Paakkels the kylä, osa 1

Judge evk

Vanhapoika Deivid tsekkailee ruohon kasvamista. Kyläkauppiaan serkku Bruuno sylkäisee kerran. Raitilta kuuluu suhinaa.

JATKUU

84

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lumoliisa

      kyllä sä olet mestari.
      Tästä tehdäänkin kymmenosainen sarja.
      Telkkariin.
      Terv: yxs lumoutunut

      • fänisi

        Haltioituneena jään odottamaan jatkoa.


    • Judge evk

      Kukas se siellä suhisee, huokaa Bruuno. Tai Deivid. Tarinan kannalta sillä ei ole mitään merkitystä. Sillä Paakkels on täysin omavarainen, jos omavaraisuutta mitataan peräkammarien täyttöasteella.

      JATKUU

      • fänisi

        Veikkaan, että oli Deivid. Huh miten jännittää nyt kumpi se oli. Ei kai tässä sarjassa ole kesätaukoa?


    • .

      sääliksi käy

      • ighu

        Niin käy. Sitä on taas potkittu päähän ja syystä.


    • ihquuuu

      tämän päivän osan luettavaksi. Tää on niin ihana sarjis että. =))

      • Judge evk

        Tää on sun oma synkkä yksinpuhelu. Vituttaako?


    • Judge evk

      Suhisija saapui. No mutta sehän on Kotolatvaisen Jontsukka, iloitsi melkein Bruuno. Suhina johtui korkinmentävästä raosta etuhampaiden välissä. Siellä leppoisa suvituuli, suuremmat paarmat ja Kotolatvaisen puuskutus sitä suhinaansa pitivät.
      Lähtekääpäs poijjaat mukaan, röyhtäisi Jontsukka. No mihis taas, vääntelehti Deivid.

      JATKUU

      • fänisi

        Deivid, tuo komistus osaa pitää jännitystä yllä.

        Minä en tykkää yhtään tuosta Jontsukasta. Röyhtäilee ja pier... eiku päästelee ilmaa. Mihin se Deividiä ja Bruunoa nyt vie?


      • hyvä stoori

        nyt kaapista ulos *jänskättää*


    • floppia

      Kovasti hämmästelen, en ihmettele, kuinka reilujen toisiksi suurin vaikuttaja ja kusettaja tekee tuonkaltaisen deividin flopin.

      • naxniksi

        jaksaa luokitella vaikuttajat?


      • Adria
        naxniksi kirjoitti:

        jaksaa luokitella vaikuttajat?

        Että tämmöstä peliä täällä pidetään. Se toi saantipuoli ollu sulla vähän huonoilla näköjään.


      • :)

        flopista toiseen :)


    • Judge evk

      Urhojen Bruuno ja Deivid sekä Kotolatvaisen tie vietti kohti kunnantaloa. Suuret uutiset sekä marketin sponsoroima pullakaffee siellä odottivat. Paakkels oli nettiin kunnansihteerin virkaa kuuluttanut. Jokohan sihteerin virkaa oli haettu? Käyttikö hakija hametta? Olisiko vieläpä nainen? Kuivatkaahan kuolat rinnuksilta, ääntelehti Bruuno ja aukaisin kunnantalon oven.

      JATKUU

      • fänisi

        Nyt on taas jännät paikat. Deividin pitää ehdottomasti asettua ehdokkaaksi. Kotolatvainen saattaa katkoa sormen jos toisenkin oikean äänestystuloksen vuoksi.


      • +++

        missä tämäpäivänen osa viipyy.


    • Judge evk

      Kunnanjohtaja Velociped Kyykkä oli tuikean näköinen. Vaan niinpä oli aina, joten ei vaihtelua vulgukseen. Istukaas pojat alas, hönkäisi hän Bruunolle, Deividille, Kotolatvaiselle sekä edellisillan viihdekäytön höyryjä. Olemme saaneet kaksi hakemusta. Toinen on anelu päästä poijes kunnan kirjoilta. Mutta toinen koskee kunnansihteerin paikkaa. Hakijana oli joku Hannah Eskistuna. Pojat! Kilpailutetaan hakija nykyoppien mukaan, keksi Kyykkä. Ehdotuksia, jatkoi Velociped. Pojat mumisivat keskenään tovin, kunnes Bruuno loihe kimittämään.

      JATKUU

      • fänisi

        Jos nyt ei Bruuno saa sanottua, että Deivid kunnansihteeriksi tai muuten....
        Sano, Bruuno. Sano!


    • Judge evk

      Minä voisin kisailuttaa neito Eskilstunan, ehdotti Bruuno. Jaaha, arveli Kyykkä, jotta silloinpa ei hakijoita enää olisi. Jospa nyt sitten kutsuttaisiin neiti ensin näytille ja päätettäisiin kilpailuttaminen vasta sitten, jatkoi Kyykkä. Mistäs arvelet neidin olevan neiti? Deivid aprikoi ja jatkoi, Hannahhan on etuperin ja takaperin yhtälailla. Ettei vaan olisi niitä, hmmmm, no niitäpä niitä. Velociped tarkasteli Hannahin papereita tarkemmin ja antoi lausuman, jotta eihän tästä sukupuoli irtoa saati puolettomuus. Kyykän käsky käy, Kotolatvainen, soitto hakijalle ja kutsu tänne sassiin. Rva/Nti/Hra/jne saakin perusteellisen kuulustelun, siis ennen valintaansa. Näillä nurkilla ei nirsoilla.

      JATKUU

      • fänisi

        Aika myllerrys taitaa alkaa sankareittemme päässä. Tuleeko Hannah paikalle ja jos tulee, niin milloin?


    • Meijän kylä päässy nettiin. Pitää Aimbäädille kertoo. Me tunnetaan noi, hei mään.

    • Judge evk

      Bussi tuupertui Paakkelsin ainoalle ja epäviralliselle pysäkille. Pipo ja nahkakypärä siirtyivät Bruunon ja Kotolatvaisen nahkakuulien yltä samassa järjestyksessä. Deividin ja lähimarketin lippis ei liikkunut. Kyse ei ollut epäkohteliaisuudesta, vaan liuottimien puutteesta. Bussin ovi aukeni. Hengästynyt kolmikko tuijotti uhkeutta, joka laskeutui korkokenkineen Paakkelsin soralle. Kolme kämmenparia singahti vieraan kapsäkin kahvaan. Samaan aikaan tapahtui kolme asiaa. Bussi kaasutti henkensä hädässä pois Paakkelsista, rannalla hukkui käki ja Hannah mörähti, oi ihanata, suloinen Paakkels, täältä tulloopi Eskilstunan Hannah. Poikien ote kapsäkin kahvasta kiristyi. Mikä, totanoinniin, nainen?

      JATKUU

    • Judge evk

      Näyytäkääpäs sällit tietä kunnantalolle, sirkutti Hannah satama-alueiden sivuosista tarttuneella aksentilla. Arvon kurvit on hyvä ja seuraavat kapsäkkiä, möläyttivät pojat lähes yhteen ääneen. On siinä pomppuja moneen menoon polvista lähtien, tuumaili Deivid ja johti kapsäkin kiskontaa kunnantaloa kohti. Ilmoja pidelly, koetti sanaseppo Bruuno herätellä smalltalkkia. Ei ole, römähti Hannah naureskelemaan, on tässä sen verta vapaasti hengittävä ruho. Jo heiluivat kunnantalon verhot Kyykän tarkkaillessa nelikon lähestymistä. Kapsäkkitroikka perässään moniulotteinen kunnansihteeriehdokas saapui perille.

      JATKUU

      • fänisi

        Saako Hannah kunnantalolla kaffetta ja paakkelsin? Velociped on nuuka mies. Taitaa vain lämmintä kättä tarjota jos sitäkään. Miten tässä malttaa edes nukkua, kun pitää näitä miettiä.


      • fanfan25
        fänisi kirjoitti:

        Saako Hannah kunnantalolla kaffetta ja paakkelsin? Velociped on nuuka mies. Taitaa vain lämmintä kättä tarjota jos sitäkään. Miten tässä malttaa edes nukkua, kun pitää näitä miettiä.

        lauantaijakso.
        Specialpainos tapahtumista?


      • Masse setä

        Ehdotus...
        Hannah, tuo sielun peili kehaisi suhteestansa kunnantalon vahtimestariin. Oli yrittänyt tehdä väkivaltaa ja hän, Hannah oli istunut vain yöllä hetken kunnantalon rappusilla.
        Asianajaja, jokuvaan von Döniksen tai sen esimies lupasi ottaa asian ajon. Soittaa heti, kun on saanut Herbertin pois kuulustelusta.


    • Täällähän pukkaa kesäjatkista. :)

      • Meriläinen

        Pakko kuule vaan tulla lukemaan, ei maha mittään :)


    • Judge evk

      Tervetulot, päivät, hauskat tavat jne jne kaikui Kyykän kolkko esipuhe Hannahin ja poikien astuessa kunnantalon autuuteen. Istumaan, osoitti Velociped sormella Hannahia. Ja pojat voinevat irroittaa kätösensä kapsäkin kahvasta toviksi, jatkoi Kyykkä ja uteli samalla Hannahilta kuinkas se matka Paakkelsiin sujui? Jo vain se sujui. Täällähän tuota ollaan päätteli Hannah. Suorana naisena, niinkus sisäisesti, ajattelin jotta kaffe ja bullah tiskiin, niin sillä välin allekirjoitan työsopparit ja muut muodollisuudet jatkoi Eskilstuna. Siinäpä lonksahti pojilta monttu auki. Eikä Kyykänkään eväsaukko peitellyt amalgaameja moisen häpeämättömän mölinän kuultuaan. Eikös teillä ole mitään häpyä karjaisi Kyykkä. Se teille kuulu ajelenko tahi en vastasi Hannah. Ainaskaan ennen kuin paremmin tunnetaan. Jaaha, punasteli Kyykkä. Joko saapui romanssi Paakkelsiin? Vapautuuko kunnantalon peräkammari?

      JATKUU

      • fänisi

        Seksiä saluunaan! Saavatko pojat suutaan enää milloinkaan kiinni? On tuo Hannah aika pakkaus. No huh-huh ajattelevat kukkahattutäditkin. Nyt taas jänskättää. Vai onko Hannah sittenkin sukua pojille tai Kyykälle?


    • Judge evk

      Sopparit allekirjoitettuaan ojenteli Kyykkä kämmentä kohti Hannahia tavoitteenaan ilmeinen kättely. Eipä huomannut Velociped vasenta alakoukkua. Eikä punaisen kengänkärjen uppoutumista nivusiin, ennen omaa hihkaisuaan. Eipäs aloiteta seksuaalista häirintää ennen lämmittelykierroksia huhkui Hannah. Tässä olla ensimmäistä kertaa kunnansihteerinä, kuului jatko. Bruuno, Deivid ja Kotolatvainen olivat siirtyneet tapahtuman aikoihin outeriööriin ja kurkkivat klasin läpi josko Hannah saa nostettua Kyykän takaisin palleilleen. Hannah vinkkasi pojat parilla ripsen iskulla takaisin sisään. Nonniin poijjaat, esitelkääs työsuhdeasunto. Kyykällä tuntuu olevan akuuttia hengenahdistusta, mourusi Hannah.
      Kapsäkkitroikka avasi pirtin oven ja ahtautui samalla ovenavaamalla sisään. Tässäpä tämä, trio Sepalus aloitti kaanonin. Hannah vilkaisi tupaan ja tuumi. Ja eipä suihkuja tietenkään. Saati sisävessoja. Saanko myös arvata, jotta ulkoeriön seinissä on käytetty kovin oksaisia lautoja. Hannah huokaisi ja kumartui oikomaan nylonejään. Poikien polvilumpiot toimivat erinomaisesti kaikupohjina läähätykselle, joka resonoi hyvin väpäjävään nikotukseen. Ja nyt ulos, käskytti Hannah. Meitsi vaihtaa vapaa-ajan asua ylle. Sen jälkeen saatte esitellä paikkoja. Ja ettei tulisi herroille väärinkäsityksiä, en tarkoita henkilökohtaisesti.

      JATKUU

    • Judge evk

      Hannahille paikkoja esittelemään! Pojat singahtivat peräkammereihinsa. Nyt oli näytön paikka. Parhaat päälle ja Paakkelsia edustamaan.
      Bruuno kuoriutui verkkareistaan ja viskasi rukkaset naulaan. Kaapista löytyi talkkia ja aikoinaan trendikkäät levenevälahkeiset teryleenit. Talkilla paarman purema klyyvari saadaan näyttämään onniklounin raittiimmalta versiolta. Ja housuihin saadaan terävyyttä höyrystämällä niitä kiukaan kipakoissa löylyissä tovi.
      Kotolatvainen perusti enemmän busines-lookkiin. Rippipuku ja vaarin paksusankaiset lukuprillit saivat ajaa asian. Pientä haittaa olisi näkökentän hämäryydessä, mutta Kotolatvainen päätti pureskella sankoja enemmän tuumailun merkiksi. Naiset tykkää älyköistä päätteli hyvin köyhän miehen Trump. Siis todella köyhän.
      Deivid panosti urheilullisuuteen. Valkoinen kauluspaita sai luopua hihoistaan. Näinpä paljastuisivat jäntevät allit, joita sai miespuolisilta hakea näiltäkään nurkilta. Verkahousuista sai näppärästi shortsit leikkaamalla lahkeet polvien alapuolelta poikki ja poijes. Lämpimäthän nuo, mutta niinpä on sisältökin tuumaili Deivid.

      Näin pääsi Paakkelsin peräsmiesretkue matkaan Hannahille oppaiksi. Kenen särmä parhaiten puree?


      JATKUU

      • fänisi

        Oi Deivid, tuo Paakkelsin urheilijoiden entinen toivo nykyinen epätoivo. Veikkaan, että suosikkini Deivid Hannahin yllättää. Mutta miten, se jää nähtäväksi. Taas jänskättää pahemmin kuin naistentansseissa.


    • Judge evk

      Dirlandaa, tsattsattsaa, hyräili Hannah Eskilstuna itsekseen. Hannah valmistautui vastaanottamaan Paakkelsin parhaimmistoa kuin lihansyöjäkasvi. Runsaasti kului roiskeita sinne tänne ja kainaloihin, joiden tupsuja olisivat itse pensastolaiset kadehtineet. Hyvät saumat, tuumaili Hannah. Paljon paremmat kuin edellisessä pestissä. Siellä oli kilpailijatar, joka paikkakunnan hurmasi ja Hannahin sai lähtemään. Perskuta, syyläinen kääkkä ja ikäloppu harvahapsinen silli. Hajustakin päätellen. Nyt on toisin, ei ole metsärikasta kilpailijatarta. Saipa Hannah koko kylän itselleen. Buahaha, römähti Hannah hirnumaan. Koekäyttäisikö konkkaronkan vai poimisiko vain rusinat pullasta. Olisiko kunnanjohtaja Kääkkä vai mikä se nyt oli, sopiva valinta vai piiloatleetti Deivid. Deivid oli kyllä aika söpö, keksi Hannah. Pienet känsät ja ikiakne ei kansainvälisnimistä miestä haitanneet. Miltä se kuulostaisi, kun pappi kuuluttaisi Hannah ja Deivid Eskilstunan? Sillä oman sukunimen aikoi Hannah pitää, ja sai se kelvata tollollekin. Jaahas, sieltähän poijjaat jo saapuivatkin, läähätyksestä ja kumikenkäin lotinasta päätellen.


      JATKUU

      • ++++

        ihguuu...eihän tää lopu milloinkaan.


    • Judge evk

      Hannah avasi uksen. Malka vierähti rahisten poskirusolle Hannahin nähdessä pojat trimmatuissa karderoopeissaan. Parempaa kuin osasin villeimmissä painajaisissa kuvitella, huokasi Hannah ja jatkoi, voisinko nähdä rantasaunan tai paikallisen heinäladon näin aluksi. Kyyyylläääää, kuului trion vastine. Deividin valkoinen vatsapeite oli vierähtänyt verkahousujen vyötärönauhan yli. Siinä se väreili lempeän kesätuulen tahtiin säestäen käheää yskäisyä, Bruuno, Kotolatvainen, kiikuttakaapas kaffeet saunalle. Sillävälin esittelen ladon Hannahille. Deivid tarttui Hannahia hihasta ja alkoi kiskoa Eskilstunan ruhoa ladolle päin jättäen muut urhot nyrpistelemään jälkeensä. Kunnan imako tarvinnee juuri kaltaistasi kukkaista sihteerin virkaa edustamaan, aloitti Deivid lepertelyn. Ihhihi mourusi raitille Hannahin vastine. Saavuttuan ladolle, Deivid kierrätytti Hannahin kolmasti horiskon ympäri ja totesi, nähty on. Hannahin ilme olisi ollut joissakin piireissä näkemisen arvoinen. Eipäs hätäillä, käskytti Hannah, tarkistetaanpas ladon sisältöä tarkemmin.

      • uskollinenuuno

        tihenee.
        Mitäpä seuraavaksi tapahtuukaan.
        Jännittää


      • fänisi

        Oi Deivid, tuo suloisen viaton mieheköllykkä. Mihin hän nyt joutuukaan? Onko Hannah sydäntenmurskaaja?


      • tadippa

        missä viipyy tämänpäivän osa :(


    • Miinus-

      Nyt on juhlan aika. 100 peukun raja meni yli että pompsahti. Hyvä Paakkels! Hyvä Judge! Hyvä peukuttajat!

      • sivusta seuraillen

        mitä hyvää on toisen kirjoittajan ivaamisessa (BrooklyCityn kirjoittaja) ? ja mitä hyvää on massapeukuttamisessa ? huonosti kasvatettu lapsikin sen osaa !


      • Miinus-
        sivusta seuraillen kirjoitti:

        mitä hyvää on toisen kirjoittajan ivaamisessa (BrooklyCityn kirjoittaja) ? ja mitä hyvää on massapeukuttamisessa ? huonosti kasvatettu lapsikin sen osaa !

        Mitä ihmeen ivaamista tässä jatkiksessa näet? Sinä itse ivaaja olet.


      • ighu

        pitääkö sitä juhlia että on idiootti?


      • ++++++
        sivusta seuraillen kirjoitti:

        mitä hyvää on toisen kirjoittajan ivaamisessa (BrooklyCityn kirjoittaja) ? ja mitä hyvää on massapeukuttamisessa ? huonosti kasvatettu lapsikin sen osaa !

        nyt ei arvon kirjoittaja ossaa yhdistää paakkelsin henkilöitä todellisuuteen.
        Tällä jatkiksella ole mitään tekemistä alkuperäisen brooklynin kanssa.
        Näin minä ainakin olen asian käsittänyt.


      • Miinus-
        ighu kirjoitti:

        pitääkö sitä juhlia että on idiootti?

        Enpä tiedä. Pitääkö?


      • pipovinossa
        sivusta seuraillen kirjoitti:

        mitä hyvää on toisen kirjoittajan ivaamisessa (BrooklyCityn kirjoittaja) ? ja mitä hyvää on massapeukuttamisessa ? huonosti kasvatettu lapsikin sen osaa !

        anna kaikkien kukkien kukkia.
        miksi yksi jatkotarina voi olla ja toinen ei?
        Kai tässä maassa jokainen saa väsätä mitä haluaa.
        Laittaa sen esiin tai ei.
        Tiukkapipon järjenjuoksua pipo jumittaa


      • 13+18
        pipovinossa kirjoitti:

        anna kaikkien kukkien kukkia.
        miksi yksi jatkotarina voi olla ja toinen ei?
        Kai tässä maassa jokainen saa väsätä mitä haluaa.
        Laittaa sen esiin tai ei.
        Tiukkapipon järjenjuoksua pipo jumittaa

        kevennä lääkitystäsi


      • rikkaruohotkin ok
        pipovinossa kirjoitti:

        anna kaikkien kukkien kukkia.
        miksi yksi jatkotarina voi olla ja toinen ei?
        Kai tässä maassa jokainen saa väsätä mitä haluaa.
        Laittaa sen esiin tai ei.
        Tiukkapipon järjenjuoksua pipo jumittaa

        Ken saakeli on kehdannut kieltää Jutken jatkotarinan tänne kirjottamisen. Näytä mulle heti se tyyppi niin mä teen siitä selvää jälkeä. En jaksa kahlata etsimässä kaikkia viestejä.


      • 888888888
        13+18 kirjoitti:

        kevennä lääkitystäsi

        vaikka aloittaisit lääkityksen?
        Ei ole normaalia olla naama norsunvitulla kaiken aikaa -puskissa.
        Siinä selkäranka kasvaa vinoon ja maailman näkee ikäänkuin matosen perspektiivistä


      • 24h

      • 8888888

    • Judge evk

      Ladon ovi narahti vihjaavasti Hannahin raahatessa hämmentynyt Deivid interiööriin. Ulkopuolelle kuului lämmin moiskahdus Hannahin suusta suuhun viesteillessä. Deivid lämpeni käsikopeloimaan ja saikin kuin saikin vastakaikua. Kuten Kyykkä, sai Deividkin sinelmän ynnä toisen. Ihhihi, kaikui Hannahin römäkkä nauru. Ei ekatreffeillä, mourusi Hannah ja kirmaisi niitylle odottaen Deividin ryntäävän peräänsä. Vaan eipä Deivid kyennyt kumarassa ja vähällä hapella vastaamaan lemmen kutsuun. No mikäs siihen nyt meni, fundeerasi Hannah. Tartteehan naisen keimistellä vaikeasti tavoitettavaa. Eikä Hannah muutoinkaan mikään helppo alkupala saati lounas ollut. Sen tiesi useampi läänin terveyskeskuskin. SHIT, tuumasi Hannah tilanteesta ja astuessaan miinaan. Uutta matoa koukkuun ja seuraavan velton tykö. Tuleppa tupauuno mukaan, käydään ne Bruunon ja Kotolatvaisen kaffeet vetämässä kitusiin ennen iltahämäriä. Silloin alkaakin toinen erä ja punnukset punnitaan. Juuria myöten.

      JATKUU

      • se näinkin

        kaunis kesä. Nettijatkoromaania väsätessä.


      • 1+222
        se näinkin kirjoitti:

        kaunis kesä. Nettijatkoromaania väsätessä.

        Nettijatkoromaania lukiessa ja kommentoidessa.


      • hohoooooooo
        se näinkin kirjoitti:

        kaunis kesä. Nettijatkoromaania väsätessä.

        palstaaddikti toiselle


    • Judge evk

      Hannah ja Deivid laskeutuivat raittia pitkin rantasaunalle, jossa jo Bruuno ja Kotolatvainen kärsimättömästi Hannahia odottelivat. Voi sitä riemua, kun Hannah väläytti odottajille hunajaisen hymynsä. Siinä hammasrivistössä yhdistyivät alabasteri, vohveli ja suklaakakku. Kaffeet oli katettu saunan kuistille. Pojat olivat koristaneet pöydän kukkaisloistolla. Ulpukat, pujot ja horsmat loistivat kilvan. Löytyipä karikkeesta pari puolukan varpuakin. Hannah istuutui pompsahtaen kattauksen äärelle. Kolme kämmenparia tarttui tomeralla otteella kaffeepannun kahvaan ja lorautti sumpit emalimukiin. Ollos tervetullut suloinen Hannah, kuului trion harjoiteltu tuliaispuhe. Hannah loihe kiittelemään. Luontaislahjansa heittelehtivät levottomasti pinkeän puseron alla. Siinä juuri ja juuri navan yläpuolella. Pojat tapittivat uuden kunnansihteerin tuntureita ja kuruja unohtaen kaiken muun ympärillään. ISTUU, soinnahti Hannah. Kertokaapas pojat hieman itsestänne. Aloitappas sinä Bruuno.

      JATKUU

    • Judge evk

      Bruuno nikotteli, olen Bruuno, kyläkauppiaan serkku. Minulla on marketin lippiskin, jatkoi Bruuno. Syvä tyven laskeutui pöytäseurueen ylle. Mielenkiintoista tai ei, entäpäs sinä Kotolatvainen, uteli Hannah. Kotolatvainen yllättyi kysymyksestä. Eipä ollut laakeri liukkaimmillaan Kotolatvaisen kuulassa tänään. Joutokäyntiä osoitti otsalohko, eivätkä valot vintillä tuikkineet täysillä wateilla. Totanoinniin, Kotolatvainen aloitti, jatkoi ja lopetti. No jopas oli juttu, Hannah vastasi. Deividin tapoja tässä jo olenkin esimaistellut Hannah tuhahti, mutta pyysi kuitenkin Deividiäkin kertaamaan elonsa kohohetkoset. Deivid heilautti allejansa, veti henkeä ja nosti housujen vyötärönauhan rinnuksille. Piirin mestari ja luokalta päässyt olenkin kuin olenkin, hän uhosi. No jopas jotakuinkin, Hannah yllättyi. Missä lajissa piirin mestaruus on tullut kiinnosti Hannahia. Triatlonissa, vastaili Deivid ylpeyttä äänessään. Kattavin katalookikokoelma kuvastoja, pisin kyykky katiskassa ja portaisiin nojailu hän jatkoi. Täälläpäin on piirit pienet totesi Hannah ja liukeni työsuhdetorpalle. Vaikka olenkin epätoivoinen, en ole täysin itsetuhoinen hän tuumaili ja päätti merkata reviirinsä hieman laajemmalle Paakkelsin tumman ytimen ympärille.

      JATKUU

      • number two

        Kadumies nikotteli, olen Kadumies, kyläkauppiaan serkku. Minulla on Salamikapakan lippiskin, jatkoi Kadunmies. Syvä tyven laskeutui pöytäseurueen ylle. Mielenkiintoista tai ei, entäpäs sinä Judge, uteli Tirlittan. Judge yllättyi kysymyksestä. Eipä ollut laakeri liukkaimmillaan Judgen kuulassa tänään. Joutokäyntiä osoitti otsalohko, eivätkä valot vintillä tuikkineet täysillä wateilla. Totanoinniin, Judge aloitti, jatkoi ja lopetti. No jopas oli juttu, Tirlittan vastasi. Nittaminaxin tapoja tässä jo olenkin esimaistellut Tirlittan tuhahti, mutta pyysi kuitenkin Nittaminaxin kertaamaan elonsa kohohetkoset. Nittaminax heilautti allejansa, veti henkeä ja nosti housujen vyötärönauhan rinnuksille. Piirin mestari ja luokalta päässyt olenkin kuin olenkin, hän uhosi. No jopas jotakuinkin, Tirlittan yllättyi. Missä lajissa piirin mestaruus on tullut kiinnosti Tirlittania. Triatlonissa, vastaili Nittaminax ylpeyttä äänessään. Kattavin katalookikokoelma kuvastoja, pisin kyykky katiskassa ja portaisiin nojailu hän jatkoi. Täälläpäin on piirit pienet totesi Tirlittan ja liukeni avatartorpalle. Vaikka olenkin epätoivoinen, en ole täysin itsetuhoinen hän tuumaili ja päätti merkata reviirinsä hieman laajemmalle Salamikapakan tumman ytimen ympärille.


    • Judge evk

      Ensimmäisenä työpäivänä Hannah oli heräillyt hyvissä ajoin ennen puolta päivää. Kahvia lantringiksi ja menoksi tuumaili Hannah. Kyykkä oli altakulmain neuvonut Hannahille työhuoneen. Sieltä löytyikin kaikki toimeen tarvittava. Kahvinkeitin, ruutupaperia, soffa ja peili katossa. Sisäkön nuttu ja saunavihta olivat Hannahille myös tuttuja, mutta muissa yhteyksissä. Nimismiehen unhoittamat käsiraudat ja pampun Hannah laittoi työhuoneen vaatekomeroon odottelemaan oikeustointen viranhaltijaa. Alkutoimenaan Hannah sai olla sihteerinä kunnan rakennuslautakunnan palaverissa.
      Kokous alkoi. Sisään astui Väistö Jalasmökki, rakennustoimen ylin ja Paakkelsin yybereitä. Holotna hehe, möykkäsi Väistö. Huumorishauska mies. Väistön perässä heilahteli kunnan rovasti Traani Kauno, pyyhki hikeä ja istuutui Kyykän ja Jalasmökin mukana. Kokous saattoi alkaa. Ensin pudotti lyijykynän Traani. Sisäkönasuinen Hannah kipaisi kumartelemaan kynän perään. Sama toistui Väistön kanssa. Kyykkä tiesikin jo paremmin. Kokouksessa päätettiin rakentaa moottoritie Kyykän mökille, Väistön terassitarpeiden hankinnasta ja Traanin venepaikan kunnostuksesta. Kokous päättyi Traanin ja Väistön kyyditsemiseen terveyskeskukseen. Hannah ajoi. Paluumatkalla Hannahin piti koukata nimismiehen kanslian kautta palauttamassa Kyykän lainaama koppalakki. Hannah astui kansliaan, näki nimismiehen ja jähmettyi. Vaan niinpä jähmettyi nimismieskin. Vanha tuttu ravintola rattoMikkelin ajoilta. Sitä silmäin paloa. Sykettä rinnoilla. Hannah huohotti. Nimismies huohotti. Kassimir Väkipyörä, sai Hannah pihistyä väräjävällä baritonilla.

      JATKUU (ennemmin tai myöhemmin verkkoyhteyksistä riippuen)

    • ...tää on jumalauta sellaista taidetta että oksat pois,tästä vois helposti vääntää kokoillan elokuvan,uusi Päätalo on syntynyt!

      • uuuuuuusiiiiiii

        jutken into.
        Säälittävää ettei ukko jaksanut paneutua


      • fäni1
        uuuuuuusiiiiiii kirjoitti:

        jutken into.
        Säälittävää ettei ukko jaksanut paneutua

        jatkaa kunhan kerkeää.


    • Judge evk

      Oi Hannah, änkytti Kassimir. Niitä aikoja ja öitä en koskaan saata unhoittaa hän jatkoi. Niiiih, niiskutteli Hannah nostalgian noustessa ruokatorven laskimolaajentumien väleistä. Ne vedot ja työnnöt ja vedot verkkoja laskiessa. Hiki tuli ja kastui kaikki nivelet ja kuopat, Hannah kähisi. Menisimmekös paussille kuppilaan tahi sen taakse. Jo hiukoo ja pientä palaa voisi purra, ehdotteli Kassimir. Juuh, myöntelehti Hannah. Siinäpä kohoili rinnukset ja punoitteli paikat parin kirmatessa korttelin päässä olevaa Paakkelsin yhtä ja ainutta kaffelaa kohti. Kaffelan takana oli siimes, jossa pari voisi rauhassa verestää lihaa. Mutta mutta. Voipa julmetun kauhistus. Siimes oli myös trio Sepaluksen lupposaitti. Kiihkeän tiimellyksen pyörteet huomioidessaan Devidillä nousi myös uho. Hänkin ponkaisi pystyyn ja ruikutus alkoi.

      JATKUU

      • fänisi

        Deivid, näytä sille närhen munat! Turpiin vaan ja onnea. Etkä sitten rupee itkemään taas. Ole miäs.


      • häänj

        bilugori tsigit vau! ehken pikkusiitunto mäni boys ohi suun. peritaisen dogundogun diku potenssiin honey iskee kipeesti niccelin kicceliin vau! tuble/tobles kimbafilenkaa start ja sumuhumu putkehen böllys, kun höllys avoin brösti. ehkä bulitus känä kateenkorvaus baskiksen takana torttu?


      • löylyttelijä
        häänj kirjoitti:

        bilugori tsigit vau! ehken pikkusiitunto mäni boys ohi suun. peritaisen dogundogun diku potenssiin honey iskee kipeesti niccelin kicceliin vau! tuble/tobles kimbafilenkaa start ja sumuhumu putkehen böllys, kun höllys avoin brösti. ehkä bulitus känä kateenkorvaus baskiksen takana torttu?

        .. arkunkantaja laskeutunut lauteilta ja siirtynyt putkeen ?


    • Judge evk

      Nyt kyllä kyllä minä vatupassit näytän ja oikeutta jaan peräkammarin tyyliin, piipitteli Deivid. Heilahti vasen alli Kassimirin poskelle. Oikea alli hieroi samaan aikaan hikiset terveiset Kassimirin sierainparin analysoitavaksi. Hannah is mine, muisteli Deivid tv-sarjojen unohtumattomia ajatelmia. Hän kaappasi Eskilstunan hameen helmasta kiinni ja kiskoi impyen kiivaasti läähättäen siimeksestä raitille. Menköön poikuus, jääköön kammari, Bruuno ja Kotolatvainen. On aika meitsin tuta tulista onnelaa tuon naaraan kera, tuumaili Deivid ja ohjaili Hannahia bussipysäkkiä kohden. Kohta koittaa joulu ainainen Deivid arvaili tillittäessään Hannahin ripustuksia. Hannah oli ostettu, myyty ja kuin vaappuva kelo Deividin yllättävästä purkauksesta. Mikä miestä, vaikkakin vain etäisesti, muistuttava mies, Hannah uljaana ihasteli. Tämän täytynee olla kohtalon käsi tahi Deividin allit, hän jatkoi ihasteluaan. Oi menkäämme, lausuivat Deivid ja Hannah kuin yhteisestä eväsaukosta.
      NOT SO FAST, karjahti Kasimir.

      JATKUU

      • fänisi

        Mitä KassiMirrillä on mielessä? Kyseleekö kymmentä kysymystä vaiko vetäiseekö kauhavalaisen lahkeestaan? Ole varovainen Deivid! Nähdäkö Hannahin hameenalunen ja kuolla? Kyllä jänskättää taas.


      • Clounaappi
        fänisi kirjoitti:

        Mitä KassiMirrillä on mielessä? Kyseleekö kymmentä kysymystä vaiko vetäiseekö kauhavalaisen lahkeestaan? Ole varovainen Deivid! Nähdäkö Hannahin hameenalunen ja kuolla? Kyllä jänskättää taas.

        Tai jotain sinnepäin. Ehkä retusointia ja sulosoitia tai muuta kuvankäsitystä. Kyllä Pumppanen tietää. Sietää tietääkin, kun hispanosuitsa oli ainakin hiffaa miinaan, että nisää nipisteli useampi kynsi. Lauloihan aikoinansa Lappeenremmin portmaisteri Vapunpäivän aamuna kello 5.38 suihkukaivon reunalla: "Tula tuulan tulilulilei, emme erkane konsanaan ei," kun katseli lemmenleikeissä nalkkiin jäänyttä koirapariskuntaa. Varuskuntaa ei hälytetty eikä Seiska kirjoittanut, jotta ompas mojovat hinkit. Rypsi kukkii, eikä maha mitään. Nyt jo toivoisi tavallisen ihimisen ja entisen pääminesterin kehyvan kalasoppaa tai muuta apetta, onhan päässy taas tekstailemaan akalle. Topakka sitä poikamiehen pitää olla perheyrityspoppoon pomona. Niin ja Jaakoppi molskautti kiveksen järveen. Hätäkö tässä sano seated shit.


      • fänisi
        Clounaappi kirjoitti:

        Tai jotain sinnepäin. Ehkä retusointia ja sulosoitia tai muuta kuvankäsitystä. Kyllä Pumppanen tietää. Sietää tietääkin, kun hispanosuitsa oli ainakin hiffaa miinaan, että nisää nipisteli useampi kynsi. Lauloihan aikoinansa Lappeenremmin portmaisteri Vapunpäivän aamuna kello 5.38 suihkukaivon reunalla: "Tula tuulan tulilulilei, emme erkane konsanaan ei," kun katseli lemmenleikeissä nalkkiin jäänyttä koirapariskuntaa. Varuskuntaa ei hälytetty eikä Seiska kirjoittanut, jotta ompas mojovat hinkit. Rypsi kukkii, eikä maha mitään. Nyt jo toivoisi tavallisen ihimisen ja entisen pääminesterin kehyvan kalasoppaa tai muuta apetta, onhan päässy taas tekstailemaan akalle. Topakka sitä poikamiehen pitää olla perheyrityspoppoon pomona. Niin ja Jaakoppi molskautti kiveksen järveen. Hätäkö tässä sano seated shit.

        Pitäneekö uskoa meediaan? Paakkelsin Sanomissa eikä valtakunnan juorulehdissäkään ole ollut mitään mainintaa tästä tragediasta, joten luotan siihen, että Deivid on vieläkin hengissä. Mutta kyllä tämä uutispimennossa olo on raskasta. Mitä ihmettä Deividille on tapahtunut?


      • tiiän(köh)än?
        fänisi kirjoitti:

        Pitäneekö uskoa meediaan? Paakkelsin Sanomissa eikä valtakunnan juorulehdissäkään ole ollut mitään mainintaa tästä tragediasta, joten luotan siihen, että Deivid on vieläkin hengissä. Mutta kyllä tämä uutispimennossa olo on raskasta. Mitä ihmettä Deividille on tapahtunut?

        Reivirin istuvan fillariMutasen ritsillä paikkona tai kulissipainona.
        Käyneet pusimassa muumia ja pikkumyytä.


    • Judge evk

      Paakkels the kylä, osa 19

      Mutta kuinka ollakaan, Hannahilla oli ne ja Deividillä ei seissyt se! Siinä he sitten reilusti hikisinä tuhersivat kädet täynnä sukupuolielimiä.

      • Judge evk

        Tarttee olla tiatoo ennen kuin atria valmistuu


    • Judge evk

      EIPÄS HÄTÄILLÄ, jatkoi Kassimir. Ajelu julkisvälineillä, tuollakin ilmiasulla, vaatii matkalipun, valisti Kassimir. Ja niitähän saa seuraavasta kylästä yhdentoista kammarin rupeaman päästä. En halua olla onnen, kovankaan, tiellä, vaan kyyditsen teidät Hannah ja Deivid reippaalla kulkusvälineelläni auringonlaskun taa.
      Parin astellessa maijan lujaan puristukseen, julisti Kassimir heidät nimismiehelle annettujen valtuuksien puitteissa epätoivotuiksi henkilöiksi Paakkelsiin. Rikesakon uhalla. Mikä ei Deividin tuloilla tosin heilauttaisi budjettia entisten perintään menneiden laskujen kera mihinkään suuntaan. Eniveis ja lopputulos ympyrän täyttyessä: Paakkels on omavarainen, jos omavaraisuutta mitataan peräkammarien täyttöasteella.

      JATKUU (Mm. osat: "Hannahin paluu", "Deivid ja yksisilmäinen rusakko", "Deividin poeka pullahiivalla" ja "Hannah puunaa Korson kasarmin")

    • Fänisi1

      tännekös tämä jatkis sitten kahvikeskusteluista siirettiin.

    • menee yli hilseen

      kaikki lepakot tapulissa?

      • fäni1

        mutta jos ei tiedä taustaa ei voi ymmärtää tarinaakaan.


      • joku pieni piiri?
        fäni1 kirjoitti:

        mutta jos ei tiedä taustaa ei voi ymmärtää tarinaakaan.

        nyt en tajuu! siis novelli on julkisella palstalla ja vain jotkut taustojen tietävät voi sen ymmärtää. mistä ne taustat voi selvittää jos haluaa ymmärtää?


      • ...
        joku pieni piiri? kirjoitti:

        nyt en tajuu! siis novelli on julkisella palstalla ja vain jotkut taustojen tietävät voi sen ymmärtää. mistä ne taustat voi selvittää jos haluaa ymmärtää?

        ootko psykiatri tai jotain? selvittämättömät on hullujen huvit


      • ajan hukkaa
        ... kirjoitti:

        ootko psykiatri tai jotain? selvittämättömät on hullujen huvit

        "jos ei tiedä taustaa ei voi ymmärtää tarinaakaan. "

        se kun on tänne yleiselle palstalle laitettu kaikkien luettavaksi

        ei, en ole psykiatri, olen ihan tavallinen lukija jota kiinnostaa mahdolliset kirjailijoidenalut


      • fänisi
        ajan hukkaa kirjoitti:

        "jos ei tiedä taustaa ei voi ymmärtää tarinaakaan. "

        se kun on tänne yleiselle palstalle laitettu kaikkien luettavaksi

        ei, en ole psykiatri, olen ihan tavallinen lukija jota kiinnostaa mahdolliset kirjailijoidenalut

        Tämä on sheriffin tai ylläpidon toimesta siirretty kahvikeskustelut-palstalta tänne. Ko. palstalla on vuosia ollut vakikirjoittajat, joille tarina on pääasiallisesti suunnattu. He siis tajuavat sen olevan vitsin. Sen suurempaa mystiikkaa ei kertomukseen liity eikä kirjoittaja suinkaan ole päästään vialla.


      • hoviompelija
        fänisi kirjoitti:

        Tämä on sheriffin tai ylläpidon toimesta siirretty kahvikeskustelut-palstalta tänne. Ko. palstalla on vuosia ollut vakikirjoittajat, joille tarina on pääasiallisesti suunnattu. He siis tajuavat sen olevan vitsin. Sen suurempaa mystiikkaa ei kertomukseen liity eikä kirjoittaja suinkaan ole päästään vialla.

        keisarin uudet vaatteet


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe