Ruskean Talon Joulukattaus

Tonttu Leaks

Tontut paljastavat Suomen kansalle, Ruskean Talon joulukattauksen. Ruskean Talon joulupöytä!

Valmistukseen tarvitaan peruseinekset, karvainen kädenvääntö ja kahden päivän pituinen ruputustuoli-lypsäys. Myös suolien, luomuherneiden ja savuluumujen ym, valmistukseen, tarvitaan ruputustuolia. Grilliin tarvitaan reippaan grillin lisäksi, Menninkäismestari (Rankaisija), ja seiväs, johon asetetaan eines. (Seipäänheiton junioriseiväs käy oikein hyvin).

Vinkit: Ruoskalla ja ylitiukilla latexhaalareilla voi säännöstellä eineen mehukkuutta/marinointia. Ennen marinointia voi myös sitoa eineen maalarinteippiin ja tunkea omenoita eineen aukkoihin. Mikäli eines on kovin refleksinomainen, voi käyttää ruputuspatukkaa.

Kattaus:

Salami-lanttulaatikkoa
Lipeäpepperoonisalamia vastalypsätyllä valkokastikkeella
Peruna-pippurisalamilaatikkoa
Rosollia koiranmaidon kermalla
Menninkäismestarin Ruskeat luomuherneet
Ruskealla sinapilla kuoruutettu Tanskalainen Salamitanko
Plösön paahdetut traanipallot
Ruskeaa riisipuuroa luomurusinoilla
Savustettu Suur-Shalami
Grillattu kellarivanki - veriohukkailla. Grillimestarina latekshaalariin pukeutunut Rankaisija itse!
Kotitehdyillä suolilla täytettyä Talon ruskeaamakkaraa
Rituaalinen raakana syötävä maksapaistos - tuoreella vastalypsätyllä nuoren katraan valkokastikkeella (nautitaan keskiyöllä)

Jälkiruuaksi: Mustaa aurinkokaukkua katraan tuorekermalla, smetana-bageleita, koiran maitoa, savuluumuja ja kädenlämpöistä kaalimehua!

14 kommenttia

Vastaukset

 • Pukki unohti ilmeisesti mainita "cantores minores" vankikuoron, joiden kimeä falsetti viittaa siihen että heidät on joko kastroitu tai he ovat vielä esipuberteetissa. Kun keskiyöllä lauletaan kuorossa Schwartze Sonnea samalla kun savustetun salamin tuoksu täyttää kellarin auditorion, tunnelma on käsiinkosketeltava.

 • Tuo ylempänä oleva menu nyt on vain talkkarineuvostolle ja 33 hylkeelle.

  Rivivangeille tarjoillaan aamupalalla ja lounaalla vain ja ainoastaan jouluista "suklaa"puuroa. Puuro ei tosin sisällä oikeaa suklaata, vaan sitä sanotaan suklaapuuroksi, koska se on peräisin Alistajan "suklaa-aukosta".
  Päivälliseksi on mahtijärkäleitä aasin vastalypsätyllä valkokastikkeella.

  • Kyllä näin on


 • Plösönaama saalistaa Turun jouluyössä!

  • Ruotsalainen jouluperinne on Gävlen pukki, jonka joku pyromaani polttaa joka vuosi.

   Suomalainen jouluperinne on Turun julistama joulurauha, jonka Ruskean Talon saalistajat rikkovat joka vuosi.


 • Miten Ruskean Talon joulu on sujunut tänä vuonna? Raborttia Rebortaashia kehiin!

  • Turussa vietetään RUSKEAA joulua. Ruskean Talon vangit Turussa joutuvat kokemaan kovia neohumanistien luonnonvastaisten paheiden välikappaleina. Kevätkynnöt alkavat joka vuosi aikaisemmin! Nuoriso ei Turussa tiedä kumpia pelätä enemmän, maahanmuuttajia vai yön hämärässä saalistavia plösönaamoja. Vankeja Ruskeaan Taloon tuodaan melkein joka yö ja siinä rähinäremmit paukkuu ja vaseliini roiskuu. Voi poika parkoja kun ovat menneet jokirannan puistoissa saalistavan Plösönaaman lupauksiin uskomaan. Onneksi kohta on niin valoisaa että neohumanistien toiminta vaikeutuu...


 • Vastalypsettyä koiranmaitoa suoraan rusinasoppareikään...aah...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.