Atria=

koiranruokaa....

Kuinka alas voi kyseinen firma mennä!? Niitten jauhelihaa olen jo kauan karttanut, mutta nykyään "kunnon" lihatkin menevät ensimmäisen haukun jälkeen koiralle!

104

3317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessejee

      Paha ruoka huonompi mieli.

    • maikkimai

      Järkyttävän huonoa on.
      Maistaako kukaa tehtaalla niitä elintarvikkeita joita ne tekee?

    • iikkana

      Ihme, ettei mulle ole sattunut noita huonoja paloja. Kaikki on ollut priimaa. Ostatteko te jostain ale-korista?

      • tslb

        Kyllä juu alekorista. Filee olikin lähes pelkkää läskiä. Mukana noin kolmannes hyvää syötävää lihaa. Loppua ei voi syöttää edes koiralle tai linnuille kun on dumpattu täyteen marinadin moskaa. Myöntävät kyllä virheen ja korvaavat tuotteen ja jatkavat kai samaa touhua kun harva suomalainen jaksaa valittaa. Tätä moskaa myi Keskon kauppa. Kumma jos eivät tiedä asian oikeaa laitaa. Kävin vielä kaupassa näyttämässä mitä tavaraa on. Myyjä sanoi ettei itse noita ikinä ostaisi enää. Oli kerran ostanut ja puolet meni suoraan roskiin.


    • NfKoff

      Nyt kun tuli taas oltua viikko Seinäjoella nauttimassa tangoa ja sitä Atrian ehtaa Helapäätä, niin jo kelpaa jatkaa suvea. Vatsat pulleina ja hyvä maku suussa suuntasimme Seinäjoelta Kaustiselle ja kylmälaukut täynnä Atrian huipputuotteita. Kyllä teidän etelä-pohjalaisten kelpaa elellä ja olla kun on tuollainen tuotantolaitos!

      • Onneton kohtalo.

        Vatsa pulleana ennenaikaiseen hautaan sydänvaivojen ja sokeritaudin säestämänä.


      • bheeheehhhheeee

        Siellä itse lihamest... korjaan, jauhomestari kehuu jauhomakkaroitaan. Lihaa säästäen, rustoista tinkimättä.


    • Puhdasta ja naturell

      Ei lihoissa ja makkaroissa mitään vikaa. Kaikki puolivalmisteet ja einekset kaikista firmoista on täyttä soopaa. Kuka ostaa, ainakaan toista kerta. Olen yrittänyt kokeilla monia, kun kahden hengen taloudessa eletää, mutta eihän niitä syö sikakaan.

    • Melkein Lihamestari.

      Aina löytyy rustoja ja jänteitä. Niin lihoissa kun leikkeleissäkin. Kanat on on kalltoin kohdeltuja ja pahanmakuisia. Montakertaa on mennyt ruokailu hetki atrian tuotteilla pilalle. Minun ei tarvitse yrittää pitää atriaa pystyssä vaikka olenkin paikkakuntalainen. Tehdas senkun säästää ja kiristää, potkimalla työntekijöitä pihalle ja laskemalla laatua. Vaikka en upporikas olekaan, maksan mielummin vaikka Ilmajoen makkaramestarien tai Vatajan laadukkaasti valmistetuista ja maukkaista tuotteista. Jos mieliksi haluatte kannattaa paikka kunnan firmoja, suosikaa pienempiä. Ne panostavat tosissaan laatuun. Isoissa tehtaissa rahat menee isojen herrojen taskuun. Ei ne rahat tänne jää....

      • 435refrefref

        Samaa tuotantopaskaa ne vatajat ja lihamestaritkin on. Jos oikeasti haluat tuoretta ja tervettä tavaraa niin pistä pari omaa possua takapihalle huutamaan ja laita lihoiksi tarvittessa niinkuin vanhoina hyvinä aikoina.


      • Minä tiedän.
        435refrefref kirjoitti:

        Samaa tuotantopaskaa ne vatajat ja lihamestaritkin on. Jos oikeasti haluat tuoretta ja tervettä tavaraa niin pistä pari omaa possua takapihalle huutamaan ja laita lihoiksi tarvittessa niinkuin vanhoina hyvinä aikoina.

        Makkaramestarit tekee omista sioista, luomua. Kannattaisi käydä tutustumassa paikkaan ja paikan valmistus menetelmiin. On hiukka erilaista meininkiä....


      • 232rwefesfesfes
        Minä tiedän. kirjoitti:

        Makkaramestarit tekee omista sioista, luomua. Kannattaisi käydä tutustumassa paikkaan ja paikan valmistus menetelmiin. On hiukka erilaista meininkiä....

        Vitut ole.. Se mitä he mainostavat "Luomuna" on täyttä sontaa.

        Samaa paskaa laadultansa se mättö mitä vääntävät.


      • Tiedän todellakin...
        232rwefesfesfes kirjoitti:

        Vitut ole.. Se mitä he mainostavat "Luomuna" on täyttä sontaa.

        Samaa paskaa laadultansa se mättö mitä vääntävät.

        Onneksi tiedän asian oikean laidan. Luule sinä mitä luulet.


      • 43w2r5wefwefewf
        Tiedän todellakin... kirjoitti:

        Onneksi tiedän asian oikean laidan. Luule sinä mitä luulet.

        onneksi olkoon vaan. Sinua on villattu linssiin. Markkinointi on tehokainta propagandaa.


    • Sanokaa mun

      sanoneen.

      Kohta shampanjaruusu poistaa tämän ketjun. Ei siksi, että siinä ihmiset sanoo suoratmielipiteensä itselleen tärkeästä asiasta, ruosta, vaan siksi, että shampanjaruusulla on taipumus sensuroida kaikki establishmenttiä mahdollisesti kritisoivat keskustelut ihan muinaisten diktatuurien tapaan.

      Muutamat edelliset ruoka- jalihavuuskeskustelut ovat jokokeneet saman kohtalon.

    • JuusoL.

      Kyllä Atria makkraa on aina osannut tehdä mutta muuhun niiden ei pitäisi sekaantua. Ainekset on roskaa. Pizzat maistuu pahvilta.

      Ja eritoten Atrian jauhelihan on pumpattu täyteen vettä. Kontin kun heittää paistinpannulle niin pian se kelluu liemessä.

      Ostan aina jos vain mahdollista mitä muuta tahansa ja Atrian jauhelihaa vain
      ellei muuta löydy ja silloinkin jätän useimmiten ostamatta.

      Parasta on mielestäni Snellmannin jauhelihat. Nestettä ei tihku juuri yhtään kun sen heittää paistinpannulle.

      • arka asia

        atrian esittelijä Liikala suuttui kun otin esiin tuon jauhelihassa olevan nesteen, ei kärsi arvostelua, väitti vaan ettei pidä paikkaansa.


      • Lihansyöjä

        Nyt joudun yhtymään edelliseen puhujaan. ( Ei seksuaalisesti ) Minäkin olen siirtynyt Snelmannin tuotteisiin. Laatu ja maku mielestäni parempi. Tarkoitan siis kokonaisvaltaisesti muitakin tuotteita kuin jauheliha.

        Itse asustan samalla kylällä kuin Atria ja mukava olisi oman kylän tehdasta todella kannattaa mutta niiden tuotteita nautittuaan tulee kusetettu olo.....


    • tosiarka

      Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

      Snellman ei tee jauhelihaa pakastetusta lihasta niiku eräät.

    • Mäti-Roikale

      Kyllä nyt nimimerkki puhuu paskaa esittelijä Liikasen kanssa käymästä keskustelusta. Tulehan nimellä esiin, niin käydään asia avoimesti läpi. Ei ihan paskaa saa saisi puhua.

      • näin näkisin

        Luulisin että esittelijä Liikasta ei ole Atrialla mutta esittelijä Liikala lihamestari on, julkisesti kiertää kaupoissa ja mainostaa nimellään eli julkisuuden henkilö.


    • Laadukasta lihaa???

      Inhottavaa, kun kinkkuleikkeleissäkin on sellaisia verisiä klönttejä, että menee ruokahalut täysin. Ei niitä joskus ennen ollut. Miksi niidenkin laatu on huonontunut koko ajan. Olenkin siirtynyt Saarioisen tuotteisiin kokonaan. Ja Atrian lihapullat, broilerin nahkaa ja jätteitä ja 15 % sianlihaa, mitä moskaa. Ei kai niitä koiratkaan syö.

    • olen keittänyt

      Jauhelihasta sen verran, että Snellmannin sika/naudassa kyllä rasvaa riittää.
      Siitä kun jauhelihakeiton keittää, niin puolen sentin rasvakerros jää pintaan
      kun jäähtynyt keitto on. Jotta silleen

      • testin lukenut

        Hiljattain oli makkaratesti ja Atrian makkara jäi jumbosijalle , lihaa 15 pros, kun muissa voittaneissa makkaroissa 60-80 pros. myös maku ym, seikat einostaneet sijoitusta, kyllä tuotekehittelyllä olisi tilaa.


      • 324rwefesfwesfesfe
        testin lukenut kirjoitti:

        Hiljattain oli makkaratesti ja Atrian makkara jäi jumbosijalle , lihaa 15 pros, kun muissa voittaneissa makkaroissa 60-80 pros. myös maku ym, seikat einostaneet sijoitusta, kyllä tuotekehittelyllä olisi tilaa.

        Jaapajaa.. mikälie makkaratesti olut jos ei ole otettu samaan luokkaan kuuluvia tuotteita testiin.

        Atrialta ei löydy kuitenkana yhtään 0% lihaa sisältäviä makkaroita kun taas HK:lta ja kilpailijoitla näitä löytyy.


    • Rahalla saa

      Minä kun otan jauhelihaa kaupasta,ostan sisä ja ulkopaistia,sekä palasen porsaanfilettä,ja käsken kauppiasta jauhaan sen jauhelihaksi,niin itse näkee mitä saa.

      Vaikka sitten vähän maksaiskin mutta eihän hinnalla ole väliä kun on kyse
      ruuasta.
      Sillä halvalla ei saa laaturuokaa.

      Myös makkaraa saa,kun vie tehtaalle oman lihansa niin ne tekee siitä makkaraa.

      • jauhomakkaramestari

        Korjaus tekstiisi: SUOMESSA halvalla ei saa laaturuokaa, muualla kyllä.


    • Gone Man

      Jos Liikala esiintyy julkisesti omalla nimellään, niin olisi kohtuullista että häntä täällä arvosteltaisiin myöskin omilla nimillä. Raukkamaista tää tälläinen eteläpohjalaisuus, mutta tosi ymmärrettävää.

      • --------------------

        Paraskin puhumaan...Missäs sun oma nimesi on...


    • Korvex

      Eipä noissa makkara, jauheliha, lihapulla/pihvivalmisteissa varmaan kovinkaan suuria eroja ole? Firma kuin firma, samaa möttöä, höttöä, mitä lie? Olen joskus erehtynyt ostamaan lihapullia tai pihviä valmispakkauksissa. Ne maistuivat aivan hirveiltä....Pizzat samaa tasoa.
      Makkaratestissä tuskin oli Atrian parasta sellaista, taisi muuten olla halvimpia, eli huonolaatuisimpia. Eihän makkarassa ole mitään terveellistä, mutta tokihan sitä välillä tulee syötyä. Ny rillataan...

      • näin se meni

        Testi kuin testi, turha sitä testiä on arvostella, he ovat tavaran arvioineet ja sillä siisti, järjestys oli ikävä kyllä niin että isot lihatalot ei pärjänneet.


    • Parasta makkaraa
    • Voivoi..

      Kuinkahan alas tuo atria vielä menee laadun kanssa, jauheliha maistuu vanhalle talille, roskiin joutui heittämään, ei uskaltanut edes koiralle tarjota.

    • entinen asiakas

      Verratkaan atrian lisäaineita pursuaviin makkaroihin. Atria on ollut aikoinaan hyvä en sitä kiellä mutta miksi on menty huonompaan suuntaan laadullisesti? Enää en valitettavasti suuhuni ko. tuotteita laita vaan olen etsinyt parempia ja suomalaisia. Voin kyllä vielä atrian tuotteita syödä jos joku siellä näitä lukisi ja tekisi parempaa vähemmillä lisäaineilla.

      http://www.maalaistuotevataja.fi/index.php?id=1598
      Lisäaineeton
      A-lk grillimakkara 400 g
      Sianlihaa n. 78 %

      Aineosat:
      Sianliha,vesi,suola 1,7 %, mausteet,(valkopippuri, mustapippuri, muskotti, chili, kardemumma), sianlihavalkuainen.

      Ravintoarvo/100 g:
      Energiaa 1190 kJ (280 kcal), proteiinia 12,0 g, hiilihydraatteja 0,5 g, rasvaa 26,2 g (%)

      http://www.maalaistuotevataja.fi/index.php?id=1647
      Nitriititön A-luokan
      Täyslihagrillimakkara 300 g
      Lihapitoisuus n. 78 %

      Aineosat:
      Sianliha, vesi, suola
      1,5 %, stabilointiaine E450,
      hapettumisenestoaine E316.

      Ravintosisältö/100 g:
      Energiaa 1140 kJ (270 kcal),
      proteiinia 11,4 g, hiilihydraatteja 0 g,
      rasvaa 25 g (%).


      Tai sitten A-luokan Wilhelm, lihapitoisuutta ei ole ilmoitettu sivuilla.
      http://www.wilhelm.fi/Tuotteet/Sivut/Tuote.aspx?tuoteid=8027

      sianliha, vesi, suola (1,7 %), silava, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 452, E 1420), mausteet (sinapinsiemen, korianteri, valkosipuli, kumina), aromivahvenne E 621, glukoosi, hapettumisenestoaineet (E 331, E 315, E 316), hiivauute, aromit (mm. selleri), säilöntäaine E 250

      • Mitäpä minä

        paskalla, kun ei oo peltookaan. Voiton maksimointi on se, joka kaiken pilaa - johtajille optioita ja omistajille osinkoa ja tuotteen ostajile.......


      • Oli se

        Kyllä se lihapitoisuuskin sieltä löytyy. Näytti oleva 78%. Ja rasvaa 25%. Eli samat
        kuin tällä toisellakin valmistajalla.


      • maggarra
        Oli se kirjoitti:

        Kyllä se lihapitoisuuskin sieltä löytyy. Näytti oleva 78%. Ja rasvaa 25%. Eli samat
        kuin tällä toisellakin valmistajalla.

        Kyllä mutta Atrian makkrassa lisäaineta on 9 erilaista. Toisessa 2 ja toisessa 0. Lisäaineiden määrä ei ole merkki laadusta.


    • entinen atrialainen

      Ihan pikku vinkkinä teille!

      Atrian viljasika ei oikeasti ole viljasikaa, vaan sitä samaa huttua kuin ennenkin.

      Atria oli hyvä paikka ja hyvää tuotettakin pukkas niin kauan ennen siirtyi pörssiin ja sen jälkeen tekevät sijoittajille rahaa mahdollisimman paljon laadusta ja rehellisyydestä tinkien. :(

      Niin ja kaikki ei ole niin tuoretta kuin uskotellaan aina. Nenä ku toimii niin kai sitä kykenee tarkkailemaan! ;) (Kunhan lisäaineet ei peitä pilaantuneen hajua)

      • Olisko noin?

        Sijoittajat ovat ehkä pitäneet ankaran puhuttelun laatupäälliköille ym. vastaaville. Uhanneet esim. potkuilla, jos ei raaka-aineista tingitä.


    • ex-atrialainen

      Mitä se viljasika oikeasti on?
      Viljaa ne kaikki siat syö.

      • nico__.

        Eihä syö? Ku kouluruokaa!


    • magggara

      http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110785115
      "Yle Pohjanmaan haastattelema MTK:n 2. johtaja Mauno Ylinen pitää Atrian kommentteja lihan tuottajahinnan laskusta järkyttävinä.

      Ahdingossa olevan Atria-konsernin toimitusjohtaja Juha Gröhn arveli yhtiön puolivuotiskatsauksessa torstaina, että lihan tuottajahinta saattaisi laskea. Ainakaan yhtiö ei lupaa tuottajahintaan korotuksia seuraavaan puoleen vuoteen."

      Tuolla kommenteissa jalmari_1951 oli selvitellyt että Venäjän 60 miljoonan liikevaihdolla yhtiö tekee 11 miljoonaa euroa tappiota. Suomen 389 liikevaihdolla tulee voittoa 3 miljoonaa.

    • elämä on

      Lihaa säästäen, laadusta tinkien :)

      • flinttaiitta

        Hyvin sanottu, pojot sulle.


    • Virallinen TOP-25
    • Laadusta tinkien

      atrian LIHApullat= broilerin nahkaa
      atrian makkara= jauhoa kamaraa

      • Makkaraa hanasta.

        Lisäisin tuohon makkaraan vielä: Uskomaton määrä vettä!


    • poipouiopu

      Itselle ei ole mitään väliä, missä Indokiinassa makkarat ja liha on tuotettu. Maku ratkaisee. Tässä parin vuoden aikana olen vaan mieheni kanssa huomannut, että ostitpa Atrian käriste- tai lenkkimakkaraa, kaikki maistuu samalta. Leikkelemakkaroissa ei suuria makueroja. Ainut huomio on ollut se, että ovat mauttomia.

      Sitten alettiin maistelemaan Snellmannin, Saarioisten, HK:n tuotteita. Päädyttiin Snellmanniin ja siinä on nyt pysytty muutama vuosi. Ihmiset harrastaa nykyään kokkausta ym. ja ovat hyvin laatutietoisia. Atrian tuotteet on mauttomia.

      Eilen kaupassa käydessäni huomasin, että Atria oli nostanut ihan hirveästi hintoja. Nyt ei kannata enää hinnankaan takia niitä ostaa. Minä en ainakaan omalla kukkarollani ala sitä firmaa pystyssä pitämään. Ahneusko siihen firmaan tuli. Liian suurta, jota ei pystytä pitämään kurissa.

    • lauantakia.

      "Ihmiset harrastaa nykyään kokkausta ym. ja ovat hyvin laatutietoisia"
      Mäkkäri hespurkeri ja valmisruuat, hyvä että pakasteåitsan osaavat lämmittää mikrossa.

      "Eilen kaupassa käydessäni huomasin, että Atria oli nostanut ihan hirveästi hintoja. "
      Eiköhän se ole kauppa joka hinnoittelee tuotteet mitä myyvät, ei niitä atria hinnoitele.
      Paljonko se ihan hirveä hinnakorotus oli?

      • joopa joo

        eipä tarvi katsoa muutakun s-ryhmän ja keskon osavuosi katsauksia niin kylläpä melko muhkeita voittoja kaupat takoo.
        Melkoiset on poijilla katteet ja ei kai noita marketteja muuten rakennettaisikkaan ihan vierekkäin jos ei rahaa tule rutkasti.
        Eli painetta ihmiset sinne kauppiaan suuntaan,katteet edes vähän pienemmäksi.


      • ---------------
        joopa joo kirjoitti:

        eipä tarvi katsoa muutakun s-ryhmän ja keskon osavuosi katsauksia niin kylläpä melko muhkeita voittoja kaupat takoo.
        Melkoiset on poijilla katteet ja ei kai noita marketteja muuten rakennettaisikkaan ihan vierekkäin jos ei rahaa tule rutkasti.
        Eli painetta ihmiset sinne kauppiaan suuntaan,katteet edes vähän pienemmäksi.

        Ei välttämättä ne katteet vaan vähäinen henkilöstö..Muissa kaupoissa näkyy jo asiakkaallekkin tämä työntekijöiden vähyys! Ennen sai vaan marssia kassalle maksamaan ostoksiaan, mutta nykyään monissa kaupoissa on vain yksi työntekijä kassalla ja sitten aina hälyytetään työntekijä muista hommista kassalle. Mahtaa ottaa päähän aina marssia myymälän toiselta puolelta kassalle kun on esim.kuorman purkaminen kesken.
        Hyvin paikkakohtaista tietenkin, mutta paljon säästetään työntekijöiden kustannuksella!


      • uipypooi

        Broilerleike, grammamäärältään sama paketti. Siis leikkelepaketti leivän päälle. Atrian paketti oli 1,25 € kalliimpi kuin snellmannin. Että sillai.


    • Keijo82

      Ei tartte pahemmi ostaa Atrian filee pihviä enää, jesus ku niis oo muutaku läskiä reunoolla ja muutenki niinku sellaasia kengänpohjia... hyi hitto sentään! Nykyään syönki sitte muiden firmojen lihoja!!

      • yäääääk

        Oliski läskiä maistuis lihakin paljon paremmalle mutta mitä vielä joku 5mm härskiintynyt valkoinen sidekalvokerros pihvin reunassa.


    • Ruokaa tehnyt

      Mistä lähtien fileepihvissä on ollut läskiä?

      • Keijo82

        siitä päivästä lähtien ku Atria on ruvennu niitä tekemään...


      • ent.maanvilj.
        Keijo82 kirjoitti:

        siitä päivästä lähtien ku Atria on ruvennu niitä tekemään...

        Filepihvissä ei ole läskiä, ei Atrian eikä kenenkään muunkaan. Vaikka eihän Atria niitä TEE!


    • gutwekk

      Eikös nykyisiä ns. lihapullia voisi kutsua vaikkapa esim. nahka- tai kamarapulliksi

      olkoon valmistaja mikä firma tahansa !

      • ei enää kanannahkaa

        Haeppa Lidlistä kilon paketti Enebacken lihapullia (pakasteena tai kylmiössä). 60% lihaa eikä lisäaineita.


    • Lihaakin on oltava

      Kyllä Atriaa on vältelty. Italiansalaattia ostan silti.

      Varsinkin kesällä ne tuotteet ei maistu!

      Snellmanin tavarat on parempia.

      Näin on moni tuttavakin huomannut.

    • kansansota.net

      Kai se laatu alas menee kun porvari kynii viimeisenkin pennosen irti kaikesta.
      Ja suomen herrat ne nauraa ja jakaa rahat ulkomaille.
      Nyt olis aika näyttää suomen herroille ettei työläisiä ja köyhällistöä voida iän kaiken pitää kyykyssä.
      Kilpailu kiristyy ja työelämä kovenee ja puhutaan jatkuvasta kasvusta mutta kun yhteiskunnasta on tehty semmonen, että toisilla se kasvu on isompaa kuin toisilla.

      • ent.maanvilj.

        Miten se Atrian tuotanto noista muista eroaa?


    • efgrgs

      Meillä ei koiralle kelvannut maksalaatikko...käänty takas pihalle...

    • EY 22 FI

      Tuli ostettua LIDListä Kartano lihapullia, Atrian tekemiä kun oli se soikiomerkki EY 22 FI. Näläkääsenä en muistanut ihmeemmin maistella onko ne hyviä, mutta perunoiden ja kastikkeen kanssa ne hävis. Ehkä ne oli syötäviä.

      • yhhhhhhhhh

        Kiitos tiedosta, en ole niitä ennenkään kyllä sieltä ottanut koska niin paljon lisäaineita ja pieni lihapitoisuus.


    • Pusi pusi Sheriffi!

      En voi kun ihmetellä että miten pitkään tämä ketju on saanut haukkua Atrian tuotteita ja sen henkilökuntaa ja oikein nimillä? Miksei Sheriffi ole poistanut tätä ketjua? Taitaa olla päivätöissä ihan Snelmannilla:)

      • yhhhhhhhhhh

        Yhtiötä ja sen tuotteita saa arvostella vapaasti. Sitä ei mikään laki kiellä. Kannattaisi myös huomioida että saa hyvää palautetta ja jos parantaa toimintaa varmasti ostetaan tuotteita.

        Tällä hetkellä on valitettavasti jätettävä ostamatta, jos vähänkään osaa tehdä vertailua.


      • 12341526

        Palautettahan virmat aina haluaa tuotteistaan, täältä sitä saa miksi se kieltää pitäisi. Siitä vaan laatua kohentamaan niin loppuu rutinat, työsarkaahan tuotteitten laadun parantamisen kanssa on ihan riittämiin.
        On vähän niiko pudonnu kyydistä laadun suhteen muihin verrattaessa.


    • Nurmoooooolaane

      Jos Atrian jauhelihan (sika-nauta tai nauta-sika) pakastaa ensin ja paistaa esim 1-2kk päästä, niin miks ihmeessä se haisee ihan kalarehulle? Silläkö ne possut on ruokittu? Ei muiden valmistajien omat haise niin ällöttävälle paistettaessa.

    • Paha haju

      Jauheliha ei yleensä kestä pakasta, olkoon Atrian tai muun, ei ainakaa 2 kuukautta.

    • tyytyväinen asiakas

      Ilmajoen makkaramestarit tekee laatutuotteita. Kokeilin viimeviikolla ja ei ole paluuta jauhomakkaroihin. Suosittelen muillekin jos pettyneitä isojen talojen laatuun. Myyntiauto perjantaisin torilla http://makkaramestarit.fi/

    • Urheilija100

      Onpas typerää keskustelua taas. Asun E-P:llä, ostan pääsääntöisesti vain Atrian tuotteita. Ei ole ollut valittamista. Onko nämä niitä "kilpailijoiden maksamia valittajia", jotka on taas liikkeellä. Hekumoidaan ja kilpaillaan keskenään, miten saadaan sanottua oikein inhottavilta kuulostavia "löytöjä", hah. Medialukutaito se vaan on hyödyllinen taito.

      • kulinaristi45

        No osaa atria tehdä grillimakkaroita, niitä tulee kesäisin ostettua. Myös broilerinfileet ovat oikein hyviä, kunhan ovat naturelleja, eikä litkuja seassa. Muuta atriaa ei oikein tule ostettua, leikkeleistä en ole valitettavasti atrialta löytänyt tarpeeksi hyvää hinta-laatu suhteista leikkelettä. Perusleikkeleet on liian muovisen makuisia, sitten taas toisaalta kulinaarit ovat liian kalliita, ja 100-150g on muutoinkin liian pieni pakkauskoko. Snellmanilta ei myöskään löydy kuin muovisia leikkeleitä, kuten myös hk:lta samaa muovileikkelettä. Hk:lta löytyi vielä jokin aika sitten jotain rosvoleikettä, jossa oli hyvä hinta-laatu suhde, mutta taisi olla kampanjatuote, kun ei ole enää hyllyssä näkynyt. Sitten näistä pienemmistä valmistajista Kivikylä on ollut hyvä hinta-laatu suhde, leikkeleen suhteen, ja tarpeeksi suuri pakkaus.

        Jauhelihan suhteen Atrian vetisyys pitää paikkaansa, tosin sama juttu on kaikilla muillakin suurilla lihatehtailla. Kudosnestettä pukkaa kun paistaa, vaikka kuinka ottaisi puoleksi tunniksi jauhelihan pöydälle lämpiämään. Ilmeisesti jauheliha tehdään tehtaissa ns jämä ruhon osista, joissa on paljon sidekudosta. Se on enemmänkin lihan omaista tuotetta, joka sitten jauhetaan jauhe-"lihaksi". Tavallaan nuo kaupan jauhelihat ovat enemmänkin teurasjätettä.

        Itse ostan rotukarjan jauhelihaa (jos on pakko jotain jauhelihasta tehdä), joskin hinta on hieman korkeampi, mutta ei 3,99 paktista nyt konkurssiin vie, eikä tarvitse katsella niitä kudosnesteitä ja miettiä mitä siinä lilluu. Kuitenkin yleensä yritän välttää jauhelihaa, ja tehdä ruoan jostain muusta kuin teurasjätteestä.

        Useimmiten meillä tehdään varsinainen lämmin ruoka kuitenkin Atrian broilerista, helppoa, halpaa ja nopeaa.


      • wtrewsty

        Siis "ostat pääsääntöisesti vain Atrian tuotteita", eli et ole suuremmin vertaillut. No on se toisaalta hyvä että joku on noinkin vähään tyytyväinen. Pysyy jalostamo pystyssä ja työllistää. Valitettavasti itse en voi itseäni samasta kiitellä.

        Kanatuotteet vielä ovat pääosin kunnossa, kuten edellinenkin on todennut.

        Aikoinaan Atrian Gotler oli maan parasta. Sitten muuttivat koostumusta. Tuli sellainen synteettinen maku, eikä ole tarvinnut enää ostaa.

        Käristeet olivat aikoinaan maan parasta grillimakkaraa. Ovat vieläkin syötävää. Mutta tarjouskäristeen erottaa siitä että kylmänä kuori ei tahdo lähteä irti. Kokeilkaapa.

        Kohta varmaan pilaavat Helapäänkin... hintaa alentamatta.


      • suttasekundaa
        wtrewsty kirjoitti:

        Siis "ostat pääsääntöisesti vain Atrian tuotteita", eli et ole suuremmin vertaillut. No on se toisaalta hyvä että joku on noinkin vähään tyytyväinen. Pysyy jalostamo pystyssä ja työllistää. Valitettavasti itse en voi itseäni samasta kiitellä.

        Kanatuotteet vielä ovat pääosin kunnossa, kuten edellinenkin on todennut.

        Aikoinaan Atrian Gotler oli maan parasta. Sitten muuttivat koostumusta. Tuli sellainen synteettinen maku, eikä ole tarvinnut enää ostaa.

        Käristeet olivat aikoinaan maan parasta grillimakkaraa. Ovat vieläkin syötävää. Mutta tarjouskäristeen erottaa siitä että kylmänä kuori ei tahdo lähteä irti. Kokeilkaapa.

        Kohta varmaan pilaavat Helapäänkin... hintaa alentamatta.

        Kanan SISÄFILEESTÄKIN löytyi luunpaloja, laitoin palautetta ja näsäviisaasti vastattiin takaisin, että kana on luullinen eläin ;) ;)
        Ehkäpä tiedän, en ole kaupunkilainen, mutta jos maksan niistä lihanpaloista kalliin kilohinnan, että ne luut osattais poistaa nykyisillä taidoilla/koneilla, ei enää eletä jeesuksen aikaa.
        Kaupan hyllyt on täynnä luillisia kanoja, mutta jos haluan kalliin luuttoman sisäfileen niin silloin haluan sen ;)
        Pitää vissiin alkaa ite kanoja kasvattamaan, jos vanha firma ei osaa niistä luita ottaa pois!


    • hiljaahiljaa

      Turpa kiinni. Lopettakaa lihan syönti ja alkakaa syömään kasviksia niin pysytte terveenä. Lihan syönti olisi kiellettävä. Stressaantunutta lihaa syötte,mitä ihminen syö sitä hän on.

      • rauhamaas37

        Äläs ny turvittele. Ootko päässy koulusta aikaases, ja isäs tai äitees ei oo vielä näkemäs mitä nettihin kirijoottelet? Pistä ny kuule äkkiä kones kii, ja poista sivuhistoria, nottei isäs ja äitees anna tukkapöllyä.


      • wrwearw

        No no pupujussi.


      • ytfuyftutf
        wrwearw kirjoitti:

        No no pupujussi.

        Ei vaan jos ihminen on sitä mitä syö niin vegetaristi on vihannes.


      • ähkypuhku
        ytfuyftutf kirjoitti:

        Ei vaan jos ihminen on sitä mitä syö niin vegetaristi on vihannes.

        Kuolkaa rauhassa siihen stressi lihaanne,ei se minua haittaa.


      • syötmitäsyöt

        Syö sä hyttisiä ja niiden tuomat HIV:t, niinkuin maailman matkaajat ovat ehdottaneet.

        Mikään ei ole niin puhdasta proteiinia kuin liha, voit sä tietysti syödä härkistä ja muuta.

        Härkis haisi pahemmalta kuin KOIRAN purkkiruoka ja maistui hirveeltä. EI JATKOON.

        Syö elämäs vaikka maitoproteiinia niin älä sen jälkeen valita, että tuli laktoosi intorelanssi, niitäkin on paljon. En ole kuullut ihmisestä joka on lihalle allerginen, paitsi teinit henkisesti.


    • Eivalittamista

      Atrian herkkulenkkiä, HK:n nakit uutenavuotena, muulloin Kivikylän.
      Kivikylän pyörykät, Forssan perunasalaatti, Laitilan munat (luomu),
      ja palan painikkeeksi valion VoimaMaitoJuoma. Leivän päälle voita
      ja Koskenlaskijaa. Jälkiruokana Lidlistä Deluxe Creme Brülee. Että semmoisia, eikä pahemmin valittamista.

      • Hulivili--

        Snellmanin kinkku, Kokkikartanon laatikot, Snellmanin makkarat nakit ja leikkeleet, Forssan salaatit.
        Atrian tuotteet on bulkkia joissa ei ole makua, leikkelepakkaus haisee paskalle kun sen avaat, nakeissa ei maistu kuin pippuri, makkarat oudon makuisia, vetistä kinkkua ei viitsi ostaa.

        Urheilija100 taitaa saada sievoisen summan sponssorirahaa urheiluleikkeihinsä.


      • Ogo4ot84lg8rkf8

        Ennen tuli kivikylän lihapullia ostettua ja syötyä ja olivat tosi maukkaita, mutta nykyään nekin maistuu ja haisoo ihan pierulle.:/


      • Hulivili--
        Ogo4ot84lg8rkf8 kirjoitti:

        Ennen tuli kivikylän lihapullia ostettua ja syötyä ja olivat tosi maukkaita, mutta nykyään nekin maistuu ja haisoo ihan pierulle.:/

        Kivikylää meilläkin on syöty vissihin liikaa kun ei ne enää maistu, silti ehkä parhaita teollisuuden tekemiä lihapullia.


      • aiempikirjoottaja
        Hulivili-- kirjoitti:

        Kivikylää meilläkin on syöty vissihin liikaa kun ei ne enää maistu, silti ehkä parhaita teollisuuden tekemiä lihapullia.

        Jos olette huomanneet, niin se niiden kivikylän puhalillien koko on pienentynyt ja ovat melko kiinteää tavaraa. Ennen olivat tosiaan hieman isompia ja mehevämpiä. Mutta kyllä ne edelleen voittaa 99% muista eineslihapullista. Parhaita eineslihapullia on kyllä Kokkikartanon (Snellmannin) lihapullat, mutta ne on sen verran kalliita, että mielummin tekee jo itse. 300g pakkaus ja hinta jotain lähemmäs 5 euroa (kilohinta 16.xx) Prismassa. Samalla rahalla saa 400g kunnon naudan jauhelihaa muut lihapullien ainesosat.


    • Jokupaikalline

      Noinkohan on että nakkaat koirilles? Todennäköisesti kumminkin syöt ihan kaiken itse ja jälkeen päin mietit että miltä liha maistui nuoruudessa. Sen jälkeen perisuomalaiseen tapaan rupiat rutisemaan asiasta mikä todennäköisesti johtuu omista kokkaustaidoista, makuhermojen heikkenemisestä ja siitä kuinka aika kultaa muistot.

      Pistä vaan sitä lihaa naamariis ja ole hiljaa ja onnellinen kun joku sitä suomessa vielä valmistaa.

      • estres

        No eihän sitä syönyt koirakaan, ja silti tuli kamalan kipeeksi.


      • eipaskaakannatavalmistaa

        Jos katoit minä vuonna olen tuon kirjoittanut niin 2011!
        Ja kyllä en itse syönyt vaan koira söi.
        Senhän jälkeen atria meinas mennä konkkaan ja mainosti parannettuja lihojaan, sen ansiosta se ei mennyt konkkaan, koska he tajusivat ettei ihmiset sentää tyhmiä ole, että maksaa koirille tarkoitetusta "lihasta"

        Kiitos kysymästä niin olen kokkikoulun käynyt ja saanut valmistaa ruokia vähän paremmista lihoista.

        Snelmanin kinkkua saa etsiä, Atriaa en halua!


        "Pistä vaan sitä lihaa naamariis ja ole hiljaa ja onnellinen kun joku sitä suomessa vielä valmistaa"

        No ei valmista kauaa, jos sitä ei kukaan osta koska paremman makuista on ulkomailta tuotu liha, vaikka antibiootteja onkin eläimiin laitettu.


    • Jfjfjcirici47rkc83

      Atrian naudan jauhelihat menevät usein jo parasta ennen päivänä harmahtaviksi ja märänneen makuisiksi. Joskus jopa ennen sitä. Snellmannin jauhelihat taas ovat vielä monta päivää par.en. päiväyksen jälkeen punaisia ja maistuvat raikkaalta. En tiiä mikä nois atrian jauhelihois on ku ne niin äkkiä menöö huonoksi. Joskus tulee atrian jauhelihaa tarjouksesta ostettua, mutta muuten lähtökohtaisesti snellmannin tuotteita tulee ruuissa käytettyä.

      • J-ha

        Atria taitaa jauhaa pakastetusta tavarasta jauhelihat.


      • vatsatäyteen
        J-ha kirjoitti:

        Atria taitaa jauhaa pakastetusta tavarasta jauhelihat.

        Sitähän se on, kaikki kun menee tuotantoon pakastamon kautta, niin voidaan säännöstellä tuotantomääriä paremmin, eikä tule hukkaa. Tätä sanotaan kustannustehokkuudeksi. Se toki vaikuttaa väistämättä laatuun, mutta kustannustehokkuus nousee, kun on pakkaspuskuri välissä.

        Laatutuotannossa sen sijaan tuote tulee tuoreena, tällöin kuitenkin lopputuotteen määrä ei välttämättä vastaa kysyntää, joko sitä on liikaa tai liian vähän. Mutta laatu sen sijaan pysyy.

        Atrialla kustannustehokkuusajattelu on mennyt laatuajattelun yläpuolelle. Tämä onnistuu silloin, kun on huomattu, että tarpeeksi suuri määrä ihmisiä ei perusta laadusta vaan hinnasta. Jostain syystä eteläpohjanmaalla suuri osa ihmisistä ei ymmärrä laadun päälle juuri mitään. Muualla Suomessahan Atrian tuotteet eivät mene niin hyvin kaupaksi, mitä eteläpohjanmaalla. Toki Atrian nimi hämää monia paikallisia, varsinkin makuaistin osalta.


      • hinta-

        Kaikkeen tottuu myös huonompaan bulkkiin, useimmille laatu ei juuri merkitse mitään hinta tärkein kriteeri.

        Tasaisesti on ollut aina kaupassa niitä laadukkaampia toisen firman pakastamattomasta lihasta valmistettuja tuotteita laidasta laitaan.

        Hyvä että on valinnanvaraa, onneksi atria ei ole ainoa jonka tuotteisiin pitäisi tyytyä.


      • pulma4
        hinta- kirjoitti:

        Kaikkeen tottuu myös huonompaan bulkkiin, useimmille laatu ei juuri merkitse mitään hinta tärkein kriteeri.

        Tasaisesti on ollut aina kaupassa niitä laadukkaampia toisen firman pakastamattomasta lihasta valmistettuja tuotteita laidasta laitaan.

        Hyvä että on valinnanvaraa, onneksi atria ei ole ainoa jonka tuotteisiin pitäisi tyytyä.

        Sitten moni vanhempi myös ostaa niitä lihapullia yms eineksiä lapsille, kun ei jakseta laittaa kunnon ruokaa. Ja silloin ne lihapullat jää aikuiselta maistamatta, kun ne menee "vain" lapsille. Ja lapset syö mitä syö, ja loput paiskataan roskikseen. Aikuisväki syö päivällä töissä, ja ilta menee rahkoilla. Yllättävän moni nykyvanhempi ei laita iltaruokaa koko perheelle, vaan syövät itse rahkoja, ja lapsille mikroeineksiä. Tämän takia niitä pierunmakuisiakin menee kaupaksi, kun käyttäjinä on lapset. Ja lapset nyt aina jättää syömättä ja valittaa että pahaa ruokaa. Ja sitten tarjoillaan karkkia, ja taas hymyilyttää. Näin se kuulkaa nykyvanhemmilla menee. Moni lapsi on ihmeissään, jos lautaselle lykätään kalaa tai oikeaa lihaa tai kanaa, koska moni ei ole sellaista koskaan nähnytkään. Valitettavan monelle lykätään pelkkää einestä suuhun, hyi olkoon.


    • lihapullapieru

      Lihapullavertailussa Atria jäi viimeiseksi, no oliko suuri yllätys. Voittajastakaan en yllättynyt.

      http://www.iltasanomat.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000004999090.html

      Sitä olen aina ihmetellyt, kuinka eteläpohjalaisilla voi olla niin huono makuaisti, että atrian tuotteita syövät suurin osa. Vai onko kyseessä enemmänkin tottumus, ja paremmasta ei tiedetä, kun ei ole kokeiltu.

      • Jgyjjgyua

        Maistaakohan ne mitään mitä tekevät, tuntuu ettei kukaan atrialla testaa miltä tavara maistuu, tai sitte maistajalla on suu läkkipellistä.


      • köyhäweronmaksajaeläk

        Sellaasta se on, kun ei laiteta enää kunnon lisäaineeta. Ei oo natriumglutamaattia , ei nitraatteja, suolaakin vähä. Tuola yks valitti, kun avaa leikkelepakkauksen, nii haisoo sianpaska. Sian liha toisinaan rupeaa haisemaan, mutta vasta paistettaessa. Se on joku yhdiste lihassa, joka haisee ja ei mitää tekemistä paskan kanssa. Kylmästä lihast asitä ei kuulemma erota esim. leikkuulinjalla. Minen tykkää Atrillista, liika hienoksi mössöksi jauhettua, Wilhelmit on hyviä, paitsi jos chiliä on sotkettu mukaan. Kesällä ostin leppäsavu-Wilskua, mutta se oli aivan selvästi savustettua Atrilliä, en tykänny.Tuosta Willhosta vielä, että on tarpeeksi karkeata , rustot rutisee kivasti ja jää hampaan koloonkin jotain imeskeltävää.


      • hyvääruokahalua

        Enää ei onneksi haise sentään mädäntynyt elukka kun atrian ohi ajaa niinkuin ennemmin.


    • Pettynytjauhettuna

      Pitkän jussin majatalo koko bisnes. Meikäläiselle tehtiin muutaman vuoden aikana 10kunta määräaikasis sopimusta. Loppukaneetti tuli sitten vajaalle sadalle tuotannollisista vaikeuksista kenkää. Muutenkaan en arvostanut heidän toimiaan työnantajana. Ulkomaita myöden tullut oltua erilaisissa työtehtävissä ja aina arvostettuna työntekijänä. Tuotteiden laadussa parantamisen varaa.....

    • näillä-mennään

      Olen ihan kuin vaistomaisesti jättänyt Atrian tuotteet hyllyyn jo muutaman vuoden. Leikkeet maistuu...ei miltään tai kaikki ovat sitä samaa puisevaa makua ja jauheliha haisee joskus paistettaessa todella pahalla. No muita eineksiä en sen kanannahka kouhun jälkeen ole koskenut tikullakaan. Koriin eksyy snelmannia, kivikylän tuotteita (joskin niidenkin maku on huonontunut)kotikartanon tuotteet ainakin vielä ovat parhaita joskin kalleimpia.Aika vähän tulee nykysin syötyä mitään leikkeitä tai eineksiä, kaupan itsejauhetusta jauhelihasta saa itse halvalla kaikenlaista.

    • Terveisin_Pera

      Kannattaa ostaa Lidelistä atrian valmistamia lihoja, jotka on eri etiketillä. Parempi laatuisia, etkä maksa turhasta. Ei vaan, atria kusettaa noilla e-aineilla, eivät kerro ainakaan leikkeleissä esim. Nitriitistä nimellä, vaan e-koodilla. Ainakin yhdessä paketissa oli näin. Tuo on kuiteskin yksi pahimmista lisäaineista, mitä löytyy. Hkoolta näkyy ainakin löytyvän.

      • Terveisin_Pera1

        Korjaus Hkoolla ei ollut nitriitti oikealla nimellä.


    • Kamarakone

      Atrian jauheliha on priimaa!! Mutta itse työskentelen alakerran kamarapisteellä,reilun kympin tuntiliksalla....vituttaa kyseisen homan palkkataso kun yläkerran robotti vaihe leikkaajien palkat liikkuu 25 - 27 euron tietämissä,aluksi puhuttiin että palkat alenee mutta paskat..meillä ne on alentunut,en kyllä toisaalta karehri lihanleikkaajia,kovaa työtä tekevät hurjalla vauhdilla ja kamaraa meille piisaa mutta se palkka reilu kymppi tiimalta,elä nyt sillä!!!

      • tyräpossukeitto

        No ei oo kummonen mutta lienee koulutusta vastaava.Itte saan 1.50e kilolta ku teille raaka-ainnet kasvatan,käteen ei jää mitään muuta ku joku tyräpossu pernojen jatkeeksi joka ei kelpaa kyytiin Itikalle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe