Ruskea talo - urbaanilegenda?

Hyljemies

Onko kukaan oikeasti vieraillut Turun pahamaineisessa Ruskeassa talossa? Vai onko niin että kuka sen kynnyksen yli astuu, ei enää palaa takaisin...?

6 kommenttia

Vastaukset

 • vilahtaakin seuraavaksi jatsari, sitten se onkin jo liian myöhäistä... sano!

 • lapsellisen ilkeässä mielikuvituksessa.

  • Kyllähän kaikki tietävät, että Väinö Viljo on homo ja näkee päiväunia talosta, jossa hän voisi käydä rynkyttämässä ns. "ryppyreikää". Siitä on sitten hänen syntynyt hänen unelmansa "Ruskrasta Talosta".


  • Niilo Vuorinen kirjoitti:

   Kyllähän kaikki tietävät, että Väinö Viljo on homo ja näkee päiväunia talosta, jossa hän voisi käydä rynkyttämässä ns. "ryppyreikää". Siitä on sitten hänen syntynyt hänen unelmansa "Ruskrasta Talosta".

   Onko Lahden Kummituslinna vastaavasti turkulaisten isänmaallisten kehittelemä fantasia, vai onko Kummituslinna oikeasti olemassa? Kuka on sen nähnyt, siellä käynyt? Entä Oulun "Valtakunnankanslia" ja Helsingin Eiran "Esikunta"? Raborttia? Rebortaashia?


 • Eräs Rotannaama ei väitteistä huolimatta kuulu talon porukoihin. Siinä ja vain siinä kohtaa hän onkin oikea mies.
  Samaa ei voi sanoa näistä muutamista turun traanipalloisista otuksista(Jani plösönaama ja Esa "ET" ruputalkkari ml. eräs Ronnie kurahousu) jotka nussivat mukaansa kaappaamiaan sammuneita pikkupoikia anusreikään jossakin "Turun ruskean talon" kutsumanimen saanneessa kellarimörskässä ja lisäksi kuvittelevat sen olevan jotenkin isänmaallista.

 • Siinä kerrotaan että jossain "ruskeassa talossa" mikä lie on ainakin pidetty poikia vankeina. Jos laitat hakuun "ruskea talo" niin löytyy. Itse olen seurannut tätä palstaa vain harvoin, ja täällä on täyshulluja joka lähtöön.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.