Huumorintaju

laskin väärin

Mites täällä ihmisillä on tuon huumorintajun laita? Minkäslainen huumori iskee yleensä, vai onko mitään tiettyä asiaa? Nauratko paljon ääneen?

Toimiiko esimerkiksi:

a) Nokkelat lohkaisut, jotka voi ymmärtää monella tavalla (en nyt tarkoita pelkästään seksistisiä juttuja), vai meneekö ne vain ohi?

b) Naurattaako, jos joku käyttäytyy ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman?

c) Perinteinen tarinankerrontalinja, missä se puhetapa on hauskempaa kuin itse asia?

d) Ironia? / Musta huumori?

e) Sarkasmi?

f) Tilannekomedia?

g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta?

h) Satiiri?

i) Ns. järjetön huumori, jossa ei ole logiikkaa? Tälle oli hienompikin nimi, mutta ei tule nyt mieleen.

j) Pelleily?

k) Jotain muuta erikoista/erityistä?

Jos vastaat johonkin kohtaa kyllä, mielellään perusteluja.

Nauran itse harvoin ääneen, mutta jos nauran sitä ei saa loppumaan. Minulla menee käytännössä kaikki mutta järjetön huumori ei kyllä naurata, pelleilykään ei oikein iske. Itse käytän paljon A, B ,D, E ja olen huomannut, että yleisesti nuo ei naurata kovin monia, mikä naurattaa taas itseäni.

Otatko yleensäkin tosissasi asiat, vai yritätkö hakea huumoria toisen kommenteista?

Ei tartte vastata galluppityyppisesti, heitin tuosta vaan esimerkkejä ilmaan.

111

3963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annan kouluarvosanoja huumorintajuni/mieltymyksieni mukaan

      a) Nokkelat lohkaisut - 8

      b) ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman? - 5 / 7

      c) Perinteinen tarinankerrontalinja - 3

      d) Ironia? / Musta huumori? - 10

      e) Sarkasmi? - 6

      f) Tilannekomedia? - 8

      g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta? - 5

      h) Satiiri? - Lähtökohtaisesti 4. Mikäli satiirikko osaa asiansa voi olla kymppikin - harvinaista.

      i) Ns. järjetön huumori - 1

      j) Pelleily? - 4 - mutta tietyt pelleilemisen lajit (kun se viedään tarpeeksi hoksaavaksi) voi olla lähempänä kymppiä.

      k) Muut? - Huumorin konkretisointi on aina pisteitä nostattava juttu. Sanottu/kirjotiettu huumori on ok mutta tälläinen on nautinnollista: http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=66682&c=5


      Palkinnoksi hyvästä aiheesta ylitylyä mustaa huumoria jossa yhdistyy tilannekomiikka, nokkeluus ja perinteinen tarina(nkerronta). http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=66768&c=5

      • laskin väärin

        Nostapa sarkasmi kymppiin, niin ollaan aika samoilla linjoilla.

        Koskahan naiset keksii sanoa sikainfluenssaa miestentaudiksi?


    • zisel

      Vitsi kerrottuna ei ole läheskään niin hauskaa kuin vahingossa tapahtuva hauska juttu :D

    • Jazuli

      jossain määrin huvittaa..silloin, kun mun huumorianturit on valveilla..mä löydän huumoria melkein mistä vaan....=o)


      ...sanosin et...

      a b c d e f ja j...on ehkäpä eniten ne mistä mä löydän jotain huvittavaa....mullon itelläniki taipumusta varsinki sarkasmiin..mustaan huumoriin..sekä pelleilyyn..

      myöskin inhorealismiin..mikä voi muita ärsyttää joissain tilanteissa suunnattomasti..mä kaivan ja tonkaisen sieltä missä paljas hermonpää näkyy joskus jutuillani..harvemmin tääl netis kumminkaa..=o/

    • sellainen on? Nevö höörd...

      • laskin väärin

      • au-liskot

        tällä palstalla kun joku oli tehnyt aloituksen "ja naisillako muka ei ole huumorintajua" ja alla oli iltasanomien linkki juttuun jossa kerrottiin auto-onnettomuudesta joka oli syntynyt kun nuori naiskuski oli pelleilymielessä heiluttanut rattia.

        Hän oli hyvin tietoinen siitä etteivät auto-onnettomuudet naurata häntä laisinkaan, joten hän hohotti sivistyneesti yksin viisi minuuttia (reagoimatta aloitukseen).


      • au-liskot kirjoitti:

        tällä palstalla kun joku oli tehnyt aloituksen "ja naisillako muka ei ole huumorintajua" ja alla oli iltasanomien linkki juttuun jossa kerrottiin auto-onnettomuudesta joka oli syntynyt kun nuori naiskuski oli pelleilymielessä heiluttanut rattia.

        Hän oli hyvin tietoinen siitä etteivät auto-onnettomuudet naurata häntä laisinkaan, joten hän hohotti sivistyneesti yksin viisi minuuttia (reagoimatta aloitukseen).

        mutsille nämä tuttuja?

        http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=396&a=4438




    • vänksy

      melko rajallinen. Mut saa nauramaan hauskat ja osuvat lohkaisut keskustelun yhteydessä, toisten sekä omat mokat ja vahingot, kunhan ne eivät ole mitenkään hengenvaarallisia, eikä haitallisia. Musta huumori toimii myös joissain tilanteissa varsin hyvin.

      Sitten mä nauran omille jutuilleni usein, ja ihan aidosti ihmettelen, jossei kukaan muu naura.


      Sen sijaan en naura millekään sketseille, esim. kummelihuumori ei oo koskaan naurattanut. Enkä naura pelleilylle, enkä millekään tahallaan tehdylle hauskuutukselle.

    • Itseni kohdalla ehkä kaikkein hauskinta/humoristisinta on tilannekomiikka. Se on odottamatonta, ennalta suunnittelematonta, eletään hetkessä.
      Huvittaa myös nokkelat lohkaisut oikeassa paikassa, tässä oikea ajoitus ja rytmitys on tärkeätä.

      Väkisin väännetyt vitsit, tankkaava kerronta ja pellehuumori ei innosta.

      En ole tosikko, ei kiristä pipo (jos kiristäis, niin vikkelästi virkkaan siihen pari lisäsilmukkaa), mulla on yleensä huumorinpilke silmäkulmassa. ;)

    • naurattaa ne asiat jotka ei ketään muuta naurata.

    • jaa...

      Mun mielestäni monillakin tän palstan vakkarikävijöistä on outo huumorintaju. Jos & kun sille esimerkiksi palstalla aina näytään hekottelevan, että minä tulen palstalle ja saan ensimmäiseen asialliseen kommenttiini kummallista mölinää esimerkiksi "puskista pois tulemisesta" ( en omaa rekisteröityä nimimerkkiä), on siinä varmaankin pakko(!!) olla kyse jostakin todella kummallisesta komiikan lajista tms. ylipäätään pelle-orientaatiosta kyseisillä. Myös pään auonnalle tällä palstalla hekotellaan: näemmä mitä enemmän joku kiroilee tai haistattelee - ja etenkin jos tekee sitä aiheetta- , sitä enemmän kunnioitusta sellainen tällä keskustelupalstalla saa (yäk)... Kertokaa, että millä muulla termillä tuntematon palstakirjoittaja voisi tuota asiaa kutsua, kuin termillä "friikkiys"? Itse en haluaisi olla kenellekään töykeä, mutta kun sen on nähnyt, että miten aina oudon töykeästi jotkut vakkareista jatkuvasti kommentoivat mun kaltaisilleni - oli aihetta tai ei ja useimmiten takuulla ei, en vain keksi asialle muuta termiä... PAKKO siinä on olla tahatontakin komiikkaa joillakin, kuinka sotkevat rekisteröityä nimimerkkiä omaamattomia toisiinsa. Eiväthän ne VOI olla tosissaan?!! Kuka vapaaehtoisesti nolaisi itsensä tuntemattoman edessä niin?


      Ja mua ei muutenkaan huvita mikään esimerkiksi pieru-huumori, akattelu tai panojutut. Niissä on yhdeksässä tapauksessa kymmenestä jotakin vastenmielistä ja brutaalia, jos kirjoittajalla ei ole tyylittelyn kykyä ( ja tän palstan piereskelijöillä ei ole...). Toisaalta palsta tuo mulle mieleen tv-sarja South Parkin, mutta Southinkin satiiri sentään sisältää joitakin nasevia yhteiskunnallisia älyllisiä viittauksia sentään joskus ja tällä palstalla näyttää aina olevan pääosin kyse vain Maslow'n tarvehierarkian alimmista tasoista, joista sitten tehdään isoakin vitsiä. Mua ainakaan ei huvita yhtään se muhun tällä palstalla kohdistunut ahdistelu, missä musta on yritetty vääntää vaikka mitä ainoastaan siksi, että olen pelkkä teksti. Funaaks? Mielestäni samanarvoinen ihmisarvo on kaikilla, enkä kykene käsittämään, että mistä h*vatun syystä keskustelupalstakävijöitä pitäisi mukamas kohdella eri tavoilla _sillä_ perusteella, että omaako joku rekisteröidyn nimimerkin vaiko ei. Aivan järjetön, naivi ja idiootti ajattelutapa sellainen! Kenties osa palstan sketsiä sekin sitten, vai? *sketsiniekat, hmph...*


      Se, minkälaisille jutuille tällä palstalla nauran... No sanoisin, että nauraakseen esimerkiksi monella tavalla ymmärrettäville "nokkelille lohkaisuille" pitäisi tuntea palstakirjoittajien huumorinlaatua henkilökohtaisesti ja kosken minä tunne, en niille useinkaan naura, jolleivat koske sitten jotakin ajankohtaista yleistä asiaa hauskan humoristiseen muotoon puettuna ( ja tällä palstalla useinkaan ei asia ole niin). Ja esimerkiksi "mustalle huumorille" en naura, mikäli kirjoittajalla on ns. ruikuttava huumorinlaatu. Mua siis ei huvita, jos joku kertoo, että hinasi läskin perseensä tuolille, jossa sattui olemaan banaaninkuori ja että sen takia pitäisi ihmisen saada lukijoilta empatiaa "huonoudestaan"...Sarkasmi ja ironia naurattaa, jos kyseessä on hyvän maun omaava kirjoittaja: esimerkiksi vakaville sairauksille, väkivallalle ja sellaisille asioille en osaa nauraa.

      Tarinankerronta on ehkä yksi vaikeimmista huumorin lajeista. Tarinalla pystyy huvittamaan vain todella hyvä kirjoittaja, ja sellaisia harvemmin näillä palstoilla käy. Mainitsemasi "järjetön huumori" lienee mielestäni yleisin laji tällä palstalla. Sille en naura koskaan.

      • viIi

        ...


      • jaa...
        viIi kirjoitti:

        ...

        En ole Kukkomies. Yrititkö olla hauskakin kenties? Ei onnistu.


      • laskin väärin

      • viIi
        jaa... kirjoitti:

        En ole Kukkomies. Yrititkö olla hauskakin kenties? Ei onnistu.

        ...


      • jaa...
        laskin väärin kirjoitti:

        Tiedän ongelman, ei ole helppoa nauraa tuntemattoman jutuille.

        Tarinankerronta on tosiaan vaikeata, toivottavasti naurat edes tälle tarinalle:

        http://static.funnyjunk.com/pictures/6901229484355.jpg

        Joillakin on se lahja näkyy jo nuorena.

        Sori, mutta mä en yleensä katsele linkkejänne.:) Kiitos tietysti, _mikäli_ linkissäsisi olisi jotakin hauskaakin ollut.


      • jaa...
        laskin väärin kirjoitti:

        Tiedän ongelman, ei ole helppoa nauraa tuntemattoman jutuille.

        Tarinankerronta on tosiaan vaikeata, toivottavasti naurat edes tälle tarinalle:

        http://static.funnyjunk.com/pictures/6901229484355.jpg

        Joillakin on se lahja näkyy jo nuorena.

        No katsoin nyt kuitenkin linkkisi, vaikka tossa ylempänä sanoin, etten katso.:) Toi laittamas juttu oli vähän sellainen "sweety" ja sitten taas toisaalta siten ehkä kaksimielinenkin, ettei ehkä kauheita naurunlaineita herätä ( viittaako tekstin sana "hore" muuten missään slangitermistössä suoraan siihen, mihin sen voisi ehkä tarinan perusteella antaa ymmärtää viittaavan? Sori, olen vähän väsynyt, joten jaksa enää kauheasti miettiä...). Vähän sellainen ehe-ehe-tyyppinen juttu, toi laittamasi ( jos nyt ymmärrät, mitä tarkoitin?).

        Jänsty muuten, että sanoit " toivottavasti naurat edes tälle"... Ajatteliks, että olen takuulla täysin huumorintajuton? Tarkoituksella en ilmentänyt tekstissäni mitään huumorintajuisuutta, vaan totesin vain mielipiteeni aloituksesi asiaan. Toteaminen on joskus nastaa, hymh.

        Musta muuten ei yleensä ole vaikeaa nauraa tuntemattomienkaan ihmisten vitsisutkauksille - jos siis kommunikaatio perustuu kasvokkaiskontaktiin. Jos taas on kyseessä pelkkä teksti ja tekstin perusteella tapahtuva tulkinta ihmisen huumorinlaadusta, olen varovaisempi nauramaan. Ja oikeastaan en edes pidä kovin monimielisestä ilmauksesta, yleisestikään. Yks mikä muuten (btw) näyttää olevan ns. vaarallinen hymiö näillä palstoilla on ;D. Jotkut mieltää ton käytön tosi helposti vittuiluksi, vaikket vittuilisikaan.


      • vänksy
        laskin väärin kirjoitti:

        Tiedän ongelman, ei ole helppoa nauraa tuntemattoman jutuille.

        Tarinankerronta on tosiaan vaikeata, toivottavasti naurat edes tälle tarinalle:

        http://static.funnyjunk.com/pictures/6901229484355.jpg

        Joillakin on se lahja näkyy jo nuorena.

        Meinaan, siinä vaiheessa on kun lapsen käsiala on jo noin hyvä, myös oikeinkirjoitus mitä todennäköisimmin on hallussa. Lapset, jotka eivät vielä tiedä kaikkia sanoja, yleensä kirjoittavat tikkukirjaimilla.


      • laskin väärin
        jaa... kirjoitti:

        No katsoin nyt kuitenkin linkkisi, vaikka tossa ylempänä sanoin, etten katso.:) Toi laittamas juttu oli vähän sellainen "sweety" ja sitten taas toisaalta siten ehkä kaksimielinenkin, ettei ehkä kauheita naurunlaineita herätä ( viittaako tekstin sana "hore" muuten missään slangitermistössä suoraan siihen, mihin sen voisi ehkä tarinan perusteella antaa ymmärtää viittaavan? Sori, olen vähän väsynyt, joten jaksa enää kauheasti miettiä...). Vähän sellainen ehe-ehe-tyyppinen juttu, toi laittamasi ( jos nyt ymmärrät, mitä tarkoitin?).

        Jänsty muuten, että sanoit " toivottavasti naurat edes tälle"... Ajatteliks, että olen takuulla täysin huumorintajuton? Tarkoituksella en ilmentänyt tekstissäni mitään huumorintajuisuutta, vaan totesin vain mielipiteeni aloituksesi asiaan. Toteaminen on joskus nastaa, hymh.

        Musta muuten ei yleensä ole vaikeaa nauraa tuntemattomienkaan ihmisten vitsisutkauksille - jos siis kommunikaatio perustuu kasvokkaiskontaktiin. Jos taas on kyseessä pelkkä teksti ja tekstin perusteella tapahtuva tulkinta ihmisen huumorinlaadusta, olen varovaisempi nauramaan. Ja oikeastaan en edes pidä kovin monimielisestä ilmauksesta, yleisestikään. Yks mikä muuten (btw) näyttää olevan ns. vaarallinen hymiö näillä palstoilla on ;D. Jotkut mieltää ton käytön tosi helposti vittuiluksi, vaikket vittuilisikaan.

        En pidä sinua huumorintajuttomana, mutta siihen suuntaan koska kerroit enemmän siitä mitä ajattelet muiden huumorintajusta, et omastasi.

        "Hauskoja" juttuja ei oikein voi selitellä, koska toiset voivat mieltää samassa asiassa eri asiat hauskoiksi. Minua ainakin hymyilyttää tuossa pikkutekstissä eniten se, että tuollaista ei pysty kirjoittamaan kuin vahingossa, tai ainakin kirjoittajan pitää olla poikkeuksellisen lahjakas jos kykenee noin viattomasti ajattelemaan. Kaksimielisyyden aihe on itselleni sivuseikka tässä kohtaa.

        Vittuiletko?


      • jaa...
        laskin väärin kirjoitti:

        En pidä sinua huumorintajuttomana, mutta siihen suuntaan koska kerroit enemmän siitä mitä ajattelet muiden huumorintajusta, et omastasi.

        "Hauskoja" juttuja ei oikein voi selitellä, koska toiset voivat mieltää samassa asiassa eri asiat hauskoiksi. Minua ainakin hymyilyttää tuossa pikkutekstissä eniten se, että tuollaista ei pysty kirjoittamaan kuin vahingossa, tai ainakin kirjoittajan pitää olla poikkeuksellisen lahjakas jos kykenee noin viattomasti ajattelemaan. Kaksimielisyyden aihe on itselleni sivuseikka tässä kohtaa.

        Vittuiletko?

        Ihan aidosti ja vilpittömästi käsi sydämellä sanon: en vittuillut. Olen pahoillani, jos sait sellaisen kuvan. Ja se pikkuteksti, minkä laitoit: just sille minäkin siinä nauraisin, jos jollekin nauraisin, mille säkin kerroit nauravasi. Mistään mahdollisista kaksimielisisistä ulottuvuuksista en tuon tyyppisen tekstin yhteydessä niinkään syttyisi - oli niitä tai ei- ja kunhan tuossa pohdin. Ja kuten näit viestini kellonajasta, oli kohtuullisen myöhä, enkä ollut saanut unta.:) Siinä kirjoitin.

        Jos puhuin muiden huumorintajusta, siitä sitten puhuin. Mulla ei suoraansanottuna ole mitään väliä sillä, pitääkö joku palstalla minua huumorintajuttomana vaiko huumorintajuisena, koskei kukaan minua jokatapauksessa tunne, eikä siten voi pätkänkään vertaa tietää, minkälainen ihmisenä olen.:) Enkä tätäkään sano pahansuovasti. Tietysti se myönnettäköön, että mä en erityisesti pidä monienkaan tän palastan vakkarikirjoittajien huumorintajusta. Siinäkin olin rehellinen, kun ylempänä mielipiteeni kerroin. Johtuneeko sitten siitä, että en vietä tällä palstalla kaikkea aikaani ja siitä, että mulla on muutakin elämää ja muutakin sosiaalista elämää vaiko siitä, että olen niin älyttömän paljon saanut palstalla todellista törkykäytöstä osakseni, kun sitä joskus suorastaan hätkähtää sitä pahansuopuuden ja ilkeyden määrää, mitä tällä palstalla on. Siitä nousee välillä itselläkin ihan karvat pystyyn ja adrenaliinitaso paukkaa samantien violetille... Hauska huumori on musta kaikkia osallistavaa, eikä mitään kavereilleen julkisissa yhteyksissä esitettävää pätemisenhaluista vittuiluteatteria syyttäkin ja ei-osallisiakin kohtaan, mitä jotkut palstakirjoittajista näkyvät pitävän erityisenkin hauskana 'huumorinlajina' mielestään... Ja tällä en sitten viitannut missään määrin suhun, vaan päinvastoin: olisin antanut aloituksellesi plussa-peukkuäänen, jos olisin varma, että voivatko(?) kaltaiseni rekisteröityä nimimerkkiäkin omaamattomat nyt äänestää. En ole jaksanut kokeilla...

        Aloituksessasi oli ihan pohdittua juttua ( enemmän, kuin monella muulla). Kiitos kaunis siitä.:)


      • laskin väärin
        jaa... kirjoitti:

        Ihan aidosti ja vilpittömästi käsi sydämellä sanon: en vittuillut. Olen pahoillani, jos sait sellaisen kuvan. Ja se pikkuteksti, minkä laitoit: just sille minäkin siinä nauraisin, jos jollekin nauraisin, mille säkin kerroit nauravasi. Mistään mahdollisista kaksimielisisistä ulottuvuuksista en tuon tyyppisen tekstin yhteydessä niinkään syttyisi - oli niitä tai ei- ja kunhan tuossa pohdin. Ja kuten näit viestini kellonajasta, oli kohtuullisen myöhä, enkä ollut saanut unta.:) Siinä kirjoitin.

        Jos puhuin muiden huumorintajusta, siitä sitten puhuin. Mulla ei suoraansanottuna ole mitään väliä sillä, pitääkö joku palstalla minua huumorintajuttomana vaiko huumorintajuisena, koskei kukaan minua jokatapauksessa tunne, eikä siten voi pätkänkään vertaa tietää, minkälainen ihmisenä olen.:) Enkä tätäkään sano pahansuovasti. Tietysti se myönnettäköön, että mä en erityisesti pidä monienkaan tän palastan vakkarikirjoittajien huumorintajusta. Siinäkin olin rehellinen, kun ylempänä mielipiteeni kerroin. Johtuneeko sitten siitä, että en vietä tällä palstalla kaikkea aikaani ja siitä, että mulla on muutakin elämää ja muutakin sosiaalista elämää vaiko siitä, että olen niin älyttömän paljon saanut palstalla todellista törkykäytöstä osakseni, kun sitä joskus suorastaan hätkähtää sitä pahansuopuuden ja ilkeyden määrää, mitä tällä palstalla on. Siitä nousee välillä itselläkin ihan karvat pystyyn ja adrenaliinitaso paukkaa samantien violetille... Hauska huumori on musta kaikkia osallistavaa, eikä mitään kavereilleen julkisissa yhteyksissä esitettävää pätemisenhaluista vittuiluteatteria syyttäkin ja ei-osallisiakin kohtaan, mitä jotkut palstakirjoittajista näkyvät pitävän erityisenkin hauskana 'huumorinlajina' mielestään... Ja tällä en sitten viitannut missään määrin suhun, vaan päinvastoin: olisin antanut aloituksellesi plussa-peukkuäänen, jos olisin varma, että voivatko(?) kaltaiseni rekisteröityä nimimerkkiäkin omaamattomat nyt äänestää. En ole jaksanut kokeilla...

        Aloituksessasi oli ihan pohdittua juttua ( enemmän, kuin monella muulla). Kiitos kaunis siitä.:)

        Tiedän tosiaan ettet vittuillut, siksi kirjoitinkin tuon "vittuiletko" ihan huumorimielellä.

        :D


      • jaa...
        laskin väärin kirjoitti:

        Tiedän tosiaan ettet vittuillut, siksi kirjoitinkin tuon "vittuiletko" ihan huumorimielellä.

        :D

        Kappas. Mä oletin ja tulkitsin...Huono,huono.;) Yleensä vältän sitä mahdollisimman paljon. Silleen sitten, tällä kertaa.

        :)


      • au-liskot
        laskin väärin kirjoitti:

        Tiedän ongelman, ei ole helppoa nauraa tuntemattoman jutuille.

        Tarinankerronta on tosiaan vaikeata, toivottavasti naurat edes tälle tarinalle:

        http://static.funnyjunk.com/pictures/6901229484355.jpg

        Joillakin on se lahja näkyy jo nuorena.

        hores xD


    • viIi

      pidän enemmän nussimisesta..

      näin on!

    • au-liskot

      Nauratko paljon ääneen? NAURAA SE

      Toimiiko esimerkiksi:

      a) Nokkelat lohkaisut, jotka voi ymmärtää monella tavalla (en nyt tarkoita pelkästään seksistisiä juttuja), vai meneekö ne vain ohi? EI

      b) Naurattaako, jos joku käyttäytyy ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman? JOSKUS,MIELELLÄÄN ILMAN TARKOITUSTA

      c) Perinteinen tarinankerrontalinja, missä se puhetapa on hauskempaa kuin itse asia? PASKAA

      d) Ironia? / Musta huumori? PASKAA

      e) Sarkasmi? PASKAA

      f) Tilannekomedia? AI TOISTEN ONNETTOMUUDET? HAUSKOJA

      g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta? NE ON KERTAALLEEN NAURETTUJA JO

      h) Satiiri? VAKAVA ASIA ON

      i) Ns. järjetön huumori, jossa ei ole logiikkaa? Tälle oli hienompikin nimi, mutta ei tule nyt mieleen. ABSURDI, SENKIN IDIOOTTI

      j) Pelleily? EI ME EIKÄ MUTSIKAAN

      k) Jotain muuta erikoista/erityistä? EI

      • Jazuli

        tosikkoja..=oO


        ..äähhää..*kkrrähäää...*...xoP


      • laskin väärin

      • au-liskot

    • huumorintaju.

      Tilannekomiikka enimmäkseen.

      Puujalkavitsit ei naurata, kuin väsyneenä, jos silloinkaan:

      Mies käveli kadulla. Tik tak!
      Mies meni kauppaan. Lapio!

      • Jazuli


      • Jazuli kirjoitti:

        Nuo sarjikset saavat aina hyvälle tuulelle. =)


    • sirpamaikkarilta

      suomalainen huumori, esim. Kummeli ja Uuno Turhapuro ei naurata. Muuten nauran kaikelle koko ajan ja jatkuvasti. Varsinki musta huumori.

    • tosivaitaru

      Taidan olla aikalailla tilannekomiikan ja nokkelan sanailun ystävä. Nopeaa huumoria. Itseironiaa rakastan. Pelleilyyn tulee sorruttua aika ajoin. Vitsienkerronta on yleensä nounou. Arjesta ja tavallisesta menosta se paras rämäkkä irtoaa.

      Onko kukaan muuten ajatellut miksi naiset aina vohkaavat arvostavansa huumorintajuisia miehiä ja nostavat huumorintajun niin merkittäväksi tekijäksi parinvalinnassaan? Miehet luulevat tämän tarkoittavan hyväntuulista ja positiivista ihmistä, mutta sillä tarkoitetaan ennemmin hyvän itsetunnon omaavaa miestä, joka osaa nauraa ITSELLEEN. Aika harva mies nimittäin osaa.

      • laskin väärin

        Olen tuota huumoripuolta miettinyt paljonkin. Ei sitä tosiaan voi olla täysin itsevarma, ellei pysty nauramaan itselleen. Silloin ei uskalla mennä tilanteisiinkaan, joissa itsensä saattaa altistaa naurunalaiseksi, aika tärkeää juuri parinhaussa.

        Toinen asia mikä minua mietityttää on se, että jos joku mieltää erään asian/tilanteen hauskaksi ja toinen ei, kyseistä huumoria ymmärtämätön saattaa kokea sen loukkaavaksi, vaikka se ei itseen kohdistuisikaan. Miksi ihmeessä? Siinä tietysti tuntuu olo ulkopuoliselta, mutta miksi siitä pitää oikein suuttua? Jos joku asia menee omasta mielestä yli, niin olisi hyvä muistaa, että siinä tilanteessa nauravat eivät ota sitä asiaa vakavasti (vaikka oikeasti pitävät sitä asiaa vakavana). Huumori on niin pienestä kiinni välillä.

        Meillä on muuten aika samat mieltymykset.


    • FINNINAAMATARKKIS

      HAUSKAA- MUTTA , JOS ANTAA TAKAISIN HEIDÄN VANHOILLE PUUJALKAVITSEILLE, VÄHÄNKIN PAREMMIN NIIN, PARKU PÄÄSEE JA RUIKUTETAAN HÄIRIKÖKSI.
      NE LUULEVAT ETTÄ, KUN PARTA RUPEAA KASVAMAAN, TARVITAAN JO ROLLAATTORI:D))))))

    • Noista huumorinlajeista melkein kaikki uppoaa, kun on vastaanottavalla päällä. Vitsit vähiten ääneen kerrottuna ("kerronpa nyt vitsin"), eikä sarjiksetkaan ääneen yleensä naurata, joskus kyllä. Sitten on hetkiä, jolloin ymmärtää vitsin ja periaatteessa naurattaa, mutta tilanne on huono tai vitsiin sisältyy jotain henkilökohtaisia kipupisteitä väärällä tavalla. Mutta kaikkein parhaiten naurattaa_ kuitenkin_ huumori, josta tunnistaa itseen liittyviä juttuja, mutta silti naurattaa ja myös mielleyhtymät tutuista tilanteista ja muista tutuista ihmisistä kuin itsestä.

      Pulkkisessa mun lemppari oli Mauri

      • ...

        "tunnistaa itseen liittyviä juttuja...", kuten: Todella upeeta, Hansu ja Pirre, Gavin&Stacey...

        Olin aikoinaan hyvin yllättynyt kun mua nauratti Julmahuvin(?) lusikka nenässä.


      • qqqqqqqqQQ

        muka tuon maurin kaltainen? Suustahan saa aina niin rennon ja rauhallisen kuvan.


      • ed.
        qqqqqqqqQQ kirjoitti:

        muka tuon maurin kaltainen? Suustahan saa aina niin rennon ja rauhallisen kuvan.

        no suustakin kyl, tarkotin kuitenkin susta. : )



      • ... kirjoitti:

        "tunnistaa itseen liittyviä juttuja...", kuten: Todella upeeta, Hansu ja Pirre, Gavin&Stacey...

        Olin aikoinaan hyvin yllättynyt kun mua nauratti Julmahuvin(?) lusikka nenässä.

        en minä, mutta "naapurin ritu" muistuttaa...;)

        http://www.youtube.com/watch?v=86otKzdwXfc


      • rima pitää

      • rima pitää kirjoitti:

        vain ylittää... :)

        Oikeesti se on helpompaa kun fillarilla ;)

        paniikki iskee ajatellessa:)


      • -x-

    • a) Nokkelat lohkaisut, jotka voi ymmärtää monella tavalla (en nyt tarkoita pelkästään seksistisiä juttuja), vai meneekö ne vain ohi?

      - Joskus menee ohi... ...mulla saattaa olla hidas sytytys.. :/

      b) Naurattaako, jos joku käyttäytyy ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman?

      - Tylyys ei naurata, ei edes ylitylyys

      c) Perinteinen tarinankerrontalinja, missä se puhetapa on hauskempaa kuin itse asia?

      - Se on sellaista letkeetä kuunneltavaa vaikkei varsinaisesti naurattais :)

      d) Ironia? / Musta huumori?

      Hmmh, no joo, joskus mutta tykkään enemmän kiltistä huumorista, en sellaisesta missä joku kärsii.

      e) Sarkasmi?

      - Pieninä annoksina kyllä.. ..Mut jos joku on vain ja ainoastaan sarkastinen/kyyninen, ei jaksa.

      f) Tilannekomedia?

      - Parasta :)

      g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta?

      Mulla on aika huono huumorintaju mitä tulee muhun itseeni koskeviin juttuihin, parantamisen varaa ois.. Mutta toki näen joissakin menneisyyden sattumuksissa koomisiakin piirteitä. Ihan liian totinen olen.

      h) Satiiri?

      Mikä nottei.

      i) Ns. järjetön huumori, jossa ei ole logiikkaa? Tälle oli hienompikin nimi, mutta ei tule nyt mieleen.

      Ihan ookoo

      j) Pelleily?

      ääh.. Ehkä joskus.

      k) Jotain muuta erikoista/erityistä?

      Noup.

      Olen ylipäätään aikamoinen tosikko, tai sit mulla on vain ihan "omanlainen" huumorintaju.

      • laskin väärin

        Noista vastauksista päätellen, emme tulisi todellakaan juttuuun keskenämme. Se voisi olla hauskakin tilanne...


      • laskin väärin kirjoitti:

        Noista vastauksista päätellen, emme tulisi todellakaan juttuuun keskenämme. Se voisi olla hauskakin tilanne...

        Miksei? Vois olla joo, ellen mä loukkaantuis sun jutuistasi, huumorintajuton kun olen.


      • laskin väärin
        katarzyna kirjoitti:

        Miksei? Vois olla joo, ellen mä loukkaantuis sun jutuistasi, huumorintajuton kun olen.

        Lähinnä noista mieltymyksistä päättelin, antaisin varmaan aika tylyn ensivaikutelman mielestäsi, jos olisin tuntemattomalle täysin oma itseni huumorini kanssa. Olen ihan varma, että loukkaantuisit nopeasti. Tietysti en sitä tekisi, jos huomaan että se ei kuuntelijaa miellyttäisi (ainakaan heti).

        Tilannekomiikka on kyllä melkein kaikkien mielestä hauskaa.


      • laskin väärin
        katarzyna kirjoitti:

        Miksei? Vois olla joo, ellen mä loukkaantuis sun jutuistasi, huumorintajuton kun olen.

        Niin piti sanoa, että yleisesti tulen kyllä juttuun käytännössä ihan kenen kanssa tahansa, mutta jos nyt puhuisimme pelkästään huumorista.


      • laskin väärin kirjoitti:

        Lähinnä noista mieltymyksistä päättelin, antaisin varmaan aika tylyn ensivaikutelman mielestäsi, jos olisin tuntemattomalle täysin oma itseni huumorini kanssa. Olen ihan varma, että loukkaantuisit nopeasti. Tietysti en sitä tekisi, jos huomaan että se ei kuuntelijaa miellyttäisi (ainakaan heti).

        Tilannekomiikka on kyllä melkein kaikkien mielestä hauskaa.

        ..on joskus hyvästä. :O) Mutta joo, voishan siitä(kin) tulla jonkinlaista tilannekomiikaa jos sarkastinen persoonallisuus tylyttäis meikää, heh.


      • laskin väärin
        katarzyna kirjoitti:

        ..on joskus hyvästä. :O) Mutta joo, voishan siitä(kin) tulla jonkinlaista tilannekomiikaa jos sarkastinen persoonallisuus tylyttäis meikää, heh.

        Sinulla on parempi huumorintaju kuin luuletkaan, usko pois.


      • laskin väärin kirjoitti:

        Sinulla on parempi huumorintaju kuin luuletkaan, usko pois.

        kunhan kalastelen imarteluja, ehhehee. :P


      • laskin väärin
        katarzyna kirjoitti:

        kunhan kalastelen imarteluja, ehhehee. :P

        Ole hyvä. Tiedän myös, että joitakin naisia kannattaa imarrella. Kumpi meistä johdattelee?


      • laskin väärin kirjoitti:

        Ole hyvä. Tiedän myös, että joitakin naisia kannattaa imarrella. Kumpi meistä johdattelee?

        ..sinä varmaan? (Oliko tää nyt sarkasmia vai ei? :) )


      • laskin väärin
        katarzyna kirjoitti:

        ..sinä varmaan? (Oliko tää nyt sarkasmia vai ei? :) )

        En tiedä oikeasti, mutta minua ainakin hymyilyttää jostain syystä.

        Nyt on pakko nukkua, että saa tarvittavat 5 tuntia unta. Mukava herätä viikonloppuun, öitä.


    • tokotoki

      tuo f kohta on mun juttuni, toki muitakin löytyy.

    • LOL-666

      Kun huumorintajua jaettiin, minä taisin olla kahvitauolla juoruamassa. Sain jotain vähiä jakojäännöksiä, mitkä ei ollu muille kelvanneet. Elämä on :)

    • justiina

      olen hoitoalalla joten musta huumori uppoo parhaiten :D

    • miki-66

      tissi ja pieruhuumorin ystävä! Parhaiten sitä edustaa Benny Hill show!

    • Hassuilija
      • vänksy

        Toi oli ihan paras.


    • Vatipää1

      yksin ollessani kun onnistun erikoisen hyvin, pitkä vaihteleva pärinä on parasta. Sävelsin muutama viikko sitten soitto äänen puhelimeenkin pieremällä.
      Sarkasmiakin harrastan ja usein huomaa ettei mene perille.
      Huvittaville kommelluksille ja sattumuksille.
      Britti huumori, alapäähän keskittyvä huumori naurattaa.
      Pelleily ei naurata, joissain tilanteissa tai tilaisuuksissa kun kaikki purskahtavat nauramaan ei naurata eikä kiinnosta muutenkaan.

      • vänksy

        usein niin et kaikki muut nauraa jossain ohjelmassa jotain kohtaa, tai jotain muuta juttua ja mä oon ainoa, joka ei naura. Useinkaan mä en tiedä, kuuluuko jossain kohtaa nauraa vai ei, niin en kyllä silloin naura, meinaan on kokemusta siitäkin et nauran ihan väärässä paikassa ja väärään aikaan, jos ymmärrän jonkun jutun väärin tms.


      • byhyy
        vänksy kirjoitti:

        usein niin et kaikki muut nauraa jossain ohjelmassa jotain kohtaa, tai jotain muuta juttua ja mä oon ainoa, joka ei naura. Useinkaan mä en tiedä, kuuluuko jossain kohtaa nauraa vai ei, niin en kyllä silloin naura, meinaan on kokemusta siitäkin et nauran ihan väärässä paikassa ja väärään aikaan, jos ymmärrän jonkun jutun väärin tms.

        pitäiskö itkeä vai nauraa tän thredin takia. Mihin tää maailma on menossa. Hyvää yötä.


    • viidakkosika

      Pidän erityisen kierosta huumorista. Mitä syvällisempää ja monitulkinnallisempaa, sen parempaa. Vihaan ihmisiä, jotka kertovat vitsejä. Ja suomalaiset vielä tohtivat sanoa, etteivät osaa small talkia. Vatut. Suomalaisten small talk on "huumoria", ja se jos mikä on kidutusta. Mitään ei ikinä saa ottaa vakavasti. Jos sen teet, olet jollain tapaa perin kummallinen.

      Kaikki huumori liittyy tilanteeseen. Tekemällä tehty huumori on jotain todella oksettavaa. Välillä ahdistaa, kun porukan sisällä yrittää virittää jonkinlaista keskustelua ja se porukan hauska mies alkaa taas kerran huomionkipeisyyksissään laukomaan jotain legendaarista "läppää" (=sana jota vihaan).

    • vemppi111

      rasistinen huumori on aina hyvää. mitä eroo on piparkakuilla ja juutalaisilla? piparkakut otetaan uunista ulos. hehe hee

      • r

        minua kutkuttaa huomata jos osaan nauraa itselleni.olen ujo tai aika arka ja se tekee minut tönköksi,suorastaan halvaantuneeksi ihmisten seurassa.Saatan haukkua itseäni surastaan piiskata tuollaisten tilanteiden jälkeen,mutta herään kuitenkin näkemään miten hölmöä itsensä ruoskiminen on.Silloin minussa herää ironia,jopa musta huumori.Alapää huumorissa tai rasistissa vitseissä ei ole mitään jujua.Loukkaavat vitsit yleensäkin ovat arveluttavia,mutta tietty piikki,siis jos on rakentava piikki voi nostattaa hersyvät naurut,minulla yleensä nousevat vain suunpielet


    • Zakuskat

      Musta taitaa tuntua että kaikki on jossain valossa hauskaa. Mutta tämä taitaa juontaa juurensa mun geeneihin, sillä ne tuntuvat nauravan tauotta.

      Koulussakin mä pokkasin jätkämäisesti hymy-pystin, mutta tiputin sen samantien lavalta alas, ja se meni ihan pillunpäreiksi. No, siinä sitten punotin lavalla kun puolentuhatta ihmistä nauroi katketakseen.

      Hirvee kämmääjä. Eli siis tilannekomiikka, kun ja jos pitää valita.

      • vänksy

        ...


      • huvitti tämä jo päivällä.

        Kunpa ihimiset ymmärtäisivät ja uskaltaisivat nauraa itselleen enemmän! Toisaalta, sitten kunnon sähläys ei ehkä naurattaisi niin paljon, kuin se ruukaa tehdä...


    • Uskoiskohan

      Tilannekomiikka elävässä elämässä.
      Vähän naivinlapsellinen huumori joka ei tahallisesti loukkaa ketään .
      En pidä pelleilystä, se on hivenen eri juttu.
      En näe mitään edes hymyilemisen aihetta jos jotakuta pidetään pilkkana.

      • r

        Pöllöä!Olin ryhmässä,jossa koettiin vetäjän jipoilla rentoutua.Yksi keino oli hokea. ha ha haah ja katsoa toisia ryhmäläisiä kasvoihin.Minulla pokka pitää yleensä hyvin,missä tahansa,mutta hohottelu muuttui vähän ajan päästä aidoksi nauruksi.


    • Joviaali Joke

      hii ...! Usein kuuluu sanottavan, että pieruhuumori on parasta. Niin tekijöiltä kuin arkipäivän koomikoilta. Itseeni uppoaa nasevimmin tilannekomiikka. Olen lämmin Monty Python, WC Fields -huumorin ystävä. Eemeli, Jaakko Teppo ja Jope puraisevat myös. Hyviä hahmoja ovat mm. Kummelien Mauno Ahonen ja Näsä. Jopen lääkäri Kaikkonen, vai mikä se oli, ja jokapaikan bepanteeni. Sen sijaan Koivusalo pekkoineen on syvältä: hassu lippalakki ja pappatunturi eivät riitä!

    • tuimas

      eniten pidän siittä huumorista kun Pirkka-Pekka Petelius lataa tv rudun täyteen viihdettä. Hän on todella kiva katseltava huumorin taitava taiteilija!!!!Lisää ppp ja Hymyhuulia-viihdettä televisioon!!!!!Toivoopi Tuija!!!!

      • Pulttiboysfan

        Moi.

        En lukenut koko pitkää ketjua mutta PPP ja Aake Kalliala tekevät hyvää viihdettä.

        www.youtube.com :ista löytyy sketsi:

        Pulttibois - bussikuski

        "Linja on tuottanut puhdasta voittoa."


    • ichigo-79

      sarkasmi/ironia...muka hauskalla tavalla ^^'

      välillä toimii välillä ei, kaikki kun ei ymmärrä selvääkään arkipäivän sarkasmia vaikka rautalangasta vääntäisi...ja toiset taas
      saa raivoihinsa XD

    • ihan helvetin hyvä huumorikyky johtuen mun huippukorkeesta äö:stä.

    • Ummikko68

      Moikka!

      Tämä on vain testi osaanko laittaa tänne mitään viestiä.

    • karhut on kivoja

      Heips kaikki tosikot!

      Kannattaa kuunnella tai lukea Karhu Kirjeitä!
      (Jukka Parkkinen)

      Niiden huumori ei ainakaan mene navan alle......................

      Suosittelen kaikille!

    • To4D

      en tuota huumoria hyväksy ollenkaan. En ole koskaan edes kokeillut. Enkä kyllä suosittele muillekaan. Kyllä se on nähty mihin pitkäaikainen huumorinkäyttö johtaa.

    • jamp666

      a) Nokkelat lohkaisut, jotka voi ymmärtää monella tavalla (en nyt tarkoita pelkästään seksistisiä juttuja), vai meneekö ne vain ohi? 10, nämä iskevät minuun kuin metrinen halko

      b) Naurattaako, jos joku käyttäytyy ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman? 5, en oikein tajunnut tämän ajatusta

      c) Perinteinen tarinankerrontalinja, missä se puhetapa on hauskempaa kuin itse asia? 7, menettelee

      d) Ironia? / Musta huumori? Ironialle 8, riippuu asiayhteydestä. Musta huumori 9, Pidän siitä, esim. Cyanide & happiness -sarjakuvista http://www.explosm.net

      e) Sarkasmi? 7, Enpä keksi tähän mitään sanottavaa

      f) Tilannekomedia? 9, Lähes joka hetkestä löytyy jotain koomista

      g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta? 8, kyllähän näitäkin mielellään kuuntelee

      h) Satiiri? 8, esim. Simpsonien vanhemmat tuotantokaudet naurattavat.

      i) Ns. järjetön huumori, jossa ei ole logiikkaa? Tälle oli hienompikin nimi, mutta ei tule nyt mieleen. 8, joskus naurattaa, joskus ei.

      j) Pelleily?
      7, enpä tiedä

      • laskin väärin

        B-kohta nyt menee tilannekomiikan alle, mutta pistin tuon yleisenä esimerkkinä tietystä syystä.

        Jos sitä ei ymmärrä, niin se ei naurata.


    • #

      Futurama

    • pierulissu.

      Kunnon pieru piristää tilanteessa kuin tilanteessa ja saa porukan iloiselle tuulelle. Pieru päivässä!

    • voi olla ahdistavaa

      näin, että huumori on hyvää, kun sitä ei ole liikaa olipa huumori millaista tahansa. Liika tekee kaikesta onttoa. Seinät kumisevat tyhjyyttään.

    • pillukulliperse

      eli pieruhuumori tps:ii aina

    • Väsääni

      Siis reaaliajassa toteutettu täydellinen tilanneräjäytys, mieluiten pokkana ja erittäin älyllisesti. Siis tilannekomiikka.

      Tykkään siitä, että joku sivaltaa älyllä nauramaan.

      Pidän myös siitä, että sanotaan jotain normaalia, mihin osataan ennustaa ettei vastapuoli osaa suhtautua. Syntynyt hetki ennen vastapuolen armeliasta pelastamista on makoisa. Se on tietysti vähän ilkeää, mutta ei voi mitään.

      Pelleily naurattaa vain siinä tapauksessa, että se osoittaa rohkeutta ja tehdään älykkäästi ja ohimennen, asettaen pelleilijän omasta tahdostaan täysin naurunalaiseksi. Sukua edelliselle.

      Erityisesti tykkään nauraa itselleni, esim. jos vahingossa tekee epähuomiossa jotain muuta kuin on meinannut tehdä, tai sanoo. Nämä ovat herkullisia, jos on esim. muiden edessä säheltämässä jotain tai vetämässä jotain tilannetta.

      Tai jos vain maailma synkronisoituu jotenkin hauskasti, että tulee vaikka salama juuri kun sanoo jonkun jutun mehukkaimman kohdan.

      Mä teille mitään esimerkkei jaksa ruveta väsään.

      • Väsääni

        Ai täällä oli ihan pohja valmiina:

        Nauratko paljon ääneen?

        Tosi paljon ja tiedän etukäteen ryhmästä, ketkä tulevat ymmärtämään miksi nauran. Useat eivät edes ymmärrä, miksi nauran!


        Toimiiko esimerkiksi:

        b) Naurattaako, jos joku käyttäytyy ylitylysti? Tarkoituksella ja/tai ilman?

        Siis tarkoituksella valittu päinvastoin kuin olettaisi -käytös, kärjistetty, on hauskaa. JOtkut pelkäävät sitä.

        c) Perinteinen tarinankerrontalinja, missä se puhetapa on hauskempaa kuin itse asia?

        No joo, se on aika vaativa laji.

        e) Sarkasmi?

        Ei nyt naurata mutta hyvin toteutettuna on hyvää lisää puheeseen.

        f) Tilannekomedia?

        Erittäin suosiossa mun puolelta.

        g) Omakohtaisten huvittavien kokemusten kerronta?

        No jaa no pitää olla aika tarkka jutusta ja kohdeyleisöstä.

        j) Pelleily?

        kommentoitu yllä


        Otatko yleensäkin tosissasi asiat, vai yritätkö hakea huumoria toisen kommenteista?

        Yritän usein saada vastapuolen näkemään, että hän on sanonut jotain hassua (ilmoitan ihan selkeästi sanoin...). Jos vastapuoli ei juttuansa tajua tai yrittää vain paniikissa mennä tilanteen ohi, hän on minusta vähän yksinkertainen tai henkisesti kehittymätön tai pelkuri. Olen pahoillani.

        Onnittelut muuten, että sait minut vastaamaan tällaiseen ketjuun, kahdesti. Käsittämätöntä!


    • Take the wy home

      Minuun puree oma sairas huumorintajuni. Vielä parempaa on se, kun näkee ihmisten leukojen loksahtelevan, kun minä avaan sanaisen arkkuni, josta hyvin harvoin tulee mitään järkevää.

      Huonoja koomikkoja ei ole olemassa on vain tylsä ja surkea yleisö.

    • kova laki

      Usein "huumoriin" piilotetaan omia negatiivisia tunteita, pelkoa omasta asemastaan ryhmässä jne. Hyvään sarkastiseen ja ironiseen huumoriin pitää uskaltaa sotkea myös omaa epätäydellisyyttä ja elämän nurjiapuolia. Edellyttää tietysti että kokee olevansa mitenkään vajavainen hehheh.
      Jos voi nauraa toiselle, olisi myös itse uskallettava altistua naurun kohteeksi.
      Sellainen vuorovaikutteinen huumori on minusta vilpittömän hauskaa. Ylilyöntejä sattuu, mutta onneksi on olemassa sana ANTEEKSI! Tämä vain minun mielipiteeni.
      Tulipa vakavaa tekstiä huumorista, taidankin olla tosikko.

      • laskin väärin

        Miten sarkasmiin saa laitettua omaa epätäydellisyyttä?

        Jos sanon vaikka ojaan ajanutta kaveria esim. Markku Aleniksi, niin miten minä siihen itseni saan sotkettua mukaan?


    • 7.5.9.0

      JAZULI!!!!!!!!!

      BUUUUAAHAHHAHAAAAAAAA!!!!!

      XD

    • kiuytresxdcfvghjmk,

      Huumori on kivaa,kun se ei kohdistu toiseen, ei arvostele,eikä pahoita kenenkään mieltä. Kuivahko englantilainen huumori puree miuhun.

    • Ratikkakuski ´

      Minua naurattaa eniten persaukiset työttömät ja köyhät, itse olen vain henkisesti köyhä

    • Anonyymi

      I kohta, järjetön huumori, esimerkiksi bensan hinta, ihminen joka on ns.liian sinisilmäinen ei ole tarvinnut pahuutta opetella, ei ajattele siihen rikosta,se on vain mukavuus.
      En ole ajattelut siihen tuhopolttoa, jne.
      Lakimiehet ei vastaa jos ei oma Tulostus avioero.

    • Anonyymi

      17vuotias mies oon ja olen huumorintajuinen mutta...

      En tiedä mihin minut voisi oikeastaan luokitella kävelen julkisilla paikoilla ja esitän jtn.

      Sekä liikun eri tavalla kun mitä normaalisti jotkut toiset.

      Käsien kanssa liikkuminen yleensä tyypit kävelee liikuttaen käsiä. Kämmenet on kylkeä vasten mutta minä käännän niitä vähäväliä siten että rystyset osottaa kylkiä päin sekä puhun itelleni matalalla sipattavalla äänellä jtn joskus riippuen onko ihmisiä.

      Nauran kyllä minun vitseilleni ja toisten jos tulee siinä matkalla mieleen joskus saatan laittaa käden pystysuoraan mun eteen ja kouristaa sitä ja sitten taas normiks menee ite kouristelen molempia käsiä viel.

    • Anonyymi

      Riippuen siis siitä onko ihmisiä. Puhun matalalla äänellä pitkiä huohahdus ääniä päästellen.

    • Minua ei voi syyttää rasistiksi, sillä huumorini on mustaa.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe