Hyvä kirjoitus

Anonyymi

23

121

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä, kiitos postauksesta.

   Hyvä teksti.

   Ukrainassa soditaan ihan toisista syistä,
   Ukraina uhrataan ja liian monet
   maat ovat jo sotkeentuneet siihen.

   Sodan pitkittyessä, pahan velka kasvaa.

   ”Siitä on tullut sijaissota (proxy war), jossa ukrainalaiset taistelevat Yhdysvaltain ja sen liittolaisten puolesta Venäjää vastaan, kuten 3.5. julkaisemassani blogissa kirjoitin.”

   Tältä se näyttää. Kauppasota, öljysota,
   jenkit aloittaa aina sodan hyötyäkseen jotain.
   Venäjän osaa on vaikea kommentoida.
   Sotaa ei ole, jos ihmiset eivät suostu sotimaan.

  • Anonyymi

   Ukrainasta tuli pelinappula ja se kärsii kaiken.

  • Suomi ei ole ollut puolueeton pitkiin, pitkiin aikoihin. Niin kauan kuin NL oli olemassa, Suomi erityisesti virallisesti oli täysin rähmällään Neuvostoliittoon päin. Asiaa helpotti Kekkonen, joka oli Neuvostoliitolle mieluinen puolidiktaattori ja hoiti hommat itänaapuriin päin heidän näkökulmastaan hyvin.

   Vähitellen Suomi on päässyt eroon noista ajoista ja eihän Suomi ole mikään itäeurooppalainen slaavimaa, vaan läntinen demokratia. Siksi itätrollien puheet Venäjän syliin käpertymisestä ovat niin mielettömiä. Heille puolueettomuus tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi kuuluu Venäjän etupiiriin ja myötäilee siis täysin esimerkiksi Venäjän ulkopoliittisia ratkaisuja. Missään vaiheessa Venäjän mitään toimia tietenkään ei siis saa kritisoida. Pitää hoitaa niitä "ystävällismielisiä välejä".

   Kiitoksena tästä Venäjä sitten myisi tietenkin itätrollien mielestä loputtomasti halpoja fossiilisia polttoaineita, joista samalla logiikalla siis ei tietenkään kannata eroon hankkiutuakaan.

   Väyrynen on jo vanha mies. Paavolle ei ikinä ole tämä meidän todellisuutemme ollut se oikea. Hän ei oikein ikinä hahmottanut sen enemmän NL:n hajoamista, YYA:n päättymistä kuin sitäkään, miten epäsuosittu hän todellisuudessa oli 80- ja 90-luvuilla. Paavon tragedia oli se, että hänestä ei tullutkaan Kekkosen seuraajaa, kuten hän oletti. Epäsuosio oli Paavolle merkki loputtomasta mediapelistä. Myöhemmin Paavosta toki tuli jopa hetkeksi puolittainen kulttihahmo sketsien ja hänen tahattoman huumoripitoisten lausuntojensa takia.

   Mitä ikinä Paavo siis sanookaan, se täytyy suodattaa sen kautta, että Paavo on jäänne menneisyydestä.

  • Anonyymi

   Paavo on oikeassa.

   • Etkö saa enempää sanottua?


   • Anonyymi
    TruthReallyHurts kirjoitti:

    Etkö saa enempää sanottua?

    Joutuuko Suomi sotilaalliseen selkkaukseen Venäjän kanssa?
    Paavo Väyrynen 6.5.2022 13:17, muokattu 6.5.2022 13:17
    Jaa Twiittaa Lähetä Jaa
    A–A+
    MielipideOlin hyvin pettynyt torstai-illan Ylen A-Talk -ohjelman antiin.

    Ohjelmatietojen mukaan keskustelussa oli määrä kertoa, millainen rooli Suomen pitäisi Natossa ottaa, mikäli liitymme sen jäseneksi. Tätä teemaa sivuttiin vain ohuesti.

    Runsaasti aikaa käytettiin edelleen keskusteluun siitä, pitäisikö Natoon liittyä. Tämä osio jäi hyvin ontoksi sen vuoksi, että Erkki Tuomioja oli siirtynyt jäsenyyden vastustajien puolelta sen kannattajaksi.

    Tuomiojan kääntymys ei ollut yllätys. Nyt tapahtui sama kuin 1990-luvulla päätettäessä Suomen liittymisestä Euroopan unioniin ja euroalueeseen.

    Erkki Tuomiojalla oli silloin vahvat perusteet vastustaa jäsenyyksiä, mutta politiikan paineissa hän luonteensa mukaisesti taipui toimimaan vastoin vakaumustaan.

    Minulla on toisenlainen luonto ja erilaiset toimintatavat.

    Kylmän sodan kaudella puolustin Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta Neuvostoliiton suuntaan.

    Mauno Koiviston arkistojen avautuminen on paljastanut tietoja siitä, kuinka voimakkaasti NKP ja KGB toimivat yhdessä hänen ja SDP:n kanssa minua vastaan.

    EU- ja euroratkaisuissa toimin loppuun saakka Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden puolesta. Euroopan talousalue ja Pohjolan yhteisö olisivat olleet parempi ratkaisu Suomelle ja Ruotsille. Vastustin Suomen jäsenyyttä euroalueessa.

    Näissä taisteluissa jouduin pahasti vastakkain jäsenyyksiä ajaneiden valtaeliitin ja valtamedian kanssa.

    Keskustelussa Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyydestä olen jäänyt lähes yksin. Olen saanut runsaasti myönteisiä viestejä eturivin asiantuntijoilta, mutta nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä vain harva on rohjennut kertoa kantansa julkisuudessa.

    Torstai-illan A-Talk oli paha pettymys erityisesti kahdessa mielessä.


   • Anonyymi
    TruthReallyHurts kirjoitti:

    Etkö saa enempää sanottua?

    KESKUSTELUSSA ensinnäkin jätettiin käsittelemättä kokonaan se tosiasia, että lähiaikoina Suomi on vaarassa joutua sotilaalliseen selkkaukseen suurvaltanaapurimme Venäjän kanssa.

    Ei Venäjä nykyistä sotilaallisesti liittoutumatonta, puolueetonta Suomea uhkaa.

    Tasavallan presidentti ja puolustusvoimain komentajakin ovat todenneet, että Suomeen ei kohdistu sotilaallista uhkaa. Turvallisuuspoliittinen tilanne Suomen lähialueilla Pohjois-Euroopassa on säilynyt vakaana ja rauhallisena.

    Suomen Nato-jäsenyyden ajajat ja kannattajatkin myöntävät tämän. He sanovatkin, että jäsenyyttä tarvitaan tulevia vuosikymmeniä ajatellen. Hyökkäyskynnystä Suomeen pitäisi korottaa.

    Kynnys on jo nyt hyvin korkea sen vuoksi, että Suomi on huolehtinut omasta puolustuksestaan paremmin kuin yksikään muu läntisen Euroopan maa. Puolustuskykyämme ollaan edelleen vahvistamassa.

    Lisäksi meillä on mahdollisen hyökkäyksen varalta vahvoja yhteistyöjärjestelyjä. Kumppanimaiden kanssa on jatkuvasti myös harjoiteltu yhteistoimintaa Suomen puolustamiseksi.

    Jos Suomi säilyttäisi nykyisen asemansa sotilaallisesti liittoutumattomana maana, meidän turvallisuuttamme ei nyt eikä näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa uhkaisi mikään.

    VAARAN joutua sotilaallisen selkkaukseen synnyttää Suomen aikomus hakea jo lähiviikkoina jäsenyyttä sotilasliitto Natossa. Venäjä on avoimesti kertonut, että tämä johtaisi poliittisiin ja sotilaallisiin vastatoimiin.

    Suomea on ajettu samankaltaiseen tilanteeseen, jollaisessa Ukraina oli ennen Venäjän hyökkäystä 24.2.2022. Tästä kirjoitin blogissani ”Sauli Niinistö on johtanut Suomea Ukrainan tielle”.

    Kun arvioidaan Venäjän mahdollisia sotilaallisia vastatoimia Suomea vastaan, on muistettava, että Ukrainassa käytävän sodan luonne on perustavanlaatuisella tavalla muuttunut. Siitä on tullut sijaissota (proxy war), jossa ukrainalaiset taistelevat Yhdysvaltain ja sen liittolaisten puolesta Venäjää vastaan, kuten 3.5. julkaisemassani blogissa kirjoitin.

    Suomen tilannetta eivät helpota esimerkiksi pääministeri Sanna Marinin lausunnot, että ”Ukraina taistelee koko Euroopan puolesta ja voittaa sodan” ja että Suomi tekee osansa tämän tukemiseksi. (HS 6.5.)

    SUOMEN Nato-jäsenyyden kannattajat sanovat, että nyt on sopiva ajankohta hakea jäsenyyttä, kun Venäjän maavoimat ovat kiinni Ukrainan taisteluissa.

    Tämä perustelu on omituinen. Eihän Venäjän mahdollisiin vastatoimiin tietenkään massiivinen maavoimien hyökkäys sisältyisi.

    Venäjällä on käytettävissään myös meri- ja ilmavoimat, ohjusaseet ja kyber- ja hybridisodan keinot.

    Suomessakin ja erityisesti täällä tulisi ymmärtää, että Venäjä saattaa tulkita länsimaiden käynnistämän sijaissodan sellaiseksi eksistentiaaliseksi uhkaksi, jonka se saattaa katsoa antavan oikeutuksen äärimmäistenkin keinojen käyttämiseen.

    Tässä tilanteessa Suomen jäsenyyshakemus Natoon voidaan tulkita Venäjällä vakavana uhkana, joka saattaa johtaa koviin vastatoimiin. Niihin pitäisi ainakin varautua.

    Kuinka Suomi niihin vastaisi ja mitä apua me niiden torjumiseen voisimme saada? Ja kuinka sotilaallinen selkkaus Venäjän kanssa saattaisi vaikuttaa Suomen hakemuksen käsittelyyn Natossa ja sen jäsenmaissa?

    Näistä asioista olisi eilen pitänyt keskustella.


   • Anonyymi
    TruthReallyHurts kirjoitti:

    Etkö saa enempää sanottua?

    TOINEN pettymyksen aihe torstain A-Talkissa oli se, että Suomen roolia Naton mahdollisena jäsenenä käsiteltiin hyvin ohuesti.

    Millainen olisi Suomen rooli Naton sisäisessä päätöksenteossa?

    Viimeisten runsaan kahden vuoden aikana olen pyrkinyt saamaan aikaan keskustelua Suomen ulkopoliittisesta linjasta. Olen arvostellut nykyisen hallituksen toimikaudella toteutettua ”ihmisoikeusperustaista” politiikkaa. Kansalliset edut on unohdettu ja on toimittu jopa niiden vastaisesti.

    Maaliskuun 22. päivänä julkaisemassani blogissa ”Vievätkö vihreät meidät sotaan?” harmittelin sitä, ettei keskustelua ollut käyty.

    Keskustelu olisi saattanut johtaa siihen, että toivomallani tavalla Suomen kansalliset edut olisi asetettu ”ulko-, turvallisuus-, ja EU-politiikan ytimeksi”. Muita tavoitteita olisi toteutettu siten, että toiminta palvelisi aina myös omia kansallisia etujamme.

    HALLITUKSEN eduskunnalle antamassa turvallisuuspoliittisessa selonteossa todetaan painokkaasti, että Suomi jatkaa ihmisoikeusperustaista ulkopolitiikkaa.

    Tämä luo huolestuttavan näköalan ajatellen Suomen toimintaa Naton puitteissa.

    Euroopan unionissa ihmisoikeusperustainen politiikka on johtanut Suomen kansallisten etujen vastaiseen toimintaan.

    Naton puitteissa seuraukset saattaisivat olla kansallisia etujamme ajatellen paljon pahempia.

    Olisikohan nyt vihdoinkin aika käynnistää keskustelua Suomen ulkopoliittisesta linjasta?

    Ja olisiko aika keskustella myös siitä, millainen rooli ja linja Suomella Natossa olisi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    TOINEN pettymyksen aihe torstain A-Talkissa oli se, että Suomen roolia Naton mahdollisena jäsenenä käsiteltiin hyvin ohuesti.

    Millainen olisi Suomen rooli Naton sisäisessä päätöksenteossa?

    Viimeisten runsaan kahden vuoden aikana olen pyrkinyt saamaan aikaan keskustelua Suomen ulkopoliittisesta linjasta. Olen arvostellut nykyisen hallituksen toimikaudella toteutettua ”ihmisoikeusperustaista” politiikkaa. Kansalliset edut on unohdettu ja on toimittu jopa niiden vastaisesti.

    Maaliskuun 22. päivänä julkaisemassani blogissa ”Vievätkö vihreät meidät sotaan?” harmittelin sitä, ettei keskustelua ollut käyty.

    Keskustelu olisi saattanut johtaa siihen, että toivomallani tavalla Suomen kansalliset edut olisi asetettu ”ulko-, turvallisuus-, ja EU-politiikan ytimeksi”. Muita tavoitteita olisi toteutettu siten, että toiminta palvelisi aina myös omia kansallisia etujamme.

    HALLITUKSEN eduskunnalle antamassa turvallisuuspoliittisessa selonteossa todetaan painokkaasti, että Suomi jatkaa ihmisoikeusperustaista ulkopolitiikkaa.

    Tämä luo huolestuttavan näköalan ajatellen Suomen toimintaa Naton puitteissa.

    Euroopan unionissa ihmisoikeusperustainen politiikka on johtanut Suomen kansallisten etujen vastaiseen toimintaan.

    Naton puitteissa seuraukset saattaisivat olla kansallisia etujamme ajatellen paljon pahempia.

    Olisikohan nyt vihdoinkin aika käynnistää keskustelua Suomen ulkopoliittisesta linjasta?

    Ja olisiko aika keskustella myös siitä, millainen rooli ja linja Suomella Natossa olisi?

    Katsos kun niitä keskusteluja ei käydä täällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joutuuko Suomi sotilaalliseen selkkaukseen Venäjän kanssa?
    Paavo Väyrynen 6.5.2022 13:17, muokattu 6.5.2022 13:17
    Jaa Twiittaa Lähetä Jaa
    A–A+
    MielipideOlin hyvin pettynyt torstai-illan Ylen A-Talk -ohjelman antiin.

    Ohjelmatietojen mukaan keskustelussa oli määrä kertoa, millainen rooli Suomen pitäisi Natossa ottaa, mikäli liitymme sen jäseneksi. Tätä teemaa sivuttiin vain ohuesti.

    Runsaasti aikaa käytettiin edelleen keskusteluun siitä, pitäisikö Natoon liittyä. Tämä osio jäi hyvin ontoksi sen vuoksi, että Erkki Tuomioja oli siirtynyt jäsenyyden vastustajien puolelta sen kannattajaksi.

    Tuomiojan kääntymys ei ollut yllätys. Nyt tapahtui sama kuin 1990-luvulla päätettäessä Suomen liittymisestä Euroopan unioniin ja euroalueeseen.

    Erkki Tuomiojalla oli silloin vahvat perusteet vastustaa jäsenyyksiä, mutta politiikan paineissa hän luonteensa mukaisesti taipui toimimaan vastoin vakaumustaan.

    Minulla on toisenlainen luonto ja erilaiset toimintatavat.

    Kylmän sodan kaudella puolustin Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta Neuvostoliiton suuntaan.

    Mauno Koiviston arkistojen avautuminen on paljastanut tietoja siitä, kuinka voimakkaasti NKP ja KGB toimivat yhdessä hänen ja SDP:n kanssa minua vastaan.

    EU- ja euroratkaisuissa toimin loppuun saakka Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden puolesta. Euroopan talousalue ja Pohjolan yhteisö olisivat olleet parempi ratkaisu Suomelle ja Ruotsille. Vastustin Suomen jäsenyyttä euroalueessa.

    Näissä taisteluissa jouduin pahasti vastakkain jäsenyyksiä ajaneiden valtaeliitin ja valtamedian kanssa.

    Keskustelussa Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyydestä olen jäänyt lähes yksin. Olen saanut runsaasti myönteisiä viestejä eturivin asiantuntijoilta, mutta nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä vain harva on rohjennut kertoa kantansa julkisuudessa.

    Torstai-illan A-Talk oli paha pettymys erityisesti kahdessa mielessä.

    Paavolla on oma todellisuus.


   • Anonyymi
    TruthReallyHurts kirjoitti:

    Katsos kun niitä keskusteluja ei käydä täällä.

    Ensin ruinaat lisää tekstiä, ja sitten läpsäät päin näköä,
    ”keskustelua ei käydä täällä”.

    Siinä meillä suuri keskustelija.

    Paavo ON oikeassa, ja sekös ärsyttää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ensin ruinaat lisää tekstiä, ja sitten läpsäät päin näköä,
    ”keskustelua ei käydä täällä”.

    Siinä meillä suuri keskustelija.

    Paavo ON oikeassa, ja sekös ärsyttää.

    Tarkoitan sitä, että oikeita, Suomen Natojäsenyyttä koskevia neuvotteluja ehtoineen ja velvollisuuksineen ei käydä täällä. Sitä käyvät ihan eri ihmiset.

    Täällä eniten länkyttävät ne, joilla on vähiten sanottavaa.


  • Anonyymi

   No kirjoitus oli ehkä hyvä, mutta eihän tuossa ollut järjen hiventäkään, mikä ei toki tullut minään yllätyksenä kun kyse oli Paavo Väyrysestä ja hänen suhteestaan Venäjään.

   Paavo haluaisi nöyristellä ja mielistellä varmaan ikuisesti Venäjän suuntaan.

   • Anonyymi

    Paavo on Individualistinen Dinosaurus. Se on jonkinlainen sekoitus Ano Turtiaista, Orbania, Trumppia, sekä lisäksi Vasemmiston puoleisia typeryksiä ts. ns. "Hyödyllisiä Idiootteja" Venäjän suhteen. Venäjä hymyilee Väyryselle tälläkin hetkellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paavo on Individualistinen Dinosaurus. Se on jonkinlainen sekoitus Ano Turtiaista, Orbania, Trumppia, sekä lisäksi Vasemmiston puoleisia typeryksiä ts. ns. "Hyödyllisiä Idiootteja" Venäjän suhteen. Venäjä hymyilee Väyryselle tälläkin hetkellä.

    Mikä siinä itsenäisyydessä on noin vaikeaa?

    Paavo on oikeassa.

    Miten seisotaan omilla jaloilla
    ja hoidetaan naapuruussuhteita?

    Ukrainaa uhrataan nyt ja
    seuraavaksi uhrataan Suomi.

    Nato kusettaa, EU kusettaa, jopa naapurit kusettaa,
    saksa kusettaa, britit kusettaa, jenkit kusettaa,
    hurrit kusettaa,
    kun tulee tilanne...

    Paavo puhuu isommasta kuvasta, eikä töhnäkorvat kykene kuuntelemaan.


  • Anonyymi

   Suomi ei ole oikein koskaan osannut olla vahva jäsen missään, vaan yleensä pelkkä palvelija ja resurssi. Sitä se on nytkin EU:lle. Ja USA:ta kiinnostaa Suomen natottaminen, koska Venäjä on USA:lle pakollinen vihollinen.

   Ei meillä ole kuin yksi puolue, jonka fokus on pysynyt rajojen sisäpuolisen elämän ja sen laadun ylläpitämisessä ja vahvistamisessa. Muut, erityisesti SDP, on täysin eeuulaistuneita puolueita, jotka valitettavasti on valinnut taas kerran "kyllä herra" linjan ja kun sillä on tietenkin ruma ja kova hinta maalle ja kansalle, niin sitten joudutaan luomaan massiiviset populistiset kulissit, jotta tilanne näyttäisi paremmalta kuin se oikeasti on. Kyllähän nämä geo- ja ulkopoliittisista fobioista, sekä lammasmaisuudesta kärsivät päättäjät pitäisi laittaa terapiaan ja tilalle vahvoja persoonia, jotka ei nuole prseitä, vaan ajattelee loogisesti ja priorisoi asioita kotiinpäin. Meiltä löytyy kyllä niitä, jotka ei ravaa tekemässä "hyviä diilejä", eli pasko Suomea.

  • Anonyymi

   Paavo kattelee asioita sillä oletuksella, että Moskovassa on täysjärkiset asioita hoitamassa, mutta näinhän ei nyt ole.

  • Anonyymi

   Yksi syy natoon liittymiseen voi olla psykologinen. Halutaan eroon kaalisopan pakkohaistelusta. Toisaalta joudutaan sitten hengittelemään muita tuulia.

   Täysin raikkaaseen ilmaan ei millään päästä kun olemme niin pieni kansa.
   Pitäisi ostaa saari jostain keskeltä merta ja muuttaa sinne.

   • Anonyymi

    Mitä se pienuustunne aiheuttaa sinussa?

    Voimattomuutta?


  • Anonyymi

   Mukaan sotkeentumisen Ukrainan sodan takana takana on pelko synnyttäen Ukrainaan maiilmansodan pienen alueen ydinsodan kuvio mikä tapahtui jo natsi-saksan Puolaan marssiessa lähtivät ympärys valtiot mukaan muodostaen maalimansodan ensimmäisensodan ydinsodan.

   Jos uutisiin uskominen, venäläiset ei ole enää inhimillisiä syövät 7 vuotta vanhaa sotilas muonaa painavat yleisön edessä miesten kesken perseeseen sekä jahtaavat 10 vuotiaita poikia sekä tyttöjä. Eikö pelottavaa jos näinkin outo tartuntatauti leviää koko maailmaan on aamuisin persereikä kipiä vähän monella.

   Venäjällehän se meteori syöksyi jokunen vuosi sitten tiedä mistään mitä toi tullessan tekee ihmiset hulluiksi tosin Ukrainaan Zelenskjin pyytöihin viedä lisää lisää tehokkaampia aseita sijaan täytyisi viedä venäläisille jotain parantavaa lääkettä.

   https://www.youtube.com/watch?v=fBLjB5qavxY

   • Anonyymi

    Hulluus tarttuu todistetusti yli rajojen, MOT menee dokumänttiä tekemään itärajalle miksi suomen armeija ei edisty puolustuslinjan tekemisessä vaan ovatkin höyläys hommissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hulluus tarttuu todistetusti yli rajojen, MOT menee dokumänttiä tekemään itärajalle miksi suomen armeija ei edisty puolustuslinjan tekemisessä vaan ovatkin höyläys hommissa.

    Korna voisi selittää Ukrainan sodan eskaloitumisen syyksi kytkeytyvää hulluutta sillä covid-19 on todettu tuhoavan aivoja. Eihän inhimillistä syödä tai edes tarjota syötäväksi 7 vuotta yli käyttöpäivämäärän ruokia mut venäläisille se on ihan ok. Tämä jos uutisointiin uksominen totena toinen vaihtoehto lähes kakki viimeaikojen uutiset maailmalta propagandaa.


  • Anonyymi

   "Ukraina taistelee koko Euroopan puolesta ja voittaa sodan. Suomi tekee osansa tämän tukemiseksi" Sanna Marin, HS 6.5.22
   Siinä se on, päivän mietelause. Paras unohtaa, meneekö Suomessa hyvin vai huonosti, ei Suomen kansalaisilla ole tässä tapauksessa mitään merkitystä. Ainoastaa huippupolitiikkomme Marin antaa viisaita? lausuntojaa sotainnossaan! Se on sosiaalidemokratiaa se!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   261
   5099
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   306
   2182
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   442
   1871
  4. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1193
  5. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   573
   1118
  6. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   221
   1016
  7. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   61
   961
  8. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   58
   862
  9. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   841
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   741
  Aihe