Oireetko sairaus muka?

"oireilu" ei ole sama asia kuin oikea sairaus. Toki sisäilman tulisi olla hyvälaatuista ja puhdasta, onhan se mukavuustekijä. Uusissa taloissa on toki riittävän tehokas ilmanvaihto kaksinkertaisella suodatuksella eli sisäilma esim. Lääkäri2:sen talossa on puhtaampaa kuin ulkoilma. Uudet rakennusmääräykset ovat myös olleet huomattavan tiukkoja juuri kosteusvahinkojen estämiseksi ja jopa kolminkertainen on rakentamisen hinta 2010-luvulla verrattuna 1970-lukuun tämän johdosta, tietenkin muitakin asioita on määräyksin parannettu, kuin vain kosteiden tilojen rakentamista. Nykyisin esim. kylpyhuoneessa vaikka laatat ja saumat kokonaan olisivat rikki ei kosteusvauriota talon rakenteisiin tule, kosteat tilat kun on ennen laatoitusta käsiteltävä kauttaaltaan sellaisella kumimaisella massalla, jolla vuorataan koko kylpyhuone ympäriinsä ennen pintojen rakentamista jne. Lisäksi astianpesukoneissa oltava kaukalot josta näkee heti jos jotain vuotoa olisi, vesi kun valuisi keittiön laattalattialle kaukalon etuosasta jne. Lisäksi talojen ulko-osissa määräysten mukainen tuuletus ja raot sekä kestävät materiaalit, alapohjien ja yläpohjien tuuletukset tehokkaat ja vesikatot yms. kestävät. Tiedän tapauksen jossa n. 100.000 euron arvoiseen 1970-luvun taloon tuli osaan taloa kosteusvahinko, josta käytiin oikeustaistelu. Talon omistajalle tuli määräys korjata talon vaurioitunut osa, omistaja ajatteli että se riittää kun se korjataan vanhojen 1970-luvun määräysten mukaan rakentaen kuten aikoinaan oli rakennettu. Olisi maksanut n. 30.000 euroa näin tuohon tapaan rakentaen. Vaan määräys oli rakentaa se nykyisten määräysten mukaan, jolloin rakentaminen tulisi maksamaan n. 100.000 euroa eli sen mitä koko talo oli maksanut, rakentaminen uusien määräysten mukaan olisi näin kallista rakennusmääräysten tiukennettua huomattavasti tuosta ajasta. Korjata kuitenkin pitäisi, pattitilanne, korjaus maksaisi yhtä paljon kuin koko talon arvo on.

Kuitenkaan ei kosteusvaurioista ole muuta haittaa sinänsä kuin että rakennus on rikki ja se olisi korjattava. Lääkäri2 on ollut useilla, todella monilla homemökeillä vieraana ja lisäksi homeisissa terveyskeskuksissa töissä, homeisessa sairaalassa töissä ja homeisessa koulussa lapsena oppilaana, homeisessa yliopistossa ylioppilaana, homeisessa hotellissa etelänmatkoilla jne. ja ihan terveenä pysynyt tästä huolimatta. Vain hajuhaittaa vaatteille ja salkulle tullut, tuulettamalla korjaantunut. Lääkäri2 haistaa homeenhajun helposti ja heti mökeillä ja etelänmaiden hotellien kylpyhuoneissa, hajuja on pääasiallisesti kahta tyyppiä, se mökinhaju ja se mikä on betonisissa rakennuksissa juuri etelänlomilla kylpyhuoneissa haistettavissa. Lajit lienevät eri siis puurakenteisissa mökeissä ja betonista rakennetuissa "kivitaloissa". Kaikki kyllä homehtuu ja sammaloituu, vaikka kivi tai kallio jos kosteutta on tarpeeksi tarpeeksi pitkän aikaa ja lämpötila yli nollan. Mutta onko se ihmiselle kuinka vaarallista on asia erikseen. Astman todistetusti voi joku saada, se selviää PEF-seurannalla, työterveyteen liittyen työpaikkaPEF:lla seuraamalla. Kaikki eivät saa sitäkään aikoiseksi tehdä oikein. Astma on hoidettavissa astmalääkityksellä kuitenkin pois. Toki parempi on jos ei sitäkään saa ja työnantajan tuleekin järjestää sitten puhtaat tilat ja astma loppuu siihen. Kuitenkin jos joku saa astmaoireet huonolatuisesta sisäilmasta niin selvä taipumus astmaan on henkilöllä sitten muutenkin. Sen saa nykyisin n. 30% muistaakseni. Astmat ja allergiat ja atopia ovat yleistyneet toisaalta liian puhtaan ympäristön takia. Pelkästään se että vauva / taapero on koiran kanssa tekemisissä vähentää merkittävästi em. immuunijärjestelmän häiriötiloja. Koiralta kun saa niitä pelättyjä mikrobeja, joita vastaan kun immuunijärjestelmä saa töitä niin se ei turhaudu ja hyökkää vaarattomia pölyjä vastaan kuten nyt vaikka koivun siitepölyä. Venäjän Karjalassa kun on likaista ja ympäristössä mikrobeja, hometta yms. eli rakennuksetkin ovat mitä ovat niin yllättäen ei olekaan allergiaa, atopiaa ja astmaa kuuri yhtään.

Lääkärit eivät ole immuuneja näille hajuista tuleville psykosomaattisille oireille eivätkä blasebollekaan sen enempää. Mielen voima on valtava, uskomalla johonkin asiaan vahvasti se saa aikaan oikeita vaikutuksia. Ihminen on suggestioherkkä. "Monikemikaaliyliherkkyys" ei ole mikään oikea sairaus vaan suggestioon perustuva psykosomaattinen oire. Mitään "hajusteyliherkkyyttä" ei ole olemassa kuin potilaan (tai lääkärin) päässä. Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli "niin kipeä että nenästäkin tulee räkää" kuten eräs potilas valitti. Kyllä on mennyt herkäksi siis. Todella harvoin tapaa oikeita bakteerisinuiitteja jotka vaatisivat antibioottihoitoa. Punktioita lääkäri2 tekee mielellään usein. Vain 1-2 kertaa vuodessa tulee punktiossa mätää ulos huuhtomalla poskiontelo. Lähes aina vain kirkasta limaa.
Ilmoita


45 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Oletko täys idiootti. Ei tietenkään oireet ole sairaus. Jos altistuu liian pitkään kosteuvauriorakennuksessa missä hometoksiinivaurio mitä on yrittetty "korjata" myrkyillä kuten MCF PHMG =biosidi, ja otsonoimalla luokitellaan biosidiksi sekä Germasert Supper homeentappajalla joka ilmeisesti on myös biosidi, eikä ole yritettykään korjata varsinaista "ALKUSYYTÄ" joka on myrkky-cocktai missä hometta, toksiineita tuottavia homeita ja ehkä runsasta bakteerinkasvua, solumyrkkyjä, VOK 2-etyyliheksanolia. Vaan on jätetty kaikki myrkyt sekaisin pilaamaan sisäilmastoa ja valehdellaan petollisten homesenfiointien jälkeisten petollisesti otettujen materiaalinäytteiden ja sisäilmanäytteen jälkeen, että "Mitään ei ole löytynyt."

Mitään ei ole muka löytynyt ja asuntoa valehtelijat pitivät tyhjillään yli kaksi vuotta ja pitkän jahkailun jälkeen teettivät meille ja seinänaapurin asuntoon helvetin kovat homeremontit.

Ajalla juhannus 2004 ja kevät 2010 oli oireita perkeleesti, mutta sairauksia myös. Verta tuli poskionteloista, kurkusta, keuhkoista ja suolistosta. Poskionteloista tuli vihreää ja mustaa paskaakin ja veristä limaa 2005 alkaen punktioita useita ja antibioottikuureja monta lopulta leikkaus 2007 tannikuu PHKS. Kaikki tulehusjutut olivat SAIRAUKSIA ja niitä yrittivät hoitaa antibiooteilla ja jopa kortisoonilla. Tulehdukset ja verentulot loppuovat vasta 2015 syksy kun päästii puhtaaswwn asuntoon ja uuden rakennuksen uusien rakennusmateriaalien päästöt lakivat siedettäv'älle tasolle.

Pääministeri Sipilä on sanonut eduskunnassa kesäkuussa 2017 "Melkein miljoona kärsii sisäilmaongelmista," http://valtioneuvosto.fi/live?v=/vnk/events-seminars/terveellinen-julkinen-rakentaminen-ja-puhdas-sisailma--keskustelutilai-1

Helvetin rehellinen pääministeriksi, sitä samaa ei voida todeta siedättäjistä, DVD siedätysmenetmistä eikä sinusta Lääkäri2.

"Loputtomia tulehduksia." LOPUTTOMIA SAIRAUKSIA Lääkäri2 mitä ei siettämällä paranneta vaan tietoisesti ja tahallaan terveys homerakennuksessa sairastuneen oslta TUHOTAAN.
2 VASTAUSTA:
""Loputtomia tulehduksia." LOPUTTOMIA SAIRAUKSIA Lääkäri2 mitä ei siettämällä paranneta vaan tietoisesti ja tahallaan terveys homerakennuksessa sairastuneen osalta TUHOTAAN siedättämällä."
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000002897351.html
"paskaa.puhut.lääkäriksi
17.9.2017 19:37

Oletko täys idiootti."

- Juup, ja noiden vastaanotoilta ihmiset yrittävät käydä hakemassa apua, mutta vievät vaan rahat ja mälläävät sairaiden kustannuksella.
+Lisää kommentti
Tulipa kirijoitusvirheitä selevästä päästä. Tämä kone ei ole mun kone. On hidas ja näppäimistö jäykkä ja ollaan pois kotoa.

Myöhemmin paremmalla oikoluvulla keskiviikon jälkeen.

Korjauksia:

"Leikkaus tammikuu."

"loppuovat vasta 2015 syksy kun päästiin puhtaaseen asuntoon."

Et ole Lääkäri2 ainoa joka on sevinnyt terveenä homeisesta ympäristöstä.

Biosideilla myrkytetystä ympäristöstä tuskin olisit selvinnyt sinäkään Lääkäri2,

Samanlaisista kuin minä, tuskin olisit terveenä selvinnyt.

Tiloista missä olen joutunut olemaan liian pitkiä aikoja. Hometoksiinit ja MCF PHMG, Otsonoinnit biosidit ja Germasert Super homeentappaja mitä teollisuus käytti. Solumyrkkyä, VOC 2-etyyliheksanoli, homeita ja toksineita tuottavia homeita. Myrrkkyjä yllin kyllin. yhdelle perheelle.

Ei kukaan yksin homeista menetä täysin terveyttään vaan myrkkyjen yhteivaikutuksesta.
Ympäristömyrkkyjen ja siihen siedätykseen en suosittele ketään lähtevän mukaan.

Perseelle potkikaa kaikkia omaa etuaan vain ajattelevia siedättäjiä ja "homeentappajia" niitä kosteusvauriorakennusten myrkyttäjiä.

Miksi Lääkäri2 et kerro meille mitään homeenpoistomyrkkyjen vaarallisuudeta biosidit. Miksi siedättäjä Markku Sainio ei kirjoituksissaan puhun niistä mitään. Miksi bloggaaja Maria Nordin ei myöskään puhun näistä myrkyistä mitkä ovat se ALKUSYYN osa mihin kosteusvauriorakennusten myrkyille monien terveydet tuhoutuu.

Kerrohan biosideista koska sun lääkärinä pitää hallita sekin osa koska kyse on myrkytyksestä.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sairas-kertomus-home-voi-tuhota-talon-ja-terveyden/#comments

Tuostako luet ja jotain yrität ymmärtää, niin eiköhän se siitä vielä.
https://tuhat.helsinki.fi/portal/files/80278117/Salkinoja_raportti_TSR112134.pdf
Ilmoita
"Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli 'niin kipeä että nenästäkin tulee räkää' kuten eräs potilas valitti. Kyllä on mennyt herkäksi siis. Todella harvoin tapaa oikeita bakteerisinuiitteja jotka vaatisivat antibioottihoitoa. Punktioita lääkäri2 tekee mielellään usein. Vain 1-2 kertaa vuodessa tulee punktiossa mätää ulos huuhtomalla poskiontelo. Lähes aina vain kirkasta limaa."

- Korvalääkäriä taisi vaivata sunnuntaiehtoon puheripuli käydessään mitätöimässä ja vähättelemässä täällä ihmisten kärsimyksiä ylimielisillä höpötyksillään.

Olen kirjoittanut tuhansia sivuja poskiontelohelvetistäni ja istun taas otsapanta päässäni tulehtunutta otsaani lämmittämässä lukiessani törkeitä jorinoitasi aiheesta, johon kaipaisit vähän päivitystä:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14994780/quotuusin-tieto-ja-hoitoquot-silkkaa-valetta-amp-aivopesua

- "Think Fungus", ajattele sientä, tollo.

https://youtu.be/E9zHGyVWYDg

Hirveästi ihmiset joutuvat kitumaan ennen kuin saavat mitään apua tai pääsevät Taivaaseen. Sama borrelioosin puolella, johon jo nuoret ihmiset joutuvat menehtymään, ks. viestini loppu http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12338#12338 . Joskus tulevaisuudessa vielä päivitellään lääkäreiden törkeää asennevammaa, miten ennen vanhaan eli nykyään ihmiset on jätetty heitteille kärsimään ja kuolemaan.
10 VASTAUSTA:
"Olen kirjoittanut tuhansia sivuja poskiontelohelvetistäni ja istun taas otsapanta päässäni tulehtunutta otsaani lämmittämässä lukiessani törkeitä jorinoitasi aiheesta, johon kaipaisit vähän päivitystä:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14994780/quotuusin-tieto-ja-hoitoquot-silkkaa-valetta-amp-aivopesua "

- Kello 5.20.

Otsapannasta jäi viirut otsaan puristus- ja lämpöhoidon jälkeen. Pienenä vinkkinä vaan, että tulehtuneet elimet sattuvat, muttei terveitä tunne ollenkaan. Oli hirveää tuntea astmaa sairastaessaan tulehtuneet keuhkonsa koko ajan, niin kuin tunnen poski- ja otsaonteloni nyt. Helmikuun alussa ensi vuonna 2018 homeasuntoon muutosta tulee kymmenen vuotta jätettyään lähtemättömät jälkensä minuun ja pilattuaan lopunkin elämäni.

Tulehduksen levittyä myös oikeaan korvaan se valtaa nupissa yhä enemmän alaa. Kaivettava kai jossain vaiheessa puudutustipat esiin, jos märkä alkaisi painaa tärykalvoa.

Otin tässä yöni ratoksi höyryhengitystäkin taas, jos pystyisin ilman kipuja nukkumaan. Kaaduin viime tiistaina tiellä ihan mitättömään kuoppaan, jossa mursin jalkani, joka voi johtua nupistakin.

Kärsimystä täynnä on elämä.
Sieni selviää poskiontelopunktiossa kyllä, voihan se olla harvinaisessa tapauksessa sinuiitin taustalla. Sienilääkkein paranee kyllä. sivuontelotulehduksiin liittyy toki kipua, joskaan ei aina, jopa joskus selvinnyt epäselvän taudin ja oireilun perusteella korvalääkärin konsultaatiossa märkäinen sinuiitti punktiossa vaikka potilaalla ei sinuiittioireita ole ollutkaan. Lääkäri2 ei ole korvalääkäri, vaikka hyvin punktiot osaakin tehdä. Sinuiiteista 4/5 paranee itsestään, joskus antibiootti tarpeen toki on punktion ohella, joskus todella harvoin jopa sienilääke. Perussinuiitti joka tavallisen virusflunssan yhteydessä ilmenee limakalvoturvotuksella ja ehkä kirkkaan limaeritteen kertymisellä poskionteloon on lievä sairaus, lievimmästä päästä, toki märkäinen kunnon sinuiitti on kunnon tauti. Mutta asia on selviteltävissä helposti lääkärin toimesta, punktiot ja viljelyt ja that´s it. Keuhkoissa ei ole tuntoa. Keuhkokuumeessakaan vaikka itse keuhkokudos on tulehtunut ja sinne kertyy nestettäkin ei keuhkoissa kipua tunne, oireina on lähinnä yleistilan lasku, kuume, hengenahdistus ja yskä, näitä vaihtelevassa määrin. Paranee antibiootein tai viruspneumonia ajastaan itsestään. Keuhkoputkissa lieviä tuntemuksia aristuksesta voi yskän ohella olla ja henkitorvessa sekä kurkunpäässä kirveltävääkin tuntemusta. Tulehduskipulääke yskänlääkkeen ohella helpottaa oireita ja paranee levolla itsestään laryngiitti on aina virusinfektio, henkitorven tulehdus samaten lähes aina, joskus erittäin harvinaisissa tapauksissa esim. toimenpiteiden jälkeen toki voi olla bakteeritulehduskin henkitorvessa. Keuhkoputkitulehdus on lähinnä hienompi sana yskälle. Toki joskus on sielläkin bakteeri, n. 20% tapauksista, paranee yleensä itsestään, joskus tarvitaan antibioottia ja astmaatikoilla tietysti asia erikseen kun kyse ei ole infektiosta, kortikosteroidi on silloin hoito.

Oireilusta iso osa on tosiaan psykosomaattisia joihin toimii suggestio, mutta näihin ns. toiminnallisiin häiriöihin kuten homeoireisiin hoito tehoaa vain jos potilas on sitoutunut hyvin psyyken hoitoon suggestiolla ja todella uskoo asiaan. Mielellä on valtava voima.
Toksiineita tuottavilla homeilla ja MCF PHMG biosideilla ja otsonoinneilla yhdessä solumyrkkyjen ja 2-etyylikeksnoli VOK kanssa on valtava voima. Verta tuli vuosia joka reijästä. Poskiontelot lukuisten punkteerauksien ja antibioottikuurien jälkeen leikattiin. 2007 tammikuu PHKS . Sekään ei poistanut verenvuotoja edes poskionteloista. Vasta puolentoistavuoden asumisen jälkeen uudessa "puhtaassa" asunnossa verenvuodot loppuivat.

En suosittele ketään haistelemaan toksiineita tuottavia homeita "sädesinet" Aspergillus versicolor, Chaetomium ja Penicillium ym. Noutaja tulee takuuvarmasti vuosia kestäneen altistumisen ja kärsimisen jälkeen.

Syöpä on kova tauti ja Lääkäri2:n ex-anopille sellainen sairaus sattui kun liian kauan haisteli homeita ja sisäilmamyrkkyjä. Olisit viisaana ihmisenä lääkäri2 pelastanut edes ex
-anoppisi. Kerran olet tiennyt homerakennusten todelliset vaarat.

Suggestio ei korjaa vakavia kosteusvaurioita eikä varsinkaan vakavia homemikrobitoksiinivauriota yhdessäkään vauriorakennuksessa vaikka päivät pitkät sitä yrität. Ei poista edes myrkyllistä sisäilmaa.

Lääkäri2 olikohan sittenkin ex-anoppisi homearakennuksissa CHAETOMIUM?

"Chaetomium-home voi tuottaa toksiineja, kuten ketomiinia ja ketoglobosiinia sekä sterigmatokystiiniä, joka on karsinogeeninen (syöpää aiheuttava),"

http://homepakolaiset.fi/1_myytti.html

En suosittele kenellekään minkäänlaista siedätystä enkä suggestiota jos oven sisäpuolella vakavia oireita ja vakavia tulehdus-sairauksia ja verta pukkaa vaikka poskionteloista.

Ainoa oikea lääke homemikrobitoksiinivaurioisessa rakennuksesta on HETI POIS niistä tiloista.
Siedättämällä ja suggestiolla ei homerakennus korjaannu eikä ihmiset varsinkaan jotka pikäaikaisen altistumisen aikana myrkyllisessä sisäilmastossa ovat pahoin terveytensä menettäneet.
Typerysten (siedättäjien) luona laukkominen valittamassa on ajan ja rahan haaskausta.
Borrelioosi on joskus salakavala sairaus. Joskus diagnostiikkakin on hieman hankalaa vasta-aineiden perusteella pelkästään, mutta mahdollista toki.

Täytyy aina muistaa että

Borreliadiagnostiikan ehdottomat lähtökohdat ovat:

1. altistus (tieto, että potilas on liikkunut maastossa, jossa punkin pisto on mahdollinen)
2. kliiniset Lymen tautiin sopivat oireet
3. serologiset löydökset.

Serologia on levinneen ja myöhäisen borrelioosin tärkein diagnostinen työkalu. Tärkein laboratoriokoe on vasta-aineiden määritys yhdelle tai useammalle borrelia-antigeenille.
Seromenetelmät ja vasta-aineiden valinta vaihtelevat vielä eri laboratorioiden välillä. Tämän takia laboratorion tulisi aina laatia tulkintaohjeet tai vaihtoehtoisesti antaa yksilöllisesti kliinikon laatimaan lähetteeseen perustuva lausunto.
Lähtökohtana käytetään Bb:n IgG-vasta-aineiden määrityksiä.
IgM-vasta-aineet eivät ole käyttökelpoisia diagnostiikassa, eikä niiden ole osoitettu kuvaavan mahdollisen taudin aktiviteettia.

Eli jos IgG on koholla riittävästi on kyseessä borrelioosi. Tauti on hoidettavissa onneksi antibiootein koska kyseessä on bakteeritauti.

Kuitenkaan taudin mahdollisesti jo aiheuttamat hermovauriot eivät parane eli vaikka tauti on parantunutkin voi jälkioireita jäädä, esim. lihaskireyttä tai kasvohermohalvausta.

Lisäksi tällaisen levinneen sekundäärivaiheen borrelioosissa vasta-ainemääritys selkäydinnesteestä on erittäin tärkeä tutkimus, joka on tilattava herkästi, koska vasta-ainetuotantoa esiintyy keskushermostossa varsin vaatimattomin kliinisin oirein.
Jos jää epäilyjä esim. osoitettujen vasta-aineiden spesifisyydestä, tulos voidaan varmistaa immunoblot-analyysillä, joka yleensä voidaan tehdä laboratorion säilyttämästä ykkösnäytteestä.

Borrelia-DNA:n osoitus PCR:llä on tarkka menetelmä hoitamattoman potilaan tutkimiseen. On muistettava, että se mittaa DNA:ta, ei vain eläviä bakteereja. Ihobiopsiasta se on arvokas EM:n, lymfosytooman ja ACA:n diagnostiikassa, jolloin herkkyys on 70–80 % ja tarkkuus lähes 100 %.

Borreliaviljely ei ole kliinisesti käyttökelpoinen pitkän viljelyajan ja alhaisen herkkyyden takia.

On huomioitava että borrelia-endeemisten alueiden väestöllä on korkea serologinen taustapositiivisuus, jolloin diagnostinen tarkkuus laskee huomattavasti. Taustapositiivisuus voi hyperendeemisillä alueilla olla jopa 50 % tai korkeampikin, varsinkin vanhemmissa ikäluokissa, ja matalaendeemiselläkin alueella 5–10 %.

Borrelioosin ennakkotodennäköisyys on arvioitava Bayesin tapaan, eli on huomioitava epidemiologinen tilanne, aikaväli tartunnasta oireisiin sekä kliininen kuva. Todennäköisyys on pieni (20 %), jos taudinkuva on epämääräinen ja punkkialtistus puuttuu. Se on keskisuuri (50 %), jos on olemassa punkkialtistus ja todetaan hermosto- tai niveloireita. Todennäköisyys on suuri (80 %), jos altistuksen ja oireiden lisäksi on todettu punkinpisto ja EM. Jos todennäköisyys on yli 80 %, hoito on aloitettava viiveettä eli antibioottikuuri.

Tuo EM eli punoitus punkinpureman ympärillä on se tärkein diagnostinen asia primaarivaiheen borrelioosissa eli se riittää yleislääkärille diagnoosiin ja hoitoon eli antibioottikuuriin. Eli punkki iholla kiinni: se pois, jos tulee tuohon suuri pyöreä punoittava ns. "vaeltava" ihottuma niin heti antibiootti hoidokksi ja that´s it primaarivaiheessa yleislääkärille.
sanasinko kirjoitti:
"Olen kirjoittanut tuhansia sivuja poskiontelohelvetistäni ja istun taas otsapanta päässäni tulehtunutta otsaani lämmittämässä lukiessani törkeitä jorinoitasi aiheesta, johon kaipaisit vähän päivitystä:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14994780/quotuusin-tieto-ja-hoitoquot-silkkaa-valetta-amp-aivopesua "

- Kello 5.20.

Otsapannasta jäi viirut otsaan puristus- ja lämpöhoidon jälkeen. Pienenä vinkkinä vaan, että tulehtuneet elimet sattuvat, muttei terveitä tunne ollenkaan. Oli hirveää tuntea astmaa sairastaessaan tulehtuneet keuhkonsa koko ajan, niin kuin tunnen poski- ja otsaonteloni nyt. Helmikuun alussa ensi vuonna 2018 homeasuntoon muutosta tulee kymmenen vuotta jätettyään lähtemättömät jälkensä minuun ja pilattuaan lopunkin elämäni.

Tulehduksen levittyä myös oikeaan korvaan se valtaa nupissa yhä enemmän alaa. Kaivettava kai jossain vaiheessa puudutustipat esiin, jos märkä alkaisi painaa tärykalvoa.

Otin tässä yöni ratoksi höyryhengitystäkin taas, jos pystyisin ilman kipuja nukkumaan. Kaaduin viime tiistaina tiellä ihan mitättömään kuoppaan, jossa mursin jalkani, joka voi johtua nupistakin.

Kärsimystä täynnä on elämä.
"Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli 'niin kipeä että nenästäkin tulee räkää' kuten eräs potilas valitti. "

- Pelkässä aloitusviestissäsi näkyy asenteellisuutesi; kuinka mukavaa, helppoa ja hauskaa on katsoa viereltä toisten kärsimystä, kun tulee vain "vähän räkää tulee nenästä". Jo otsikkosi on typerä; totta kai sairaudet aiheuttavat oireita. Vain salakavalimmat sairaudet ovat oireettomia.

Kärsin järkyttävistä neurologisista oireista, joita täytyy kestää vaan niin kuin koko muutakin helvettiä, niin kauan kuin tätä lystiä riittää. Esimerkiksi eilen kaiken muun tärinän päälle molemmat jalkateräni tärisivät, sitten molemmat reidet jne. Tämä on jatkuvaa muille näkymätöntä helvettiä, jonka vain kirjoittamiseni tekee näkyväksi.

Kyyneleet nousevat silmiini ja tippuvat poskille; kyllä on kärsimys sadisteille ja rääkkääjille helppoa.

Kerropa, miten pärjäät ilman unia? Meitä häirittiin 11 kuukautta ja tehtyäni rikosilmoituksen, se vuodettiin psykiatrille ja minut kuljetettiin kiusaajien sijaan ambulanssilla sairaalaan . Lue esim. http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12110#12110 .

Potilastietojeni pilaamisen jälkeen en voi käydä enää terveyskeskuksessa - minulla ei lääkäripalveluja ole eikä paskanjauhaminen kanssasi ole sitä, saati puoskaroimisenne. Etsitte käytännössä vain bakteereita poskionteloista, samoin borrelioosissa vain epäluotettavia vasta-aineita elävien bakteereiden sijaan. Siivoatte oikeat sairaudet pois ja kusetatte ihmisiä, jotka jäävät ilman oikeaa apua kärsimään.

Lässytätte ja vääristelette kaikkea, kunnes kuolette pois.

Poskiontelotulehduksen alettua alkuvuonna 2010 olen tarvinnut nenäliinoja joka ikinen päivä ja yö. Niistämiseen ja tähän helvettiin, josta kaltaisillasi ei ole mitään käsitystäkään. Lääkäreillä.

Suutarin pojilla ei ole kenkiä.

Miten teistä voisi olla mitään apuakaan kääntäessänne jo perusasiat päälaelleen. Elimistö kertoo, milloin kroppa on kipeä, oli tuntoaisti missä hyvänsä. Keuhkot tuntuvat kipeiltä, jos ne eivät ole terveet; samoin nuppi oireilee kivusta jne. Otsani kolottaa parhaillaan oikealta ylhäältä niin kuin viime aikoina jatkuvasti, koska se ei ole terve. Ajattelin viime yönä kirjoittaa vähän lisää helvetistäni, mutta tuskanhiki nousi ihoni pintaan ja oli pakko lopettaa. Jumala näkee kyllä, että samaan aikaan kun toisaalla vähätellään, toisaalla vähättelijöiden uhrien elämä on yhtä helvettiä. Ette te ole mitään parantajia, te olette saivartelijoita, fariseuksia ja saddukeuksia, joita on Jeesuksen ajoilta riittänyt tähän päivään asti.

En voi mennä enää öisin nukkumaan ennen kuin olen ottanut höyryhengitystä vahvoin eteerisin öljyin hoitaakseni tulehtunutta otsaonteloani, jonne yritän saada taivuttamalla päätä alas- ja taaksepäin sängynlaidalla keikkuen menemään nenätippoja, jonka lisäksi korvatkin tarvitsevat omat tippansa nykyään. Siihen kun lisää kaiken muun itsensä hoitamisen, kaatuu sänkyyn henkihieverissä, kärsii unen aikana hengitys- ja nielemistauoista ja herää jo valmiiksi kipeänä seuraavana päivänä kärsimään. Luulotautien vaikutuksen alaisena voi käydä sitten niin, että kaatuu vesiselvänä suoralla maallakin niin kuin minulle vastikään kävi http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12983#12983 ennen kuin pääsee hautaan lepäämään.

Onneksi tätäkään päivää ei tarvitse kärsiä enää uudestaan.

Soon moro.

https://www.youtube.com/watch?v=k_YpX7Y_mEM
sanasinko kirjoitti:
"Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli 'niin kipeä että nenästäkin tulee räkää' kuten eräs potilas valitti. "

- Pelkässä aloitusviestissäsi näkyy asenteellisuutesi; kuinka mukavaa, helppoa ja hauskaa on katsoa viereltä toisten kärsimystä, kun tulee vain "vähän räkää tulee nenästä". Jo otsikkosi on typerä; totta kai sairaudet aiheuttavat oireita. Vain salakavalimmat sairaudet ovat oireettomia.

Kärsin järkyttävistä neurologisista oireista, joita täytyy kestää vaan niin kuin koko muutakin helvettiä, niin kauan kuin tätä lystiä riittää. Esimerkiksi eilen kaiken muun tärinän päälle molemmat jalkateräni tärisivät, sitten molemmat reidet jne. Tämä on jatkuvaa muille näkymätöntä helvettiä, jonka vain kirjoittamiseni tekee näkyväksi.

Kyyneleet nousevat silmiini ja tippuvat poskille; kyllä on kärsimys sadisteille ja rääkkääjille helppoa.

Kerropa, miten pärjäät ilman unia? Meitä häirittiin 11 kuukautta ja tehtyäni rikosilmoituksen, se vuodettiin psykiatrille ja minut kuljetettiin kiusaajien sijaan ambulanssilla sairaalaan . Lue esim. http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12110#12110 .

Potilastietojeni pilaamisen jälkeen en voi käydä enää terveyskeskuksessa - minulla ei lääkäripalveluja ole eikä paskanjauhaminen kanssasi ole sitä, saati puoskaroimisenne. Etsitte käytännössä vain bakteereita poskionteloista, samoin borrelioosissa vain epäluotettavia vasta-aineita elävien bakteereiden sijaan. Siivoatte oikeat sairaudet pois ja kusetatte ihmisiä, jotka jäävät ilman oikeaa apua kärsimään.

Lässytätte ja vääristelette kaikkea, kunnes kuolette pois.

Poskiontelotulehduksen alettua alkuvuonna 2010 olen tarvinnut nenäliinoja joka ikinen päivä ja yö. Niistämiseen ja tähän helvettiin, josta kaltaisillasi ei ole mitään käsitystäkään. Lääkäreillä.

Suutarin pojilla ei ole kenkiä.

Miten teistä voisi olla mitään apuakaan kääntäessänne jo perusasiat päälaelleen. Elimistö kertoo, milloin kroppa on kipeä, oli tuntoaisti missä hyvänsä. Keuhkot tuntuvat kipeiltä, jos ne eivät ole terveet; samoin nuppi oireilee kivusta jne. Otsani kolottaa parhaillaan oikealta ylhäältä niin kuin viime aikoina jatkuvasti, koska se ei ole terve. Ajattelin viime yönä kirjoittaa vähän lisää helvetistäni, mutta tuskanhiki nousi ihoni pintaan ja oli pakko lopettaa. Jumala näkee kyllä, että samaan aikaan kun toisaalla vähätellään, toisaalla vähättelijöiden uhrien elämä on yhtä helvettiä. Ette te ole mitään parantajia, te olette saivartelijoita, fariseuksia ja saddukeuksia, joita on Jeesuksen ajoilta riittänyt tähän päivään asti.

En voi mennä enää öisin nukkumaan ennen kuin olen ottanut höyryhengitystä vahvoin eteerisin öljyin hoitaakseni tulehtunutta otsaonteloani, jonne yritän saada taivuttamalla päätä alas- ja taaksepäin sängynlaidalla keikkuen menemään nenätippoja, jonka lisäksi korvatkin tarvitsevat omat tippansa nykyään. Siihen kun lisää kaiken muun itsensä hoitamisen, kaatuu sänkyyn henkihieverissä, kärsii unen aikana hengitys- ja nielemistauoista ja herää jo valmiiksi kipeänä seuraavana päivänä kärsimään. Luulotautien vaikutuksen alaisena voi käydä sitten niin, että kaatuu vesiselvänä suoralla maallakin niin kuin minulle vastikään kävi http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12983#12983 ennen kuin pääsee hautaan lepäämään.

Onneksi tätäkään päivää ei tarvitse kärsiä enää uudestaan.

Soon moro.

https://www.youtube.com/watch?v=k_YpX7Y_mEM
Edellä piti olla:

- Pelkässä aloitusviestissäsi näkyy asenteellisuutesi; kuinka mukavaa, helppoa ja hauskaa on katsoa viereltä toisten kärsimystä, kun vain "vähän räkää tulee nenästä". Jo otsikkosi on typerä; totta kai sairaudet aiheuttavat oireita. Vain salakavalimmat sairaudet ovat oireettomia.

+ + +

Eipä voi rekisteröityneenä käyttäjänä poistellakaan enää viestejään postatakseen korjatun perään. Silkkaa ajanhukkaa koko paskanjauhaminen vanhanaikaisella foorumilla, jonka lukemisenkin taidan jättää toistaiseksi väliin.
sanasinko kirjoitti:
"Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli 'niin kipeä että nenästäkin tulee räkää' kuten eräs potilas valitti. "

- Pelkässä aloitusviestissäsi näkyy asenteellisuutesi; kuinka mukavaa, helppoa ja hauskaa on katsoa viereltä toisten kärsimystä, kun tulee vain "vähän räkää tulee nenästä". Jo otsikkosi on typerä; totta kai sairaudet aiheuttavat oireita. Vain salakavalimmat sairaudet ovat oireettomia.

Kärsin järkyttävistä neurologisista oireista, joita täytyy kestää vaan niin kuin koko muutakin helvettiä, niin kauan kuin tätä lystiä riittää. Esimerkiksi eilen kaiken muun tärinän päälle molemmat jalkateräni tärisivät, sitten molemmat reidet jne. Tämä on jatkuvaa muille näkymätöntä helvettiä, jonka vain kirjoittamiseni tekee näkyväksi.

Kyyneleet nousevat silmiini ja tippuvat poskille; kyllä on kärsimys sadisteille ja rääkkääjille helppoa.

Kerropa, miten pärjäät ilman unia? Meitä häirittiin 11 kuukautta ja tehtyäni rikosilmoituksen, se vuodettiin psykiatrille ja minut kuljetettiin kiusaajien sijaan ambulanssilla sairaalaan . Lue esim. http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12110#12110 .

Potilastietojeni pilaamisen jälkeen en voi käydä enää terveyskeskuksessa - minulla ei lääkäripalveluja ole eikä paskanjauhaminen kanssasi ole sitä, saati puoskaroimisenne. Etsitte käytännössä vain bakteereita poskionteloista, samoin borrelioosissa vain epäluotettavia vasta-aineita elävien bakteereiden sijaan. Siivoatte oikeat sairaudet pois ja kusetatte ihmisiä, jotka jäävät ilman oikeaa apua kärsimään.

Lässytätte ja vääristelette kaikkea, kunnes kuolette pois.

Poskiontelotulehduksen alettua alkuvuonna 2010 olen tarvinnut nenäliinoja joka ikinen päivä ja yö. Niistämiseen ja tähän helvettiin, josta kaltaisillasi ei ole mitään käsitystäkään. Lääkäreillä.

Suutarin pojilla ei ole kenkiä.

Miten teistä voisi olla mitään apuakaan kääntäessänne jo perusasiat päälaelleen. Elimistö kertoo, milloin kroppa on kipeä, oli tuntoaisti missä hyvänsä. Keuhkot tuntuvat kipeiltä, jos ne eivät ole terveet; samoin nuppi oireilee kivusta jne. Otsani kolottaa parhaillaan oikealta ylhäältä niin kuin viime aikoina jatkuvasti, koska se ei ole terve. Ajattelin viime yönä kirjoittaa vähän lisää helvetistäni, mutta tuskanhiki nousi ihoni pintaan ja oli pakko lopettaa. Jumala näkee kyllä, että samaan aikaan kun toisaalla vähätellään, toisaalla vähättelijöiden uhrien elämä on yhtä helvettiä. Ette te ole mitään parantajia, te olette saivartelijoita, fariseuksia ja saddukeuksia, joita on Jeesuksen ajoilta riittänyt tähän päivään asti.

En voi mennä enää öisin nukkumaan ennen kuin olen ottanut höyryhengitystä vahvoin eteerisin öljyin hoitaakseni tulehtunutta otsaonteloani, jonne yritän saada taivuttamalla päätä alas- ja taaksepäin sängynlaidalla keikkuen menemään nenätippoja, jonka lisäksi korvatkin tarvitsevat omat tippansa nykyään. Siihen kun lisää kaiken muun itsensä hoitamisen, kaatuu sänkyyn henkihieverissä, kärsii unen aikana hengitys- ja nielemistauoista ja herää jo valmiiksi kipeänä seuraavana päivänä kärsimään. Luulotautien vaikutuksen alaisena voi käydä sitten niin, että kaatuu vesiselvänä suoralla maallakin niin kuin minulle vastikään kävi http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12983#12983 ennen kuin pääsee hautaan lepäämään.

Onneksi tätäkään päivää ei tarvitse kärsiä enää uudestaan.

Soon moro.

https://www.youtube.com/watch?v=k_YpX7Y_mEM
On tunnettua että oireiden taustalla ei ole aina somaattista sairautta, silti oireet toki ovat potilaalle todellisia vaikka niiden taustalla ei mitään sairautta olisikaan. Juuri näihin vaivoihin avun saisi tuosta itsesuggestiosta eli opettamalla aivot olemaan reagoimatta turhaan vaarattomiin ärsykkeisiin jne. Eli limbisen järjestelmän uudelleen koodaus, itsesuggestion avulla. Vaatii vain sitoutumista ja motivaatiota hoitoon että se onnistuu. Jos perusteellisista tutkimuksista huolimatta ei löydy erityistä sairautta niin eikö silloin alkaisi vaikuttaa todennäköisemmälle se että kyseessä onkin aivojen toiminnallinen häiriö joka aiheuttaa sen että oireita kokee ja joka olisi opittavissa pois järjestelmällisellä toiminnalla asian eteen suggeroimalla itsensä oireettomaksi eikä mikään maailmanlaajuinen lääkärien salaliitto
Lääkäri2 kirjoitti:
Sieni selviää poskiontelopunktiossa kyllä, voihan se olla harvinaisessa tapauksessa sinuiitin taustalla. Sienilääkkein paranee kyllä. sivuontelotulehduksiin liittyy toki kipua, joskaan ei aina, jopa joskus selvinnyt epäselvän taudin ja oireilun perusteella korvalääkärin konsultaatiossa märkäinen sinuiitti punktiossa vaikka potilaalla ei sinuiittioireita ole ollutkaan. Lääkäri2 ei ole korvalääkäri, vaikka hyvin punktiot osaakin tehdä. Sinuiiteista 4/5 paranee itsestään, joskus antibiootti tarpeen toki on punktion ohella, joskus todella harvoin jopa sienilääke. Perussinuiitti joka tavallisen virusflunssan yhteydessä ilmenee limakalvoturvotuksella ja ehkä kirkkaan limaeritteen kertymisellä poskionteloon on lievä sairaus, lievimmästä päästä, toki märkäinen kunnon sinuiitti on kunnon tauti. Mutta asia on selviteltävissä helposti lääkärin toimesta, punktiot ja viljelyt ja that´s it. Keuhkoissa ei ole tuntoa. Keuhkokuumeessakaan vaikka itse keuhkokudos on tulehtunut ja sinne kertyy nestettäkin ei keuhkoissa kipua tunne, oireina on lähinnä yleistilan lasku, kuume, hengenahdistus ja yskä, näitä vaihtelevassa määrin. Paranee antibiootein tai viruspneumonia ajastaan itsestään. Keuhkoputkissa lieviä tuntemuksia aristuksesta voi yskän ohella olla ja henkitorvessa sekä kurkunpäässä kirveltävääkin tuntemusta. Tulehduskipulääke yskänlääkkeen ohella helpottaa oireita ja paranee levolla itsestään laryngiitti on aina virusinfektio, henkitorven tulehdus samaten lähes aina, joskus erittäin harvinaisissa tapauksissa esim. toimenpiteiden jälkeen toki voi olla bakteeritulehduskin henkitorvessa. Keuhkoputkitulehdus on lähinnä hienompi sana yskälle. Toki joskus on sielläkin bakteeri, n. 20% tapauksista, paranee yleensä itsestään, joskus tarvitaan antibioottia ja astmaatikoilla tietysti asia erikseen kun kyse ei ole infektiosta, kortikosteroidi on silloin hoito.

Oireilusta iso osa on tosiaan psykosomaattisia joihin toimii suggestio, mutta näihin ns. toiminnallisiin häiriöihin kuten homeoireisiin hoito tehoaa vain jos potilas on sitoutunut hyvin psyyken hoitoon suggestiolla ja todella uskoo asiaan. Mielellä on valtava voima.
Ei ole siedätykset, suggestiot ja hypnoosi tuollakaan tehonnut eikä paljoa myrkkyjen myrkytyksetkään myrkyllisessä sisäilmastossa. Mitä sanot tähän Lääkäri2 ei ole poliisit sen parempia kestämään siäilman myrkyllisyyttä. http://www.is.fi/asuminen/art-2000005379075.html
""Poliisitalon sisäilman ongelmat ovat olleet tiedossa vuosikausia. Osa käytävien katoista on peitetty muovilla, jotta sitä kautta ei tulisi pölyä."" Tiedossa? Voi voi senthän.

http://www.is.fi/asuminen/art-2000005379075.html
Lääkäri2 kirjoitti:
On tunnettua että oireiden taustalla ei ole aina somaattista sairautta, silti oireet toki ovat potilaalle todellisia vaikka niiden taustalla ei mitään sairautta olisikaan. Juuri näihin vaivoihin avun saisi tuosta itsesuggestiosta eli opettamalla aivot olemaan reagoimatta turhaan vaarattomiin ärsykkeisiin jne. Eli limbisen järjestelmän uudelleen koodaus, itsesuggestion avulla. Vaatii vain sitoutumista ja motivaatiota hoitoon että se onnistuu. Jos perusteellisista tutkimuksista huolimatta ei löydy erityistä sairautta niin eikö silloin alkaisi vaikuttaa todennäköisemmälle se että kyseessä onkin aivojen toiminnallinen häiriö joka aiheuttaa sen että oireita kokee ja joka olisi opittavissa pois järjestelmällisellä toiminnalla asian eteen suggeroimalla itsensä oireettomaksi eikä mikään maailmanlaajuinen lääkärien salaliitto
"On tunnettua että oireiden taustalla ei ole aina somaattista sairautta, silti oireet toki ovat potilaalle todellisia vaikka niiden taustalla ei mitään sairautta olisikaan. Juuri näihin vaivoihin avun saisi tuosta itsesuggestiosta eli opettamalla aivot olemaan reagoimatta turhaan vaarattomiin ärsykkeisiin jne. Eli limbisen järjestelmän uudelleen koodaus, itsesuggestion avulla. Vaatii vain sitoutumista ja motivaatiota hoitoon että se onnistuu. Jos perusteellisista tutkimuksista huolimatta ei löydy erityistä sairautta niin eikö silloin alkaisi vaikuttaa todennäköisemmälle se että kyseessä onkin aivojen toiminnallinen häiriö joka aiheuttaa sen että oireita kokee ja joka olisi opittavissa pois järjestelmällisellä toiminnalla asian eteen suggeroimalla itsensä oireettomaksi eikä mikään maailmanlaajuinen lääkärien salaliitto"

- Niin kuin edellä sanoin, ei ole ollut aikaa eikä voimia käydä lukemassa paskanjauhamistasi. Sitaatissa oleva soopasi ei ole lääketiedettä, vaan puoskaroimista. Meillä on jo Polpo, politisoitunut poliisi oman maan kansalaisia kiusaamassa, ja samaa törkeää vikaa näyttää olevan joillain lääkäreilläkin sairaiden kustannuksella ennen kuin saatte ansionne mukaan.

Tuolta http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12988#12988 voit lukea, kuinka hyvin minua on täällä "tutkittu". Vuosien poskiontelotulehduskierteestä kärsiessäni vasta erikoistumassa oleva lääkäri arvausdiagnosoi minulle jännityspäänsäryn koskematta pikkusormellakaan niskaani tai kipeää päätäni, jota peitti pipo!

Kohteluni on ollut törkeää heitteillejättöä ja henkeni vaarantamista varsinkin sen jälkeen, kun tulehdus eteni pari vuotta sitten otsaonteloon. Mistä lähtien otsaontelon tulehdus on ollut vaaraton? Rääkkäämisestänne ja sadismistanne lähtien, josta ette ole joutuneet vielä vastuuseen.

- Tiedätkö, miltä tuntuu tulehtunut otsaontelo hiusrajan tuntumassa? Kärsin siitä joka päivä.

Varsinkin oikea sieraimeni on ollut ylhäältä asti tukossa. Kertoisitko, kumpi puoli päästäni kärsii jännityspäänsärystä, oikea vai vasen puoli?

Vasemmasta puolesta on avattu Agger nasi -lokero ja pallolaajennettu ahtautunut kanava otsaonteloon, oikealla tehty pelkkä pallolaajennus vaan, joka lienee ahtautunut uudestaan.
"Jos perusteellisista tutkimuksista huolimatta ei löydy erityistä sairautta niin eikö silloin alkaisi vaikuttaa todennäköisemmälle se että kyseessä onkin aivojen toiminnallinen häiriö joka aiheuttaa sen että oireita kokee ja joka olisi opittavissa pois järjestelmällisellä toiminnalla asian eteen suggeroimalla itsensä oireettomaksi eikä mikään maailmanlaajuinen lääkärien salaliitto"

- Otsaani kalvaa niin helvetisti. Jos sieltä ei ole otettu näytteitäkään, niin mitä perusteellisia tutkimuksia ne ovat? Pelkkää heitteillejättöä ja puoskarointia vaan!

Vasta otin höyryhengitystä ja kävin ulkona myssy päässä polkemassa kuntopyörää murtunut nilkka hyvin lastalla tuettuna, mutta kalvaa vaan - otsa. Kuvattava taas aamusivuihin, mitä tämä helvetti kusettajien kynsissä on ja otettava lisää höyryhengitystä ja nenätippoja, jotka pitäisi saada menemään otsaonteloon asti.

Ei ole suomalaisessa lääkäritoiminnassa mitään kehumista, kun ihmiset jätetään vielä nykyaikanakin tällä tavoin heitteille kitumaan ja kärsimään.

(Saved.)
+Lisää kommentti
Oikea lääkäri osaisi kirjoittaa sanan plasebo oikein, ei kuten trolli, blasebo. Älkää provosoituko hullujen tempuista.
Ilmoita
Myrkkyä hometoksiinimyrkkyjen lisänä.

"Maatalous syytää karjalle surutta antibiootteja ja kasvuhormoneja ja suihkuttaa kasvikset niin myrkyllisillä torjunta-aineilla, että satoa korjaavien paperittomien maahanmuuttajien lasten elimistö myrkyttyy samalla. Euroopassa vastaava antibioottien, hormonien ja torjunta-aineiden käyttö on kiellettyä tai selvästi rajoitettua."

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/mielipide-ulkomaat/villi-ja-vapaa-amerikka-myrkkya-ruoassa-ja-lyijya-vedessa-kun-saantelya-ei-ole-arki-taynna-vaaroja/?shared=983120-ab73d64c-999

Ei oo mamulapsillakaan asiat hyvin.
2 VASTAUSTA:
Niin siis USA:ssa on noin ja mamulapset saavat siis USA:ssa myrkkyjä. Euroopassa vastaavaa ei ole koska Euroopassa tuollaisten myrkkyjen käyttö on kiellettyä kuten jutussa lukee.
Myrkkyjä edelleenkin pelloille myös Suomessa. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/07/03/ulkolinja-myrkkya-pelloille

"EUROOPPALAISET asiantuntijoiden lausunnot vaikuttavat ristiriitaisilta Maailman terveysjärjestön kannan kanssa. Sen syöpätutkimuksen instituutti IARC totesi vuonna 2015, että glyfosaatti on todennäköisesti ihmiselle syöpää aiheuttava aine."

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005277592.html

Siedätykset ei pure näihinkään myrkkyihin, eikä typerysten paskanjauhanta.

Mamulapset joutuu lujille vielä meilläkin odotahan vaan.
+Lisää kommentti
Kaikenlaisten epäpuhtauksien ja jopa alkoholipitoisten aineiden haistelua tulee välttää, kun hengitystiet reagoivat herkästi.

"Kemikaaleille altistuminen vastaa voimakasta tupakointia

Yli 55 000 sairaalassa työskentelevää hoitajaa analysoineessa tutkimuksessa todettiin, että niillä henkilöillä, jotka käyttivät siivousaineita vähintään kerran viikossa, oli kohonnut riski sairastua keuhkoahtaumatautiin. Näiden ihmisten kohdalla riski oli kohonnut jopa kolmanneksen verrattuna kemikaaleille altistumattomiin ihmisiin.

Sairaus diagnosoidaan yleensä tupakoitsijoille ja niille, jotka kärsivät pitkäaikaisesta altistumisesta pölylle ja epäpuhtauksille. Vasta nyt alkoholia, vetyperoksidia ja valkaisuainetta sisältävien tuotteiden on myös todettu liittyvän kyseiseen sairauteen.

Vaikka tutkimukseen osallistui pääasiassa hoitajia, tekijöiden mukaan monet tutkimuksessa mukana olleet pesuaineet ovat käytössä myös useissa tavallisissa kotitalouksissa."

https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/huonoja-uutisia-siivousfriikeille-saannollinen-siivoaminen-voi-aiheuttaa-vakavia-terveysongelmia/6573766#gs.kMDyURE

Saamme uutta tietoa saasteiden yhteydestä sairauksiin. Parkinsonin tauti on mielenkiintoinen. Hajuaistin puute liittyy sairauteen ja mahdollisesti sillä on yhteys myös keuhkoihin. Mikä on syy ja mikä seuraus? Jos ei haista kunnolla, niin altistaako itseään epäpuhtauksille, jolloin ilman hiukkaset pääsee tekemään tuhojaan keuhkoissa ja aivoissa?

https://yle.fi/uutiset/3-9829733

"Researchers are now finding that more than the lungs are at risk, as dirty air may in fact be an accomplice to some of the greatest threats to public health, including diabetes, obesity and even dementia. Those studies are likely to inform the ongoing debate over antismog rules. The U.S. House of Representatives voted this summer to delay implementation of updated standards for the Clean Air Act."

https://www.sciencenews.org/article/list-diseases-linked-air-pollution-growing?mode=topic&context=60
4 VASTAUSTA:
Ilmansaasteet ovat tosiaan merkittävä terveyshaitta, etenkin ne surullisenkuuluisat pienhiukkaspäästöt esim. liikenteestä. Kaupungissa ja etenkin kaupunkien keskustoissa etenkin vanhoissa taloiss aasuminen on todellinen terveysriski, etenkin isoissa kaupungeissa puhumattakaan oikeasti isoista kaupungeista maailmalla. Nastarenkaiden käyttö on kaupungeissa Suomessakin todellinen terveysuhka kuten myös vanhat dieselautot. Näiden rinnalla kosteusvauriot ja homeet eivät ole mitään, vähäinen hajuhaitta jos sitäkään. Paljon terveellisempää on asua kaupungin ulkopuolella homeisessa asunnossa kuin homeettomassa vanhassa talossa kaupungissa, jossa sisäilmaa ei suodateta tehokkaasti ja vaikka suodatettaisiinkin niin aina pienhiukkasia pääsee hengitysteihin kaupungissa etenkin keväisin. Ennenvanhaan kovatkin tupakkamiehet elivät keuhkojensa puolesta 90-vuotiaiksi ainakin Lääkäri2:n kokemusten mukaan, vaan ei enää. Ja ennen ne talot olivat enemmänkin homeessa köyhällä maaseudulla kuin nykyisin. Parkinsonin tautiin liittyy aivorappeuma, johon liittyen hajuaisti tuhoutuu, eli tauti itsessään heikentää hajuaistia, eikä tauti johdu siitä että haistaa auton lasinpesunesteen hajun.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/04/09/aiheuttavatko-bakteerit-parkinsonin-taudin

"Parkinsonin taudin taustalla on jo aiemmin epäilty erityisesti helikobakteeria, mutta myös ympäristön myrkkyjä - kuten hyönteismyrkkyjä - tai infektioita. Infektioteoriaa näyttäisivät tukevan julkaistutkin yksittäiset havainnot siitä, että uusia Parkinsonin tautitapauksia esiintyy ajallisina ja paikallisina ryppäinä.

– On todettu, että opettajilla, terveydenhuollon ammattihenkilöillä ja kaivosmiehillä on näillä näkymin suurempi riski sairastua Parkinsonin tautiin. Opettajat ja terveydenhuollon henkilöt altistuvat helposti infektioille. Etelä-Amerikassa kaivosmiehet asuvat hyvin ahtaasti pienissä huoneissa, voisiko siellä mahdollisesti joku virus tai bakteeri levitä? Scheperjans pohtii."

Opettajilla homekouluissa toksiineita tuottavia homeita kuten Aspergillus versicolor, Chaetomium , Penicillium ja sädesienet http://www.iltalehti.fi/asuminen/201701302200062460_an.shtml

Haistelehan sinä Lääkäri2 homeita varsinkin niitä toksiineita tuottavia ihan niin paljon kuin haluut. Ei ole mun vika jos sulle käy kuten sille ex-anopillesi (surullista). Kun et pystynyt pelastamaan naispoloista vaikka sun k"salkussasi" on paljon homesairauksien asiantuntemusta. Toksiini = MYRKKY.
Lääkäri2 kirjoitti:
Ilmansaasteet ovat tosiaan merkittävä terveyshaitta, etenkin ne surullisenkuuluisat pienhiukkaspäästöt esim. liikenteestä. Kaupungissa ja etenkin kaupunkien keskustoissa etenkin vanhoissa taloiss aasuminen on todellinen terveysriski, etenkin isoissa kaupungeissa puhumattakaan oikeasti isoista kaupungeista maailmalla. Nastarenkaiden käyttö on kaupungeissa Suomessakin todellinen terveysuhka kuten myös vanhat dieselautot. Näiden rinnalla kosteusvauriot ja homeet eivät ole mitään, vähäinen hajuhaitta jos sitäkään. Paljon terveellisempää on asua kaupungin ulkopuolella homeisessa asunnossa kuin homeettomassa vanhassa talossa kaupungissa, jossa sisäilmaa ei suodateta tehokkaasti ja vaikka suodatettaisiinkin niin aina pienhiukkasia pääsee hengitysteihin kaupungissa etenkin keväisin. Ennenvanhaan kovatkin tupakkamiehet elivät keuhkojensa puolesta 90-vuotiaiksi ainakin Lääkäri2:n kokemusten mukaan, vaan ei enää. Ja ennen ne talot olivat enemmänkin homeessa köyhällä maaseudulla kuin nykyisin. Parkinsonin tautiin liittyy aivorappeuma, johon liittyen hajuaisti tuhoutuu, eli tauti itsessään heikentää hajuaistia, eikä tauti johdu siitä että haistaa auton lasinpesunesteen hajun.
Toisella vanhemmallani, joka on lähtöisin maalaistalosta ja altistunut jo lapsuudessa monenlaiselle eläin ym. pölylle on vaikea allerginen astma ja ilmeisesti nyt myös pysyvää ahtautta keuhkoissa.

Joskus 40 vuotta takaperin hänelle tehtiin nenästä polyyppien poisto. Oliko syynä polyypit vai niiden poisto, mutta hajuaisti hävisi lähes totaalisesti. Kortisonikuurien aikana saa jonkinlaista hajuaistia hetkellisesti takaisin. On tehnyt työuransa pölyisissä oloissa eikä ole liioin hajuista piitannut, koska ei niitä tunne. Noin 5 vuotta sitten sai Parkinson diagnoosin. Eli hänen kohdallaan hajuaisti oli tuhoutunut jo ennen Parkinsonia.

Olen itse perinyt samat geenit, ainakin allergisuuden, enkä aivotreenillä voi asiaan vaikuttaa. Olen altistunut homeelle ja välttelen huonoa ilmaa jatkossakin, eli en noudata määräystä muuttaa homeiseen asuntoon.
Jos homeilla on yhteys astman syntyyn ja astmalla Parkinsoniin, niin siinä syy, miksi sitä astmaa ei kannata ihmisille aiheuttaa.

https://nwpf.org/stay-informed/news/2015/09/asthma-may-influence-risk-of-parkinsons-disease/
+Lisää kommentti
Saatanan siedättäjät vaan työntäisivät nuoret miehet homerakennuksiin ja ympäristömyrkkyjen sekaan. Ei v***** tätä mädätystä. Suomi 100 siedättäjien mädätys.

"– Mutta mikä siellä on tärkeintä, se tarkentuu tutkimuksessamme. Meitä kiinnostaa erityisesti altistuminen ympäristön kemikaaleille ja se, mikä merkitys niillä on siittiötuotantoon, Jorma Toppari kertoo."

https://yle.fi/uutiset/3-9839705
Ilmoita
Kaikkien kannattaa harjoittaa tietoista läsnäoloa, löytyy paljon ohjeita Mindfulnessin nimellä. Auttaa monenlaiseen ahdistusoireiluun ihan tutkimustenkin mukaan. On kuitenkin edesvastuutonta sekoittaa pelko, ahdistus ja stressireaktiot home ym. altistusten aiheuttamiin terveyshaittoihin. Ihmisen kannattaa kuunnella omaa kehoaan, ja jos se kertoo, että esim. sisäilma on huonoa niin ei pidä jäädä haistelemaan. Panikoida ei tarvitse, mutta turhaa altistusta on syytä välttää.
1 VASTAUS:
Miten siedätät alle 10 v lapsia HÄH? Lääkäri2. Jollet muuhun pysty, niin pelasta ainakin lapset.
Vai onko sinulla omia lapsia? https://www.mll.fi/2017/09/terve-sisailma-jokaisen-lapsen-oikeus/?post_date=20170920111443
+Lisää kommentti
No eikö tässä luotetakaan siedättäjiin ja suggestioon Lääkäri2 Miten tässä nyt näin voi olla?

http://www.tyosuojelu.fi/tyoolot/tyoymparisto/sisailma#.WcPkZLTGed4.facebook
2 VASTAUSTA:
Entä tämä Lääkäri2 ? Missä piileksii siedättäjät ja sisäilman myrkyttäjät nyt kun tarvittaisiin ongelmiin ratkaisuja? Huuhaatako sittenkin ja turhaa rahastusta koko "siedätys" ja sisäilmaston myrkytykset biosideilla ja vastaavilla myrkyillä? https://yle.fi/uutiset/3-8943553
Mistä.kiikastaa.siedätys kirjoitti:
Entä tämä Lääkäri2 ? Missä piileksii siedättäjät ja sisäilman myrkyttäjät nyt kun tarvittaisiin ongelmiin ratkaisuja? Huuhaatako sittenkin ja turhaa rahastusta koko "siedätys" ja sisäilmaston myrkytykset biosideilla ja vastaavilla myrkyillä? https://yle.fi/uutiset/3-8943553
Oppia myös muille.

http://www.lohja.fi/ajankohtaista.asp?kieli=246&id_tiedote=2130
+Lisää kommentti
Mitä minä sanoin Lääkäri2. "Myrkyillä on myrkkyjä myrkytetty vuosikaudet kosteusvaurioisissa homerakennuksissa missä myrkyllinen sisäilma: Nyt kuitenkin vihdoin tulee STOP myrkyille ja STOP myös pannaan siedätyksille ja suggestioille jos siedätetään homemyrkyille ja myrkylliselle sisäilmastolle jatkossa vielä ketään ketään..

" Lisäksi tutkijat suosittelevat, että sisätilojen siivouksessa lopetettaisiin kostutinkemikaalien käyttö ja leave-on-siivous, jotka pahentavat sekä kemikaaleille että toksiineille altistumista. "

https://www.hengitysliitto.fi/fi/uutiset/sisailmasta-oireilun-ja-sairastumisen-syita-seka-seurauksia-uutta-tutkimustietoa

Kerkohaahan Sanasinko ja homeherkkä# lisää myrkytyksistä ja niiden terveysvaaroista.
6 VASTAUSTA:
asiaa.ahaaaaa kirjoitti:
" http://www.lohja.fi/Liitetiedostot/Sisailmaseminaari_Myytinmurtaja_Putus_Lohja2017.pdf "

- Jumal'auta, kuinka kovaa tavaraa! Hyvä Putus!

Muun muassa tämä. Lainaus:

”Olemme tutkineet rakennuksen eikä
mitään löytynyt”
 Niin? Mitä se kertoo tutkijan ammattitaidosta?
 TTL:n korvalääkäri: en näe homesairaan nenässä MITÄÄN!
 Kosteusmittari näyttää kuivaa. Ei sulje pois kuivia homekasvustoja rakenteissa.
 On tehty ilman pitoisuusmittauksia ja viitearvot eivät ylittyneet.
 Mikrobeille ei ole nyt eikä ole koskaan aikaisemminkaan ollut terveysperusteisia
viitearvoja.
 Nykyiset viitearvot ovat edelleen aivan liian korkeita.
 Homevasta-aineiden viitearvot ovat liian korkeita.
 Viitearvot eivät perustu tieteelliseen tutkimukseen.
sanasinko kirjoitti:
" http://www.lohja.fi/Liitetiedostot/Sisailmaseminaari_Myytinmurtaja_Putus_Lohja2017.pdf "

- Jumal'auta, kuinka kovaa tavaraa! Hyvä Putus!

Muun muassa tämä. Lainaus:

”Olemme tutkineet rakennuksen eikä
mitään löytynyt”
 Niin? Mitä se kertoo tutkijan ammattitaidosta?
 TTL:n korvalääkäri: en näe homesairaan nenässä MITÄÄN!
 Kosteusmittari näyttää kuivaa. Ei sulje pois kuivia homekasvustoja rakenteissa.
 On tehty ilman pitoisuusmittauksia ja viitearvot eivät ylittyneet.
 Mikrobeille ei ole nyt eikä ole koskaan aikaisemminkaan ollut terveysperusteisia
viitearvoja.
 Nykyiset viitearvot ovat edelleen aivan liian korkeita.
 Homevasta-aineiden viitearvot ovat liian korkeita.
 Viitearvot eivät perustu tieteelliseen tutkimukseen.
"Kohteluni on ollut törkeää heitteillejättöä ja henkeni vaarantamista varsinkin sen jälkeen, kun tulehdus eteni pari vuotta sitten otsaonteloon. Mistä lähtien otsaontelon tulehdus on ollut vaaraton? Rääkkäämisestänne ja sadismistanne lähtien, josta ette ole joutuneet vielä vastuuseen.

- Tiedätkö, miltä tuntuu tulehtunut otsaontelo hiusrajan tuntumassa? Kärsin siitä joka päivä.

Varsinkin oikea sieraimeni on ollut ylhäältä asti tukossa. Kertoisitko, kumpi puoli päästäni kärsii jännityspäänsärystä, oikea vai vasen puoli?

Vasemmasta puolesta on avattu Agger nasi -lokero ja pallolaajennettu ahtautunut kanava otsaonteloon, oikealla tehty pelkkä pallolaajennus vaan, joka lienee ahtautunut uudestaan."

- Tänään herätessäni oli vaihteeksi vasen sierain ylhäältä asti tukossa ja nokka vuotava edelleen. Keisarin uusina vaatteina "jännityspäänsärky" vaeltelee näköjään ontelosta onteloon ja lienisi ihan hupaisaa, ellei kyseessä olisi vakava tila ja otsaonteloon asti levinnyt tulehdus.

Rautalangasta väännettynä tulehdukset turvottavat poskiontelotiehyitä niin, että ne ahtautuvat ja voivat tukkeutua kokonaan haitallisten mikrobien päästessä jylläämään ja muodostamaan biofilmiä, joka ylläpitää sairauksia.

Jostain syystä, mitään tästä ei haluta tutkia ainakaan Suomessa, niin kuin pitäisi:

"Some amount of mucous may also be collected for analysis to rule out any sort of infection. Additionally, a nasal endoscopy may be performed to look at the interior part of the frontal sinus to see if there is excessive buildup of mucous. Advanced imaging in the form of MRI scan or a CT scan may also be done of the frontal sinus to look for any other cause for the symptoms. Finally, a blood test will be done to check for other possible causes for the symptoms. The results of all of these tests will confirm the diagnosis of Frontal Sinusitis."

Otsaontelostani ei ole kerätty limaa eikä tutkittu tulehduksen laatua "jännityspäänsärky"-diagnoosin irrottua paljon helpommin, ihan arvaamalla vaan.

Jos katsoo kuvia tulehtuneista poskionteloista kuten täältä http://www.healthsupplementoffers.org/everything-need-know-sinus/ , kuka tahansa vähänkin järjissään oleva tajuaa aivopesun ja puoskaroinnin olevan aivan väärä lääke tuohon.
sanasinko kirjoitti:
"Kohteluni on ollut törkeää heitteillejättöä ja henkeni vaarantamista varsinkin sen jälkeen, kun tulehdus eteni pari vuotta sitten otsaonteloon. Mistä lähtien otsaontelon tulehdus on ollut vaaraton? Rääkkäämisestänne ja sadismistanne lähtien, josta ette ole joutuneet vielä vastuuseen.

- Tiedätkö, miltä tuntuu tulehtunut otsaontelo hiusrajan tuntumassa? Kärsin siitä joka päivä.

Varsinkin oikea sieraimeni on ollut ylhäältä asti tukossa. Kertoisitko, kumpi puoli päästäni kärsii jännityspäänsärystä, oikea vai vasen puoli?

Vasemmasta puolesta on avattu Agger nasi -lokero ja pallolaajennettu ahtautunut kanava otsaonteloon, oikealla tehty pelkkä pallolaajennus vaan, joka lienee ahtautunut uudestaan."

- Tänään herätessäni oli vaihteeksi vasen sierain ylhäältä asti tukossa ja nokka vuotava edelleen. Keisarin uusina vaatteina "jännityspäänsärky" vaeltelee näköjään ontelosta onteloon ja lienisi ihan hupaisaa, ellei kyseessä olisi vakava tila ja otsaonteloon asti levinnyt tulehdus.

Rautalangasta väännettynä tulehdukset turvottavat poskiontelotiehyitä niin, että ne ahtautuvat ja voivat tukkeutua kokonaan haitallisten mikrobien päästessä jylläämään ja muodostamaan biofilmiä, joka ylläpitää sairauksia.

Jostain syystä, mitään tästä ei haluta tutkia ainakaan Suomessa, niin kuin pitäisi:

"Some amount of mucous may also be collected for analysis to rule out any sort of infection. Additionally, a nasal endoscopy may be performed to look at the interior part of the frontal sinus to see if there is excessive buildup of mucous. Advanced imaging in the form of MRI scan or a CT scan may also be done of the frontal sinus to look for any other cause for the symptoms. Finally, a blood test will be done to check for other possible causes for the symptoms. The results of all of these tests will confirm the diagnosis of Frontal Sinusitis."

Otsaontelostani ei ole kerätty limaa eikä tutkittu tulehduksen laatua "jännityspäänsärky"-diagnoosin irrottua paljon helpommin, ihan arvaamalla vaan.

Jos katsoo kuvia tulehtuneista poskionteloista kuten täältä http://www.healthsupplementoffers.org/everything-need-know-sinus/ , kuka tahansa vähänkin järjissään oleva tajuaa aivopesun ja puoskaroinnin olevan aivan väärä lääke tuohon.
Sorry, ensimmäisen sitaatin linkki jäi puuttumaan:

https://www.epainassist.com/face-mouth-throat/what-is-frontal-sinusitis-and-how-is-it-treated
sanasinko kirjoitti:
On se hienoa, että samat tohtori Torvelot & Tolvanat, jotka pitävät homesairauksia luulosairauksina tarjoamatta niihin mitään oikeaa hoitoa, käyvät valittamassa jostain linkistä, jonka olen laittanut mukaan pelkän kuvan takia, jossa näytetään tulehtuneet poski- ja otsaontelot http://carlossantosmdpa.com/images/treat-sinusitis.jpg .

Sivuseikka asialleni olivat tuotteet, joita en käynyt edes katsomassa artikkelin sisältäessä painavaa asiaa poskiontelotulehduksen syistä, joista ensimmäisenä mainittiin: fungi eli sienet!

Viestini mukana oli hävinnyt tärkeä sitaatti täältä https://www.epainassist.com/face-mouth-throat/what-is-frontal-sinusitis-and-how-is-it-treated :

"The physician may feel the frontal sinuses looking for any areas of pain and tenderness. If Frontal Sinusitis is suspected, the patient will be referred to an ENT specialist who will further check the nasal cavity to look for conditions like nasal polyps.

Some amount of mucous may also be collected for analysis to rule out any sort of infection. Additionally, a nasal endoscopy may be performed to look at the interior part of the frontal sinus to see if there is excessive buildup of mucous. Advanced imaging in the form of MRI scan or a CT scan may also be done of the frontal sinus to look for any other cause for the symptoms. Finally, a blood test will be done to check for other possible causes for the symptoms. The results of all of these tests will confirm the diagnosis of Frontal Sinusitis."

- Siis arvailujen sijaan otsaontelosta pitäisi kerätä limaa analysoidakseen infektion laatua, jota ei ole ainakaan minulle tehty kertaakaan:

"Some amount of mucous may also be collected for analysis to rule out any sort of infection."

Aika vaikea sitä on kipua ja arkuuttakaan tutkia, jos ei pyydä ottamaan edes myssyä pois kipeästä päästä:

"The physician may feel the frontal sinuses looking for any areas of pain and tenderness."

Jännityspäänsärky-arvausdiagnoosihan sen sijaan irtoaa tohtori Torvelolta & Tolvanalta vallan mainiosti ilman minkään maan tutkimuksia!
sanasinko kirjoitti:
" http://www.lohja.fi/Liitetiedostot/Sisailmaseminaari_Myytinmurtaja_Putus_Lohja2017.pdf "

- Jumal'auta, kuinka kovaa tavaraa! Hyvä Putus!

Muun muassa tämä. Lainaus:

”Olemme tutkineet rakennuksen eikä
mitään löytynyt”
 Niin? Mitä se kertoo tutkijan ammattitaidosta?
 TTL:n korvalääkäri: en näe homesairaan nenässä MITÄÄN!
 Kosteusmittari näyttää kuivaa. Ei sulje pois kuivia homekasvustoja rakenteissa.
 On tehty ilman pitoisuusmittauksia ja viitearvot eivät ylittyneet.
 Mikrobeille ei ole nyt eikä ole koskaan aikaisemminkaan ollut terveysperusteisia
viitearvoja.
 Nykyiset viitearvot ovat edelleen aivan liian korkeita.
 Homevasta-aineiden viitearvot ovat liian korkeita.
 Viitearvot eivät perustu tieteelliseen tutkimukseen.
Nuo Putuksen jutut ovat mitä ovat. Maineeltaan on lääkärien keskuudessa turha rähisijä, joka ei osaa ratkaista käytännössä mitään, esim. puhelimessa puhuessa hänen kanssaan ei kuulemma ole käytännössä mitään hyötyä keskustelusta jos se jotain potilaan hoitamista koskee. Jos haluatte hajuttomia rakennuksia joissa on hyvä ilmanvaihto ja puhdas sisäilma niin tehkää sellaisia tai hankkikaa sellainen, ei se minulle kuulu hoitaa asuntoa tai työpaikkaa kenellekään luulosairaalle hajuherkälle, itse saavat tuon asian hoitaa kuten haluavat, remonttiasiat kuuluvat kirvesmiehille, eivät lääkäreille. Homevasta-aineilla ei ole mitään käytännön merkitystä, suoranainen lääkärin taitovirhe sellaisia on määrittää keneltäkään labrakokeena.

Suggestiolla on valtava voima. Mierttikä vaikka jotain pienen lapsen kivun kokemusta ja miten se vaikuttaa kipuoireisiin aikuisena. Juuri oli tästä Lääkärilehdessä oikein hyvä kirjoitus. "Jokapaikan kipeiden" kipujen pois hoitaminen suggestiolla vie jopa 2 vuotta yleislääkäriltä, lapsen kivun saa pois heti.

http://www.potilaanlaakarilehti.fi/kommentit/kokemuksia-kivusta/

”ÄITI! Äitiäitiäitäitiiii!” Kaksivuotiaan huuto kaikuu läpi pihan ja saa juoksemaan nopeasti paikalle. Lapsi makaa nurmikolla rähmällään, isoveli seisoo osasyyllisen näköisenä vieressä mattotelineellä. Nopean tilannearvion perusteella tilanteeseen on liittynyt kiipeilyä ja tuuppimista, mutta sen selvittelyn aika on vasta kun pieni potilas on hoidettu. Lapsi huutaa sydämensä pohjasta, vetää tärisevin huulin henkeä ja jatkaa lohdutonta parkuaan. Onko se lyönyt päänsä? Voiko luita olla poikki? ”Ei hätää, kulta. Sattuiko sinuun? Näytä mihin, niin äiti voi puhaltaa.” Sylissä lapsi on yhtä aikaa hauras ja voimallinen itkussaan. ”Säikähditkö vain? Katsotaanpa mihin sattuu”, höpötän rauhoittelevasti, ilman mitään vaikutusta. ”Katso, naapurin kissakin tuli katsomaan mikä sinulla on hätänä!” Lapsi ryystää sekunnissa itkun ja rään sisäänsä, avaa silmät ja nousee istumaan: ”Missä on kissa?” Tilanne ohi.

Kivun kokemus ja siihen suhtautuminen on äärimmäisen kiehtova ja monimutkainen rakennelma. Siihen vaikuttavat kivun luonteen ja voimakkuuden lisäksi muun muassa kivun aiheuttaja, mieliala, kivun aiheuttama haitta tai etu, vireystila ja pelko kipua kohtaan. Kivun perimmäinen tarkoitus on saada meidät varpaillemme, varomaan, ettemme pahentaisi tilannettamme väärillä liikkeillä. Kipu ei ole mikään turha tunne, vaan sen tehtävä on suojella elämää. Mutta kun kivun syy on jo aikaa sitten parantunut tai sellaista ei ole koskaan edes löytynyt, mistä etsiä parannusta kipuun?

Kaikkia meitä lapsena joskus sattuu, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Polvet nirhautuvat, rokotukset kirpaisevat, hampaat ensin tulevat ja sitten lähtevät, päät kolisevat. Mikä ratkaisee suhteemme kipuun? Ainakin yhtenä merkittävänä tekijänä on vanhempien antama malli. Jos vanhemmat hätääntyvät suunniltaan joka kerta, kun lapsi ilmaisee kipua, oppii hitaampikin lapsi yhdistämään nämä kaksi tunnetta toisiinsa. Ja jos oppi kantaa aikuisuuteen asti, onkin kattaus jo valmis kipuoireyhtymää varten.

Olen hoitanut kipupotilaita monella alalla ja monessa työpaikassa. Kipuongelma alkaa yleensä aueta, kun ihminenkin avautuu. Jonkun avioero on ollut kirjaimellisesti kivulias. Toisella huolehtiva puoliso on passannut selkäpotilaan lähes laitoskuntoon. Lapsettomuuskin voi johtaa fyysiseen kipuun. Tuiki tavallinen noidannuoli voi ihmisen mielessä muuttua syöväksi tai työkyvyttömyydeksi. Ei ihme, ettei kipu helpota. Olennaista tuntuisi olevan uskaltaa kiinnostua ihmisestä hänen kipunsa takana.

Sekä potilaat että lapset kaipaavat samanlaisia asioita kivun keskellä. Jonkun pitää tutkia, kävikö pahasti: kuunnella, katsoa, koskea. On hyvä myös käydä läpi miksi nyt sattuu, ja voidaanko näitä tilanteita jatkossa jotenkin ehkäistä. Myös omainen, esimerkkitapauksessa isoveli, on hyvä pitää prosessissa mukana. Kun nämä on tehty huolella, voidaan siirtyä suosikkivaiheeseeni: suggestioon. Laitetaan laastari, kerrotaan miten kipu alkaa kohta helpottaa ja mietitään, millaisia asioita voidaan tehdä, jotta kipu unohtuisi. Lapsen kanssa tähän kuluu muutamia minuutteja, potilaan kanssa joskus vuosia.

Sohvi Mäntykoski

Kirjoittaja on tamperelainen yleislääkäri.

Kolumni on julkaistu Lääkärilehdessä 38/2017.
+Lisää kommentti
Mitä Sanasinko ja Homeherkkä# tähän sanotte.

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/565010-julkaistu-tieto-josta-ei-juuri-puhuta-hometta-ei-saa-pois-vesijarjestelmista

Melekosta porukkaa vähättelemässä turhissa laitoksissa.

""– Tästä te ette ehkä tiedä mitään, sillä vaikka THL on laittanut raportin verkkoon, siitä ei ole tiedotettu, Putus kertoi.

Putus oli tiedustellut, että miksi ei.

– Sain vastauksen, että ei siitä kannata tiedottaa, koska hometta ei saa pois, hän kertoi.""
4 VASTAUSTA:
"Mitä Sanasinko ja Homeherkkä# tähän sanotte.

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/565010-julkaistu-tieto-josta-ei-juuri-puhuta-hometta-ei-saa-pois-vesijarjestelmista "

- No, se on sitä samaa saatanaa kuin tähänkin asti eli homeongelmaa ilman homesientä, ts. pikkaisen pahaa haisua vaan näiden tohtori Tolvanoitten nokissa, joilta ei mitään apua saa.

http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12993#12993
Mitäpä siitä tiedottamaan tai hössöttämään ja pelottelemaan ihmisiä kun ei sillä ole mitään merkitystä että vedessä on noin mitätön määrä jotain hometta. Suomessa on eräs maailman puhtaimpia vesijohtovesiä. Jopa useiden järvien vesiä voi juoda puhumattakaan vaikka Lapin koskista. Luulosairaat sairastuvat siis jopa vedestä kohta. Tislatkaa se vesi tai ostakaa akkuvettä juotavaksi jos haluatte täysin puhdasta vettä eli palanutta vetyä.

Tutkikaapa juomakelpoinen vesi jostain purosta luonnosta otettuna mitä se sisältää. Ja silti sen kuin juo, ei siitä sairastu. Ihmisellä on immuunijärjestelmä olemassa sitä varten. Ilman immuunijärjestelmää olemme biologista materiaalia jonka homeet ja bakteerit hajottavat. Ihmisen kuollessa immuunijärjestelmä lakkaa toimimasta ja jos olosuhteet ovat riittävän kosteat ja lämpimät niin ihminen maatuu mikrobien hajottaessa ihmisen mullaksi taas. Vaihtoehtoina on kuivassa muumioituminen tai pakkasessa jäätyminen.

Latinaksi asia kerrotaan suositussa ylioppilaiden juomalaulussakin:

"Post iucundam iuventutem.Post molestam senectutem.Nos habebit humus —Nos habebit humus."

Eli vapaasti suomennettuna "Jälkeen iloisen nuoruuden, jälkeen vaivalloisen vanhuuden meistä tulee multaa jälleen"
Lääkäri2 kirjoitti:
Mitäpä siitä tiedottamaan tai hössöttämään ja pelottelemaan ihmisiä kun ei sillä ole mitään merkitystä että vedessä on noin mitätön määrä jotain hometta. Suomessa on eräs maailman puhtaimpia vesijohtovesiä. Jopa useiden järvien vesiä voi juoda puhumattakaan vaikka Lapin koskista. Luulosairaat sairastuvat siis jopa vedestä kohta. Tislatkaa se vesi tai ostakaa akkuvettä juotavaksi jos haluatte täysin puhdasta vettä eli palanutta vetyä.

Tutkikaapa juomakelpoinen vesi jostain purosta luonnosta otettuna mitä se sisältää. Ja silti sen kuin juo, ei siitä sairastu. Ihmisellä on immuunijärjestelmä olemassa sitä varten. Ilman immuunijärjestelmää olemme biologista materiaalia jonka homeet ja bakteerit hajottavat. Ihmisen kuollessa immuunijärjestelmä lakkaa toimimasta ja jos olosuhteet ovat riittävän kosteat ja lämpimät niin ihminen maatuu mikrobien hajottaessa ihmisen mullaksi taas. Vaihtoehtoina on kuivassa muumioituminen tai pakkasessa jäätyminen.

Latinaksi asia kerrotaan suositussa ylioppilaiden juomalaulussakin:

"Post iucundam iuventutem.Post molestam senectutem.Nos habebit humus —Nos habebit humus."

Eli vapaasti suomennettuna "Jälkeen iloisen nuoruuden, jälkeen vaivalloisen vanhuuden meistä tulee multaa jälleen"
Täällä tulee takuuvarmasti mustaa multaa pikkuhiljaa koko rakennuksesta. Hoh hoijaa.
Mitä Lääkäri2 tähän sanot? Ei nämä ongelmat siedättämällä ja suggestiolla lopu.

http://www.asumisterveysliitto.fi/artikkelit/hajutalo

Minun ohjeeni kyllä: "Nosta kytkintä ja ota ritolat äläkä raahaa mitään kontaminoituneita kamoja perässäsi näissä ja cvastaavissa homekatatsrofeissa". Siedättäjiä ja paskanjauhajia kierrä kaukaa sekä homeentappajia.
Lääkäri2 kirjoitti:
Mitäpä siitä tiedottamaan tai hössöttämään ja pelottelemaan ihmisiä kun ei sillä ole mitään merkitystä että vedessä on noin mitätön määrä jotain hometta. Suomessa on eräs maailman puhtaimpia vesijohtovesiä. Jopa useiden järvien vesiä voi juoda puhumattakaan vaikka Lapin koskista. Luulosairaat sairastuvat siis jopa vedestä kohta. Tislatkaa se vesi tai ostakaa akkuvettä juotavaksi jos haluatte täysin puhdasta vettä eli palanutta vetyä.

Tutkikaapa juomakelpoinen vesi jostain purosta luonnosta otettuna mitä se sisältää. Ja silti sen kuin juo, ei siitä sairastu. Ihmisellä on immuunijärjestelmä olemassa sitä varten. Ilman immuunijärjestelmää olemme biologista materiaalia jonka homeet ja bakteerit hajottavat. Ihmisen kuollessa immuunijärjestelmä lakkaa toimimasta ja jos olosuhteet ovat riittävän kosteat ja lämpimät niin ihminen maatuu mikrobien hajottaessa ihmisen mullaksi taas. Vaihtoehtoina on kuivassa muumioituminen tai pakkasessa jäätyminen.

Latinaksi asia kerrotaan suositussa ylioppilaiden juomalaulussakin:

"Post iucundam iuventutem.Post molestam senectutem.Nos habebit humus —Nos habebit humus."

Eli vapaasti suomennettuna "Jälkeen iloisen nuoruuden, jälkeen vaivalloisen vanhuuden meistä tulee multaa jälleen"
"Luulosairaat sairastuvat siis jopa vedestä kohta."

- Juu, tämä ei olekaan mikään vertaistukifoorumi, vaan raatelufoorumi, jossa terveet lääkärit käyvät poistatuttamassa homeista sairastuneiden viestejä, kuten edeltä minulta pari, joiden kirjoittamiseen näin vaivaa. En olisi arvannut, että kirjoittamiaan viestejä pitää alkaa varmuuskopioimaan, kun toistamiseen siitä vaan hävitettiin tärkeä kuvakin tulehtuneista poskionteloista, JOKA EI OLE MITÄÄN LUULOTAUTIA.

Mutta kun kerran noin ärsytetään, jatketaan omalla foorumilla taas, kun jaksetaan.
+Lisää kommentti
Tuohan on tiedetty jo 2014.

Tuossa THL kertoo vesien homeista vuonna 2014. ""Eräs syy näihin aistinvaraisesti havaittuihin ongelmiin voi olla homeiden tai aktinomykeettien (sädesienet) kasvu verkostossa.""

https://www.thl.fi/fi/web/ymparistoterveys/vesi/talousvesi/mikrobikasvu-vesijohtoverkostossa
Ilmoita
Homekoirille lisää töitä etsiä vesijohtoverkostosta tulevaisuudessa sädesienet aktinomykeetit.

http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/ktl:1981
1 VASTAUS:
Lääkäri2 nyt suggestiot toimimaan ja siedättäjät DVD levyjä poltteleen lisää.

POMMI on tulossa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013090117437555_uu.shtml
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oireetko sairaus muka?

"oireilu" ei ole sama asia kuin oikea sairaus. Toki sisäilman tulisi olla hyvälaatuista ja puhdasta, onhan se mukavuustekijä. Uusissa taloissa on toki riittävän tehokas ilmanvaihto kaksinkertaisella suodatuksella eli sisäilma esim. Lääkäri2:sen talossa on puhtaampaa kuin ulkoilma. Uudet rakennusmääräykset ovat myös olleet huomattavan tiukkoja juuri kosteusvahinkojen estämiseksi ja jopa kolminkertainen on rakentamisen hinta 2010-luvulla verrattuna 1970-lukuun tämän johdosta, tietenkin muitakin asioita on määräyksin parannettu, kuin vain kosteiden tilojen rakentamista. Nykyisin esim. kylpyhuoneessa vaikka laatat ja saumat kokonaan olisivat rikki ei kosteusvauriota talon rakenteisiin tule, kosteat tilat kun on ennen laatoitusta käsiteltävä kauttaaltaan sellaisella kumimaisella massalla, jolla vuorataan koko kylpyhuone ympäriinsä ennen pintojen rakentamista jne. Lisäksi astianpesukoneissa oltava kaukalot josta näkee heti jos jotain vuotoa olisi, vesi kun valuisi keittiön laattalattialle kaukalon etuosasta jne. Lisäksi talojen ulko-osissa määräysten mukainen tuuletus ja raot sekä kestävät materiaalit, alapohjien ja yläpohjien tuuletukset tehokkaat ja vesikatot yms. kestävät. Tiedän tapauksen jossa n. 100.000 euron arvoiseen 1970-luvun taloon tuli osaan taloa kosteusvahinko, josta käytiin oikeustaistelu. Talon omistajalle tuli määräys korjata talon vaurioitunut osa, omistaja ajatteli että se riittää kun se korjataan vanhojen 1970-luvun määräysten mukaan rakentaen kuten aikoinaan oli rakennettu. Olisi maksanut n. 30.000 euroa näin tuohon tapaan rakentaen. Vaan määräys oli rakentaa se nykyisten määräysten mukaan, jolloin rakentaminen tulisi maksamaan n. 100.000 euroa eli sen mitä koko talo oli maksanut, rakentaminen uusien määräysten mukaan olisi näin kallista rakennusmääräysten tiukennettua huomattavasti tuosta ajasta. Korjata kuitenkin pitäisi, pattitilanne, korjaus maksaisi yhtä paljon kuin koko talon arvo on.

Kuitenkaan ei kosteusvaurioista ole muuta haittaa sinänsä kuin että rakennus on rikki ja se olisi korjattava. Lääkäri2 on ollut useilla, todella monilla homemökeillä vieraana ja lisäksi homeisissa terveyskeskuksissa töissä, homeisessa sairaalassa töissä ja homeisessa koulussa lapsena oppilaana, homeisessa yliopistossa ylioppilaana, homeisessa hotellissa etelänmatkoilla jne. ja ihan terveenä pysynyt tästä huolimatta. Vain hajuhaittaa vaatteille ja salkulle tullut, tuulettamalla korjaantunut. Lääkäri2 haistaa homeenhajun helposti ja heti mökeillä ja etelänmaiden hotellien kylpyhuoneissa, hajuja on pääasiallisesti kahta tyyppiä, se mökinhaju ja se mikä on betonisissa rakennuksissa juuri etelänlomilla kylpyhuoneissa haistettavissa. Lajit lienevät eri siis puurakenteisissa mökeissä ja betonista rakennetuissa "kivitaloissa". Kaikki kyllä homehtuu ja sammaloituu, vaikka kivi tai kallio jos kosteutta on tarpeeksi tarpeeksi pitkän aikaa ja lämpötila yli nollan. Mutta onko se ihmiselle kuinka vaarallista on asia erikseen. Astman todistetusti voi joku saada, se selviää PEF-seurannalla, työterveyteen liittyen työpaikkaPEF:lla seuraamalla. Kaikki eivät saa sitäkään aikoiseksi tehdä oikein. Astma on hoidettavissa astmalääkityksellä kuitenkin pois. Toki parempi on jos ei sitäkään saa ja työnantajan tuleekin järjestää sitten puhtaat tilat ja astma loppuu siihen. Kuitenkin jos joku saa astmaoireet huonolatuisesta sisäilmasta niin selvä taipumus astmaan on henkilöllä sitten muutenkin. Sen saa nykyisin n. 30% muistaakseni. Astmat ja allergiat ja atopia ovat yleistyneet toisaalta liian puhtaan ympäristön takia. Pelkästään se että vauva / taapero on koiran kanssa tekemisissä vähentää merkittävästi em. immuunijärjestelmän häiriötiloja. Koiralta kun saa niitä pelättyjä mikrobeja, joita vastaan kun immuunijärjestelmä saa töitä niin se ei turhaudu ja hyökkää vaarattomia pölyjä vastaan kuten nyt vaikka koivun siitepölyä. Venäjän Karjalassa kun on likaista ja ympäristössä mikrobeja, hometta yms. eli rakennuksetkin ovat mitä ovat niin yllättäen ei olekaan allergiaa, atopiaa ja astmaa kuuri yhtään.

Lääkärit eivät ole immuuneja näille hajuista tuleville psykosomaattisille oireille eivätkä blasebollekaan sen enempää. Mielen voima on valtava, uskomalla johonkin asiaan vahvasti se saa aikaan oikeita vaikutuksia. Ihminen on suggestioherkkä. "Monikemikaaliyliherkkyys" ei ole mikään oikea sairaus vaan suggestioon perustuva psykosomaattinen oire. Mitään "hajusteyliherkkyyttä" ei ole olemassa kuin potilaan (tai lääkärin) päässä. Poskiontelotulehdus on lähes aina vain limakalvoturvotusta poskionteloissa, mikä on sama asia kuin nuha käytännössä. Mitätön sairaus, mitättömin mitä oikeastaan on eli "niin kipeä että nenästäkin tulee räkää" kuten eräs potilas valitti. Kyllä on mennyt herkäksi siis. Todella harvoin tapaa oikeita bakteerisinuiitteja jotka vaatisivat antibioottihoitoa. Punktioita lääkäri2 tekee mielellään usein. Vain 1-2 kertaa vuodessa tulee punktiossa mätää ulos huuhtomalla poskiontelo. Lähes aina vain kirkasta limaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Peruuta