romanttisia rakkaustarinoita !

dgdfgdfgdfggggggg

kertoilkaas jotakiin söpöjä tarinoita tosielämästä. miten joku pyys treffeille / millaset treffit / miten tutustuit poikaystävääs ym romanttista.

11

2424

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ??

      me pantiin kännis läpäl luullen ettei ikinä enää nähdä mut nyt koitetaa saada suhde pääl

    • Pojjju16w

      Ei oo kyllä romanttinen mutta itse tapasin tyttöystäväni juhlissa. Painoin tuolloin aivan törkeästi enkä todellakaan edes kehdannut mennä juttelemaan kenellekkään tytölle. Juhlissa oli eräs kivannäköinen, enkä siis tarkoita vain ulkonäöltä, vaan hän siis näytti jotenkin mukavalta ja sellaiselta =) Jossain kohden huomasin että hän vilkuilee kaverinsa kanssa minua, oletin siis heti että pilkatakseen. Kuka nyt sellasta plösöä kattelis sillä silmällä.
      Lähdin ulos ja menin rannalle istumaan ja pyörittelemään kännykkää, kello osoitti 23:11. Sitten kuulin kun takaa joku tyttö kysyi että mihin katosit. Se sama tyttö johon tunsi jotain erityistä ensisilmäyksellä. HÄN pyysi minun numeroani. Nolona yritin sönköttää, mutta eihän siitä mitään tullut. Tyttö nauroi,antoi pusun ja lähti numeron jättäneenä minulle. Nyt lähes vuosi tapaamisesta.
      Kaipa todella on niitä, jotka ei oikeasti katso ulkonäköä. :)

    • hihiaio

      olin jonottamassa koulun ruokalassa kun etee tuli iso pahislössi kiilaamaan jonoa mun & mun kavereitte eteen. mä ja kaverit oltais muuten oltu ihan hiljaa vaan mutta kun se lössi koostu ehkä 20 hengestä ja meinas meille 20 min lisää jonotusaikaa niin aateltiin näyttää ulospäinki se hämmästys että miten röyhkeitä ne pahikset oli. sitte yks poika sieltä keskeltä sanoo 'hei ei kiilata, mennää tonne jonon perälle' ku oli huomannu mun ilmeen. sen ehdotus ei saanu kannatusta ja sitten se vilkas uuestaan mua ja siirty yksin jonon perälle jonottamaa, meni minuutti ja kyllä ne muutkin pojat sitten lopulta seuras sitä kun se oli sen lössin ns 'pomo'. kiitin sitä illalla facebookissa ja alettiin juttelemaan enemmän ja koviksen alta paljastu herkkä poika. nyt ollaan seurusteltu 1 kk ja en ois ikinä muuten kiinnostunut semmosesta pahiksen näkösestä pojasta. (:

    • somebodyelsebutnotme

      prööt

    • lkjhgrthjoiu

      Mullakin käynyt niin, että ns. Pahiksesta on muuttunut herkkä ja suloinen poika ♥

    • semmonekivatyttö

      Tututstuttii tän yhe pojan kans 2vuotta sitte, noihi aikoihi sil oli tyttöystävä ja mullaki oli on/off säätöö yhe toisen kaa, meist tuli eka parhait kavereita varmaanki puol vuot vhä alle. sit tuli toukokuu ja tää poika kerto mulle et se on ihastunu muhun, tein lapsellisimman asian mitä voi tehä ja sanoin et mäki vähä siihe, no mut loppuje lopuks onneks sanoin, ollaa ny oltu tänävuon 2vuot yhes, välil on ollu sotasii aikoi ku kaikki o menny iha päi vittuu, mut päästiin niist yli ain yhes eikä koskaa olla erottu vaik on ollu tosi pahojaki riitoi ja sanottu pahoi asioi toisillemme mut ain ollaa pystytty sopii ja rauhottuu. Eikä kumpikaa meist vaihtas mitää. Rakastan sitä yli kaiken ja vieläki se saa mut punastuu ja nauraa joka ikisest asiast. Ollaan molemmat ihan samanlaisii ihaku paita ja peppu. Toivon nii paljo et saan jatkaa mun elämää senkaa loppuu asti💗

    • tyttö01

      No siis olin yläasteella kusessa yhtee jätkään joka oli mun kaa samassa teknisen ryhmässä. Olin ainoo tyttö sie teknisessä, kiusattu ja aina yksin. Sit tää jätkä alko juttelee mulle ja autto mua käyttää jotai sahoja ja poria mitä siel oli. Alettii kävellä samaa matkaa lukiolta koululle. (teknisen luokka lukiossa) Sit alettiin hengaa välkillä ja vapaa-ajalla ja meist tuli hyvii frendei. Sit mulla ei ennestään ollu ku ehkä 2 frendii nii aloin tutustuu sen jätkän porukkaa. Sit ekana ystävänpäivänä koulus kerättiin haleja ja nimmareita halatuilta nii tää jätkä tuli si kysyy mult halii ja mä tyyliin hyppäsin hänen syliin ja rutistin. No sit oltiin vaa frendei ysi luokal asti ja hän oli ollu sii välis muutaman kuukauden mun bestiksen kaa suhtees. Mullakun on ollu masennus vitos luokasta lähtien nii olin aivan rikki sen ajan ku kyseisel jätkäl oli suhde ja niide ero oli mulle uus mahdollisuus. Salaa olin ilonen siitä, mut sit must tuntu pahalta ku tää jätkä ei ollu koulus kolmeen päivään ku oli ollu nii rikki et itkeny kotona vaa. Oltii viestitellen yhteydes ja koitin parhaani mukaan olla tukena. Me oltiin muutenkin sen kahen vuoden aikana autettu toisiamme pääsemään kaikenlaisesta masennus paskasta läpi. Hänkin oli tuolloin itsetuhoinen ja masentunut. Viikko sen jälkeen kun mun bestis jätti tän jätkän nii meiän piti nähä koulun jälkeen ja tarkotus oli kertoo hänel et tykkään hänestä. No sit mulla ei ollu uskallusta siihen nii hän sit kerto pitävänsä musta ja mä melkeen itkin onnesta. Sillon sain myös mun ekan suudelman ja se oli älyttömän söpöö. Hän oli lähös himaa ja sit ku sii halittii nii yritti saada mun huomion silleen et kattoisin häntä päin. Sit hän sano silleen "Arvaa mitä?" ja sit pussattiin. Olin niin ilonen et ku hän lähti ja mun piti kävellä himaa nii aloin melkeen juosta, en pystyny pitää sitä fiilistä kunnolla olin nii kikseissä. Ja nyt tuo kyseinen päivä on se jolloin alettiin seurustella ja edelleen yhessä. Puolen vuoden päästä ollaan oltu 2 vuotta. Harvoin riidellään ja monenlaisesta paskasta yhdessä päästy läpi. Ilman toisiamme ei varmaan oltais ees elossa. Kun pahimman masennuksen aikana suunniteltiin jäävämme molemmat junan eteen, että saatas olla yhessä aina ja päästäis pois täst julmast maailmast. Mut nii täs sitä edelleen ollaa ja vaikka mullakin vielä vahva masennus nii silti tää suhde on tehny musta paljon vahvemman. Haluan elää tän jätkän kaa loppuelämän ja hän on sanonutkin mulle, että jos ei oltas alaikäsiä nii hän ois jo kosinut mua.

    • Anonyymi

      Heini oli minua ehkä 15 vuotta vanhempi ja hyvin säilynyt milfi. Ajatukseni oli kysellä nainen taasuutelaan kävelelemään mutta nyt olin päättänyt hoitaa naaraan seisoen perus lähetys asennossa takaapäin ja rarsastaeen sama se kunhan i tohimoa löytyisis upottaisin kullin tähän hiukan surumieliseen naiseen edestä takakaa lujaa sekä rennosti. Noh suunnitelmani oli keväänalettua suostutella nainen kwrran viikossa ainakin yli tunnin aktiin.tiesin heinin miehestä ja ymmärrykseni oli että rakkaaus ja intohimomo olivat kateissa.ajattelin puhua heinin salaiselle pikku tannalle missä harvoin muita näkyi mutta rannalla oli pieni åukukoppi. Autolla nainen vei meidät lähelle ja en hirveästi jaksanut hienostella vaan postin naisen hameen ja sullooin kullini tussuun isompia kyselemättä.. heinin mielipide oli tässä välissä aika sama kpska naaraan pillu oli kostea kun kanjoni. Alkuun otinhänet etupenkillä jalat perinteisesri harallaan mutta tönäsin naisen ulos autosta ja jatkoin takaapäin kurmoottaamista lanteista kiinni pitäen.parasra ideassani oli ottaa tapa kerran viikkoonn ja jatkaa hommia syyskuulle. Ja näin veinaan muös toimia koska nainen on surumielisen ihana ja ansaitsee kunnon luontopanot kerran viikossaa toivon että naaeras olisi halukas harrastamaan kunnon työstöt nuoten miehen kanssa mutta sitä ei tiedä toivotaan että nainen antaa sovinnolla kerran viikkoonn koko kesän turpeean tussunsa minulle lainaan.

      • Anonyymi

        Et ole tainnut ikinä koskea naiseen.


    • Anonyymi

      Olin 18 ja hän oli :

      Menin minun kaksoissisko Jonnan huoneeseen kotona, huomasin hänen kännykän pöydällä.
      Aloin salaa selata sitä ja törmäsin nimeen Marita.
      Ihnettelin että kuka ihmeen Marita, en tiennyt että Jonnalla on sen nimistä ystävää.

      Kirjoitin Jonnan kännykästä Maritalle että "Mitäs tyttö tietää heh heh T:?"

      Marita luuli että Jonna on humalassa laittanut viestin 😂😂🤷‍♂️
      Jonna kertoi että se on ollut veli varmaan ja hetken mielijohteesta vaihdettiin numeroita.
      Kirjoiteltiin ja pari viikkoa myöhemmin nähtiin isosiskon asunnolla kun hän Jonnan kanssa joi siideriä vaikka Marita oli kuusitoista.
      Oltiin niin ujoja että ei uskallattu oikein puhua, Marita jotain kyseli posket punottaen.
      Pyöröilin kotiin yöllä ja olin ihan onnessani että miten ihana ja kaunis tyttö.
      Kirjoiteltiin sen jälkeen usein ja pari viikkoa myöhemmin oltiin taas isosiskon asunnolla.
      Minä keittiössä kuuntelin musiikkia luokkakaverin kanssa ja olohuoneessa oli Jonna, Marita ja pari muuta ystävää.
      Yksi niistä ystävistä sanoi että kyllä tuo kelpaisi mullekin ja Marita ärähti että se on varattu mulle!!

      Pari päivää myöhemmin nähtiin viimein kahden, nähtiin siskon asunnolla ja käveltiin Varkaudessa. Käytiin ärrällä jossa hän ihaili yhtä postikorttia, sitten käytiin Aarretissa kahvilla ja höpöteltiin.
      Kun käveltiin takaisin asunnolle molemmat olisi halunnut pitää kädestä mutta olivat liian ujoja😂
      Marita vaikka oli kuusitoista niin asui omillaan opiskeluiden vuoksi.

      Minä taisin tunnustaa pari päivää myöhemmin että olen jo rakastunut.
      Ensimmäistä kertaa sanoin kasvotusten siskon rappukäytävässä hänelle.
      Ajettiin pyörällä pois ja yksissä liikennevaloissa Ajettiin päin punaisia ja huomattiin että oli poliisit edessä kyttäämässä, Marita huusi "kytät" ja lähti polkemaan täysillä ja minä jäin kuin peura ajovaloihin tuijottamaan 😂 Sitten lähdin Maritan perään.
      Hyvästeltiin yksissä liikennevaloissa ja molemmat lähti omiin suuntiin.
      Kun olin kotona oli Marita oli laittanut viestin että onko kaikki ok.
      Hän tarkoitti sitä kun hän ei vastannut mitään kun sanoin että rakastan.
      Hän sanoi että sen sanominen on vaikeaa koska häntä on satutettu niin paljon, että sen sanominen vie aikaa.
      Mie ymmärsin täysin.

      Parin päivän päästä menin ekaa kertaa hänen luokseen käymään 😊

      Pari päivää myöhemmin kun menin ensimmäistä kertaa Maritan luokse käymään hän oli siivonnut koko edellisen päivän, Marita oli sellainen pörröpää sottapytty😊
      Meillä oli niin hauskaa silloin, pidimme sen tuijotuskilpailun joka kesti kolme tuntia 😂🤷‍♂️
      Yhdessä vaiheessa minua pissitti mutta en uskaltanut käydä vessassa että ei kuule kun pissin😂🤷‍♂️
      Hänen paras kaveri tuli yöksi silloin ja hän heti sanoi minulle "Sinä lähdet sitten yhdeksältä kun mun pitää saada unta" 😂
      Laura on eron jälkeen yksi minun parhaita kavereita, hän ja Marita ei ole väleissä.

      Marita antoi minulle pienen valokuvan itsestään jotta voisin laittaa sen lompakkoon.
      Kun minun piti lähteä yhdeksältä niin Marita sanoi että se kuva on kauhea ja haluaakin sen takaisin! Me muka riideltiin ja kompuroitiin lattialle tappelemaan valokuvasta 😂
      Oli pimeää ja vähitellen meidän kasvot läheni kun riitelimme että juupas eipäs, sitten painoin huulet hänen huulia vasten ja hän vastasi suudelmaan. Suutelimme tuntikausia siinä pimeällä lattialla kun Laura yritti saada unta.
      Kun lähdin kello oli yli kaksitoista ja olin päästä niin pyörällä että lähdin pyörällä hänen asunnolta väärään suuntaan, menin isosiskon luokse yöksi ja en meinannut saada unta kun olin niin onnellinen, niin rakastunut. Taisin kirjoittaa vielä että rakastan todella paljon häntä 😊

    • Anonyymi

      Romanttisia.... no miten sen ajattelee näin vanhemmalla iällä? Onhan niitä ollut, mutta tämä on jänyt mieleen eikä kyllä romantiikasta tietoakaan.
      Nuorena näin yhden ihmisen pariin kertaan. Eka näkeminen oli "hyi saatana, en koskis pitkällä tikullakaan", toinen oli "mikä helvetin olento tuo oikein on". Näiden näkemisten välillä oli varmaan viisi vuotta enkä tunnistanut, että on kyseessä edes sama henkilö, mutta jäi todella epämiellyttävä kuva. Sanaakaan emme vaihtaneet.
      Vuosikymmenet vieri ja kolmas tapaaminen tapahtui. En edes tiennyt, että hän oli se, jonka olin nähnyt kaksi kertaa vuosikausia aiemmin, aika oli tehnyt tehtävänsä kummassakin.
      No mitä tapahtui? En tiedä muuta kun, että naimisissa ollaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      417
      4667
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2324
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1450
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1151
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1120
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1005
    Aihe