittelun yms. esilletuonnin ja jopa keskustelukin on mahdollista. Blogeja on tullut ihan mukavasti rullaluistelupuolelle. Kirjoitukset ovatkin olleet hyödyllisiä ja piristäviä.

En usko näillä näkymin, että Suomi24n rullaluistelupalstaa kummosempaa fooromia saadaan lähiaikoina aikaan. Tämä on lähinnä suunsoittofoorumi eikä paremmaksi muutu näillä säännöillä, vaikka kuinka kuvitellaan. Tervetuloa hukkaamaan aikaa ja soittamaan suuta ja purkamaan patoumia tälle palstalle!

Voihan rl-palstaa käyttää ilmoitustauluna rullaluistelutapahtumille. Lienee ainoa tapa käyttää tätä palstaa oikeaan asiatietoon.

Positiivista löytyi. Tos on hienot ja persoonalliset rullissivut. Vaikka ei opettelisikaan freeride slalomia... Ja foorumi.

http://www.ffss.fi/

Nämä kaverit osaavat ainakin käyttää luistimen kantteja kuten pitääkin. Miksi se on matkaluistelijoille niin vaikeaa! Koska ei harjoitella! Ajatellaan että matkaluistelussa luistimilla juostaan ja potkitaan. Ja samalla unohdetaan rullata taadullisesti hyvin molemmilla kanteilla. Jos ei rullausta, ei liikettä. Tämä on totuus. Miksi sitten luistimilla yritetään tehdä potkuja, heittoja, vääntöjä ja ties mitä. Kaikki nämä jarruttavat rullausta. Slalompojat harjoittelevat kaiket ajat ja tulosta syntyy tuossa lajissa.


Tais tulla kirjoitettua asiaa. Onko asiaakin olemassa maailmassa? Ainakin aivan liikaa. Tarkoitan liikaa tälle palstalle.

4

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulleepi tässä

      Tiukkoja sääntöjä voi pitää kuka tahansa yllä joka haluaa säilyttää jonkunlaisen tason. Luisteluliitollakaan ei ole varmaan mitään kiinnostusta perustaa foorumia ja katsoa sen perään että kuka typerys sinne kirjoittaa omia henkisiä patoumiaan pihalle.

      Kyllä ihmiset ovat tottuneet käyttämään foorumeita joissa vaaditaan tunnukset ja omat profiilit vaikka täällä sellainen ei heitä muka kiinnosta. Hyvin harva foorumi on enää anonyymi oikeasti, tosin rekisteröitymisen vaativat foorumit ovat anonyymejä, ei siellä tarvitse paljastaa kuka on, mutta joutuu ottamaan vastuuta profiilinsa ns. kunniasta ja statuksesta, ja tarvittaessa profiilit voidaan poistaa mikäli juuri tällaisia S24 tapaisia häiriköitä ilmaantuu.

      S24 ei ole sen paremmin ilmoitustaulu kuin keskustelupalstakaan. Oikeat foorumit ovat yhtä lailla samanalaisia toiminnaltaan kuin S24 paitsi ne eivät ole tällaisia vapaita pelikenttiä vaan niillä on valvoja, S24:llä sisältövalvontaa ei ole ja sotku on valmis. Oikeille foorumeille voidaan tuoda lähes mitä sisältöä tahansa ja se on käyttäjäläheisempi kuin "massiivinen" S24 jolta puuttuu kokonaan kontakti käyttäjiinsä ja joka taas voidaan helposti järjestää pienemmän mitakaavan foorumiessa, tällaisia "alakohtaisia" foorumieta" on netti lähes täynnänsä. Foorumeita voidaan myös räätälöidä käyttäjien toivomuksien mukaan ja lisätä aihealueita yms.

      Blogit eivät ole suuren käyttäjämäärän foorumeita vaan henkilökohtaisia tarinoita omasta toiminnasta tai näkökulma johonkin asiaan tai mielipiteeseen. Blogit eivät ole foorumeita eivätkä ne tarjoa sellaista tapaa viestiä joihin pystyy oikeat foorumit.

      Tähän temppuiluun voisi sanoa että vaatii aivan eri tekniikan ja kuntotason matkaluistella kuin temppuilla. Jos väität että matkaluistelijat eivät osaa luistella kanteillaan niin kannattaa katsoa niitä luistelijoita jotka harjoittelevat yhtä intensiivisesti kuin nämä temppuilijat. Sellaisten ihmisten luistelutekniikkaa jotka vain luistelevat huvikseen ilman intoa paneutua tekniikan saloihin on turha verrata sellaisten luistelutekniikkaan, jotka ovat kilpailijoita tai alan aktiiveja harrastajia. Ei, en tarkoita aktiivisella harrastamisella sitä että liikutaan päivittäin luistimilla, he luistelevat yhtä lailla huonosti. Tekniikkaa pitää opetella, ei vain luistelemalla, vaan paneutumalla asiaan ja kehittämällä itseään teknisesti. Huonon tekniikan osaavia on aivan liikaa, lähestulkoon kukaan ei osaa luistella oikein, älä siis vertaa heihin sitä mitä luisteleminen oikeasti on.

      • Yön valopilkku

        viesteistä. Mutta ei kait tarttekaan.

        Mutta blogit ovat hieno jutska.


    • sitten

      Rullaluistelupalsta oli suhteellisen asiallinen vielä pari vuotta sitten.
      Häiriköt ilmaantuivat viime vuonna ja häiriköinti näyttää olevan yllättävän addiktoivaa, koska se on jatkunut jo pitkään.
      Uutta foorumia etsien...

      • lukijja

        Onneksi meillä on vielä muutama asiallinen blogi aiheesta. Osassa voi kommentoidankin tai kysyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe