Voiko botoxilla saada kasvoja näyttämään virkeämmältä?

kasvot virkeämmäksi

Voiko botoxilla saada väsyneen ja veltostuneen ihon näyttämään pirteämmältä?

Ongelmana on, että vaikka nukkuisi joka yö 10 tuntia niin näyttää silti väsyneeltä.

Voiko botoxilla saada pienen kasvokohotuksen?

8

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,
      kiitos kysymyksestäsi. Botox poistaa ryppyjä esim silmäkulmista ja otsalta. Sillä on myös kohottava vaikutus esimerkiksi silmien seutuun. Väsyneen ja veltostuneen ihon saa myös näyttämään pirteämmältä myös kemiallisen kuorinnan avulla sekä laserhoidoilla.

      Ystävällisin terveisin
      plastiikkakirurgiset sairaanhoitajat

    • nuoruudenlähde

      Hei,
      Olen 34v nainen. Minulle on kerran laitettu migreenin hoitoon botoxia otsaan. Samalla rypytkin silenivät. Nyt haluaisin eroon silmänympärysrypyistä, vaikuttaako botox niihin hyvin? Entä miten se vaikuttaa kasvojen mimiikaan esim hymyyn?

    • naururyppy silmillä

      Olen kiinnostunut myös samasta asiasta kuin ed. kirjoittaja, varsinkin miten se vaikuttaa kasvojen mimiikaan. Olen kuullut, että jos yhden paikan saa sileäksi botoxilla, tulee ryppy toiseen paikkaan vaikka siinä ei alunperin ryppyä olisikaan, jos ilmerypyt ovat niin voimakkaat. Paljonko maksaa Terveystalossa silmänympäryksen botox?

    • Hei,
      Kiitos kysymyksistänne. Botox soveltuu hyvin nimeomaan silmänympärysten ja otsan juonteisiin. Juonteet siliävät ja vaikutus kestää noin 6kk ja toisilla jopa pidempään. Emme ole koskaan nähneet tai kuulleet,että ryppy olisi Botoxin vaikutuksesta tullut toiseen paikkaan, Silmänympäryksen hoito Botoxilla maksaa noin 430 e, riippuen luonnollisesti määrästä, kuinka paljon ainetta joudutaan käyttämään. Normaalisti 50 ky riittää hyvin pelkkien silmäympäryksen hoitoon , johon tuo anatamamme hintakin perustuu.

      Ystävällisin terveisin
      plastiikakirurgiset sairaanhoitajat

    • mustelmiako

      Tuleeko silmäkulmiin mustelmia tai turvotusta jos niihin laitetaan botoxia? Pystyykö sen tekemään ns. lounastauolla ilman että näyttää turpiin saaneelta vai onko hyvä ottaa muutama päivä vapaata?
      Kiitos vastauksesta:)

      • voi j*auta!!?

        Siis oletteko te joitakin vitsailijoita, vaiko muka ihan normaalea ihmisiä? Ei kukaan nornaali vanha akka ajattele, että jotenkin ulkonäköä muuttaisi käydä jossakin hirvöpelle-oeraatioissa tai että oma lärvi kiinnostais ketään kkenenkään kohdalla, oli kaunis tai ruma tai komea tai vähemmän komea, että hyi mitä narsismia.... Mä voin sanoa, että normaalin ihmisen näköinen ei ole yksikään, jolle on tehty tarpeettomia plastiikkakiurgisia operaatioita ja suomalaiset on naurettavia pellejä, kun valtaosalla on ohuthuulet , pyöreät pikkuruiset pallukkasilmät, olemattomat silmäripset, malaa kallo ja matalat rumilusten poskipäät ja vielä leveä ja isosieraiminen nenä kuin hevosilla, niin että sitten ne kuvittelee muuttavansa kaunottariksi, jos hankkivat jotkut ankan huulet, tekotukan ja Michael Jacksonin nokan... Porsaat! Persoonallinen rehellinen naama on paljon paremman näköinen oli millainen olikaan, kuin mikään ronkittu - v*ttu osa ihmisistä käy leikkauksissa ja sairaalassa siksi, että on oikeasti joku saitaus ja sellaiset ei vapaahtoisesti mene lähelekään sairaaloita.

        Lailla pitäisi kieltää plastiikkakirurgia kaikkien muiden, paitsi onnettomuuksiin joutuneiden ja oikeasti sairaiden osalta, minusta. Ei voi tajuta, että millanen kehtaa elantonsa siitä hankkia, että mielenterveysoalveuiden piiriin todellisuudessa kuuluvien terveiden ihmisten naamoja joku ronkkii rahaa vastaan. Sillä että joku rumilus narsismissaan kavennuttaa perunanokkaansa, kun kuvttelee että jou olisi kiinnotunut naamastaan tai ihailemaan itseään tai hankkii pellen ankkahuulet jollakin botoxilla, sais joku silllä summalla ruokaa vailla oleva asunnon.


    • Hei!
      Kiitos kysymyksestäsi. Botoxia voi toki ottaa lounastunnilla, mutta varmasti päivän päätteeksi on mukavampi, jos vaikka tulee pieni mustelma, joita kyllä harvemmin tulee. Vapaata ei tarvitse ottaa. Turvotusta, jos tulee, se on hyvin lievää ja seuraavana päivänä jo poissa.

      Ystävällisin terveisin

      Plastiikkakirurgiset sairaanhoitajat

    • jaaa, enpä kysy!???!

      Ei varmana voi.:( Just luin Iltasanomia, niin kun kerran Sandra Bullockinkin ( vai mikä sen on...) kärsä olis omanansa sellainen potaattinokka, että ei jumalani mikä kärsä ja mitkä vinot hampaat - kammon näköinen, kun Bullockista oli kuvia 14- vuotiaana, niin aivan varmana kun ne plastiikkanatsit venygtää narskujen nokkaleikkaajienkin sieraimet kun potaattikärsästään haluava eroon, suurin piirtein 90:n asteen outoon viiruasentoon, tyyliin siemraimer osoitaa kummalisen kapeijna kohti kattoa ja nenä on pelkkä tökö, niin iahn varmana ei saa pirteämmän näköistä yhdestäkään mulkusta narsistista, joka hassaa rahansa nöille sekopääpuoskareille _vapaaehtoisesti_, kuvittelee, että kulkusiaan tai naamaansa joku muka kattoo. Joku raja se narsismillakin! Kenenkään naama ein ole niin kinnostava, että ketään kiinnostaisi, millaiset huulet tai nenä tai naama jollakin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1662
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1084
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      389
      813
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe