Sinisiipi Ikaalinen Kauneushoitola

TeräsSiipi

Epä-ammattimaista toimintaa ja surkeaa laatua. Jos haet hemmottelua itsellesi tai vaikka ripsiä.... Niin suunnistappa muualle. Paikkana jo epäsiisti ja tekijä ei vakuuta ulkomuodollaan..... Ripset kesti 2 vko.a,( kahden vko.n jälk pari pidennystä jäljellä) surkeaa toimintaa!!! Kun muualla huoltoväli ollut n, 4vko.a. Maksusta EI saanut kuittia ja takuuta työlle EI saanut.... ei edes sille et ripset alkoivat varista pois 2pv.n jälk. Ihon puhdistus tehtiin huolimattomasti ja samaan aikaan ns."kosmetologi" kävi tupakalla ulkona ...haisten palasi takaisin höyrytyksen jälk. tehden puhdistuksen täysin "vasemmalla" kädellä..... Meikin( ehostuksen) teko-jälkiä tuskin edes haluaisin nähdä,,,, Koska eikös yrityksen työntekijä/yrittäjä ole firmansa käyntikortti... Tässä kohtaa se EI toimi. Luin eräästä ammatti-ihmisille tarkoitetusta infosta asiaa.... myös moni alalla toimiva häpeää tälläistä ns.rahastusta ja se polkee alaa alaspäin ammatti-etiikan tasolla. Ja eikös "ei saa kuittia" oleva harmaa-talous ole suomen alas-ajoa!!!

7

1172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön_

      Omasta mielestä hinta-laatu-suhde on oikein sopiva, tekijä osaa asiansa eikä itsellä ole koskaan ollut mitään valitettavaa lopputuloksesta.

      Mutta paikan pyörittäjän ulkomuoto ei tosiaan vakuuta, tupakankäryiset sormet asiakkaan kasvoilla on suoraan sanoen etovaa ja tekijä on kovin passiivinen: ei juurikaan juttele asiakkaalle ja on muutenkin etäinen ja välinpitämättömän oloinen.

      En tiedä onko kyseinen paikka enää edes pystyssä, koska puhelimeen ei ole vastannut päiviin eikä soittele takaisin, vaikka tosiaan ihan aikaa olisin yrittänyt varata. Hinnat ovat kuitenkin sen verran edulliset, että yritän jättää nuo negatiiviset asiat huomioimatta...

    • Elina100

      Ihan ala-arvoista.... Onneksi menetin vain rahaa....

    • tyytyväinen

      Minulla on ihan hyvät kokemukset tuosta paikasta. On kylläkin jo aikaa siitä kun kävin muutaman kerran, sitten en enää löytänyt nettisivuja ja yhteystietoja. Sain hyvän kasvohoidon ja ystävällisen kohtelun. En haluakaan että hoitaja puhuu koko ajan, vaan tykkään rauhallisesta rentoutumisesta hoidon aikana. Kiitettävä kauneushoitola.

    • VinkVink*

      Hei, toi "kauneushoitola" sijaitsee kerrostalolähiössä, kuppilan vieressä. Luuletteko, että sieltä saa jotain luxushemmottelua? Vähän voi jo paikan sijainnista päätellä millaista taso on. Varmasti lähiön röökimuijille kelpaa noi kahden päivän ripset ja joku mössö naamaan, mutta jos jotain laatua haluaa niin kannattaa suunnata vaikka sinne keskusta-alueelle tai kylpylään...

    • hämmästyin

      Sattumalta osui silmiini tämä, ja ihmettelen onko kyse kilpailijasta, kiusaajasta vai muusta ilkeilystä, kun tällaista tietoa levitetään. Olen itse käynyt joskus tuossa paikassa ja saanut asiallisen hoidon. Tasapuolisuuden vuoksi kerron lukijoille, että pienessä Ikaalisissahan ei ole lähiöitä ollenkaan, vaan hoitola on risteysalueella melkein kaupungin keskustassa. Jos liikerakennuksessa on ravintola, se ei tietenkään vaikuta hoitolan tasoon mitenkään. Vieressä olevat kerrostalot eivät myöskään tee paikasta huonoa, onhan kerrostaloja ja kaikenlaisia asukkaita pitkin kaupunkia, samoin asiakkaat tulevat eri puolilta - itse asun muutaman kilometrin päässä, en ole röökimuija enkä ole "kuppilassakaan" käynyt.. VinkVink, kirjoituksesi halveeraa myös toisia asiakkaita.

    • No more-asiakas

      Kaksi kertaa käyneenä...ensim.kerralla vaan ripset ja toisella kasvohoito..
      Ripset ihan välttävät, en tiedä onko paljon kokemusta niistä, mutta huolto piti tehdä aiemmin kun ylensä. Eli tippuivat norm,nopeammin pois.
      Kasvohoitoon olin erittäin pettynyt, epäpuhtauksia jäi todella paljon...ne tunsi ja huomasi heti katsoessaan peiliin. Mainitsin asiasta hoidon jälk...valitteli vaan seuraavan asiakkaan tuloa...hinta oli työnlaatuun nähden korkea. Minulle itse merkitsee paljon paikan viihtyisyys ja sisiustus ym.. Paikka ei ole mielestäni yhtään kauneushoitolan oloinen ja aika epäsiisti.... Mutta minäkin äänestin jaloillani, enkä kyseissä paikassa asioi... Mielipiteitä nimim."hämmästyin" Joihin meillä jokaisella on tällä oikeus.... ja hyvä niin!!!!

    • alkaariittään

      Itse siellä pitkään käynyt olen halpojen hintojen vuokse. Pitäjäkin on ihan kiva.ei moittimista..Kuitenki ärsyttämään alkaa puhelimeen vastaamattomuus. Monena päivänä yrittänyt monta kertaaa. Whatsappissa samalla puhelimellaan käy vähä väliä eli ei ole siitä kiinni etteikö olisi puhelimen lähellä...Aikojen varaus olisi kuitenki mukava sujua mutkitta.. pää vain räjähtää.Taidanpa tästä lähin suunnata muualle..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      27
      2019
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1465
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1435
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      107
      1166
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1149
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      884
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      745
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      267
      695
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    Aihe