HOUSUT JALKAAN

Anonyymi-ap

Windpws95Man esitteli *ulkkua naishaastattelijalle kameran edessä Madridissa. Video leviää netissä ja reagtiot ovat sen mukaisia. Äijä kulkee perse paljaana ja etumusta esitellen ympäriinsä ja väittää olevansa taiteilija. . Kun nuo voitti UMK niin joku julkais Keestilän Instagram sivun Viisukuppilassa. Sivu oli täynnä kuvia. alapäästä. Sittemmin se kuva katos, ilmeisesti Kestilä poisti sen Instagramista. Halusin vain kertoa meitä edustaa itsensä paljastelija, ilmankos sillä toisella on se palttoo. Toivottavasti eivät pääse finaaliin. Eivät sitä ansaitse.

9

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkoitat varmaan sitä videota joka leviää TIK TOK? Useita kommentteja onkin ollut netissä, että ukko pitäis housut jalassa. Iteltä mennyt kokonaan suomalaisedustajien kannatus. Heidänhän pitäis olla edustamassa Suomea eikä omaa kikkeliä. Huomasin myös, että William Lee Adams perui Suomen edustajien haastattelun kohta sen W95M tekemän tempun jälkeen. Säälittävä kaksikko.

      • Anonyymi

        Twitter oli. Vaikka kyllä tuo on julkastu viikon aikana jo vaikka missä. Joku oli julkaissu ja englanniksi sanottiin, että onko tämä hyväksyttävää? Eihän se ole. Kyllä noitten valinta on ollut pohjanoteeraus. Vanha ukko perse paljaana ja *ulkkua näyttelee. PKNkin edusti arvokkaasti. You Tube sano jo Suomen edustajia: Pervo ukko ja Mikki Hiiri :D.


    • Anonyymi

      Nykyään kaikki on niin wokea ja näitä ammattiloukkaantujia on aivan liikaa. Tuntuu että huumori on täysin kuollut ja kuopattu?

      • Ei tuota huumoriksi voi kutsua, hyvällä maulla ainakaan!


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Tuohan on huumorilla tehty. Ainakin haastattelu sai positiivisia kommentteja koko ajan. Naiset aukovat reisiään ja pyllistevät se levällään rinnat paljastavissa pienissä bodyissa, eikö kukaan loukkaannu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Tuohan on huumorilla tehty. Ainakin haastattelu sai positiivisia kommentteja koko ajan. Naiset aukovat reisiään ja pyllistevät se levällään rinnat paljastavissa pienissä bodyissa, eikö kukaan loukkaannu.

        Aika outoa olisi jos munasilleen riisuuntuisi, vaikka festareillahan tuota tehnyt monikin ja naiset käytännössä alasti missä vaan. En viitsi etsiä videota, mutta kerrotaanko muka jossain uskottavasti että riisunut munasilleen, olisihan siitä lehdissäkin?

        Kaikkien pitäisi pitää perseensäkin peitettynä julkisilla paikoilla, mutta naisilla ollut pitkään vain naru persevaossa ja paljastelevat kilpaa somessa, kaduilla tai vaikka punaisella matolla. Miksi naisurheilijoillakin perse paljaana, ei miehillä ole.

        Aika kaksinaamaista yleensäkin, voidaan tuomita paljastelusta vaikka pissatessa, mutta samaan aikaan järjjestetään nakujuoksuja missä lapsetkin katsomassa ja miesten puolella uimahallissa jatkuvasti 1-12v tyttöjä katselemassa alastomia miehiä, samoin naissiivoojat miesten puiolella, mutta toisinpäin ei saa olla.

        Pitäisi olla samat säännöt joka paikassa molemmille sukupuolille tai lopettaa kokonaan paheksunta ja tuomitseminen ja antaa nakuilla ketkä haluaa. Kummallista kun se naisten ja tyttäjen horoilukin on aina miesten ja poikien vastuulla.


      • Anonyymi

        Naisille paljastelu ja vapaa seksi on vapautumista ja voimaantumista, miehet ei saa arvostella mistään, mutta naisilla oikeus loukkaantua kaikesta ja rahastaa joka tilanteessa, jopa kymmenien vuosien takaisilla väitetyillä tapahtumilla ilman mitään todisteita. Olen saanut niin tarpeekseni metoo-femakkojen touhuista etten halua olle enää missään tekemisissä naisten kanssa ellei töiden tms takia tarvitse.

        Koko metoo-rahastuksen alulle pannut nainen jöi itse kiinni alaikäisen pojan hyväksikäytöstä ja tuomittiin, taisipa olla osallinen sen kuuluisan kokin ja miesystävänsä hirttämiseenkin.


    • Anonyymi

      Mikset linkittänyt tänne, ai mutta eihän fantasioita pysty muille näyttämään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe