Pattayan suosion mittaaminen

Anonyymi

Opetellaanpas hieman käsitteitä tilasto, suosio, taso, laatu, logiikka ja asenne puhuen näistä liittyen lomakohteeseen palstan teeman mukaisesti.

Kuka ja miten määritellään matkakohteen suosion määrä ja laatu?
Määritteleekö yhden ihmisen mielipide sen? Ei.

Määritteleekö yksittäisen ihmisen, perheen tai ryhmän mielipide matkakohteen suosion ja laadun? Kyllä, mutta vain heidän omalta kohdaltaan.

Määritteleekö tuhannen ihmisen mielipide sen? Kyllä tilastotieteellisesti jo määrittelee melkoisella tarkkuudella, jos heiltä kysytään siitä mielipidettä.

Yksittäiset, henkilökohtaiset mielipiteet siis määrittelevät suurena joukkona yhdessä sen, mitä ihmiset ajattelevat keskimäärin. Keskimääräisyys ei kuitenkaan vaikuta yksittäisen ihmisen henkilökohtaiseen mielipiteeseen. Keskimääräisyys on kaiken summa.

Sitten tarvitaan myös vertailukohteita, koska ilman vertailua ei voida määritellä onko jokin asia hyvä, huono, tyydyttävä, erinomainen, kiitettävä vai heikko.

Ihmiset asettavat painopisteitä eri tavalla, mikä heille on tärkeää. Toinen haluaa lepoa ja rauhaa, toinen haluaa tehdä kaiken mahdollisen ja kolmas jotakin siltä väliltä. Yksi haluaa maata autiolla saarella ja toinen bailata suuressa joukossa vaikkapa Täydenkuun juhlissa.

Avarakatseisella se mielipide muodostuu kokonaisuudesta. Tiukkapipoiselle riittää jokin yksittäinen asia pilaamaan kaiken. Positiivista henkilöä ei mikään vastoinkäyminen hetkauta, vaan he ottavat ilon irti mistä vaan. Negatiiviselle ei riitä mikään "pelastamaan" lomaa.

Objektiivinen henkilö ei keskity yksittäisiin asioihin, mutta subjektiiviselle yksittäinen asia on kaikki kaikessa. Objektiivisella ei ole ennakkoasennetta, mutta subjektiivinen henkilö hakemalla hakee sen näkökulman joka hänellä oli jo ennen matkaan lähtöä. Subjektiivinen henkilö voi kuitenkin olla myös positiivinen. Hän on etukäteen varma että kaikki menee hyvin.

Positiivisuus, into ja mielen vapaus on hyvät lähtökohdat onnistumiselle.

Negatiivisuus ja negatiivinen ennakkoasenne ei ole. On käsite "itseään toteuttava ennustus". Eli jos manaat matkasi, urheilusuorituksesi tai minkä tahansa ennalta suohon, niin on erittäin suuri todennäköisyys sille että se menee suohon. Golfissa käsite on erittäin tuttu. Ajatus että "Kuitenkin pallo menee lampeen" aiheuttaa sen että sinä lyöt sen sinne lampeen.

Suosiosta kautta tykkäämisestä käytetään useimmissa foorumeissa tähtiluokitusta nollasta viiteen, viiden ollessa se suosituin. Tätä käytetään niin hotelleissa, ravintoloissa, aktiviteeteissa kuin nähtävyyksissäkin.

Jos tähtiluokitukseen vastanneita on tarpeeksi paljon kertomaan mielipiteensä, niin se on tilastotieteellisesti varsin pätevä ja oikea se yleinen mielipide.

Se on siis jokaisen henkilökohtainen oma asia ja mielipide, millaiseksi kukakin arvioi lomakohteen, mitä siellä tekee ja minne menee, millä asenteella ja millä mielellä, keskittyykö vain johonkin tiettyyn vai haluaako kaikenlaista.

Jokaisella on vapaus kutsua kohdetta paratiisiksi tai painajaiseksi. Jokainen saa itse päättää missä määrin sitä tarkoittaa ja miltä osin. Saa olla mustavalkoinen jos haluaa. Mielipiteisiin on ulkopuolisten aika vaikea vaikuttaa.

Kaikki kumpuaa omasta itsestään. Asennevamma on ikävä kantajalle itselleen, jos se on negatiivinen. Sille negatiivisuudelle kannattaa koettaa tehdä jotakin, koska se syö sisältäpäin ja aiheuttaa ikävän elämän, yksinäisyyttä sekä sairauksia.

Tilastotieteellisesti ja keskimääräisesti Pattaya on Thaimaan suosituin lomakohde ja suurin kasvualue.

Pattayalla on suvereenisti Thaimaan paras hotelli- ja ravintolavalikoima kaikilla mittapuilla. Pattayalla on myös Thaimaan suvereenisti eniten tekemistä ja eniten aktiviteetteja, niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Pattayalla on suvereenisti myös eniten baareja. Pattayan shoppailumahdollisuudet on Thaimaan toiseksi parhaat Bangkokin jälkeen.

Jokainen päättäköön sen mikä hänelle itselleen on tärkeää, mutta yleiseen keskimääräiseen mielipiteeseen kukaan ei voi yksinään eikä edes pienenä joukkona vaikuttaa, eikä edes yksittäisten lehtiuutisten avulla, oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia.

Ihmiset saavat vapaassa maailmassa päättää mihin ne matkustavat. On hyvin suositeltavaa matkustaa kohteeseen josta tykkää ja josta jää hyvä mieli. Pattayasta tykkäävät matkustavat tänne uudestaan. Olisi melko omituista matkustaa toistuvasti kohteeseen josta ei tykkää ja jota parjaa alituiseen, tai edes keskustella siitä.

Minun mielipide on että Pattaya on elävä ja kiva paikka olla ja elää. Lomakohteena hyvä kautta erinomainen, enkä jaksa kinata asiasta tämän enempää.

T 2010

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapsillani on ollut tylsää Kanarian, Kreikan ja Turkin lomillamme.
      Olivat riemuissaan Pattayalla.
      Seuraavaksi ei mikään muu lomakohde tule enää kysymykseen.

      • Anonyymi

        Omilla skideilläni kun on rajallinen aika lomiin käytettävissä tänä kesänä, niin harkitsin yhteistä Euroopan lomaa. Mutta kun katselin sitä mitä tekemistä missäkin on, niin jäi vaihtoehdoksi Pattaya tai autoloma Välimerellä. Helppouden vuoksi valittiin Pattaya, vaikka lennot syökin kymmenestä päivästä 1,5 vuorokautta. Niin se siirtyminen Välimerellekin söisi. Pattayalta ei tarvi lähteä mihinkään kauas ja tekemistä riittää.


      • Anonyymi

        Lapsetkin odottavat innolla, koska pääsevät rottien kanssa leikkimään rannalle. Itse ajattelin ottaa pari vapaailtaa eukosta ja lähteä testaamaan viehätysvoimaani ladypoikiin ja baarityttöihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omilla skideilläni kun on rajallinen aika lomiin käytettävissä tänä kesänä, niin harkitsin yhteistä Euroopan lomaa. Mutta kun katselin sitä mitä tekemistä missäkin on, niin jäi vaihtoehdoksi Pattaya tai autoloma Välimerellä. Helppouden vuoksi valittiin Pattaya, vaikka lennot syökin kymmenestä päivästä 1,5 vuorokautta. Niin se siirtyminen Välimerellekin söisi. Pattayalta ei tarvi lähteä mihinkään kauas ja tekemistä riittää.

        Kun perheellä on 10 päivän lomaansa vaakakupissa Pattaya tai autoloma välimerellä, niin ottaen huomioon kantakundimatkailijoiden alituisen jetslaakin ja matka-ajan lentoineen ja takseineen, niin kovin on suppeat ja oudot vaihtoehdot perheellä.


    • Anonyymi

      Lyhyestä virsi kaunis:


      PATTAYA ON PARATIISI

      • Anonyymi

        PATTAYAN ROTAT OVAT MAAILMAN HUIPPULUOKKAA. ROTTABURGEREITA EI MIKÄÄN VOITA.


    • Anonyymi

      tuotanoin mikä tarve sinulla on vakuutella pattayan paremmuudesta, jokainen menköön minne tykkää, ja minne massi matkailun mahdollistaa, pattayalla ei historiallisesti mitään 50 vuotta siiten se oli pieni kalastajakylä, jossa oli muutama tuhat asukasta, ei muuta vietnamin sodan takia paikka lähti laajenemaan vauhdilla, joten siellä ei ole käytännössä mitään yli 50 vuotta vanhaa.. Euroopan ja afrikan kohteilla on vuosi tuhantinen historiansa, joka sellaista kaipaa, itse kiersin 80-90 luvulla, lähes kaikki keskieuroopan maat, kiinnostuksemme kodistui pääosin kirkkoihin, ei niinkään uskonnon takia, vaan arkkitehtuurin, ranska, saksa, italia, espanja, luxemburg, bryssel, sisilia olin silloin 30 tai hieman yli, satoja kirkkoja tuli nähtyä...

      Sitten vietin lomat pääosin ex;n kanssa kanarialla, rodoksella, egyptissä...

      90 luvun alkupuolella ostin ensimmäisen aasian matkan, vielä helin matkatoimistolta jyväskylästä, olin muutaman kerran käynyt usassa ja kanadassa, ennen aasiaa, tuohon aikaan sait Thaimaan matkan aasiaan puoleen hintaan mitä se maksoi pohjoisamerikkkaan... Esimmäinen aasian matka oli phukettiin ja singaporeen tämä tapahtui 90 luvun alkupuolella.

      Kysyit voiko turistien antamiin tähtiin luottaa, ei voi ainoastaan omaan arvioon, vielä vähemmin hotellien tähtijärjestelmään se ei ole mitenkään standardoitu, pattayan valtti on maan halvimmat hotellit, edullinen hintataso joka on suurin syy matkailun suosioon, tai ainakin edullinen hintalaatusuhde.
      T; NumBall

      • Anonyymi

        Lisäksi kannattaa tarkastaa sanojen subjektiiivien ja objektiiven tarkoitus, ne tarkoittavat eri asioita mitä olet kertonut, avauksessa. tietääkseni objektiivinen tarkoittaa omakohtaista kokemusta, subjektiivinen toisen kokemaa kokemusta. Siis jos olet jotain mieltä vaikkapa hotellistasi, kokemus on objektiivinen, jos toisen kertomaa subjektiivinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäksi kannattaa tarkastaa sanojen subjektiiivien ja objektiiven tarkoitus, ne tarkoittavat eri asioita mitä olet kertonut, avauksessa. tietääkseni objektiivinen tarkoittaa omakohtaista kokemusta, subjektiivinen toisen kokemaa kokemusta. Siis jos olet jotain mieltä vaikkapa hotellistasi, kokemus on objektiivinen, jos toisen kertomaa subjektiivinen.

        Olet taas jälleen kerran väärässä Numball näiden sivistyssanojen ja termien tulkinnassasi.

        Objektiivisuus tarkoittaa avarakatseisuutta, ennakkoluulottomuutta ja kokonaisuuteen pohjautuvaa kykyä tulkintaa. Se on asenne, elämäntapa ja edellytys rehelliseen tulkintaan. Se ei ole kokemus, vaan kykyä suhtautua kaikkeen ilman tiettyä asennetta.

        Wikipedia sen aika hyvin sanoo:
        "Objektiivisuus tarkoittaa henkilökohtaisesta näkemyksestä tai asenteesta riippumatonta, puolueetonta, tasapuolista, yleispätevää. Objektiivisuus on eräs tieteen tunnusmerkki"

        Hinta-laatusuhde on hyvä valtti kaikessa ja kaikkialla maailmassa. Olen ollut myös huonoissa hinta-laatusuhteisissa paikoissa, ja ei ole kiva kun koko ajan on fiilis että ringoa kustaan öögaan.

        Tuosta tuli mieleen kun kerran kesällä mentiin lasten kanssa omalla veneellä erääseen saareen stadin edustalle. Otettiin saaren kahviosta pullat, lapset otti limpparit ja me aikuiset otettiin kahvit. Myyjä sanoi että se tekee 34 euroa. Kysyin myyjältä että näytänkö mä sun mielestä öljysheikiltä, ja jätettiin ostokset siihen tiskille.

        Tähtijärjestelmä toimii varsin hyvin useimmiten. Se jos tripadvisorissa on paljon puolesta ja paljon vastaan kommenteissa, kertoo että laatu vaihtelee. Hyvissä mestoissa se on tasaisempaa. Yksittäisiä tapauksia voi sattua niin hyvissä kuin huonoissakin mestoissa.

        Stadissa olen lähtenyt hyvästäkin ravintolasta maksamatta laskua, kun kaikki on mennyt pieleen. Thaimaassa se ei ole mahdollista ilman fyysistä taistelua, joten täällä joutuu joskus tappionsa nielemään.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet taas jälleen kerran väärässä Numball näiden sivistyssanojen ja termien tulkinnassasi.

        Objektiivisuus tarkoittaa avarakatseisuutta, ennakkoluulottomuutta ja kokonaisuuteen pohjautuvaa kykyä tulkintaa. Se on asenne, elämäntapa ja edellytys rehelliseen tulkintaan. Se ei ole kokemus, vaan kykyä suhtautua kaikkeen ilman tiettyä asennetta.

        Wikipedia sen aika hyvin sanoo:
        "Objektiivisuus tarkoittaa henkilökohtaisesta näkemyksestä tai asenteesta riippumatonta, puolueetonta, tasapuolista, yleispätevää. Objektiivisuus on eräs tieteen tunnusmerkki"

        Hinta-laatusuhde on hyvä valtti kaikessa ja kaikkialla maailmassa. Olen ollut myös huonoissa hinta-laatusuhteisissa paikoissa, ja ei ole kiva kun koko ajan on fiilis että ringoa kustaan öögaan.

        Tuosta tuli mieleen kun kerran kesällä mentiin lasten kanssa omalla veneellä erääseen saareen stadin edustalle. Otettiin saaren kahviosta pullat, lapset otti limpparit ja me aikuiset otettiin kahvit. Myyjä sanoi että se tekee 34 euroa. Kysyin myyjältä että näytänkö mä sun mielestä öljysheikiltä, ja jätettiin ostokset siihen tiskille.

        Tähtijärjestelmä toimii varsin hyvin useimmiten. Se jos tripadvisorissa on paljon puolesta ja paljon vastaan kommenteissa, kertoo että laatu vaihtelee. Hyvissä mestoissa se on tasaisempaa. Yksittäisiä tapauksia voi sattua niin hyvissä kuin huonoissakin mestoissa.

        Stadissa olen lähtenyt hyvästäkin ravintolasta maksamatta laskua, kun kaikki on mennyt pieleen. Thaimaassa se ei ole mahdollista ilman fyysistä taistelua, joten täällä joutuu joskus tappionsa nielemään.

        T 2010

        Tämä ei ole mahdollista sinun kanssasi 2010.

        Objektiivisuusperiaatteen tavoitteena on varmistaa se, että tutkija ei vaikuta tutkimuksen kohteeseen, vaan lopputulos perustuu ”tutkijan ja tutkittavan aitoon vuorovaikutukseen”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet taas jälleen kerran väärässä Numball näiden sivistyssanojen ja termien tulkinnassasi.

        Objektiivisuus tarkoittaa avarakatseisuutta, ennakkoluulottomuutta ja kokonaisuuteen pohjautuvaa kykyä tulkintaa. Se on asenne, elämäntapa ja edellytys rehelliseen tulkintaan. Se ei ole kokemus, vaan kykyä suhtautua kaikkeen ilman tiettyä asennetta.

        Wikipedia sen aika hyvin sanoo:
        "Objektiivisuus tarkoittaa henkilökohtaisesta näkemyksestä tai asenteesta riippumatonta, puolueetonta, tasapuolista, yleispätevää. Objektiivisuus on eräs tieteen tunnusmerkki"

        Hinta-laatusuhde on hyvä valtti kaikessa ja kaikkialla maailmassa. Olen ollut myös huonoissa hinta-laatusuhteisissa paikoissa, ja ei ole kiva kun koko ajan on fiilis että ringoa kustaan öögaan.

        Tuosta tuli mieleen kun kerran kesällä mentiin lasten kanssa omalla veneellä erääseen saareen stadin edustalle. Otettiin saaren kahviosta pullat, lapset otti limpparit ja me aikuiset otettiin kahvit. Myyjä sanoi että se tekee 34 euroa. Kysyin myyjältä että näytänkö mä sun mielestä öljysheikiltä, ja jätettiin ostokset siihen tiskille.

        Tähtijärjestelmä toimii varsin hyvin useimmiten. Se jos tripadvisorissa on paljon puolesta ja paljon vastaan kommenteissa, kertoo että laatu vaihtelee. Hyvissä mestoissa se on tasaisempaa. Yksittäisiä tapauksia voi sattua niin hyvissä kuin huonoissakin mestoissa.

        Stadissa olen lähtenyt hyvästäkin ravintolasta maksamatta laskua, kun kaikki on mennyt pieleen. Thaimaassa se ei ole mahdollista ilman fyysistä taistelua, joten täällä joutuu joskus tappionsa nielemään.

        T 2010

        Ja tätä sinä edustat 2010.

        Subjektiivisuudella tarkoitetaan ihmisen omakohtaisesta tulkinnasta tai käsityksestä johtuvaa ja usein myös puolueellista näkemystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet taas jälleen kerran väärässä Numball näiden sivistyssanojen ja termien tulkinnassasi.

        Objektiivisuus tarkoittaa avarakatseisuutta, ennakkoluulottomuutta ja kokonaisuuteen pohjautuvaa kykyä tulkintaa. Se on asenne, elämäntapa ja edellytys rehelliseen tulkintaan. Se ei ole kokemus, vaan kykyä suhtautua kaikkeen ilman tiettyä asennetta.

        Wikipedia sen aika hyvin sanoo:
        "Objektiivisuus tarkoittaa henkilökohtaisesta näkemyksestä tai asenteesta riippumatonta, puolueetonta, tasapuolista, yleispätevää. Objektiivisuus on eräs tieteen tunnusmerkki"

        Hinta-laatusuhde on hyvä valtti kaikessa ja kaikkialla maailmassa. Olen ollut myös huonoissa hinta-laatusuhteisissa paikoissa, ja ei ole kiva kun koko ajan on fiilis että ringoa kustaan öögaan.

        Tuosta tuli mieleen kun kerran kesällä mentiin lasten kanssa omalla veneellä erääseen saareen stadin edustalle. Otettiin saaren kahviosta pullat, lapset otti limpparit ja me aikuiset otettiin kahvit. Myyjä sanoi että se tekee 34 euroa. Kysyin myyjältä että näytänkö mä sun mielestä öljysheikiltä, ja jätettiin ostokset siihen tiskille.

        Tähtijärjestelmä toimii varsin hyvin useimmiten. Se jos tripadvisorissa on paljon puolesta ja paljon vastaan kommenteissa, kertoo että laatu vaihtelee. Hyvissä mestoissa se on tasaisempaa. Yksittäisiä tapauksia voi sattua niin hyvissä kuin huonoissakin mestoissa.

        Stadissa olen lähtenyt hyvästäkin ravintolasta maksamatta laskua, kun kaikki on mennyt pieleen. Thaimaassa se ei ole mahdollista ilman fyysistä taistelua, joten täällä joutuu joskus tappionsa nielemään.

        T 2010

        Jep ne meni väärinpäin kun kirjoitin ilmanlaseja... kännykällä...edelleenkin ihmettelen sinun kullanväristä pattaya hehkutusta, jos oletamme että kävijöiden määrä on jokin mitta, silloin espanja, kreikka ja usa pesee Thaimaan turismin 4-0, niinkun olen kirjoittanut thaimaassa on paljon hyvää ja kaunista, mutta vaakakupissa taas vastaavasti paljon pahaa, tapoja joita farangin on mahdotonta ymmärtää, tosin pattaya ei ole paras paikka näiden asioiden huomaamiseen, se on liian länsimaalaistunut, minulla oli kanssa pari ekaa vuotta pelkästää positiivistä sanottavaa täältä, sitten näin miten asiat oikeesti on, ei ole ammattiliittoja, köyhiä kusetetaan mennen tullen, joita täällä riittää, eliitti on satumaisen rikas, niillä on oma kieli jolla pidetään rupusakki ulkona korkeista viroista,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ne meni väärinpäin kun kirjoitin ilmanlaseja... kännykällä...edelleenkin ihmettelen sinun kullanväristä pattaya hehkutusta, jos oletamme että kävijöiden määrä on jokin mitta, silloin espanja, kreikka ja usa pesee Thaimaan turismin 4-0, niinkun olen kirjoittanut thaimaassa on paljon hyvää ja kaunista, mutta vaakakupissa taas vastaavasti paljon pahaa, tapoja joita farangin on mahdotonta ymmärtää, tosin pattaya ei ole paras paikka näiden asioiden huomaamiseen, se on liian länsimaalaistunut, minulla oli kanssa pari ekaa vuotta pelkästää positiivistä sanottavaa täältä, sitten näin miten asiat oikeesti on, ei ole ammattiliittoja, köyhiä kusetetaan mennen tullen, joita täällä riittää, eliitti on satumaisen rikas, niillä on oma kieli jolla pidetään rupusakki ulkona korkeista viroista,

        Nyt en taida ymmärtää jotakin?

        Jos on kolme maata vastaan yksi maa.... niin miten lopputulos voi olla 4 - 0.... eikö sen pitäisi olla 3 - 0 ?

        Voisikohan joku ystävälisesti ja objektiivisesti avata tätä asiaa minulle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ne meni väärinpäin kun kirjoitin ilmanlaseja... kännykällä...edelleenkin ihmettelen sinun kullanväristä pattaya hehkutusta, jos oletamme että kävijöiden määrä on jokin mitta, silloin espanja, kreikka ja usa pesee Thaimaan turismin 4-0, niinkun olen kirjoittanut thaimaassa on paljon hyvää ja kaunista, mutta vaakakupissa taas vastaavasti paljon pahaa, tapoja joita farangin on mahdotonta ymmärtää, tosin pattaya ei ole paras paikka näiden asioiden huomaamiseen, se on liian länsimaalaistunut, minulla oli kanssa pari ekaa vuotta pelkästää positiivistä sanottavaa täältä, sitten näin miten asiat oikeesti on, ei ole ammattiliittoja, köyhiä kusetetaan mennen tullen, joita täällä riittää, eliitti on satumaisen rikas, niillä on oma kieli jolla pidetään rupusakki ulkona korkeista viroista,

        Jos määrillä mitataan niin Thaimaan Bangkok on maailman suosituin hotelliyöpymisten määrällä laskettuna. Taakse jää Lontoo ja Pariisi ja USAn kaupungit.
        Mutta nyt käsittääkseni tässä puhutaan Thaimaasta ja Pattayasta, eikä numeromiehelle jaeta mitään lisäpisteitä Thaimaan mollaamisesta, jossa väittää asuvansa.

        Kysymys numeromiehelle. Miksi et muuta USAhan tai muihin maihin, joita ihailet, kun Thaimaa on sinun mielestäsi paljon huonompi maa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos määrillä mitataan niin Thaimaan Bangkok on maailman suosituin hotelliyöpymisten määrällä laskettuna. Taakse jää Lontoo ja Pariisi ja USAn kaupungit.
        Mutta nyt käsittääkseni tässä puhutaan Thaimaasta ja Pattayasta, eikä numeromiehelle jaeta mitään lisäpisteitä Thaimaan mollaamisesta, jossa väittää asuvansa.

        Kysymys numeromiehelle. Miksi et muuta USAhan tai muihin maihin, joita ihailet, kun Thaimaa on sinun mielestäsi paljon huonompi maa?

        Jos matkailijoiden tasolla ja laadulla määritellään matkailukohteen taso ja laatu, niin Pattaya on tuolla listalla 4-0.


    • Anonyymi

      Tilastotieteellisesti ja keskimääräisesti Pattaya on Thaimaan suosituin lomakohde ja suurin kasvualue aiheuttaa pohdinnan minkä tilaston ja minkä keskimääräisyyden mukaan?

      Pattayalla on suvereenisti Thaimaan paras hotelli- ja ravintolavalikoima kaikilla mittapuilla aiheuttaa myös ihmetyksen mikä mittapuu?

      Pattayalla on myös Thaimaan suvereenisti eniten tekemistä ja eniten aktiviteetteja, niin maalla, merellä kuin ilmassakin oudoksuttaa mitä tarkoittaa eniten tekemistä entä eniten aktiviteetteja?
      Tekeekö siis kohteen ylipursuava tarjonta aiheen ryhtyä käyttämään sivistyssanaa suvereeni?

      Pattayalla on suvereenisti myös eniten baareja aiheuttaen ihmetystä, baarien määräkö kohteesta tekee suvereenin?

      Pattayan shoppailumahdollisuudet on Thaimaan toiseksi parhaat Bangkokin jälkeen myös ihmetyttää, koska ei nyt oikein tule mieleen mitä ihan oikeasti tulisi shopata, tai ainakaan tuon takia matkakohdetta valita.

      Kyllä varmasti Pattaya on ok omalla tavallaan ja ihmisille jotka tuosta suvereenisuuden suvereenisuudesta objektiivisesti ja subjektiivisesti nauttii, mutta nyt aloittaja suvereenisesti jätti tämän matkailupalstan pääpuheenaiheet pois, tytsyt, senssun, numban ja oman kaikenkattavan ylivertaisuuden.

      On myös ihmisiä kuten aloittajakin, nauttii landesta ja esimerkiksi paljusta saimaanrannalla, mutta aloittajahan eläytyykin aina rooliin jota kulloinkin päättää ja nyt näin.

      Yksi vastaaja mainitsi että skideillä tylsää Kanarialla, Kreikassa ja Turkissa, jonka johdosta väitän että jos skideillä todella on ollut tylsää, niin tylsyyden syy ei ole ollut kohteet vaan ihan joku muu.
      Riemuissaan olivat Pattayalla eikä mikään muu kohde tule enää kysymykseen tulee aiheuttamaan kovin suppean näkemyksen tarjolla olevista matkailukohteista.
      Tämähän tosin on tyypillistä Pattayan matkailijoille kuten Laiffille, kaksi kertaa käynyt ja elämässä sitten ei muuta olekaan odotettavissa matkailurintamalla.

      Muuten hyvä kirjoitus sinänsä, mutta koska kirjoittaja on kirjoitellut sitä sun tätä myös, niin tämä riittänee tässä näin.

    • Anonyymi

      En jaksa enkä viitsi väitellä senseinumbaalin kanssa termistöistä enkä sananlaskuista, koska se leikki ei loppuisi koskaan, koska jäärä on aina ja ikuisesti jäärä, eikä anna periksi vaikka hänelle osoittaisi tuhannella tietosanakirjamaisella linkillä asioiden oikea laita.

      Joko hänellä on erittäin paha luki- ja luetun ymmärtämishäiriö, tai sitten hän ei lue niitä ollenkaan. Enpä ole moista jukuripässiä missään nähnyt enkä lukenut aiemmin.

      Aloitukseen palatakseni, oma mielipiteeni riippuu sen hetkisistä tarpeista, toiveista, fiiliksistä. Esimerkiksi juhannuksena Suomi on minun mielestä maailman paras maa ja mökkiranta, sauna, ystävät, perhe ja kokko, kelistä riippumatta.

      Kukaan ei voi sanoa toisen puolesta mikä on paras. Minulla se vaihtelee. Pääpiirteittäin se menee niin että siellä missä on hyvä olla, on hyvä. Siellä missä tunnet olosi kotoisaksi ja tervetulleeksi, siellä on hyvä olla.

      On ollut elämässä hyviä hetkiä vaikka missä. Monessa maassa ja monessa jengissä. Hyvällä porukalla ja hyvällä fiiliksellä mikä tahansa paikka on hyvä. Yksin vaikka olisin maailman kauneimmassa paikassa parhaimmalla säällä, niin se olisi vain haikeaa.

      Jaettu ilo sen tunnelman luo.

      Kuten sanoin niin ei kannata matkustaa Pattayalle, jos ei tykkää ja siitä tulee paha mieli vain. Silloin kannattaa mennä muualle. Tuskin kukaan edes haluaa vieraakseen ja matkaseurakseen hapannaamaa, joka jankuttaa negatiivista asioista vain jatkuvasti syyllistellen ja ihmetellen niitä jotka viihtyy.

      Viihdyn erinomaisesti maaseudulla. Viihdyn myös ruumiillisissa ja talkoohenkisissäkin töissä ja tykkään jos voin ja osaan auttaa. Jotkut ovat vaan sellaisia etteivät ota apua vastaan, koska arvelevat jäävänsä kiitollisuuden velkaan ja sitten piileskelevät sen takia.

      Onneksi suomalaisten uudemmat polvet näyttää siltä että heillä on jo itsetunto kohdillaan, eteenpäin menemisen meininki, eivätkä he pyytele tekemättömiä asioita ja olemattomia syntejään anteeksi, kuten jotkut vanhan kansan edustajat ja saarnasmiehet.

      T 2010

      • Anonyymi

        Olisi mukavaa tietää mitä tarkoitat tuolla "Onneksi suomalaisten uudemmat polvet näyttää siltä että heillä on jo itsetunto kohdillaan, eteenpäin menemisen meininki, eivätkä he pyytele tekemättömiä asioita ja olemattomia syntejään anteeksi, kuten jotkut vanhan kansan edustajat ja saarnasmiehet."

        erityisesti tuo syntiosasto kiinnostaa, jota pitää saada anteeksi, vaikka synnit olisivat olemattomia, on tietysti totta että meistä jokainen tekee virheitä elämässään, suuria ja pieniä sukupolvesta riippumatta, olennaista on vain se että paljonko siitä pitää maksaa, suoraa tai välillisesti... onko tuollainen puolenmiljoonan euron pimittäminen velkojilta ja verottajalta ns. olematon synti, minusta ei ole.


    • Anonyymi

      Ohessa 2010:n tyylinäyte, aloituksensa aloitus ja lopetus.

      Opetellaanpas hieman käsitteitä ..... asenne puhuen näistä ..... enkä jaksa kinata asiasta tämän enempää.

      • Anonyymi

        Näyttää jatkavan näin:

        "En jaksa enkä viitsi väitellä senseinumbaalin kanssa"

        Miksi toi tyyppi sitten yleensä tällä palstalla pauhaa???


    • palstan sivistyneet herrasmiehet thaimaasta pitävät taas näköjään tasoa yllä.

      • Anonyymi

        Suomelle piste.

        Valitettavasti eräälle tyypille joutuu joskus vääntämään rautalangasta kaikkein yksinkertaisimmatkin asiat, muuta kuten sanoin, niin se ei muuta mitään.

        Jos rautalangan vääntää suoraksi, niin senseinumbaali kertoo sen olevan aivan solmussa. Jos sen vääntää tuhannen solmuun, niin senseinumbaali väittää kiven kovaan sen olevan piikkisuora.

        Siksipä hänelle kommentointi ei kannata ja tällaiset itsestäänselvyydetkin kannattaa jättää kertomatta, koska kaikille muille aloituksessani mainitut asiat ovat täysin selviä jo lapsesta saakka, mutta senseinumbaalille aivan täyttä hepreaa.

        Siispä pysyttelen matkailullisissa aiheissa jatkossa ja en alennu kinasteluun, enkä vastaamaan typeriin kysymyksiin.

        T 2010

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomelle piste.

        Valitettavasti eräälle tyypille joutuu joskus vääntämään rautalangasta kaikkein yksinkertaisimmatkin asiat, muuta kuten sanoin, niin se ei muuta mitään.

        Jos rautalangan vääntää suoraksi, niin senseinumbaali kertoo sen olevan aivan solmussa. Jos sen vääntää tuhannen solmuun, niin senseinumbaali väittää kiven kovaan sen olevan piikkisuora.

        Siksipä hänelle kommentointi ei kannata ja tällaiset itsestäänselvyydetkin kannattaa jättää kertomatta, koska kaikille muille aloituksessani mainitut asiat ovat täysin selviä jo lapsesta saakka, mutta senseinumbaalille aivan täyttä hepreaa.

        Siispä pysyttelen matkailullisissa aiheissa jatkossa ja en alennu kinasteluun, enkä vastaamaan typeriin kysymyksiin.

        T 2010

        T 2010

        Ahaa rambokyselijä siirtyy nyt tuohon moodiin, no nytteppä alkaa matkailullisia tulemaan savusaunasta.


    • Anonyymi

      Heippa hei!

      Pattaya on meidän lapsiperheellemme aina ollut hyvä ja takuuvarma lomakohde vuodenajoista riippumatta.

      Itse tykkäämme eniten talven ajankohdasta silloin kun ei ole liian kuumaa, mutta oikein kivaa on ollut muulloinkin Pattayalla koko perheen kanssa pari viikkoa viettää.

      Hua Hin on kerran koettu. Lapset silloin tykkäsivät, kun hevosilla saivat rannalla ratsastaa. Nyt vanhempi on jostakin saanut päähänsä, että eläinten väärin käyttöä oli tämä.

      Meillä olisi nyt mahdollisuus kesäkuun alusta hieman yli Juhannuksen viettää kokonaisena perheenä laatuaikaa jossain. Minä ja mieheni ajattelimme jälleen kerran suunnistaa Pattayalle. Mutta mitä olette mieltä tästä meidän teinipissisprinsesta? Pitäisikö jättää hänet ns rannalle ruikuttamaan vegejuttuineen?

      PS. Äitinsä on sitä mieltä, että pitäisi, ihan vain siksi, että ymmärtäisi ajoissa elämän realiteettejajia.

      • Anonyymi

        Että tämmönen Pattayalainen tällä kertaa savusaunasta.

        Minä ja mieheni.........siis nainen.

        Äitinsä on sitä mieltä.

        No jos prinsessan äitipuoli tuossa sanailee, niin terveisiä vain sinne äitillekin.

        Menkää ihmeessä Pattayalle juhannukseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että tämmönen Pattayalainen tällä kertaa savusaunasta.

        Minä ja mieheni.........siis nainen.

        Äitinsä on sitä mieltä.

        No jos prinsessan äitipuoli tuossa sanailee, niin terveisiä vain sinne äitillekin.

        Menkää ihmeessä Pattayalle juhannukseksi.

        Otsikko Pattayan suosion mittaaminen.

        On suosio todella taattu kun prinsessalla on isä ja äiti sama henkilö.


      • Anonyymi

        Kasvava lapsi tarvitsee eläinkunnan proteiineja ja rasvoja. Ei missään nimessä pidä antaa lapsen vältellä niitä vegaanina. Vegaanisuus tekee aikuisistakin järjenköyhiä joilla on tyhjä katse ja lyhyt pinna.

        Ei uskalla edes ajatella mitä vegaanisuus voisi tehdä kasvavalle nuorelle. Voi jäädä aivot kehittymättä ja sitten tulee lisää senseinumbaaleja.

        Tiedän muutamia raivottaria jotka ovat täysin aivottomia vegaaneja. Tiedän miespuoleisia urheilijoita joiden ura ja lihakset lässähti siihen. Unohtakaa moiset hömpötykset!

        T 2010


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kasvava lapsi tarvitsee eläinkunnan proteiineja ja rasvoja. Ei missään nimessä pidä antaa lapsen vältellä niitä vegaanina. Vegaanisuus tekee aikuisistakin järjenköyhiä joilla on tyhjä katse ja lyhyt pinna.

        Ei uskalla edes ajatella mitä vegaanisuus voisi tehdä kasvavalle nuorelle. Voi jäädä aivot kehittymättä ja sitten tulee lisää senseinumbaaleja.

        Tiedän muutamia raivottaria jotka ovat täysin aivottomia vegaaneja. Tiedän miespuoleisia urheilijoita joiden ura ja lihakset lässähti siihen. Unohtakaa moiset hömpötykset!

        T 2010

        Rambokyselijäneiti 2010 illuusiohenkilö paperiton työnjohtaja haavematkailija näemmä taas matkailullisena asianaan senseinumbattelee paniikkihäiriöisenä tietäen itsensä kaltaisia muitakin.
        Eipä aihetta muuhun kuin että terveiset Palermosta.


      • Anonyymi
        SenssuChiangMai kirjoitti:

        Rambokyselijäneiti 2010 illuusiohenkilö paperiton työnjohtaja haavematkailija näemmä taas matkailullisena asianaan senseinumbattelee paniikkihäiriöisenä tietäen itsensä kaltaisia muitakin.
        Eipä aihetta muuhun kuin että terveiset Palermosta.

        Ateenan palermon savusaunan Phuketissako sensei on siellä Siamin lahden Saimaalla etsimässä Maijaa suomikaksnelosen Pattaya palstalla?
        Ateenan palermon savusaunan Phuket on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta. Oikein hyvää matkaa sinne ja pistähän taas päivitystä siitä missä olet ja missä Maija luuraa! Se voi olla siellä jossakin vanhassa temppelissä vaanimassa tai yksityiskoneenne vessassa... Ei voi tietää.
        Pyydä vaimoa tekemään uimavoltti ja onhan hissinorsun ruokinnasta joku huolehtimassa Chiang Main mansiossanne?


    • Olen majoittunut Pattayalla milloin minnekin.
      Parhaat unet olen saanut alle 300 bahtin majoissa.

      • Kalleimmat hotellit ovat olleet Hard Rock ja Siam Bayview siellä kävelykadun päässä kun olin lapsieni kanssa reissussa.
        Eivät toki nekään mitään huippuhotelleja olleet mutta se on jäänyt mieleen että opasneitosen yöpyminen maksoi molemmissa 1000 bahtia.


    • Anonyymi

      Pattaya on rottapaikkana suosituin.

      • Anonyymi

        Onneksi olkoon osallistuit taas.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3549
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      216
      2989
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2564
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2082
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2075
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1867
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1712
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      18
      1686
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      276
      1379
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1326
    Aihe