suomi24 treffipalsta

Sinikka 60+

Haluaisin heti ottaa yhteyttä treffipalstalla erääseen mieheen, mutta en onnistu pääsemään sinne minkään nimimerkin avulla vaan ainoastaan omalla nimelläni, toisinsanoen koneeni ei anna vaihtaa omaa nimeäni nimimerkkiin.

Tilanne on seuraava: Sähköpostiosoitteeni suomi24 on poistunut, koska en ole käyttänyt sitä ainakaan vuoteen. Salasana ja käyttäjätunnus ovat unohtuneet. Onnistuin avaamaan uuden sähköpostin ja saamaan uuden käyttäjätunnuksen. Yritin luoda omaa profiilia treffipalstalle, mutta se ei onnistunut sillä tavoin kuin haluaisin. Voi olla, että Internet Explorer ei ole päivitetty ajantasalle tai jotain muuta, koska muutama vuosi sitten profiilin teko onnistui hyvin, nyt ei mikään onnistu.

Kauhukseni huomasin nimittäin, että kun valitsin käyttäjätunnusta kone antoi minulle muutaman vaihtoehdon ja noissa vaihtoehdoissa oli minun oikea etu- ja sukunimeni. Lisäksi suomi24 ilmoitti koneellani, että käyttäjätunnuksella kirjaudut sisään ja SE TOIMII JULKISENA NIMIMERKKINÄ. Olin kyllä ihan kauhuissani, koska ovathan muutkin saaneet nimimerkillä itsensä treffipalstalle. Yritin kirjoittaa myös tekaistua nimeä käyttäjätunnukseksi, mutta se ei onnistunut. Kirjauduin sähköpostiini ja se onnistui, mutta profiiliin tuli oikea nimimeni näkyviin. Menin omat tiedot osioon ja yritin sieltä vaihtaa nimimerkkiin, mutta se ei toiminut. Minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin poistaa äsken luomani profiili ja myös sähköposti.

Harmi, kun kerrankin olisi oikein sopiva miesehdokas treffipalstalla. Neuvokaa minua nerokkaammat kuinka tämä treffipalstan käyttö onnistuu nimimerkillä. Yritin soittaa käyttäjätukeen, mutta ei siellä nyt pyhäpäivänä ketään ole. Kiitos vastauksista.

4

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iVonder

      Aloittelija treffeillä 60 ??

      • Sivusta seurannut

        iVonder ei ymmärtänyt kysymystä, vaikka Sinikka 60 on ihan selkeästi kirjoittanut asiansa ja vitsiksikin hänen kommenttinsa on huono. Paljon yksinkertaisempiakin asioita tällä palstalla on kysytty. Jätähän viisastelusi ja puhu asiaa sinäkin, jos osaat. Puujalkavitsisi voit säästää muihin tilanteisiin. Noin sitä vastataan kun ei osata vastata!
        Olet sinäkin varsinainen pelle!


    • novonder

      Niin, ja mikä oli pointtisi?

    • Hei Sinikka!

      Kiitos viestistäsi. Sähköposti tosiaan vanhenee 90 päivän aikana, ellei sitä käytetä. Salasananhan pystyy tilaamaan, jos on antanut tiedoissaan toisen vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen. Tietysti käyttäjätunnus pitää kuitenkin muistaa. Tästä syystä toimit siis täysin oikein, kun aloit perustaa uutta profiilia.

      Palvelu tarjoaa sinulle käyttäjätunnusehdotuksia, yleensä juontaen ne suoraan oikeasta nimestäsi, mutta sinun ei ole pakko valita niistä, vaan voit halutessasi kirjoittaa käyttäjätunnuksesi minkä tahansa haluamasi. Huomioithan, että käyttäjätunnuksen pitää olla pienellä kirjoitettu ja yhteen. Jälkikäteen nimimerkkiä ei valitettavasti pysty vaihtamaan.

      Omat tiedot -kohdasta (sivun oikea yläkulma) voit puolestasi valita, haluatko oikean nimesi näkyvän profiilissasi. Voit valita etu- ja sukunimen vieresta täpän kohtaan Älä näytä profiilissa.

      Toivottavasti onnistut näillä ohjeilla ja saat yhteyden tähän mieheen. Älä epäröi kysyä, mikäli joku jäi vielä epäselväksi.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1387
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1121
    3. 37
      792
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      776
    5. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      742
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      152
      729
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      712
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      685
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      659
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      622
    Aihe