>>Pernossa Lauantaina 17.10.2015

acab24

Karnevaali rasismia vastaan -vastamielenosoitus Pernossa lauantaina 17.10.!

Kokoonnumme Pernon koulun edessä olevalla kentällä klo 14.30.

Rasistit järjestävät Pernon koululla sijaitsevan vastaanottokeskuksen läheisyydessä mielenosoituksen lauantaina 17.10.

Tule osoittamaan solidaarisuutta vastaanottokeskuksessa asuville. Kenellä tahansa on oikeus hakea turvaa mistä haluaa. Sanotaan yhdessä EI rasisteille! Vapaa liikkuvuus kuuluu kaikille, pidetään rajat auki!

Viime aikoina rasistit, fasistit ja natsit ovat kanavoineet ihmisvihaansa sanoista teoiksi. Syyskuussa Runosmäessä he yrittivät sytyttää tuleen tulevan hätämajoituskeskuksen ulko-ovet ja järjestivät mielenosoituksen hätämajoitusta vastaan.

Nyt sama pieni piiri ihmisiä, joka kiertää ympäri Suomea lietsomassa vihaa pakolaisia vastaan, on tulossa Pernoon. On korkea aika puuttua rasistiseen puheeseen ja tekoihin, sillä rasismin ja fasismin kasvun pysäyttäminen on meidän kaikkien vastuulla. Pernossa haluamme yhdessä näyttää että turkulaiset todellakin sanovat EI rasismille!

Pukeudu karnevalistisesti ja tuo mukanasi banderollit, kyltit, pillejä, rumpuja ja muita soittimia! Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Tule ajoissa paikalle ja kutsu ystäväsi mukaan! Pidetään myös toisistamme huolta samalla kun pidetään ääntä!

42

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KapulatValmiina
    • Ei siinä mitään rasistista ole että ei halua invaasiota ja kansanmurhaa. Miksi te anarkistit haluatte että suomi tuhotaan ja että tehdään Euroopasta Islamilainen kalifaatti?

      Mielenosoitus maahanmuuttoa vastaan:
      https://www.facebook.com/events/491934270986437/

      • Pelokasko

        Juuri näin! Tuo anarkistiporukka joka haluaa maan täydellisen kaaoksen valtaan, ei ymmärrä omaa parastaan. Ei ennen kuin jollekin läheiselle on sattunut pahoja maahantulijoiden toimesta.


    • Kuluistaviis

      Huom, kutsukaa myös TV paikalle, ja ennenkaikkea paljon tietoa someen, jotta kaikki tulevat pakolaiset näkevät kuinka ystävällistä täällä on. Tavoitteena saada mahdollisimman paljon lisää heitä Suomeen, ja ulkomaalaisväestön osuuden nostaminen mahdollisimman nopeasti nykyisestä 5-10 prosentista kolmannekseen. Sen jälkeen mikään ei enää pysäytä, ja rasistit ja fasistit ovat hävinneet lopullisesti!
      Tule paikalle mielenilmaukseen, ja levitä tietoa Afrikkaan, Lähi-Itään ja Itä-Eurooppaan somen ja muun netin avulla. Tärkeintä on Suomen maine, ja se, että mahdollisimman paljon pakolaisia osaa ja haluaa suunnata tänne.
      Luonto kiittää teitä!

      • höpö.höpö

        Sinä et luonnosta tiedä mitään. Luonto itkee kun Suomi joutuu mamu/suvakkielättien takia tulevaisuudessa myymään pohjavetensä ja malminsa monikansallisille yrityksille


      • ruotsinsuomalainen_

        Voi järjen valo,puhutko ihan tosissaan ?

        Olen tätä monikulttuuri ihanuutta seurannut turhan läheltä täällä Ruotsissa.

        Haluatteko tosiaan Suomeen saman sekasorron, mikä on Ruotsissa isommilla paikkakunnilla ? Tällä on katsottava missä liikkuu ja mihinaikaan vuorokaudesta.

        Voihan sitä monikulttuuria Suomessakin kokeilla ,jos naapurin kokemuksista ei kerran mitään opita.Mutta yksi asia on varma.Siinä vaiheessa kun kokemusta alkaa karttua tarpeeksi,kaikki on menetetty.

        Peruutuspeiliin on turha katsella,takaisin entiseen ei ole pientäkään mahollisuutta !


      • 93093

        Vihervasemmiston TV on paikalla kutsumatta nuin kohottavassa uljaassa tapahtumassa.


      • nyt.seis.paluuta.ei.ole

        Kannattaa videoida youtubeen. Siellä on selvinnyt totuus etnoitsemurhaa tekevien suvaitsevien huligaanisoinneista.


      • Tuumailhan

        Täs on tasan 2 maharollisuutta. Joko "Kuluistaviiren" kommentti on SARKASMIA tai sitten Hän on LÄHIÖVALAAS! (Toivottavasti kuitenkin kirijootti sarkasmin muoros)!!!


    • voihyvääpäivää

      Sairas ajatuskin, että meidän pitäisi puolustaa näitä jotka käyttäytyvät suomalaisia kohtaan rasistiseksi, ootteko ihan mielisairaita,, ei tätä muuten voi tulkita. Kannattais ehdottomasti joidenkin käydä tutkituttamassa mielenterveytensä. Te suvakit voisitte vaikka alkaa järkkäämään keskuksia teidän partalapsienne raiskausten kohteille, et sit jos niitä tulee se 50 tuhatta niin kai kannatte vastuunne mitä teidän suosikkikansanjäsenet aiheuttaa valtaväestölle.

    • lässynlässynlää

      Turvapaikanhakijat tappelivat Rovaniemellä
      http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijat_tappelivat_rovaniemella/8354872

      Pansiossa, Turussa pakolaiset riehuvat S-Marketissa!
      http://mvlehti.net/2015/09/11/pansiossa-turussa-pakolaiset-riehuvat-s-marketissa/

      Turvapaikanhakija riehui vastaanottokeskuksessa – vartija joutui raudoittamaan
      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/turvanpaikanhakija-riehui-vastaanottokeskuksessa-vartija-joutui-raudoittamaan/5351916

      Karkotus raiskaavalle turvapaikanhakijalle
      http://rahmispossu.net/2015/05/01/karkotus-raiskaavalle-turvapaikanhakijalle/

      jne.......

    • FAKTAA

      Ne isot mieslaumat pelottavat. Eikä syyttä, tulevat tänne hakemaan turvaa. Vai kuinka?
      Turvaa aidosti tarvitseva ihminen EI raiskaa, tappele eikä tee rikoksia... kun jostain turvapaikan saa!

      Yksikään suomalainen ihminen ei joutuisi pelkäämään, mikäli nämä miehet käyttäytyisivät asiallisesti. Olisivat kiitollisia ja kunnioittaisivat maamme lakeja sekä käyttäytymissääntöjä.

      Jos tulijat olisivat naisia ja lapsia. Ei pelkoa myöskään olisi.
      Vai kuinka?

    • AllasSnackbar

      Kuulehan aloittaja: islam ei ole rotu eikä myöskään uskonto, vaan väkivaltainen ideologia, johon kuuluu niin uskonnollinen, poliittinen kuin sotilaallinenkin ulottuvuus.

      Jos vastustan ilman syytä tänne tunkeutuvia islamisteja, en ole rasisti, vaan isänmaallinen.

      Suurin osa tulijoista on 20-35-vuotiaita taistelukuntoisia miehiä iPhoneineen ja merkkivaatteineen Irakista, joka on monin osin turvallinen maa. Nämä voisivat tulla aivan tavallisina työnhakijoina tänne, ei meidän tarvitse heitä elättää.

      Mutta sinunlaisesi typerykset ovat tietenkin vastaanottamassa "refugees welcome"-plakaatteinenne...

      Opiskelepa vähän Koraania, niin voi mielesi alkaa avartua siitä, keitä ne oikeat ahdasmieliset rasistit ovatkaan! Muslimi ei luovu tuumaakaan aivopesun tuloksena päähän iskostuneesta ajattelutavastaan, vaan päinvastoin vaatii meitä sopeutumaan islamiin ja lopulta kääntymään islamiin.

      Mutta laittakaapa vain karnevaalivaatetusta ja mahdollisimman paljon paljasta pintaa, siitä ne pojat tykkää! Toivottavasti pääsette kokemaan rikastusta siinä samantien, olisi oikein teidänlaisillenne.

    • pahlevi

      Ei kun paljon tänne vaan, kaikki toivottamaan tervetulleeksi jotta sana kiertää maailmalla kuinka hyvin täällä pakenijoita kohdellaan. Näin niitä saapuu aina vaan enemmän tämän tiedon saatuaan, ja voimme luovuttaa maamme heille.
      Rakentakaamme myös heille moskeijoita, jotta ovat tervetulleita, ja maailmalla voimme olla ylpeitä islamistisesta Suomesta! Voimme repiä kaikki vanhat kirkot alas, johan ne häiritsevät tulijoita yhtälailla kuin uskonnonopetus ja aamuhartaudet ja joulu.

    • JulkisuuttaSaattePöljät

      Jotain rajaa-mielenosoitus oli ilmoitettu ensin, esim. Hommaforumilla ja MV-lehdessä. Siitä nämä järjenjättiläiset saivat ajankohdan vastamielenosoituksensa järjestämiselle.

      Rauhallinen Jotain rajaa-mielenosoitus ei lähde samaan näiden karnevaalihuligaanien kanssa. Nämä vasemmistohuligaanit saapuvat paikalle kattilankansineen metelöimään, vain ja ainoastaan tarkoituksenaan häiritä Jotain rajaa-mielenosoitusta.

      Mutta heistä saa hyvää videokuvaa, jota voi vaihtoehtomedioiden kautta levittää ulkomaita myöden, mokomaa väkivaltaista paskasakkia, joka vuoroin käy riehumassa hallituksen leikkauksia vastaan tai häiritsemässä esim. Jotain rajaa-mielenosoitusta, tajuamatta lainkaan, että niitä leikkauksia omilta kansalaisilta tehdään, jotta rahaa riittäisi näiden hyödyttömien, tarpeettomien ja haitallisten tulijoiden hyysäämiseen.

      • Näinpäs

        ASIA ON JUURI JÄMPTISTI NOIN!!!


    • FuckYeaaah

      Toivottavasti natsit servataan taas

    • Kusipaikka

      Aloittaja "acab24" kirjoitti mm: "Kenellä tahansa on oikeus hakea turvaa mistä haluaa". No,asiallinen kysymykseni aloittajalle:MISTÄ TAHOLTA MINÄ HAEN TURVAA ulkoiluttaessani 3 kertaa päivässä koiriani (Cavalier King Charlesin Spanieli; kastroitu uros , paino 14 kg, ikä 5,5 vuotta sekä Kääpiöpinseri; kastroitu uros, paino 5 kg, ikä 12 vuotta)?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Asun Turussa Martin kaupunginosassa ja törmään monta kertaa viikossa "muslimituristeihin",jotka vastaantullessa räkivät näiden koirien päälle ja muutaman kerran on jo tehty ele,niinkuin aikoisivat potkaista koiraa,mutta onneksi viimetingassa jalka on pysäytetty ennen osumista! Koirat kulkevat opetetusti jalkakäytävän sisäreunaa seuraten peräkanaa,eivätkä ole millään tavoin häiriöksi kanssakulkijoille. Olen kaiken "niellyt" tähän asti,MUTTA AUTA ARMIAS SINÄ PÄIVÄNÄ,KUN JOKU KARVAN TAITTAA JOMMASTAKUMMASTA - LOPUN LUETTE ILTAPÄIVÄLEHTIEN LÖÖPEISTÄ!!!!!!!!!!!

    • KullinNuppu

      Laukaan vankilan apulaisjohtaja Petri Laitinen puolestaan kommentoi eilen, ettei kolme henkilöä tappanut mies ole vaarallinen

    • bigdogman

      Koira on ihmise parasystävä ei matu.pernossa nähdään!

      • Kusipaikka

        "Bigdogman",toivon,että tulet tervehtimään kääpiöpinseriä,jolla on Suomi T-paita päällä!


    • SeenNotSeen

      Mielenkiintoista tulee olemaan:

      1) kuinka aggressiivisia "suvaitsevaiset" tällä kertaa tulevat olemaan, hyökkäävätkö myös Jotain rajaa -lapsiperheiden kimppuun?

      2) Naamioituvatko "karnevaalivasurit" tällä kertaa, ja mitä poliisi tekee sen suhteen?
      (= naamioituahan ei saisi, ja voi kuinka sitä Lahden Halloweenin-päivästä poikaa jahdattiinkaan..)

      3) Paljonko "karnevalistien" häirintää poliisi sallii YLI normaalin rajan, vain siksi, että kyseessä ovat vasemmistolaissuvakit ja kohteena tavalliset suomalaiset Suomen ja suomalaisuuden puolustajina?

    • ei.rasismille

      ALOITTAJALLE:
      SANO NIILLE VASTAANOTTOKESKUKSESSA ASUVILLE, ETTÄ SUOMALAISILLA IHMISILLÄ ON OIKEUS KULKEA OMASSA MAASSAAN RAUHASSA.

      VASTAANOTTOKESKUKSEN ASUKKAAT EIVÄT SAA SUOMALAISIIN SUHTAUTUA RASISTISESTI !!!

      • Tuumailhaan

        JUST JÄMPTISTI NOIN,vaan ei löyry Suomesta virkavaltatahua, ketä asia VVK ,JOTEN MINKÄS TEHRÄÄN?!


    • Pernossa.näin

      Rasismin vastaisella KARNEVAALILLA halutaan osoittaa tukea SUOMALAISILLE IHMISILLE.

      • YlitätteJoHölmöytenne

        Ai niinkö? Sehän on vastaan nimenomaan normaaleja suomalaisia ihmisiä!


      • gyyyyyyy

        Niin, jos olet keksinyt "suomalaiselle" uuden merkityksen, ja tarkoitat pelkästään kaikkia ulkomaalaistaustaisia sillä.


    • AllahsSnackbar

      Tiedoksenne vielä, että suurin osa "turvapaikanhakijoista" on 20-35-vuotiaita miehiä Irakista. Irak on muiden maiden turvalliseksi luokittelema maa, mutta ei Suomen.

      Irakissa tuli 2014 voimaan pedofilian salliva lainsäädäntö.

      Pitäkää tyttäristänne huolta!

    • ennenjanyt

      Kiitos vaan linkistäsi. Siinä näette, että Suomesta lähti Ruotsiin PIENIÄ LAPSIA.

      IRAKISTA tulee Suomeen AIKUISIA raiskaajaan näköisiä, uhkaavasi käyttäytyviä MIEHIÄ!
      Älä väitä näitä lapsiksi, vaikka lukutaito puuttuukin.

      • Hyväsylvi

        Ajatelkaa, jos Neuvostoliiton hyökätessä Suomeen v. 1939 olisivat Suomen miehet suhanneet junalla tai taksilla Ruotsiin turvaan! Ei olisi anarkisti-mielenosoittajillakaan nyt mahdollisuutta leikkiä karnevaaleja.


    • molopääsakke

      Hyysärihuorat haluavat mutakuonojen hivin itselleen.

    • muotisana_2015

      Tunge nyt jo se rasismi perseeseesi, saatanan vajakki.

      • gdhghlk

        apina?


    • kylmääkituruus
    • Katsokaatuosta
    • Älkääprovosoituko

      https://www.youtube.com/watch?v=oH53GupC_X0

      Turku Pansio 17.10.2015 Rajat kiinni mielenosoitus - Iso mies lyö naista


      Nyt rauhottukaa suomalaiset! Tämä on ulkoaohjattua toimintaa, meidät on usutettu toistemme kimppuun. Muistelkaa sitä vanhaa Suomea mikä oli ennen yt-neuvotteluja ja kurjistamista. Rauhallinen Suomi. Sitä on ikävä.

      • gyyyyyyyyyyy

        Ulkoaohjattua, kyllä. Somalia irak sun muut sekundavaltiot, sieltä ohjattua. Ikävä on aikaa jolloin katukuva oli ilman somaleita.


    • Myötähäpeä

      Nähtiin oikeen nauhalta millaisia surkeita raukkoja te olette! Yksikin iso möhömahainen suvakkimiesneiti löi kaksi kertaa puolet pienempää naista kasvoihin ja hyppäsi lyönnin jälkeen taakse päin kuin akka! Todella akkamaista käytöstä mutta mitä teiltä muutakaan voi odottaa!
      Siellä myös riehui oikeen syöneennäköinen pakolainen ja kiroili kuin viimeistä päivää. Tuollaisia te säälittävät suvakkivajakit haluatte Suomeen.

      Lisäksi peititte taas raukkamaisesti naamanne koska teitä varmasti itseäkin hävettää käytöksenne! Mutta ullatus ullatus teidät on tunnistettu silti!!!!
      Mölysitte myös kuin joku apinaorkesteri siellä taustalla. Myötähäpeä on suuri.

      Tajuatteko te kuinka tyhmiltä näytätte kun vaahtoatte rajoja auki ja muuta tuubaa? Kusette omaan murokippoonne koska myös te tulette kärsimään tästä laittomasta maahantunkeutumisesta ennemmin tai myöhemmin.
      Miettikää sitä jos niillä huumeidentuhoamilla aivoilla pystytte.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      191
      4469
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      120
      2811
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2264
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      132
      2245
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1952
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1434
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe