" Rahasta lähimmäistäsi "

Anonyymi

Kaikille Thaimaahan matkustaville suositeltavaa lukemista, entinen " Hymyn maa " muuttuu - eikä edes parempaan päin.

29

1555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirja kirjoittajat eivät ole viitsineet vaivautua tutustumaan Thaimaalaiseen elämään. Jos elvistelee Thaimaassa rahoillaan, niin tottakai ne korjataan talteen.
      Tyhmäähän se olisi jos eivät korjaisi.

      Jos se käy paskahousujen luonnolle että tytöt ottivat rahat talteen, niin syytä katsoa peiliin. Hyvään tarkoitukseen menivät.

      Sitä on vaikea käsittää, että monet ihmiset joutuvat hyvin vähällä tulemaan toimeen Thaimaassa.

      Suomalainen kelapummikin, on varakas Thaimaan tulotason mukaan.

      7-8 tammikuuta Thaimaassa on joku juhlapäivä. Teemme makeisia edellisenä päivänä ja lahoitamme ne temppelissä vähävaraisten hyväksi.

      uudenvuodenaattonakin on joku hyväntekeväisyys juttu aamupäivällä. Ilta sit meneekin itse juhliessa.

      Siinä omaa lomasuunnitelmaa vuodenvaihteeseen.
      ja mun henkilöllisyyttä on turha arvata, pieleen menee kuitenkin.

    • Anonyymi

      Kannatta varmaan lukea kirja ensin kun siitä kommentoi, tietysti factaa on se että helppo raha kiinnostaa pattayan vosuja, ovathan he suorittaneet valintansa ammatinsa suhteen, eivät kuitenkaan halua tehdä oikeaa työtä, vaikka 7/11 kassalla josta maksettu palkkio ei oikein mahdollista uusinta iphonea, Thaimaalaisia pidetään erittäin henkisenä kansana, totuus on toista he ovat erittäin maallistuneita, raha ja sen saaminen on kaiken mitta, toisaalta se on ymmärtettävää, thaimaassa ei ole pattayarakkaiden niin suuresti rakastamaa sosiaaliturvaa jos jotain sattuu, ettei ole vaihtoehtoja, kouluttamattomalle varattomalle naiselle,

      Lisäksi kirjasta on jo julkaistu kakkosversio joka on kanssa aika asiallinen...

      Ja muista pattaya ei ole paratiisi eikä Thaimaa ole tuhanien hymyjen maa.

    • Anonyymi

      Thaimaan uskonto ja kulttuuri edellyttää, että nuorin perheen tyttäristä jää elämään vanhempien tai yleensä äitinsä kanssa hamaan loppuun saakka ja jos niitä tyttäriä on useampi, yksi niistä hankkii elannon perheelle, tavalla tai toisella. Poikalapset keskittyvät monesti vain juopottelemaan ja pahantekoon. Maan etnisillä kiinalaisperheillä on omat kuvionsa. Tuota thaimaalaisten rakkautta kotimaahansa, kotiseutuunsa ja perheeseensä ei eurooppalainen voi tajuta.

      • Anonyymi

        Paska puhetta thaimaa on köyhä maatalousyhteiskunta jossa lapset huolehtivat maksukysynsä mukaan vanhemmistaan, oli sitten kyseessä poika tai tyttö, eurooppalaisittain katsoen koulutustaso on hyvin heikko, vielä löyttyy pilvin pimein ihmisiä jotka eivät osaa lukea ja kirjoittaa 30 vuoden iässä, tästä on vaikea repiä leipää niin että sillä pysyisi elättämään itsensä, perheensä saatikka vanhempansa, tästä seuraa se että kun rahaa on saatava nuori kouluttamaton ajautuu helposti pattayalle, vosun hommiin kun muuten ei voi saada kohtuullista elintasoa, tässä kustaan vaan omaan taskuun, ja rajusti. Nuori ja nätti tietysti tienaa, mutta tämä väliaikaista vailla tulevaisuutta, vosulle tulee ikää eikä mitään ole jäänyt sukanvarteen, nuoremmat valtaavat alan, ja siiten ollaan kusessa kun ei osata mitään, suurena elämän pelastajana on saada farangi mies, mahdollisesti lapsi hänen kanssaan koska lapsi sitoo miehen perheeseensä. Tästä tulee monia ongelmia, Thaimaa ei ole kovin suotuisa farang miehille, eikä vaimosta ole juurikaan apua, kun hänen tietonsa perustuu siihen miten mies saadaan nopeasti tyydytetyksi, ei muuhun, eli ei voida olettaa että vaimo osallistuu perheen taloudellisen tilanteen parantamiseen, lisäksi farangille tulee ongelmia kun hänen pitäisi pystyä myös huolehtimaan vaimonsa sukulaisista, ja tämä on kallista, erittäin...

        Tottakai rakkaus thaimaassa sukulaisiinsa on tärkeää koska mitään sosiaaliturvaa ei ole ja kun ja jos jotain sattuu suvulta voidaan olettaa saatavan apua... muuten thaimaalaiset eivät välitä yhtään sen enempää kotimaastaan kuin kotiseudustaan, kun muunkaan maalaiset.


    • Anonyymi

      Hyvä huomata jonkun kirjoittavan TÄYTTÄ ASIAA , vai rakkautta kotimaata kohtaan, no joo ... jos ei tunne ketänn thaimaalaista voi tosiaan noinkin ajatella.
      Rakkauden kohde on ensiksi raha , seuraavana ruoka ja sitten tulee Budha .
      Valitettavan monen farangimiehen vaan on katket oppirahat maksettava, ennenkun
      tosiasiat valkenee...
      Rakastuneen esittämisessä thaitytöt on mestareita ja kelpaa ukko kun ukko, kunhan löytyy lompakossa luottokortti .
      Poikkeuksia saattaa sekaan sopia - noin yksi tuhannesta liitosta voi jopa onnistua.
      Siis ukolla riittää rahaa ja jaksaa sulkea silmänsä jokapäiväiseltä huijaamiselta.

      • Anonyymi

        Thaivaimottoman surkea vollotus.


      • Anonyymi

        Joo minulla on vuosikymmenien kokemus thaiperheestä, kyllä on helpppo hyväksyä tuo raha, ruoka ja sitten buddha, vosujen ongelma on sokeus tekemiselleen, ajatellaan että putsattavia ukkoja riittää, ei riitä, ikää tulee ja homma muuttuu vaikeammaksi, erittäin hyvä että virkavalta rajoittaa esim. huumeiden käyttöä todella tiukalla kädellä, jos vosut voisivat vielä ostaa ja käyttää kamaa vapaasti tämä paikka hajoisi totaalisesti, nyt täytyy persettä myydä sen takia että saadaan "iphone" sitten pitäisi rahoittaa huumehommat, ja se vasta maksaakin...

        Jos vosu edes yrittäisi kouluttaa itseään saamillaan rahoilla, mutta ei sama homma jatkuu niin kauan kun naama on edes jonkinlaisessa kunnossa, siitten olisikin aika löyttää elättäjä, mieluiten loppuelämäksi, pukataan tahallaan kakara tulemaan, että saadaa puoliso kiinni kunnolla, voi mies parkaa, lapsi voi olla oma tai sitten ei, vosut osaa piilottaa hyvin tekemisensä... sitten ukolle jää maksajan osa.

        Avioliitto voi onnistua kunvan puolisolla ei ole kokemusta seksiteollisuudesta, näiden vosujen kanssa on vaikea pärjätä, kun raha on elämän tärkein asia, ja uusi "iphone"...


      • Anonyymi

        Noinhan se menee. Oppirahat itsekkin joskus aikanaan maksanut, mutta ottanut myös takaisin päin. En tosin naisilta ottanut takaisin, mutta Suomen suurien kaupunkien baarit on täynnä thaivaimoja, jotka syystä tai toisesta eivät ole miehilleen uskollisia. Näiden kanssa in helppo solmia lyhytaikaisia seksisuhteita. Kun omaa puhelahjoja ja säädylliset tavat ja ulkonäön, ei tarvitse alkuun mitään lahjoja ostella tai rahan vaihtaa omistajaa. Siinä vaiheessa, kun aletaan pyytelemään Luis Vuittonia, niin vaihtaa vaan seuraavaan tyttöön. Ainoa riski tuossa on, että ne tytöt tahtoo olla aika kiihkeitä ja mustasukkaisia ja pari kertaa on vähän osumaa tullut. Mutta pienet kolhut kestää. Pari aviomiestä on myös uhannut minut piestä, mutta ei ressukoista ole ollut siihenkään hommaan. Nyrkkiä uskalletaan heristellä vain vaimolle, jos sillekään. En sääli näitä miehiä yhtään, pitäisi tietää, ettei sillä rahalla uskollisuutta osteta, vaikka keho voidaankin vuokrata.


    • Anonyymi

      Mä kyl käyn ihan eri Thaimaassa ihan erilaisten ihmisten seurassa.

      Mut pelätkää ihmeessä, jos se tuntuu hyvältä.

    • Anonyymi

      " Thaivaimottoman surkea vollotus " ... Mielipide se on tuokin . Suurin osa myös miehistä matkustaa Thaimaasta takaisin- ilman thaivaimoa . Tuskin tarvitsee vollottaa
      riittää kun katselee ympärilleen.
      Huono puoli tietysti on ettei kaikki edes halua hankaluuksia itselleen jättäen monesti jo toiveita elättäjästä uneksineen thaitytön seuraavaa uhria etsimään. Kierre on valmis ja lisää baarityttöjä Pattayalle. Ei siellä surra pitkään särkynyttä sydäntä.

    • Anonyymi

      Eipä kovin valoisalta vaikuta tilanne , uutiset Thaimaasta kertoo ;
      " Tässä taloustilanteessa thaimaalaiset joutuvat SÄÄSTÄMÄÄN .. jopa ulkona syöminen on vähentymässä,
      kotona pitää kokata , katsella marketista hintoja tarkkaan. "


      Mitähän turisteille hintatasoon vaikutusta- helppo arvata, ei ainakaan
      ruoka halpene. Katukeittiöt kait sentään vielä säilyttää omat hinnoittelunsa
      tai sitten ei.

      • Anonyymi

        Päätellen maan valuutan arvosta, on taloustilanne hyvä. Thaikkujen ulkomaanmatkailu on myös lisääntynyt, kun se on halventunut lyhyessä ajassa neljänneksen. Työskentely ulkomailla ei taas kannata niin hyvin, kun palkasta jää vähemmän, kun sen vaihtaa bahteiksi.


    • Kirja joka kannattaa lukea ennen ensimmäistä matkaa, vaikka lentokoneessa..

      • Anonyymi

        Monenmoista mielipidettä , jopa " lapsenvahdin " lapsellisine älynvälyksineen,
        mutta kyseisen
        kirjan lukeminen on silti suositeltavaa . Tuskinpa kenellekään aiheetonta pelkoa
        Totta joka sana


    • Anonyymi

      Mie lähren lapsenvahdiks ku tuolla vaimolla ( 70 v )heikot jajat ja Thaikkulassa huonot jalkakäytävät ja infrastruktuuri .- Viime vuonna putos katuojaan ,nyrjäytti jalkansa ja sai istua beachillä rullatuoliss ku toiset uimassa :(

    • Anonyymi

      Toi on hauska idea lukea ko kirjaa lentokoneessa, tulis sellanen epätodellinen fiilis.

      Thai-kultani kun antoi lentoliput jouluksi synttärilahjaksi.

      Joo en taida viitsiä vaivautua kirjan suhteen.
      Mut lukekaa ihmeessä, jos kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Onpas kaverille " siunaantunut " erikoisen hyvä thaityttöystävä , jolta löytyy sukanvarresta rahoja joilla kustantaa lentoliput . Yleensä kun menee päinvastoin nuo raha-asiat. <Onnittelut . Silti voisi kyseisen kirjan lukeminen avartaa ajatuksia.

    • Anonyymi

      Jotain kertonee myös tilanne , kun Buriram issa solmittu avioliitto - yksi monista-
      ei riitä thaivaimolle viisumin saamiseen , saattaa olla jopa oikeasta liitosta kysymys ja tyttö eläisi Suomessa miehensä huushollissa , kävisi jopa töissä itsensä leivän syrjässä pitääkseen. Silti suhtautuu viranomaiset nihkeästi ja lupaa tänne tuloon ei vaan anneta. Kaikki sikäläiset eivät ole laiskoja luusereita.

      • Anonyymi

        Outoa hommaa harrastaa myös Thaimaan matkailuvirasto tai mikä instanssi siellä mahtaakaan matkailusta vastuun kantaa. Viisumin saantia koko ajan vaikeutetaan - rahastetaan vuosi vuodelta enemmän. Pitemmän ajan viettävät " farangit " joutuvat maksamaan vakuutuksia , kotimaansa vakuutuksien lisäksi. Kun kiinalaiset- joita siellä matkaili - joutuvat nyt jäämään kotiinsa " koronan kouriin " , niin eipä matkailutuloja paikallisten yrittäjien iloksi taida tulevana talvikautena tiedossa paljonkaan olla. Matkailu Thaimaahan vähenee entisestään.
        Sitä saa - mitä tilaa..


    • Anonyymi

      Valitettavasti myös viisumin hakijoita on nykyään alettu tuon ohjeen mukaan rakastaa = RAHASTAA .

      • Anonyymi

        Monta asiallista kirjoitusta - joukossa tietysti muutama rehentelijä , luulee tietävänsä kaikki asiat muita paremmin , valitettava totuus kuitenkin paljastuu ..
        miten suomiukot osaavatkin olla helppoja huijattavia , säälittää monen sinisilmäisyys,
        talo täytyy rakentaa ( suurelle suvulle ) lahjuksia , , koruja ostettava "morsiammelle " ,
        Kun tili tyhjenee niin jopa falangiukon kohtelu kylmenee.
        Järki käteen !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monta asiallista kirjoitusta - joukossa tietysti muutama rehentelijä , luulee tietävänsä kaikki asiat muita paremmin , valitettava totuus kuitenkin paljastuu ..
        miten suomiukot osaavatkin olla helppoja huijattavia , säälittää monen sinisilmäisyys,
        talo täytyy rakentaa ( suurelle suvulle ) lahjuksia , , koruja ostettava "morsiammelle " ,
        Kun tili tyhjenee niin jopa falangiukon kohtelu kylmenee.
        Järki käteen !

        Kirja on satiiri Thaimaasta, jossa kärjistetään ja korostetaan hassuttelumielessä urbaaneja legendoja. Kaikkein pöljimmät nollatoopet Suomessa uskoo sen olevan jonkinlainen opaskirja.

        Viljelet kirjan ohjeiden mukaisia lamavuosien stereotypioita ilmeisesti kateuttasi ja köyhyyttäsi. Ihmiset saa käyttää omat rahansa ihan niinkuin haluaa.

        Samanlaisen kirjan voisi laatia suomalaisista naisista, venäläisistä ja minkä maalaisesta tahansa. Kyllä hauskaa ja ilkeilyä voi keksiä kaikista joihinkin yksittäisiin tositapahtumiin pohjautuen.

        Suomen itärajalla on kuhina käynyt jo 30 vuotta vaimokaupan nimissä. Nyt irakilaisten naimakauppojen määrä suomalaisnaisten kanssa ylittää vuositasolla thaimaalaiset naimakaupat suomalaismiesten kanssa. Kyllä niistäkin sandaalimaan asemapäivystäjä- veijareista saataisiin aika hauska kirja aikaiseksi myöskin, joka sisältäisi melko ikäviäkin tositapahtumiin pohjautuvia elementtejä.

        Henkilökohtainen saldomittarini näyttää sellaista että kaksi suomivaimoa ja muut suominaiset (en laske lapsia kustannuksiin mukaan) tuli maksamaan karkeasti arvioituna 650 tuhatta - miljoonan. Nykyinen thaivaimoni on maksanut minulla muutaman kymppitonnin ja kun otetaan huomioon että talomme on ilmaiseksi heidän maallaan niin hän ei ole maksanut minulle euroakaan.

        En kadu yhtäkään euroa minkä naisiin olen laittanut. En sentin senttiä. Olen itse tehnyt päätökset ja minulla on ollut varaa siihen. Kaikki naiseni ovat upeita ihmisiä.

        Se ei ole poloinen mikään "valitettava totuus" tuo mitä kerrot, vaan se on tarina sinun omasta epäonnistumisestasi naismarkkinoilla ja raha-asioissa.

        Sinulle jäi katkeruus epäonnistuneesta suhteestasi, mutta siinä oli kyse vain sinun tarinastasi. Ei 12000 muun tarinasta.

        Naiset muutes tykkää kauniista vaatteista ja koruista, jos et ole huomannut. Kaikkialla maailmassa. Jokaisessa oikeassa naisessa asuu sisällä pieni maksullisuus ja niin asuu myös miehissä. Se vastine ja maksuväline vaan vaihtelee tilanteen ja tapauksen mukaan.

        Sinun ei tarvitse olla huolissasi eikä sääliä ketään. Jokainen on oman tarinansa ja onnensa seppä. Ennakkoasenteet on pelkureita varten.

        Suomalaiset ei edes todellisuudessa ole mitenkään poikkeuksellisen sinisilmäisiä vaan monet on turhankin pihejä ja vainoharhaisia. He jäävät ilman, koska nainenkin kaipaa luottamusta ja molemminpuolista sellaista. Jos et luota, et myöskään arvosta ja kun et arvosta niin et myöskään rakasta.

        Se on tuhoon tuomittu sellainen meno ja se ilmeisimmin on sinun tarinasi. Heikko itsetunto, epäluottamut ja vainoharhaisuus. Kuka sellaisen kanssa haluaisi olla?

        Toistan vielä että kirja on viihteellinen, mutta se on satiiri.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirja on satiiri Thaimaasta, jossa kärjistetään ja korostetaan hassuttelumielessä urbaaneja legendoja. Kaikkein pöljimmät nollatoopet Suomessa uskoo sen olevan jonkinlainen opaskirja.

        Viljelet kirjan ohjeiden mukaisia lamavuosien stereotypioita ilmeisesti kateuttasi ja köyhyyttäsi. Ihmiset saa käyttää omat rahansa ihan niinkuin haluaa.

        Samanlaisen kirjan voisi laatia suomalaisista naisista, venäläisistä ja minkä maalaisesta tahansa. Kyllä hauskaa ja ilkeilyä voi keksiä kaikista joihinkin yksittäisiin tositapahtumiin pohjautuen.

        Suomen itärajalla on kuhina käynyt jo 30 vuotta vaimokaupan nimissä. Nyt irakilaisten naimakauppojen määrä suomalaisnaisten kanssa ylittää vuositasolla thaimaalaiset naimakaupat suomalaismiesten kanssa. Kyllä niistäkin sandaalimaan asemapäivystäjä- veijareista saataisiin aika hauska kirja aikaiseksi myöskin, joka sisältäisi melko ikäviäkin tositapahtumiin pohjautuvia elementtejä.

        Henkilökohtainen saldomittarini näyttää sellaista että kaksi suomivaimoa ja muut suominaiset (en laske lapsia kustannuksiin mukaan) tuli maksamaan karkeasti arvioituna 650 tuhatta - miljoonan. Nykyinen thaivaimoni on maksanut minulla muutaman kymppitonnin ja kun otetaan huomioon että talomme on ilmaiseksi heidän maallaan niin hän ei ole maksanut minulle euroakaan.

        En kadu yhtäkään euroa minkä naisiin olen laittanut. En sentin senttiä. Olen itse tehnyt päätökset ja minulla on ollut varaa siihen. Kaikki naiseni ovat upeita ihmisiä.

        Se ei ole poloinen mikään "valitettava totuus" tuo mitä kerrot, vaan se on tarina sinun omasta epäonnistumisestasi naismarkkinoilla ja raha-asioissa.

        Sinulle jäi katkeruus epäonnistuneesta suhteestasi, mutta siinä oli kyse vain sinun tarinastasi. Ei 12000 muun tarinasta.

        Naiset muutes tykkää kauniista vaatteista ja koruista, jos et ole huomannut. Kaikkialla maailmassa. Jokaisessa oikeassa naisessa asuu sisällä pieni maksullisuus ja niin asuu myös miehissä. Se vastine ja maksuväline vaan vaihtelee tilanteen ja tapauksen mukaan.

        Sinun ei tarvitse olla huolissasi eikä sääliä ketään. Jokainen on oman tarinansa ja onnensa seppä. Ennakkoasenteet on pelkureita varten.

        Suomalaiset ei edes todellisuudessa ole mitenkään poikkeuksellisen sinisilmäisiä vaan monet on turhankin pihejä ja vainoharhaisia. He jäävät ilman, koska nainenkin kaipaa luottamusta ja molemminpuolista sellaista. Jos et luota, et myöskään arvosta ja kun et arvosta niin et myöskään rakasta.

        Se on tuhoon tuomittu sellainen meno ja se ilmeisimmin on sinun tarinasi. Heikko itsetunto, epäluottamut ja vainoharhaisuus. Kuka sellaisen kanssa haluaisi olla?

        Toistan vielä että kirja on viihteellinen, mutta se on satiiri.

        T 2010

        Jaahas se heräs Neiti peppustensa kanssa samaan aikaan junttilan yössä.

        No saanee tuolla vollotuksella taas voimaa alkavaan päiväänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirja on satiiri Thaimaasta, jossa kärjistetään ja korostetaan hassuttelumielessä urbaaneja legendoja. Kaikkein pöljimmät nollatoopet Suomessa uskoo sen olevan jonkinlainen opaskirja.

        Viljelet kirjan ohjeiden mukaisia lamavuosien stereotypioita ilmeisesti kateuttasi ja köyhyyttäsi. Ihmiset saa käyttää omat rahansa ihan niinkuin haluaa.

        Samanlaisen kirjan voisi laatia suomalaisista naisista, venäläisistä ja minkä maalaisesta tahansa. Kyllä hauskaa ja ilkeilyä voi keksiä kaikista joihinkin yksittäisiin tositapahtumiin pohjautuen.

        Suomen itärajalla on kuhina käynyt jo 30 vuotta vaimokaupan nimissä. Nyt irakilaisten naimakauppojen määrä suomalaisnaisten kanssa ylittää vuositasolla thaimaalaiset naimakaupat suomalaismiesten kanssa. Kyllä niistäkin sandaalimaan asemapäivystäjä- veijareista saataisiin aika hauska kirja aikaiseksi myöskin, joka sisältäisi melko ikäviäkin tositapahtumiin pohjautuvia elementtejä.

        Henkilökohtainen saldomittarini näyttää sellaista että kaksi suomivaimoa ja muut suominaiset (en laske lapsia kustannuksiin mukaan) tuli maksamaan karkeasti arvioituna 650 tuhatta - miljoonan. Nykyinen thaivaimoni on maksanut minulla muutaman kymppitonnin ja kun otetaan huomioon että talomme on ilmaiseksi heidän maallaan niin hän ei ole maksanut minulle euroakaan.

        En kadu yhtäkään euroa minkä naisiin olen laittanut. En sentin senttiä. Olen itse tehnyt päätökset ja minulla on ollut varaa siihen. Kaikki naiseni ovat upeita ihmisiä.

        Se ei ole poloinen mikään "valitettava totuus" tuo mitä kerrot, vaan se on tarina sinun omasta epäonnistumisestasi naismarkkinoilla ja raha-asioissa.

        Sinulle jäi katkeruus epäonnistuneesta suhteestasi, mutta siinä oli kyse vain sinun tarinastasi. Ei 12000 muun tarinasta.

        Naiset muutes tykkää kauniista vaatteista ja koruista, jos et ole huomannut. Kaikkialla maailmassa. Jokaisessa oikeassa naisessa asuu sisällä pieni maksullisuus ja niin asuu myös miehissä. Se vastine ja maksuväline vaan vaihtelee tilanteen ja tapauksen mukaan.

        Sinun ei tarvitse olla huolissasi eikä sääliä ketään. Jokainen on oman tarinansa ja onnensa seppä. Ennakkoasenteet on pelkureita varten.

        Suomalaiset ei edes todellisuudessa ole mitenkään poikkeuksellisen sinisilmäisiä vaan monet on turhankin pihejä ja vainoharhaisia. He jäävät ilman, koska nainenkin kaipaa luottamusta ja molemminpuolista sellaista. Jos et luota, et myöskään arvosta ja kun et arvosta niin et myöskään rakasta.

        Se on tuhoon tuomittu sellainen meno ja se ilmeisimmin on sinun tarinasi. Heikko itsetunto, epäluottamut ja vainoharhaisuus. Kuka sellaisen kanssa haluaisi olla?

        Toistan vielä että kirja on viihteellinen, mutta se on satiiri.

        T 2010

        Huomautan vielä että kukaan nainen ei arvosta eikä kunnioita hölmöä hiirulaismiestä, joka on vietävissä. He arvostaa sitä että mies johtaa ja tuo turvaa tulevaisuuteen.

        Kauneinta mitä olen kuullut oli kun vaimoni alkoi vonkaamaan kosintaa sanoilla: "Sinä olet paras mies ja johtaja minulle. Minä haluan sinut ja rakastan sinua"

        Niitähölmöjä hiirulaismiehiä kenties on muutamia ollut joskus, joista nämä urbaanit legendat on saanet alkunsa ja juurensa. Itse en tunne yhtäkään sellaista tarinaa, jossa olisi merkittävästä rahastuksesta ollut kyse.

        Jokuhan saita ja köyhä tietenkin voi luokitella sen rahastukseksi, jos nainen ei kaiva lavataksissa esiin sitä omaa kymmenen bahtin kolikkoaan. Kaikki kun on suhteellista.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomautan vielä että kukaan nainen ei arvosta eikä kunnioita hölmöä hiirulaismiestä, joka on vietävissä. He arvostaa sitä että mies johtaa ja tuo turvaa tulevaisuuteen.

        Kauneinta mitä olen kuullut oli kun vaimoni alkoi vonkaamaan kosintaa sanoilla: "Sinä olet paras mies ja johtaja minulle. Minä haluan sinut ja rakastan sinua"

        Niitähölmöjä hiirulaismiehiä kenties on muutamia ollut joskus, joista nämä urbaanit legendat on saanet alkunsa ja juurensa. Itse en tunne yhtäkään sellaista tarinaa, jossa olisi merkittävästä rahastuksesta ollut kyse.

        Jokuhan saita ja köyhä tietenkin voi luokitella sen rahastukseksi, jos nainen ei kaiva lavataksissa esiin sitä omaa kymmenen bahtin kolikkoaan. Kaikki kun on suhteellista.

        T 2010

        Kolmas tuleva exäsi ei vielä tiedä mihin töhnään on näppinsä pistänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas se heräs Neiti peppustensa kanssa samaan aikaan junttilan yössä.

        No saanee tuolla vollotuksella taas voimaa alkavaan päiväänsä.

        Kyllä taas köyhää vituttaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä taas köyhää vituttaa..

        Kohta suomessa heräillään niin yksikkökaksikko pääsee vauhtiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohta suomessa heräillään niin yksikkökaksikko pääsee vauhtiin.

        Tuossa soutukaksikossa ei ole kuin yhdet airot ja ei peräsintä lainkaan. Osoite on "molemmilla" tällä hetkellä Jorvin sairaala ja siellä se maski päässä makoilee hoidoissa peläten koronaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe