Mustikka Ja Kirpputori

EitilaaParkkeerata

Kyllä pitäs olla joku s e l v ä jako parkkipaikoista.Kun Mustikan parkissa kirpputoriasiakkaiden autoja, niin että usein olen siirtynyt Halpa-halliin ostoksille kun en ole yksinkertaisesti löytänyt parkkipaikkaa Muastikan edestä autolleni,tiedän useamman ihmisen joutuneen tekemään näin.Mustikasta vähenee kohat asiakkaat sen kirpparin takia.

26

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isoharmi

      Samaan törmännyt useamman kerran viikossa.

    • Samoin toiminut

      Jees, totta turiset.

      • Jonku pitäs tehä jot

        Etenkin loppuviikosta,olis kiva hakea tarjoukset kotiin.Mutta parkkipaikka niin täys että ei todellakaan ole autolle tilaa.ja kun sivukylillä asuu niin autolla pakko tulla kauppaan.Mustikka olis muuten niin kiva "kotohenkinen"pikku kauppa asioida,mutta tosiaan Cittariin on pitäny usiasti siirtyä kun ei ole parkkipaikkaa.


    • Eikka ja liisu

      No voi voi...eiköhän noilla molemmilla yrityksillä ole samanlainen oikeus tarjota asiakkailleen parkkitilaa...ja tuo Mustikka on niin kallis kauppa,etten piipaha enää ikinä,maitopurkkikin maksoi maltaita...mieluummin kaarran cittariin,siellä mahtuu parkkiin!

    • JäejenKäyttöSallittu

      Järkihän sen sanoo, että ensimmäisen liikehuoneiston parkkipaikka, siis Mustikan on, heti liikkeen oven edessä ja sen toisen siis kirpparin talon sivulla kuten Koskikalusteen aikanakin.Mutta käytännössähän asia toimii niin, että kun kirppis aukea niin koko piha on täytetty. Ja erittäin usein vielä niin tyhmästi että ei ymmärretä ettei pois ajo kulkuväylää saa tukkia.Itse olen odotellut 20min eräs lauantai että sain autoni ajettua pois parkista kun joku oli tukkinut( vauvan kakan värisellä) Ladalla raon joka olisi pitänyt jättää kulkuväyläksi parkkialueelta poistuville.

    • savariin

      Kyllä sais Mustikkakin muuttaa Savariin. Kirpputorilla asioidessa nämä Mustikan asiakkaat vievät kirpputorin parkkipaikat.

    • niinpäniin

      entässitten,pitääköauto käydäsiirtämässä,jos menen ensin mustikkaan ja sitten kirppikselle,niin mihin pitää pysäköidä

      • EiVoiOllaNäinVaikeet

        Ei pidä esittää tyhmempää kuin on!Silloinhan on oikeutettu pysäköimään kummin vaan,kun kerta molemissa asioi.Mutta ne jotka asioi vaan joko/tai niin menisivät sille kuuluville paikoille.Ne pyörätien(kadun suuntaisesti) liki olevat paikat ovat sitten ilmeisestikin sekä että molemmille liikkeille kuuluvia.Mut tosiaan järkikin sanoo että Mustikan ikkuna/oven edessä olevat paikat kuuluu Mustikan asiakkaille koko rivi ja talon sivussa olevat kirpparille.


    • VarattuKyltit

      Pitää siihen Mustikan eteen laittaa niitä kylttejä "Varattu Mustikan asiakkaille"kait niistä jotain apua olis.

    • Ihme ruikutusta

      Miten hitossa auton pysäköinti voi olla noin vaikeaa? MIKSI se pitää saada siihen oven eteen, eikö läskiperC:t jaksa kävellä muutamaa askelta pihan toiselta puolen? On tullut asioitua sekä K-kaupassa, että kirppiksellä ja auto pysäköidään juuri sinne, mistä sattuu sopiva ruutu löytymään.

      • PyöräTuoli

        SIKSI IDIOOTTI HOMEAIVO!Kun olen liikuntarajoitteinen!


      • Ymmärrys hoi
        PyöräTuoli kirjoitti:

        SIKSI IDIOOTTI HOMEAIVO!Kun olen liikuntarajoitteinen!

        Liikuntarajoitteisille on invapaikat ja niihin saa pysäköidä invapysäköintiluvalla, luultavasti olet sellaisen hankkinut... ellet, niin korkea aika hankkia, vai onko tuo liikuntarajoitteisuus lähinnä asennerajoite?


      • Invojen puolesta
        Ymmärrys hoi kirjoitti:

        Liikuntarajoitteisille on invapaikat ja niihin saa pysäköidä invapysäköintiluvalla, luultavasti olet sellaisen hankkinut... ellet, niin korkea aika hankkia, vai onko tuo liikuntarajoitteisuus lähinnä asennerajoite?

        Kyllä siinä ovat myös invapaikat täytetty ei invapaikan oikeutettujen toimesta.Kuten monilla muillakin parkkialueilla,mm Halapa-hallissa.


    • JuppeliZoo

      Lakkauttaa pitäs molemmat!

    • ykassaONparkkitilaa

      Viekää autonne esim. OP:n taakse parkkiin. On reilusti tilaa ja ei tarvitse montaa askelta ottaa...

    • sika kiskontaa

      Kallein kauppa ykassa, jäätelö maksoi 5,75€, pirsmassa SAMA TUOTE 3,99€.

      • MustikkaanMenisin

        Tässä hintoja vertailla,kallis kauppahan se on,se kaikille selvää.Kyse parkkipaikoista.


    • Motissa Ollut

      Ja todellakin, sitten sen pois pääsyn auton mentävän raon saa sitten jättää eikä jättää "mottiin"muita autoja parkkipaikalle.Odottaan olen minäkin jotunut 2x että pääsee pois kun on autot on parkissa kuin tulvan ois ne siihen nakannut!

    • 666-

      ehdotanettä,kunmenet mustikkaan laitetaan koelaudalle lappu olen mustikassa,ja kun menet kirpparille lappuettä, olen kirpparilla,niin autosi on aina oikealla parkkipaikalla

    • kyllästynyt turhaan viki

      Voi että.. pakko sanoa että kyllä ihmiset osaa valittaa sitte ihan mistä tahansa. "Minä haluan mustikkaan miksi ihmiset on täyttänyt parkkipaikat kokonaan" "tänään haluan kirppikselle mut en voi ku ne on taas täynnä" valivalivalivali. Mee muualle sitte ja lopeta vinkuminen, joka ei edes auta tuomaan sulle niitä parkkipaikkoja.

    • Jo mahtuu

      Hyvinpä tuonne on aina mahtunut parkkiin,mitä te valitette,taitaa olla kuskissa vikaa!

      • Rasmus*

        Me tavikset ihan tavis autoilla ajellaan että eipä ole ritari ässän kittiä käytössä millä hypätä edessä oleva auton yli!Että pääsis parkista pois kun kaikki pois meno väylät on tukittu.


      • Järkeä ja järjestys
        Rasmus* kirjoitti:

        Me tavikset ihan tavis autoilla ajellaan että eipä ole ritari ässän kittiä käytössä millä hypätä edessä oleva auton yli!Että pääsis parkista pois kun kaikki pois meno väylät on tukittu.

        Rasmus*..Ihan näin...aika no v...... tuo Jo mahtuu! Kyllähän asia on todellakin niin että se poistumis rako on jäätävä vapaaksi.Se verran saa järkeään käyttää..ei niin kiire ole lumppuja penkoon että ei ehdi järkevästi parkkeerata.


    • ei ykälainen

      Missä se teidän mustikka ja mansikka on, kun ei tule käytyä ja kateltua ?

    • tukossako on

      Parkkitilaa kyllä on, vanhalla torillakaan ei näkynyt kun kolme autoa.
      Mutta eihän nämä uusavuttomat läskiperseet jaksa kävellä sataa metriä.

    • Rampe 5

      Vanhalla torilla on todellakin tilaa. Taitaa olla vaan laiskuutta ja läskiäkin kertyny, niin ei jaksa kävellä. Näyttää noi kirppiksen asiakkaat aika vankoilta. Hyvin syöneitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe