Valikko

Suhteet

Keskustele deittailusta, parisuhteista ja häistä. Tutustu myös Tunteet-kategoriaan, sieltä löydät mm. Rakkaus-, Ihastuminen- ja Mustasukkaisuus-palstat.
· Hae treffiseuraa · Suhdechat · Sinkkuchat

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Tänään 05.59
neitsytmies vs kokenut nainen
Nykyisen tyttöystäväni kanssa olen seurustellut kuukauden päivät, mutta ollaan jo pyöritty melkein vuosi yhdessä ja ulkopuolisille vaikuttanut parisuhteelta. Puolen vuoden tapailun aikana hänellä oli kuitenkin ollut seksikumppani, ei ollut pettämistä koska ei seurusteltu mutta silti vaivasi se asia. Pääsin yli siitä mutta sain lähiaikoina tietää että kyseiseen herrasmieheen pidetään viellä tiuhaan yhteyttä. Kuten kahvilla, teellä , elokuvissa, ajelulle autolla ja kaikki tämä paitsi autolla ajelu on tapahtunut miehen luona. Hän siis asuu eri paikkakunnalla kuin ME. Se häiritsee ja kun kysyn asiasta vastaus on vain älä jaksa tai älä syynää. Ei ole kuulemma minun asiani eikä hänen ole pakko kertoa. Ei ollenkaan mutta jos ollaan parisuhteessa niin ei se vain käy päinsä minun mielestä. Asia vaivasi niinkin paljon että kävin hänen kännykällään ja häpeän tekoani mutta oli saatava mielenrauha.tyttöystäväni ei vielä tiedä siitä. Se mitä sain selville ei ollut mukavaa. Semmoista flirttiä ja puhetta muutenkin mitä ei pitäisi tapahtua jos seurustelee jonkun toisen kanssa. Hän kertoi minusta arkaluonteisia asioita miehelle kuten että olin neitsyt jne. Ja otan halveksuntana sen että minua kutsutaan prinssiksi heidän keskustelussaan.. Kaiken kukkuraksi tyttöystäväni valitteli miehelle että mukamas PIHTAAN!? Ja paskanvitut minä niitä aloitteita olin tehnyt mutta aina saanut kieleteisen vastauksen.. Mitä mieltä te olette aika nostaa kissa pöydälle vai potkia se helvettiin. Sattuu tommonen peli..
2
Suhteet > Parisuhde
Tänään 05.55
Petän miestäni. Kukaan tuttu ei tätä varmasti usko
Päällepäin nimittäin olen aika tylsä ja tunnollinen vaimo/perheenäiti. En varmasti vaikuta kiihkeältä syöjättäreltä. Me ollaan mieheni kanssa oltu yhdessä jo yli 10 vuotta. Tällä hetkellä meillä on paljon vaikeuksia ja lisäksi menneisyydessä on asioita, jotka on kasautuneet ja painaa yhä. Mies ei pysty enää tekemään minua onnelliseksi. Kun katson miestäni, näen kaikki taloudelliset huolet, yhteisen vastuun, murheet ja ihan kaiken. En pysty olemaan hänen kanssaan huoleton vaan kaikki tulee mukana. Petän koska silloin olen hetken onnellinen. Petän aina tuntemattomien kanssa, enkä koskaan päästä suhdetta pitkälle. Petän aika usein, joskus jopa useita kertoja viikottain. Saan todella paljon näistä satunnaisista yhden illan jutuista. Jonkun uuden ihmisen on helppo siinä hetkessä tehdä minut onnelliseksi. Samalla näen palan hänen maailmaansa ja sekin tekee minut iloiseksi. Hetkeksi olen se minä joka pohjimmiltani olen, vailla mitään rooleja. Hetken joku keskittyy minuun ja tahtoo tietää minusta kaikkea ja minä saan jollekin nautinnon ilman vaatimuksia ja velvoitteita. Sekin antaa paljon. Sillä jollain ei ole minkäänlaisia ennakkoluuloja ja asenteita minua kohtaan, saan olla ihan vapaasti. Saan puhdasta ihailua ja tyytyväisyyttä osakseni. Sitten taas jaksan olla kotona se joka kantaa vastuun kotitöistä ja taloushuolista, hoitaa lapset ja työnsä. Mieheni on ns. uraohjus ja täysin uppoutunut omiin asioihinsa, ei edes tahdo yrittää päästä samoille aaltopituuksille kanssani. Seksi hänen kanssaan on aika tylsää, en saa siitä itse juuri mitään. Mies on stressaantunut ja minun pitää tukea häntä ja samalla tukea lapsia ja hoitaa kaikki. Työyhteisönikin on sellainen ettei siellä ole tällä hetkellä yhtään hyvää ystävää jonka kanssa olisin samoilla aaltopituuksilla. Tulen kyllä toimeen ihmisten kanssa, mutta sielläkään saa varsinaisesti itselleni henkisesti mitään. Valitettavasti en pode huonoa omaatuntoa pettämisistäni vaan jotenkin koen että olen ansainnut ne onnenhiput. Miehenikin on jäänyt pari kertaa kiinni pettämisestä, nämä tapahtui jo ennen kuin minä ryhdyin moiseen ja silloin se oli todella kova paikka. Nykyään oikeastaan ajattelen että eipä se haittaa jos mieskin niin tekee kunhan ei anna asioiden edetä. Erota en nyt tahdo miehestäni koska elämäntilanne on juuri nyt todella hankala mutta se ja meidän suhde voi hyvinkin myöhemmin taas parantua, kun tilanteet helpottaa.
7
Suhteet > Uskottomuus
Tänään 05.03
En tajua ystävääni ja hänen kriteereitään?!
Laitanpa tänne, pakko avautua ystävästäni, koska en ymmärrä häntä. Ystäväni (puhutaan vaikka nimellä Leena) on ollut vuosia sinkkuna, seurusteli monta vuotta aiemmin. Exä oli ulkoisesti kyllä todella upea, mutta sisäisesti lievästi sanottuna kusipää ainakin osittain. Sen jälkeen Leenalla on ollut joitakin juttuja miesten kanssa, kaikki menneet mönkään syystä jos toisesta, usein nämä miehet ovat olleet vastaeronneita tmv (eivät siis valmiita suhteeseen), Leena sai monesti ns. näpeilleen. Leena on jo kauan toivonut löytävänsä ihanan miehen ja alkoi jo menettää toivonsa, kun kaikki meni aina pieleen. Leena on ihana ihminen ja mielestäni tosi kaunis, mutta ei ylpeile sillä. Mutta, nyt hän sitten tapasi netissä miehen, jonka kanssa homma eteni tapailuun. Aluksi Leena ei oikein innostunut, vaikka mies olikin mukava. Mielestäni tämä mies on tosi komeakin ja erittäin miellyttävä. Leena on ihastunut häneen ja sanoo vihdoin löytäneensä miehen, jonka kanssa on samalla aaltopituudella. MUTTA, miehen ulkonäkö ei miellytä. Tai miellyttää juu siltä kantilta, että mies on hyvännäköinen kyllä, mutta Leenan mielestä liian lyhyt hänen makuunsa (175cm) ja ei tarpeeksi lihaksikas. Olin ihan what the fuck! Kaveri on löytänyt ihanan miehen, mutta harkitsi jutun lopettamista tuollaisten seikkojen vuoksi! Minun mielestäni tämä mies on ihan normaalin kokoinen (ei mikään riuku), tiedän kyllä että Leena katselee mielellään "isoja" miehiä. Eräs tuttavamme tokaisi tästä miehestä Leenalle, että hän on pienempi kuin odotin. Tästä Leena sitten voivotteli viikkotolkulla..ja ensinnäkin, lihaksiahan saa aina kasvatettua. Mutta, olen yrittänyt puhua järkeä Leenalle, ja on hän kai alkanut hieman tajuamaankin, mikä helmi hänellä on käsissään. Kyllä hänkin myönsi, että taitaa olla aika pinnallinen..Mutta katsotaan kuinka käy, voittaako sisin vai viekö pinnallisuus voiton tässä. Jos Leena ei tätä miestä huoli, niin minä kyllä huolisin! :P mutta haluaisin asiallisia kommentteja asiasta.
4
Suhteet > Naisen logiikka

Sivu /40892