Englannin ylähuone keskustelee Pentagonin uforaportista

6

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vai että ihan Torchwood-instituutti? Tarvitsevatkohan lordit seuraavaksi apua History Channelin iskujoukoilta.

  • Anonyymi

   Ja mitä vastasikaan puolustusministeriön valtiosihteeri paronitar Annabel Goldie tähän lordi Sarfazin kysymykseen?

   Lordi Sarfraz:

   "Kysyn Hänen Majesteettinsa hallitukselta, millaisen arvion se on tehnyt Yhdysvaltojen kansallisen tiedustelupalvelun johtajan toimiston (Office of the Director of the National Intelligence Preliminary Assessment) raportista: Unidentified Aerial Phenomena, joka julkaistiin 25. kesäkuuta, ja mitä tietoja heillä on Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyistä tunnistamattomien lentävien esineiden havainnoista."

   Paronitar Goldie:

   "Arvoisat parlamentin jäsenet, puolustusministeriö panee merkille mietinnön sisällön. Ministeriöllä ei ole hallussaan raportteja tunnistamattomista ilmailmiöistä, mutta se valvoo jatkuvasti Yhdistyneen kuningaskunnan ilmatilaa, jotta se voisi tunnistaa ja reagoida kaikkiin sen koskemattomuuteen kohdistuviin uskottaviin uhkiin, ja se luottaa olemassa oleviin toimenpiteisiin sen suojelemiseksi."

   Ja

   "Kuten aiemmin totesin, meillä ei ole mielipidettä maan ulkopuolisen elämän olemassaolosta, emmekä enää tutki raportteja tunnistamattomien ilmailmiöiden havainnoista. Meillä ei ole suunnitelmia laatia omaa raporttiamme UAP-ilmiöistä, koska yli 50 vuoden aikana yksikään tällainen raportti ei ole osoittanut, että Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kohdistuisi sotilaallista uhkaa."

   Kuulostaako kovin uskottavalta, ettei Iso-Britannian puolustusministeriö olisi vuosikymmenten varrella joutunut saman ongelman eteen kuin Yhdysvallat ja ettei se pyrkisi tallentamaan noiden tapausten dokumentteja ja/tai tekemään yhteistyötä sellaisen tahon kanssa, joka sitä tekee?

   • Anonyymi

    Onhan niitä dokumentteja heillä tuhansittain. Siitä on joku kymmenen vuotta kun avasivat kansionsa ja tuossahan 50 vuoden aikana tehdyistä raporteista. Siinä vaan todetaan että uhkaa ei ole havaittu näissä raporteissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan niitä dokumentteja heillä tuhansittain. Siitä on joku kymmenen vuotta kun avasivat kansionsa ja tuossahan 50 vuoden aikana tehdyistä raporteista. Siinä vaan todetaan että uhkaa ei ole havaittu näissä raporteissa.

    "Onhan niitä dokumentteja heillä tuhansittain. Siitä on joku kymmenen vuotta kun avasivat kansionsa ja tuossahan 50 vuoden aikana tehdyistä raporteista. Siinä vaan todetaan että uhkaa ei ole havaittu näissä raporteissa."

    Niinhän tuossa ylähuoneen keskusteluketjussa mainitaan, mutta se mikä pistää silmään, on se ettei Britannian puolustusministeriö kirjaa uusia raportteja, koska se ei koe aiempien tutkimusten perusteella "niistä" olevan mitään sotilaallista uhkaa maalle.
    Yhdysvaltain senaatti halusi selvittää sen, ovatko ne kansallisen turvallisuuden uhkatekijä, Britannia ei, koska se luottaa jo aiempiin selvityksiin. Erikoinen päätös Britannialta, jos se pitää paikkansa myös mahdollisten ei-julkisten selvitysten osalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan niitä dokumentteja heillä tuhansittain. Siitä on joku kymmenen vuotta kun avasivat kansionsa ja tuossahan 50 vuoden aikana tehdyistä raporteista. Siinä vaan todetaan että uhkaa ei ole havaittu näissä raporteissa.

    Kymmenen vuotta on pitkä aika sotilasteknologian kehittymisen osalta, ja jos Britannian puolustuksesta vastaavat tahot eivät kirjaa ylös kaikkea valtio-aluella tapahtuvaa vieraan tahon liikehtimistä, ja sitten tutki niitä, niin miten se voi olettaa pystyvänsä vastaamaan vieraan vallan mahdollisesti kehittämän uuden sotilasteknologian aiheuttamaan turvallisuushaasteeseen maata kohtaan?
    Kuinka he voivat erottaa "ne", joiden se väittää olevan 0-riski, niistä jotka sen mielestä ovat potentiaalisia rikitekijöitä, ellei jatkuvaa kirjaamista ja diagnosointia tehdä, jotta voisi erottaa riskittömät riskiä aiheuttavista nyt ja tulevaisuudessa?
    Minun järjelläni ajatellen Britannia salailee asioita.


  • Anonyymi

   Tämä on nyt tämän päivän trendi hörhöillä. Vaikka sanotaan ei , niin kuitenkin se käännetään väkisin ufo myönteiseksi. Luja on usko!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   599
   9367
  2. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   132
   2711
  3. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2226
  4. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2170
  5. Sofia hehkutti kovaan ääneen lapsen tekoa

   Mutta eipä sekään homma etene. Ehkä parempi niin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   994
  6. Piispa Laajasalo paholaisen asialla.

   Koskaan kukaan todellinen Jumalan palvelija ei ole alentunut sanomaan noin tuomitsevia ja syyllistäviä lausuntoja julkisesti ihmisistä, jopa omista se
   Maailman menoa
   330
   848
  7. mies kysymys sulle

   missä haluaisit meidän näkevän?
   Ikävä
   57
   834
  8. Pub marjuskan anniskeluluvat

   hyllylle kunnes vanhan miehen pahoinpitely selvitetää perinpohjaisesti. Nyt ois mikan aika astua julkisuuteen tapahtumien kulun suhteen ettei kaikki p
   Haapavesi
   11
   716
  9. Oon kait mä vähän

   Typerä kun mä jatkan vaan vaikka sä yritit kait hiljaisuudella kertoa ettet edes tykkää?? 🤔😟
   Ikävä
   56
   674
  Aihe