Rakenneultra ja sukupuolen selviäminen

TanjaV.

Täällä esikoistaan odottavaa jännittää kohta tuleva rakenneultra, koska haluan EHDOTTOMASTI tietää kumi on tuloillaan!!Eli kuinka todennäköstä son tossa ultrassa nähdä (silloin rv21)?

12

6421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virheitä sattuu

      Kykkä noilla viikoilla näkyy jo ihan selvästi.

      Älä kuitenkaan lähde ostamaan sen perusteella mitään, ellei lääkäri sano, että on 100 % varma.
      Minulle sanottiin ensimmäisestä, että poika tulee. Jostain syystä en kuitenkaan ostellut mitään (onneksi), koska kun lapsi syntyi se oli TYTTÖ!! Olen poikavaltaisesta suvusta, joten olin todella onnellinen siitä (ei mitään poikiakaan vastaan, mutta kuitenkin)

      • äiskä................

        sikiön asennosta, eli ei missään tapauksessa kannata sillä mielellä sinne mennä että kun MÄ HALUUN EHDOTTOMASTI tietää sukupuolen..

        Mene myöhemmin 4 D-ultraan jos se kerran on NOIN tärkeätä se tieto


    • sukupuoli

      Me ollaan käyty rakenneultran jälkeen eri syiden takia jo kaksi kertaa ultrassa, eikä näy sukupuoli. Aina on vauva sellaisessa asennossa, etteivät pääse kunnolla näkemään. Vielä on yksi ultra ennen synnytystä, mutta olen jo luopunut toivosta sukupuolen selviämisen suhteen. Sen verran taidokkaasti kaveri kalleuksiaan peittelee, että ilmiselvästi haluaa jännityksen kestävän loppuun asti.

      Toisaalta olen miettinyt, että en ehkä kuitenkaan uskaltaisi alkaa ostelemaan nimenomaa tytön/pojan vaatteita vaikka olisivat jotain nähneetkin. En luottaisi veikkaukseen kuitenkaan. Joten samapa tuo on. Pääasiahan tuolla rakenneultrassa on todellakin sikiön rakenteen ja terveydentilan tutkiminen, ei sukupuolen selvittely. Kannattaa pitää se mielessä! Kaikkalla eivät edes sukupuolta kerro vaikka jotain näkisivätkin.

    • Äipyli_rv20+4

      Moi!
      Itse kävin rakenneultrassa juuri viime torstaina (rv tasan 20), kysyinkin sukupuolta ja ultratäti meillä ainakin helposti sai kuvakulman lapsen alapäästä, sanoi vain "no tyttöhän se siinä, tuossa on häpyhuulet", eli itselleni jäi ainakin olo siitä, että melko selkeä tyttö tulossa :) Se tosiaan vaan riippuu ihan siitä että miten kaveri piilottelee itseään - mitä vanhmpi lapsi on, sitä enemmän se vetää jalkoja "suojaksi". Luulisin myös, että jos lapsi on hankalassa asennossa - niin että kuvaan tulee "häiriöitä" - sukupuolen tunnistus voi mennä mönkään.

      • kuitenkaan....

        Sitten kohdalle voi sattua poika, jonka kivekset laskeutuvat myöhään - näyttää rakenneultrassa vielä ihan tytöltä, mutta onkin poika. Näitä tapauksia tiedän parikin... 4D-tapauksenkin.
        Eli, sinä joka EHDOTTOMASTI haluat tietää - vaikka kuulisitkin ultraajalta, kumpi se on - se ei välttämättä pidä paikkaansa kuitenkaan. Eli älä maalaa seinää pinkiksi tai muuta sellaista - ennenkuin lapsi on tullut ja TIEDÄT varmasti. Ei se lapsi sitä huonettaan muutenkaan tarvitse tai osaa kaivata / arvostaa vielä pitkään aikaan - siihen saakka maalarin valkoinen kelpaa oikein hyvin..


      • Eikös..

        ne ole ne häpyluut joista sen tytön näkee? Niitähän ei pojalla ole missään vaiheessa, eli niistä ei kyllä voi sekoittaa.. Serkullani ainakin oli ultrakuva tyttönsä häpyluista "todisteena" tytöstä..


      • juu.
        Eikös.. kirjoitti:

        ne ole ne häpyluut joista sen tytön näkee? Niitähän ei pojalla ole missään vaiheessa, eli niistä ei kyllä voi sekoittaa.. Serkullani ainakin oli ultrakuva tyttönsä häpyluista "todisteena" tytöstä..

        poika ilman kiveksiä (kun ne eivät vielä ole laskeutuneet) näyttää tytöltä.


    • -------

      Kaikki eivät kerro vaikka näkyisikin sukupuoli. Mikään laki ei velvoita ultraajaa kertomaan lapsen sukupuolta, vaikka se näkyisi kuinka hyvin. Se kun ei ole ultralla katsottuna koskaan 100% varma, ja aika moni ultraaja on saanut jälkeenpäin haukut vanhemmilta kun lapsen sukupuoli onkin ollut eri kuin ultrassa näytti, joten ei ole ihme ettei tee sen jälkeen mieli veikkailla sukupuolta, vaikka kuinka selvästi näkisi.

      Eli jos haluat välttämättä tietää lapsesi sukupuolen etukäteen, ja olet valmis haastamaan ultraajan oikeuteen väärän tiedon antamisesta, jos lapsesi sukupuoli ei olekaan sitä miltä ultraaja kertoi, niin unohda koko juttu.

      Maillä ei näkynyt vauvan sukupuoli ultrassa rv 21 eikä vielä rv 27:kään. Seuraava ultra on painoarvio rv 35. Saa nähdä paljastaako tuo pienokainen sitä vielä silloinkaan.

    • äityli26

      Ensimmäistä odottaessani kysyttiin kumpi on tuloillaan ja kun terkka aikansa liikutti ultraa vatsan päällä niin huomasin itse heti todella selvästi että poika tulee, ei ollut epäilystäkään eikä terkan tarvinnut arvuutella mitään. Pippeli ja kivekset näkyi niin selvästi, en muista raskausviikkoja mitkä olivat tuolloin, varmaan 20-25. Nyt uudessa raskaudessa rakenneultrassa yritin katsoa mitä näkyy kun hoitaja pysäytti ultran pyllyn kohdalle muusta syystä, mutta en nähnyt mitään mistä voisi päätellä. Että jos itsekin maalikon silmillä ymmärrät ultrasta kumman elimet ne ovat niin tuskin jää epävarmaksi. Mutta kuten edelläkin on kehotettu, ei vauvan tavaroita kannata hankkia kamalasti etukäteen tietyn värisiä.

    • Odottaja85

      Siis me käytiin eilen yksityisellä ultrassa, viikkoja 17 4 ja kysyttiin sukupuolta niin sano että poika se on ja ei epäilystäkään että näkyy niin selvästi :) Ja kyllä me siihen luotetaan.

      • Attelav

        Ultrassa sanottiin, että noin 70% varmuudella tyttö. Maalasimme huoneen vaaleanpunaiseksi, ostimme pinkit vaunut, kaikki hankitut vaatteet ovat myös vaaleanpunaiset. Uusi automme on myös punainen. Ihanaa.


    • Henna__88

      Meillä rakenneultrassa 21 1 ei kätilö pystynyt sanomaan sukupuolta (jalat koukussa edessä) ja eilen kävin yksityisellä 24 5 eikä sieläkään pystynyt sanomaan varmuudella (jälleen jalat vähän tiellä). Sanoi, että ei kerro jos ei ole varma, mutta KUITENKIN sanoi että ennemmin tyttö kuin poika. Meinasi, että pojalla usein näillä viikoilla pitäisi näkyä jo jotain vaikka olisi jalat vähän tielläkin.. Mutta en luota kyllä veikkaukseen pätkääkään, sillä itsellä on ihan poika-olo ollut alusta asti. Ja kun ultraajan veikkaus oli niin kovin hatara! Itsekin sanoi, ettei kannata ostaa kaikkia tavaroita vaaleanpunaisena.
      Jos pääsen vielä äippäpolille ultraan, aion sielä kysyä varmistusta jos nyt suostuu sieläkään näyttämään. Tuntuu ettei vauvalla ole edes tilaa pitää niitä jalkoja muussa asennossa kuin koukussa mahan päällä, kuten se on aina ultrassa ollut tähän asti.. Eri asia olisi, jos vauva olisi ns. kyljellään vatsassa niin sittehän näkyisi varmaan paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe