Joensuussa onneksi terveitä kehareita!!!!

Anonyymi-ap

Kuuntelin ponkun Pekka Kotihiivan tai pohjan haastatelun ja kertoi, että ikinä ei ole
käyttänyt kiellettyjä aineita. Kaikki 90kg 168cm massiiviseen ruotoon on tarttunut ilman aineita, toisin kun muilla. Helvetin hienoa ja osoittaa taas kerran karjalaisuuden ylivertaisuuden (toki Kotipohja on varmaan joku pohjanmaalainen sukunimi). Silti nostin tänään lipun salkoon, kyynelet valui silimistä ja sieraimista kun ajattelin ainutlaatuista uroota. Saakutin hienoa että edes yksi ei käytå!!!!

24

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      repesin

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­N­y­m­f­o­­­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17664660u

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        Samoin 🤣


    • Anonyymi

      Jos testit tehtäisiin kaikille kilpailijoille suomessa yllättäen kahdesti viikossa niin tulisi käryjä satoja jopa tuhansia


      Metandienoni puolestaan on yleinen ja vahva anabolinen steroidi, jota käyttämällä ihminen voi kasvattaa lihasmassaa valtavia määriä lyhyessä ajassa.

      Metandienonilla on ollut maine halpana dopingaineena, joka ei näy testeissä pitkään.

    • Anonyymi

      Metandienoni ja muut anaboliset steroidit ovat valtava ongelma myös Suomessa. Seppälä on 1990- ja 2000-luvuilla tehnyt tutkimusta aineiden käytöstä Suomessa.

      – 18–30-vuotiaissa miehissä käyttäjiä on noin prosentista puoleentoista prosenttiin. Käyttäjiä on siis tuhansia, Seppälä sanoo.

      Seppälän mukaan metandienoni tunnettiin taannoin suomalaisten keskuudessa ”ryssän vitosena”, koska se oli yleisessä käytössä idässä ja sitä myytiin viiden milligramman tabletteina.

      – Metandienonilla voidaan kasvattaa lihasmassaa hurjia määriä hyvin lyhyessä ajassa.

      – Esimerkiksi 120–150-kiloinen urheilija voi saada 50 milligramman päiväannoksilla 4–6 viikossa jopa 7–8 kiloa lisää lihasmassaa,

      Ainoa Suomessa laillinen anabolinen steroidi on suoraan lihakseen ruiskutettava decadurabolin.

      – Urheilijat käyttävät steroideja usein tabletteina, sillä lihakseen ruiskutetteassa ne näkyvät testeissä heti.

      • Anonyymi

        Nandroloni, kaupalliselta nimeltään Deca-Durabolin, on yksi maailman käytetyimmistä anabolisista steroideista. Sitä etsitään jokaisessa dopingtestissä, ja se näkyy niissä pitkään ja herkästi. Nandrolonin käyttö huomataan helposti molekyylin aineenvaihduntatuotteesta, 19-norandrosteronista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nandroloni, kaupalliselta nimeltään Deca-Durabolin, on yksi maailman käytetyimmistä anabolisista steroideista. Sitä etsitään jokaisessa dopingtestissä, ja se näkyy niissä pitkään ja herkästi. Nandrolonin käyttö huomataan helposti molekyylin aineenvaihduntatuotteesta, 19-norandrosteronista

        Nandroloni voimistaa kudosten valkuaisainetuotantoa ja edistää siten myös luukudoksen muodostusta. Siksi Deca-Durabolinia voidaan käyttää muun muassa luukudoksen vahvistamiseen osteoporoosin (luukadon) hoidossa.


      • Anonyymi

        Dianabolin sanotaan olevan kaikista yleisin ja eniten käytetty oraalinen anabolinen steroidi, jota urheilijat ja kehonrakentajat ovat käyttäneet hyödykseen jo 60- ja 70-luvulta lähtien. Tätä myös “D-Bol” nimellä tunnettua ainetta on käytetty yleensä palautumisvaiheessa rasvanpolttovaiheen jälkeen. Suorituskyvyn parantamisessa tällä lääkkeellä on vahvoja androgeenisiä ja anabolisia vaikutuksia. Sen maksatoksisuudesta johtuen, Dianabolia käytetään yleensä syklin aikana neljästä kuuteen viikkoon kestävissä jaksoissa.

        Dianabolin Hyödyt
        Kaikista halutuinta on Dianabolin nopea lihasmassaa lisäävä vaikutus. Tuttu sekä luotettu Dboli onkin edelleen kaikista suosituin lääke urheilijoiden keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita kasvattaamaan kehonpainoaan jopa 15% lyhyessä ajassa. Dianabol tabletit stimuloivat kehoa kiihdyttämään omaa proteiniintuotantoaan, joka helpottaa korjaamaan raskaassa harjoittelussa vahingoittuneita lihaskuituja. Koska dianabolia käytetettäessä urheilija pystyy treenaaman intensiivisemmin, keho tarvitsee enemmän ravintoaineita täydentääkseen varantojaan ja ruokahalu lisääntyy. Metandienonilla (eli D-Bolilla) on anti-katabolisia vaikutuksia, mikä tarkoittaa että aine ei anna lihasten “surkaustua”, ja tästä syystä harjoitusten välinen palautuminen tapahtuu paljon nopeammin. Myös kokonaisvoima lisääntyy huomattavasti luuston, nivelsiteiden sekä nivelten vahvistuessa.

        Kehonrakentajat ostavat Dianabolia yleensä bulkkaus- ja voimankasvatusjaksojensa ajaksi, jolloin kohonneesta nesteenpidätyskyvystä ja turvotuksesta ei tarvitse olla huolissaan. Tästä johtuen tämän tyyppiset Dianabol syklit toteutetaankin yleensä kilpailujaksojen ulkopuolella. Dianabolia ei tavallisesti käytetä rasvanpolttojaksojen aikana, vaikka osa kehonrakentajista lisääkin myös sen sykliinsä muiden tehokkaiden yhdisteiden kanssa, saavuuttaakseen voimaa ja suurta lihasmassan kasvua ja pitäen samalla nestetasot alhaalla, muiden syklin aikana käytettävien aineiden kanssa.


    • Anonyymi

      Suomen antidopingtoimikunnan puheenjohtaja Timo Seppälä on Suomen johtavia anabolisten steroidien asiantuntijoita. Seppälän mukaan aineen sivuvaikutukset ovat erittäin vaarallisia – hän tietää tapauksia, joissa steroidit ovat johtaneet kuolemaan.

      – Maksakoomaa ja sydämen rytmihäiriöitä. Tosin pitää muistaa, että usein näissä ei ole kyse pelkästä metandienonista tai edes pelkistä steroideista, vaan monet käyttävät ulkonäön takia paljon aineita sekaisin: rasvanpoistajia, kilpirauhashormoneja, kaikkea, mistä voi saada jotain hyötyä, Seppälä sanoo.

    • Anonyymi

      Yksi anabolisten steroidien haittavaikutuksista on käytön lopettamisen jälkeen tuleva hormonilama, joka voi kestää jopa yhdeksän kuukautta. Tuona aikana ihminen voi vajota syvälle – hormonien puute aiheuttaa masennusta, voimattomuutta ja vie libidon. Siis käytännössä ihmisen seksihalut katoavat.

      – Käyttäjien keskuudessa on raportoitu myös itsemurhia, Seppälä kertoo.

      Koska anaboliset steroidit vaikuttavat myös keskushermostoon, on aineilla myös pahoja psyykkisiä seurauksia.

      – Ihmisestä tulee aggressiivisempi. Käyttö voi johtaa myös psykoosiin, Seppälä kertoo.

    • Anonyymi

      Sekin käyttää pekka dopingia

      • Anonyymi

        Mikko myös käyttää O alkaa sukunimi


    • Anonyymi

      Kaikki keharit käyttää.

      • Anonyymi

        Kehitys nopeampaa


    • Anonyymi

      KAIKKI kisoissa ja kilpailuissa käyvät käyttävät paljon dopingia

    • Anonyymi

      Itse käytin aikoinaan kun urheilun Turun sinappia.tuli karpaasi.

    • Anonyymi

      Turkkusen sinappi hk sininen terveyslenkki ohrapirtelö isokarhu alkaa keskikehon rakentamisessa tulla tuloksia.

    • Anonyymi

      Kotletti puhtaan puolesta

    • Anonyymi

      Poliisi löysi yksityisasunnosta suuren määrän dopingaineita.

    • Anonyymi

      Ihmettelin tässä vuosia salilla käytyäni, että miten noilla lihaksikkaimmilla miehillä on kimeä ääni ja pienet munat. No nythän tuo totuus selvisi.

    • Anonyymi

      Bikini fitnessin suomalaistähti kärähti dopingista – tällainen on miesyleisurheilijoidenkin käyttämä raju aine

    • Anonyymi

      Metandienoni puolestaan on yleinen ja vahva anabolinen steroidi, jota käyttämällä ihminen voi kasvattaa lihasmassaa valtavia määriä lyhyessä ajassa.

      Samasta aineesta on vuosien varrella kärynnyt useita urheilijoita. Metandienonilla on ollut maine halpana dopingaineena, joka ei näy testeissä pitkään.

      Aineella on kuitenkin myös rajuja sivuvaikutuksia, kuten anabolisilla steroideilla aina.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja sen on kyllä huomannut. Erityisesti juottoloiden ovilla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      169
      29539
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      214
      18983
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      393
      9990
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6425
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4313
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3863
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      56
      2909
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1517
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1299
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      61
      1283
    Aihe