12.4.2012

2 Sinkkunaista;)

Onko muita lähtijöitä tuolloin risteilylle Europalla?

46

4795

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hn

      Kyllä 3 sinkkukaverin kanssa mutta olemme kaikki tyttöjä!:D

      • Moskito_Anni

        Moikka!

        Jos kiinnostaa Sinkkuristeilyn televisiointiin osallistuminen, ota yhteyttä ASAP.
        anni(at)moskito.fi


    • JK

      EI OLE

    • aalto

      On tulossa yksi kuuma hytillinen miehiä ;)

    • mukaan kans

      Jipii,kivaa tiedoss;)

      • Juu-u , neljän porukka joista vain yks on mies. Ja juu kaikki ovat sinkkuja :)


    • ramiliini

      oon lähdössä risteilylle

    • Porist o pari kollii tulos sekottaa pakkaa!! 26v ja 32v...

      • vitun håmå

        jää sä vitun urpo sinne påriin..


    • Ehkä mukaan...

      Hei minkä hintanen toi risteily on? En jaksanu tuon varausjärjestelmän kautta alkaa selvittämään... Siis hinta/hytti ja mikä hyttiluokka kyseessä teillä jotka ootte lähdössä.

      • Moskito_Anni

        Moikka! Jos olet kiinnostunut osallistumaan Sinkkuristeilyn televisiointiin, ota yhteyttä ASAP! anni(at)moskito.fi


    • Turha purjehdus

      Eipä ollut kehumista sinkkuristeilystä.Teinikakarat helvetin kännissä örvelsi ja joku tuntematon bändi vähän soitteli.Maissa pääsee halvemmalla ja on sentään varaa valita!

    • Ruusunen kaunokainen

      Katsos Tallinkin sivuilta,kaikki mukaan..hyvännäkösiä pimuja ainakin tulossa.tiedän, ainakin 3 ystävätärtäni...

    • kdjakjfjfa

      Onko Kuopiosta tai Jyväskylästä lähtijöitä? Meinasin mennä autolla ja kyytiin mahtuis 1-4 tyyppiä. Siis 12.4 Kuopio - Turun satama, ja paluu sitten kans. Laita mailia [email protected]

    • mies ja nainen-

      Mukaan vaan..

    • kolmatta pyörää

      ollaan lähdössä mieheni kanssa, ja etsitään seuraa mukavasta ja rennosta n30-40 miehestä

    • 12.4

      5 sinkkutyttöö tulossa ;)

    • tytsyt

      tulossa kaks sinkkunaista :P

    • nyydels

      Moikka! Onko kukaan lähössä espoosta tai muuten pääkaupunkiseudulta? voisiko tulla kyytiin? osallistuisin kyllä bensakustannuksiin. Laittakaa vaikka spostia [email protected] kiitos etukäteen:)

    • Moskito_Anni

      Moikka! Jos kiinnostaa sinkkuristeilyn televisiointiin osallistuminen, ota yhteyytä ASAP! anni(at)moskito.fi

    • emilia.

      3 kappaletta 21-22v naista lähdössä Helsingistä junalla huomenna ;) pikkasen menojalka vipattaa jo, rai rai!

      • nyydeli

        mutta sehän on kiva:)


    • emilia.

      Aivan järkyttävää...Positiivisin mielin lähdin mutta satamassa odotti mukava yllätys, 800 opiskelijaa jotka sitten sikailivat ja terrorisoivat koko risteilyn :( Taisi sinkkuristeilijät jäädä näiden sankareitten varjoon täysin... Ja laiva kuin pommin jäljiltä; käytävät täynnä roskaa, tupakan haju ilmassa, musiikki raikasi, hytin ovesta ei päässyt kulkemaan kun joku urpo makaa siellä edessä, oksennusta, kusta ja paskaa ympäriinsä!! Tämä siis A-luokassa. Meno muistutti lähinnä eläintarhaa - myös käytöstavat oli monelta jääneet vissiin satamaan. Ja kyseessä kuitenkin aikuiset ihmiset.... Ei helkkari kun jäi paha maku suuhun, miten noin idiootteja ihmisiä onkaan olemassa...

      Itse olen myös nuori ja juhlin mielelläni, mutta tää meno pisti kyllä sanattomaksi.

    • b-luokassa

      Kiitos Emilia,olen samaa mieltä,itse kans tuolloin siellä,ja järkytys...olisi edes jossain ollut tietoa,että nämä kauppiksen idiootit on samalla risteilyllä..huhhuh,aivan kamala reissu tällä kertaa,kiitos opiskeiljoiden typeryyden.

      • emilia.

        Jep, eihän siinä muuten mitään, sikailkoot rauhassa mutta jokin ilmotus esim. Siljan sivuilla olisi ollut kiva. Olisi voinut sitten valita toisen lähdön... Abiristeilyistäkin ilmoitetaan ja tää nyt oli aika paljon pahempi.


      • 87 hehtaaria metsää
        emilia. kirjoitti:

        Jep, eihän siinä muuten mitään, sikailkoot rauhassa mutta jokin ilmotus esim. Siljan sivuilla olisi ollut kiva. Olisi voinut sitten valita toisen lähdön... Abiristeilyistäkin ilmoitetaan ja tää nyt oli aika paljon pahempi.

        Ehkä ihan hyvä että tässä kävi näin. Rakkauttahan sinäkin olit etsimässä, eikö vaan? Näin vain käy joskus, mutta vastoinkäymiset kasvattaa. Itsekin petyin risteilyn suhteen... älä pelkää, käytän haalareita vain töissä :) Jos kiinnostaa tavata asiallista seuraa, niin sovitaan tarkemmin tuolla treffipuolella. Löydät minut varmasti. Emilia, olet vahva ja kaunis nainen!

        t. tukinuittaja


    • Kylteri

      Älkää valittako, mulla oli ainakin hauskaa siellä risteilyllä. :D

    • Boris

      Olin lähdössä rentouttavalle risteilylle kauppatieilijä opiskelijatovereideni kanssa. Aioimme nauttia risteilystä kalliin kaviaarin ja hyvän konjakin avulla, sammakonreisiä ja etanoita unohtamatta. Satamassa koin kuitenkin kauhun hetkiä, kun huomasin monia ryhmiä miekkailevia miehiä, epätoivoisia 40-kymppisiä hiekka-pilluja ja Hunkseja juoksemassa ympäriinsä. Hetken päästä sain selville, että opiskelijaristeilymme oli samaan aikaan Suomi24-sinkkuristeilyn kanssa. Nämä ihmiset koittivat tehdä parhaansa pilatakseen meidän risteilyn, mutta onneksi ryhmässämme on voimaa ja risteily onnistui oikein mainiosti.
      Oi enklaavi

    • Boomari on rotta

      Yhdyn Borikseen pohjamutia myöten.

      Tiedättekö muuten mikä on maailman suurin nisäkäs? Aivan oikein, sinivalas. Vaikka merellä olimmekin, en odottanut näkeväni moista valaslaumaa. Nämä tapaukset yrittivät vallata ja tukkia kulkureittejä kuin ryssä aikoinaan mutta perrrrkele, kylteri on sisukas eikä anna periksi. Työvoiton ansiosta saimme kuin saimmekin toteutettua toinen toistaan hienompia seikkailuja kuin Indiana Jones viidakkovetimissään. Saatoimmepa nähdä myös Jeesuksen opetuslapsiensa seurassa.

      Teille, hyvät sinkkuristeilijät: Toivoisin ilmoittavanne VVV-risteilyn järjestäjien suuntaan, ettette ole tulossa ensi vuonna aiheuttamaan harmia ja pahennusta meidän hupaisalle laivamatkalle.

      Vannon, ettei yksikään opiskelija ole aiheuttanut suoranaisesti mielipahaa kenellekään. Itse sen sijaan sain 60v-mummolta kyynärpäästä selkään, kun ilmeisesti menin blokkimaan hänen näköyhteyden Hunkseihin. Nainen otti tämän henkilökohtaisesti ja oli erittäin loukkaantunut. "Sitä ollaan yliopistossa niin, tehdään mitä vaan, tullaan toisten eteen ja ja.." No niin vittu tullaankin. Käyhän mamma pesemässä hiekanjyvät meressä ja mene pelaamaan erä bingoa!

      http://www.youtube.com/watch?v=bXsmGSnq3lE

    • Pakit sait!

      Lähdin hyvillä mielin kohti Turkua risteilemään muiden kauppatieteilijöiden kanssa. Ilokseni vielä huomasin satamassa, että tämähän on samalla myös Suomi24-sinkkuristeily – olin avoimin mielin. Pettymys oli kuitenkin suuri, kun todellisuus paljastui; nämä sinkkuristeilijät vain sotkivat, häiriköivät ja tyrkyttivät itseään. Emme saaneet ystävieni kanssa olla rauhassa edes hienossa ravintolassa viinejä maistelemassa, kun joku sinkkuristeilijä tuli viinapullonsa kanssa häiritsemään tunnelmaamme(ettei vain olisi emilia ollut). Onneksi laivalla oli kuitenkin paljon kyltereitä ja meillä oli kivaa. Myötätuntoni Borista ja boomaria kohtaan!
      Oi Preemio

    • Kiitos ja Anteeksi

      Itsehän vietimme Sitsejä bussissa, Sitsejä käytävillä ja etenkin Sitsejä laivan buffetissa, jossa meitä häiritsi pöydällinen sivistymättömiä turkulaisten amiksien näköisiä kavereita. Joku sanoi heidän olleen Scandinavian Hunks.

      Kauhistuksemme paheni entisestään kun vihdoin ymmärsimme, että laiva ei olekaan yksinoikeudella VVV risteilyn kyltereille; jouduimme varautumaan humalanhakuisten sikailijoiden sammallukseen, jota kauppatieteilijätoverimme eivät tunnetusti milloinkaan tekisi.

      Onneksi pääsin vihdoin aamulla itsekin pieneen hiprakkaan, kun Finanssi muisti laivasuunnistuksen voittajia kahdella (2) koskenkorva pullolla.

      Oi Mikkeli!

      • Enklaavin nainen

        Ja jukarainen perkele pölli vissii molemmat pullot? T. Suunnistusjoukkueen kapteeni. Ps. Olen edelleen järkyttynyt sinkkuristeilijöiden menosta. Itsekin kommentoin erään nuoren naikkosen säädyttömän lyhyttä hametta. Haalarit jalas ei tarvi pelätä, milloin römpsä vilahtaa.. Olitko se sinä Emilia? ;)
        Oi Enklaavi !


    • Mr X

      Kyllä teillä sinkuillakin näytti olevan hauskaa ainakin meidän hytissä.. ;) Siinä ei ole mitään typerää, jos nauttii elämästään vielä kun voi. Eipähän tarvi sitten enää 50 vuotiaana missään risteilyllä kummastella nuorten hauskanpitoa.

    • Kylteri

      On kyllä pakko sanoa, että uskomaton risteily kerrassaan! VVV-järjestäjälle suuri kiitos! Melkein voisivat eristää ne sinkkukinkkuseilaajat jonnekkin sinne alakannelle pitämään speeddatingejä Esko Eerikäisen juontamana, niin ei heidän tarvitsisi vaivaantua meidän kyltereiden hauskanpidosta! Ensi vuotta odotellessa!

      Oi Finanssi!

    • Jukarainen

      Rakas Enklaavin nainen, en suinkaan pöllinyt molempia pulloja. Toinen vain sattui sujahtamaan taskuuni ja matkasi seuranani Kuopioon. Pahoitteluni, jos järkytin mieltäsi. Vetoankin tunteisiisi - anna minulle anteeksi! VVV oli kyllä huikea!

      Paheksun kuitenkin syvästi sinkkuristeilijöitä! Jopa minulle paljasta pintaa oli aivan liikaa ja on surullista, että nuoret ja kauniit tytöt tekevät itsensä niin halvalta näyttäviksi. Meikkiä oli naamassa enemmän kuin Tikkurilan värikartassa ja hameista tuskin pystyi sanomaan niiden ulottuvan vesirajaan ellei sitten vesiraja ole jollain navassa. En ymmärrä mihin tämä maailma on menossa!!!

      Oi orgiat!

    • Öljysheikki

      herää myös kysymys ovatko täällä VVV-risteilystä valittaneet itse esimerkiksi katkeroituneita tradenomiopiskelijoita, joille kauppikseen pääsy oli yksinkertaisesti liikaa

      • Öljysheikki

        ilmeisesti täällä valittavat vanhemmat ihmiset ovat vain kateellisia kylteiden yhteenkuuluvuudelle ja kaikelle sille ilakoinnin määrälle joilla nämä janoiset arjen sankarit selättivät tenttirasituksensa ja tuskan siitä, että joutuvat tulevaisuudessa kannattelemaan Suomen taloutta hartioillaan.

        kyllähän sen ymmärtää että vanhana ketuttaa jos nuorena ei oo osannut ottaa iloa irti. eihän sitä kukaan enää vanhana veturina pysy nuorempien perässä. kysynpähän vaan että eikö nykynuoret saa pitää hauskaa jos vanhemmat ei osaa?!! ilmeisesti jollakin substanssiosaaminen ei ole samalla tasolla kuin vvv:lle saapuneilla ja heti alkaa ininä

        ei muuta


    • ArvonRouva

      Minua kohtasi tuolla risteilyreissulla varsinainen onnetomuus, eikä nyt puhuta Estoniasta. Nimittäin alustalaiseni olivat myöhässä kevätviljankylvöstä - laiskoja työmiehiä kun ovat - ja jouduin vahtimaan heitä ranchillani. Kun viimein pääsin antamaan saföörilleni käskyn suunnata Maybachin keula kohti kulttuurikaupunki Turkua, sattui käymään niin ikävästi, että sain mobiilitelefoonisoiton apulaiseltani, joka neuvoi minut heti paikalla Wapun Wiettoon Lappeenrantaan. Olenkin tyytyväinen apulaiseni suositukseen, sillä muutoin olisin joutunut kohtaamaan sivistymättömiä nelikymppisiä työväen edustajia hengittämässä samaa raikasta meri-ilmaa kuin minäkin.


      Terveisin,

      Tuohtunut kauppatieteilijä

    • Kikki Hiiri

      Menkää pois pätemästä meidän foorumeilta. Täällä halutaan käydä rakentavaa keskustelua ihmisten fjöösan saannista. Ihan hirveää touhua tuo opiskelijoiden ryyppääminen muutenkin. Alkoholin käyttö on sitäpaitsi syntistä puuhaa. Itse juon juhliessani vain marjamehua, sekoitettuna kesäiseen La Soliin.

      Mielestäni kaikki Suomen yliopistot pitäisi lakkauttaa ja ihmisten pitäisi siirtyä syömään käpyjä!

      • Civiliserad svenska

        Sinkkuilijoiden 1. haaveena oli siis kauppislaisen dunkkuun vetäminen. Check! 2. haaveena herääminen sellasen naisen vierestä, ettei viitti laittaa valoja päälle aamulla. Check! Omana lisänä vielä maihinnousun unohtaminen ja sitä kautta ilmainen risteily. Check!
        Vihdoin kotiin päässeenä on pakko sanoo, ettei oo helppo elää muiden unelmaa...


      • Oi KP
        Civiliserad svenska kirjoitti:

        Sinkkuilijoiden 1. haaveena oli siis kauppislaisen dunkkuun vetäminen. Check! 2. haaveena herääminen sellasen naisen vierestä, ettei viitti laittaa valoja päälle aamulla. Check! Omana lisänä vielä maihinnousun unohtaminen ja sitä kautta ilmainen risteily. Check!
        Vihdoin kotiin päässeenä on pakko sanoo, ettei oo helppo elää muiden unelmaa...

        Hei sinä kylteriuros koivostoko se oli. Olisi ollut mukavaa jos olisit laittanut valot päälle aamulla niin olisin voinut kiittä sinua! Kylteri kyllä pelasti tämän epätoivoisen sinkkunaisen risteilyn ;)


    • oi kylterit

      Pakko sanoo näin kylterinaisena, että oli aika mahdotonta toimintaa joiltakin sinkkuristeilymiehiltä laivan discossa.

      Siellä oli käsi tulossa haaarin sisälle ja paidan etumusta hieromaan ilman että minkäänlaista virheetä valoa oli kyseisille herroille näytetty. Seuraavaks ykskin kaveri heitti juttua ettei käytä haalaria, koska on muka jo valmistunut. Toisella olikin ja mielenkiintoisemmat syyt.

      Ne 3 sinkkumiestä jotka liimautuivat haalarieni takataskuun sen 20 min aikana jonka discosa vietin, voivat miettiä, että mikähän nyt meni pieleen..

    • Hannu56

      Itsekkin kyseisellä laivamatkalla olleena, koin järkyttävää tarvetta jatkuvasti lukkiutua hyttiini jatkuvan ja aivan käsittämättömän älämölön (jota myös joissakin piireissä meteliksi kutsutaan) takia. En pystynyt kulkemaan laivan ravintoloissa rauhassa, enkä hupsuttelemaan illalla laivan diskossa. Riehumisen karatessa yhä enemmän käsistä, päätin ryhtyä itsekkin oluen viitoittamalle tielle ja laitoin aikomukseni mukaan virvelin järveen kalan toivossa. Ikäväkseni vielä loppuillasta huomasin nuorten keskuudessa ammottavan huumeongelman, kun löysin 5 poikaa diskon vessasta haistelemassa liimaa. Kaiken tämän järkytyksen keskellä kypsien ja kauniiden naisten saaminen kävi yhä vaikeammaksi, kunnes törmäsin loppuillasta Tiinaan (nimi muutettu), hän oli kerrassaan viehättävä yksinhuoltaja Vantaalta. Loppuilta menikin kuin siivillä ja unohdin koko kauppakorkeakoulun rähjäisen nuorison. KYLLÄ PANO ON AINA PANO

    • oi vvv !

      http://www.youtube.com/watch?v=ItdIETMp59o
      U MAD?

      Mainitsenpa vielä et mielummin kyl laivalla katseli humalaisia opiskelijoita kuin itseään kaikille tyrkyttäviä sinkkuristeilijöitä. Yhhyh.

      Kiitos kyltereille mahtavasta VVV-risteilystä!

      Oi Finanssi !

    • Kyntäjä

      Itseäni harmitta aivan hirveästi tällaiset asiattomat kommentit kauppislaisten "riehumisesta". kynnimme ystävieni kanssa monella hieman epätoivoisellakin pellolla kyseisenä iltana, joten mielestäni täytimme siis myös sinkkuristeilijöiden tarpeet, joten turha valittaa. Oi Enklaavi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      70
      1362
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1090
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      957
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      712
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      369
      703
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe