Biotiini strong hair&nail

nyt meni hermot

Hiukseni ovat tällä hetkellä ärsyttävän hapsottavat koska niitä on kerrostettu melko vahvasti (ovat hiukan olkapäiden alapuolelle) ja olenkin aloittanut tästä syystä projektin niiden kasvattamiseksi. Netistä selailtuani törmäsin useasti biotin forte -nimiseen valmisteeseen (tai joku sinne päin) jota kehuttiin kovasti ja sanottiin nopeuttavan hiusten kasvua. Satuin kuitenkin löytämään Sokokselta sen nimisen purkin kuin Biotiini strong hair&nail jossa näkyy olevan ihan samat määrät biotiinia, sinkkiä ja metioonia kuin tuossa Fortessakin. Ilmeisesti ovat siis yhtä toimivia molemmat? Millaisia kokemuksia teillä on tuon vaikuttavuudesta, onko ihan huuhaata?

Normaalisti hiukseni kasvavat noin 1cm kuukaudessa mutta meneti lopullisesi hermoni näihin hiuksiin ja haluaisin saada jotenkin edes hiukan nopeutettua tätä kasvutahtia.

39

32000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....!

      Kaupan hyllyltä löydät vain niitä purkkeja joissa tuota biotiinia on mikrogrammoina, ja sitten on apteekin eläimille tarkoitetut biotiinituotteet, joissa biotiinia on milligrammoina, eli helvetisti enemmän kuin kaupan valmisteissa. Älä osta niitä kaupan tuotteita, ne maksaa ihan vitusti ja lisäksi eivät takuulla lisää sun hiusten kasvua tippaakaan.

    • tarkistin vielä

      Kyllä siinä purkissa sanottiin 5mg... vertasin vielä netissä molempien purkkien selosteita koska ihmettelin että voiko olla täsmälleen samat sisällöt, mutta tuo sama määrä näytti olevan kummassakin...

    • biutin

      Moi!

      Eiks toi biotiini ole suomessa suht tyyristä?
      Pieni vinkki:
      Löysin halvalla tämmösen kun tilailin muitakin vitamiineja http://www.iherb.com/MRM-Biotin-5-mg-60-Veggie-Caps/12528?at=0
      Eli tuo on sitä vahvaa joka sisältää 5 mg biotiinia ja kahdeksi kuukaudeksi riittää alle vitosella.

      Syön nyt toista purkkia ja tuntuu kyllä nopeuttavan hiustenkasvua ainakin itsellä. Värjättyjen hiusten juurikasvu tulee näkyväks parissa päivässä ja tuntuu että saparot on joka viikko pidemmät :) Sinkkiä syön myös hiusten vuoksi ja sekin oli tuolla aika halpaa, en jaksa kaivaa linkkiä.

      (Tuolta saa alennusta 5 dollaria koodilla ENU197 ja postikulut ovat edulliset ja suuri valikoima, suosittelen)

      • Eskoo

        Ruohonjuuressa 100kpl purkki biotiinia n.18e, toimii.


      • Kaskunen

        Toiminut on.Hiukset paksuntuneet ja kasvaneet pituutta.Ei välttämättä tehoa kaikille.


      • Anonyymi

    • sontaa...

      ihan täyttä sontaa, ei sitä karvojen kasvua voi mitenkään manipuloida.

    • bush

      Itse olen syönyt sitä piimax c valmistetta mutta minulle se ei omastamielestä vaikuttanut oikein mitenkään. Itsellänikin on hiustenkasvatus operaatio ja menin sitten taas epätoivoisesti apteekkiin ja siellä silmiini osui tämä biotiini strong valmiste ja päätin sitten kokeilla kun ei mitenkään hirveen kallis ollut. Olen nyt 1½ vk syönyt kyseistä valmistetta ja hiukseni ovat kasvaneet jo 3mm niin ja se vielä että värjäsin viikko sitten hiukseni ja nyt jo ihan selvä juurikasvu, toimii ainakin minulle kun hiukseni eivät muutenkaan kasva mitään huimaavauhtia, en sitten tiedä mistä johtuu mutta nyt sitten kasvatellaan :)

    • afsfasfassaf

      Mun frendi söi noita Biotiini forteja kolme kuukautta, nopeutti hiustenkasvua, normaalisti kun ei kasvanut oikeasti paskan vertaa hiukset.
      Sivuvaikutuksia kuitenkin ilmeni... nimittäin väsymyshuimausta.

    • unohda pitkät hiukse

      Eläinbiotiinia ei kannata käyttää kuin yksi kuukausi. Kokemusta on tavallisista ja tästä biotiini fortesta. Eivät lisää kasvua, ellei ole biotiinivaje. Geenit vaikuttaa myös.

    • Biotin Strong

      Vaikkakin nyt on jo aika vanha juttu, niin kommentoin nyt silti, josko tästä jollekin olisi apua.

      Tässä ihmiselle tarkoitetussa Biotin Strong Hair & Nail:ssa on täsmälleen yhtä paljon biotiinia kuin eläimillekin tarkoitetuissa tuotteissa. Ilmoitustapa määrissä on vain eri. Eläimille tarkoitetussa lukee, että biotiinia on 22mg GRAMMASSA ja yksi tabletti on noin 0.23 grammaa. Eli siis yhdessä tabletissa noin 5mg biotiinia. Tässä ihmisille tarkoitetussa taas mainitaan, että 5mg per tabletti. Eli eikö se nyt ole ihan sama? Kannattaa katsoa tarkasti ne ilmoitustavat!!

      Itse olen käyttänyt jo melkein kaksi vuotta Priorinia ja hiukset ovat kyllä kasvaneet hieman nopeammin mutta ennen kaikkea todella ohut tukkani on saanut lisää massaa. Enää se ei ole sellainen ohut hiirenhäntä vaan hiukset ovat ihan oikeasti voimistuneet ja lisääntyneet!! (Ja ihan oikeasti on Priorinin ansiota, koska elämäntavat tähän eivät ole vaikuttaneet, koska ne eivät ole mitenkään lähtötilanteesta muuttuneet.)

      Mutta koska Priorin on sen verran kallista, niin nyt päätin vaihtaa tähän. Lisäksi tästä on kynsilleni apua, koska nekään eivät järin vahvaa tekoa ole. Jatkuvasti liuskottuvat ja katkeilevat. En toki vielä osaa sanoa, miten tämä vaikuttaa, mutta se jää nähtäväksi huomisesta lähtien.

      Ja tietysti jokainen on oma yksilönsä, eikä vaikutus ole kaikilla sama, mutta ainakin nämä biotiini ja sinkki, joita tässä Biotin Strongissa on, vaikuttavat juurikin hiuksiin ja kynsiin!

      Ps. Tätä Biotin Strongin löytyy kyllä myös ihan apteekista, josta sitä itsekin ostin.

    • Hairhair

      Olen 17v. tyttö ja haluaisin kysyä kokemuksia tuosta biotiini strong hair&nailista. Nopeuttaako se hiusten kasvua? ja jos nopeuttaa niin kuinka paljon? voiko sillä esim. tuplata hiusten kasvunopeuden? Itselläni kasvaa noin 1/kk vauhti ja yksi hius ei ole kamalan paksu, mutta minulla on paljon hiuksia (minkä takia takkuuntuvat aika helposti). Kokonaisuutena hiukseni kuitenkin vaikuttavat paksuilta. Eli pääasiana haluaisin siis tietää että miten nopeasti sillä saa kasvatettua hiuksia cm/kk-vauhtia? :)

    • käkkärä

      Minä olen kanssa hiustenkasvatusaikeissa ja aloitin neljä päivää sitten syömään Biotiini Strong hair&nail tuotetta. Vaikutuksista en voi muuta vielä sanoa, kuin sen, että suuta kuivaa ihan älyttömästi! Johtuneeko sitten noista tabuista vai sitten jostain muusta... Toivottavasti tuote tehoaa hiuksiin ja kynsiin! Mulla luonnonkiharat hiukset ja niit on hirmu vaikee saada kasvamaan hyväkuntoisen näköisenä. Kynnet on todella ohuet ja liuskoittuvat.

    • Hairhair

      Itse olen syönyt 15 tabu noita biotiini strong hair & nailsseja ja paha sanoa onko nopeuttanut hiusten kasvua, mutta kynnet on kyllä ottaneet semmoisen spurtin että huhhuh. Yhtäkkiä vaan huomaan kun on ihan lyhyistä kynsistä kasvanut järjettömät korpinkynnet parissa viikossa ja vielä aika hyvä kuntoiset ja kovat! En kuitenkaan pitkistä kynsistä niin välitä, mutta toivon että hiukset ovat ottaneet/ottavat samanlaisen spurtin kuin kynnet :) Mut hiuksista sen verran että haluan niiden kasvavan alaselkään asti, eli vielä semmoiset 20cm....saattaa mennä vuosi vielä vielä se että latvat hiukan kuivat ja saattaa katkeilla, mutta kun ei millään raaskisi leikata koska traumoja viime huhtikuun leikkauksesta...aivan liikaa leikkasi kampaajatäti :'(

    • sussa1

      Itse käytän Biotiini strong hair&nailia. Ennen värjäsin hiukseni kerran kahdessa/kolmessa kuussa punaisella, nykyään joutuu kerran kuussa värjäämään sillä tyvikasvu tulee reilusti nopeampaa. Kynsistä voin sanoa että niissä on huomattavin ero. Ennen olivat ohuat, liuskottuivat heti ja katkesivat pienestäkin kolautuksesta. Nyt ovat yhtä vahvaa tekoa kun isovarpaankynteni :D Aivan uskomattoman järeät, kivikovat nakuttimet.

    • Hairhair

      sussa1, kauanko olet napsinut niitä biotiini strong hair&naileja

      • tyytyväinen

        mä olen syönyt 5 tablettia ja nyt jo tunnen pienen siilen kasvaneen tonne hiuspohjaan,joten sieltä sitä uutta tervettä tukkaa pukkaa :) kynsissä huomasin ison eron jo heti pari tabua syötyäni! Ne kasvaa hurjaa vauhtia :) kesäksi haluaisin pitkän tukan (nyt yli olkapäiden vähän) ja toivottavasti saa pidennykset heittää kesällä roskakoriin :) tää on mahtava tuote


    • farmaseutti kokemus

      IHMISET biotiini alkaa näkyä 3 kk säännöllisen käytön jälkeen! muutaman viikon kokeiluissa ei siis tapahdu mitään, sitä on syötävä SÄÄNNÖLLISESTI.

    • msm+c + biotiini

      Usko tai älä, mutta olen viikon syönyt kyseisiä pillereitä sekä puhdistamon msm c jauhetta, on hiukseni kasvaneet yli 1cm sekä huomasin alaripseni kasvaneen.Minulla muutamia aivan vaaleita ripsiä ollut, mutta nyt aivan tummat ja pitkät.Kannattaa kokeilla.Msm jauheeni ostin luontaistuotekaupasta.MSM:n kanssa tarvitsee käyttää C-vitamiinia ja tässä tuotteessa se on lisättynä.Kaikkihan on kyllä yksilöllistä, mutta minulle tuntuu tehoavan ja kunnolla.Ainoa miinus tuullut, ilmeisesti biotiinista, finnejä kaulaan ja selkään, muttei vielä kasvoihin.

    • biotiini1

      Itse söin biotiini strong hair&nails 4kk ja huomasin hiusteni kasvavan nopeampaa!

    • jassu...

      Itsellänikin on todella ohut tukka, mutta sitä on paljon, takkuuntuu helposti ja sitä sitten myös lähtee. Itse söin tätä apteekin kallista priorinia, ja ainoa tulos oli minulla että rahat hävisivät kuin tuhka tuuleen :D söin myös piimax c mutta sekin ihan höpöhöpöä... katselin juuri noita eläimille tarkoitettuja biotiineja, mutta kun löysin tämän biotiini strongin ihan apteekin hyllyltä ja samanverran biotiinia kuin elukkavitamiineissa, niin toivotaan että joku hyöty. Ei kiinnostais olla enää sellaisella lehmännuolemalla tukalla.

    • ei briorinia

      1 Priorin-kapseli sisältää:

      140 mg hirssiuutetta, 271 mg vehnänalkioöljyä, 9 mg pantoteenihappoa, 2 mg L-kystiiniä.

      Muut aineosat: Keltainen mehiläisvaha, lesitiini (emulgaattori), kevyt magnesiumoksidi (stabiloija), liivate.

      Kosteuttavat aineosat: Glyseroli 85 % ja kiteytymätön sorbitoli 70 %. Makuaineet: Vanilliini ja p-metoksiasetofenoni.

      Väriaineet: Titaanidioksidi (E171) sekä ruskea, punainen ja keltainen rautaoksidi (E172).
      Laktoositon

      Priorinin sisältämä vehnänalkioöljy sisältää hyvin pieniä määriä gluteenia eli tuotetta ei suositella keliaakikoille.


      Hirssi on paitsi yksi vanhimmista viljakasveista, myös yksi kaikkein kivennäisainepitoisimmista viljalajikkeista.


      Vehnänalkioöljy on arvokas öljy, jota valmistetaan vehnän (Triticum vulgare) alkioista. Se sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, joilla on tärkeä merkitys soluaineenvaihdunnassa ja solukalvojen rakenneosina etenkin vilkkaasti jakautuvissa kudoksissa, esimerkiksi hiusjuurien alueella.


      Pantoteenihappo on välttämätön B-vitamiini, jolla on keskeinen osuus aktiivisesti jakautuvien kudosten, kuten hiusjuurien aineenvaihdunnassa. Sillä on tärkeä merkitys myös elimistön luonnollisissa uudistumisprosesseissa. Pantoteenihappo eli B5-vitamiini vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan, ihon toimintaan ja steroidihormonien muodostumiseen. Pantoteenihappoa on lähes kaikissa ruoka-aineissa.


      L-kystiini
      Kystiini on aminohappo, joka on erityisen tärkeä hiusten terveydelle. Se on hiusten luonnollinen aineosa, joka vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden joustavuutta.




      Syö vaikka 1 kananmunan päivässä, niin saa hemmetin paljon halvemmalla vaikka mitä ravinteita hiuksille ja koko kropalle.

      Kananmuna sisältää runsaasti vitamiineja ja proteiineja. Valkuaisosa sisältää korkealaatuisia proteiineja ja keltuainen sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, erityisesti B12-vitamiinia, joka on tarpeen elimistön rasvojen ja sokerien aineenvaihdunnassa.


      Kuukauden priorin maksaa lähes 40€.

      Sillä saa monta kiloa hirssiä ja kananmunia.

      Ja samalla koko kroppa kiittää.

      Eli ihan hyväuskosten huiputusta koko pilleri.

      Ravinnon lisäksi lääkkeillä ja sairauksilla on merkitystä hiusten hyvinvointiin.

      Joissakin lääkkeissä on sivuvaikutuksena hiustenlähtöä.

    • kokonaisuus.

      Apteekissa myytävää "eläinten" biotiini on aivan sama aine kuin tuo Biotiini strong hair&nail , mutta hinta on huomattavasti halvempi.

      Siis yleensä apteekista ei kannata mitään luontaistuotteita ostaa, mutta tämä tuote tekee poikkeuksen.

      Biotiini auttaa, jos siitä on puutetta.

      Hiuksiin vaikuttaa kokonaisterveys ja kokonaisruokavalio.

      Yksittäisen ravinteen yliannos kertoo, jotta on pahasti jotain ravinnossa vialla.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm

    • nöub ib

      Biotiini strong ihan jess....hiuksia lähtee nykyisin paljon vähemmän,,,,´ja takkuuntuminen vähentynyt....

    • näillä mennään

      Biotiini auttaa, jos siitä on puutetta.

      Hiustenlähtöön ja huonoon kuntoon vaikuttaa sen sata ja yksi asiaa eli mitään ihmepilleriä ei ole, jolla saisi pitkät ja paksut hiukset ja heti puolessa vuodessa.

      Hius kasvaa 1-2cm kuussa, jota ei todellakaan itse huomaa tai sitten mittaamalla mittanauhalla.

      Lyhyestä pitkäksi kestää vuosia.

      Parturi katsoo hiuspohjan ja kertoo sen kunnon, joten siellä kun käy, niin tietää missä mennään.

      Lisäksi hius on välillä lepovaiheessa eikä kasva yhtään vaikka mitä söisi.

      Myös perintötekijät sanelevat saako pitkät ja paksut hiukset vai ei.

      Itellä esim. puolkihara aiheuttaa sen, että hius tulee karvaseksi (kihara hius on littana enemmän ja vähemmän) ja näinollen ei saa koskaan pitkiä ja paksuja hiuksia.

      Hyvin hoidetut lyhyet hiukset ovat paremmat kuin väkisin kasvatettu pitkä ohut liimaletti.

      Ihmisessä kokonaisuus ratkaisee eikä pelkkä hiusten ulkonäkö.

    • Jssnbd

      Onko näissä tableteissa kaloreja?

      • Hiustekasvattaja.

        Minkä ikäisille noita biotiini kapseleita myydään onko niissä jokin "ikäraja"?


    • av-24v

      mä ostin biotiinia jotta parta alkaisi kasvaan poskissa paremmin. lisänä msm jauhe ja c vitamiini.
      käytän näitä ainakin 3kk ja sitten näkee tulokset. ainaki kovasti hehkutetaan hiustenkasvua, jos tepsisi partaankin.

      • Mikset käyttänyt 3kk

        ja tullut sen jälkeen kommentoimaan? Nyt tuon postauksesi arvo on nolla! Meinaan alkaa syömään kanan kakkaa ja tuun joskus vuoden päästä raportoimaan! Pösilö.


      • löllllllllllll
        Mikset käyttänyt 3kk kirjoitti:

        ja tullut sen jälkeen kommentoimaan? Nyt tuon postauksesi arvo on nolla! Meinaan alkaa syömään kanan kakkaa ja tuun joskus vuoden päästä raportoimaan! Pösilö.

        Hahahahah


      • Anonyymi
        Mikset käyttänyt 3kk kirjoitti:

        ja tullut sen jälkeen kommentoimaan? Nyt tuon postauksesi arvo on nolla! Meinaan alkaa syömään kanan kakkaa ja tuun joskus vuoden päästä raportoimaan! Pösilö.

        Aivan turha kommentti sulta! Hyvä huomio, että biotiinia voi käyttää myös parran kasvatukseen.


      • Anonyymi

        Mielenkiinnosta kysyn kuinka kävi.

        Itse naisena todennut käytön vaikutuksen kehon karvoituksen kasvua lisäävästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan turha kommentti sulta! Hyvä huomio, että biotiinia voi käyttää myös parran kasvatukseen.

        Ja minun huomio on, että Biotiinia voi käyttää vaikka peräpukamien poistoon ! Ei se minun huomio tätä kommenttia silti viisaaksi tee, varsinkaan kun en ole vielä edes käyttökokemusta kerryttänyt kuten ei ollut postaajakaan joka partaa halusi kasvattaa. Hyvä huomio MY ASS !!


    • itse söin tuota kyseistä bioitiinia puolisen vuotta ja kyllä se nopeutti hiusten kasvua. En varsinaisesti huomannut eroa hiusten paksuuntumisessa, mutta uusia hiuksia lähti kasvamaan paljon. Nyt puolen vuoden jälkeen on melkein ärsyttävää, kun tuo hiusten uusin sukupolvi on sojottaa joka suuntaan eikä yltä ihan ponihäntään vielä, mutta kunhan nekin kasvavat vielä kunnon mittaan niin olen kyllä erittäin tyytyväinen. suosittelen kyllä tuotetta!

      • ihan normaalii

        puolessa vuodessa uusia hiuksia alkaa kasvamaan

        mutta se ei johdu biotiinista vaan ihan normaalista hiusten kasvusyklistä


    • 12v tyttö

      Käytättäkö te tuota biotiini strong hair&nail tuotetta ilman lääkärin määräystä? Ite oon kuullu että se ei vaikuta jos ei oo oikiaa tarvetta. Mietin vain että kannattaako sitä käyttää jos haluu vaan pitkät hiukset ja vahvat kynnet. Minulla on lapaluihin ylettyväthiuksetja haluaisin paljon pitemmät. Kynteniovat pehmeät ja liuskottuvat kosta olen purrut kynsiä mutta lopetin 2viikkoa sitten

    • paloma0

      Söin yhden paketillisen tuota Biotiini Strongia kokeilumielessä hiustenkasvua lisäämään ja kynsiä vahvistamaan. Ja mikä oli tulos? Hiuksille tai kynsille ei tapahtunut mitään, mutta liiasta biotiinista (?) iho alkoi ärhäkästi kukkia. Tuotteessa olevan sinkin pitäisi kuulemma estää ihon kuplinta, mutta huonosti toimii /imeytyy.

    • Hiusset

      Pillerit on suht turhia hiustenkasvatuksessa. Älä läytä suoristusrautaa tai kihartimia, vaihtele ponnarin paikkaa (ja suosi muita ponnareita kuin niitä kiristäviä kumilenkkiponnareita, älä käy parturissa äläkä ala pakonomaisesti odottamaan sitä hiustenkasvua.

    • biotiinia

      Vanha keskustelu, mutta taannoin otin 3 kk kuurin puhdasta biotiinia (1 tbl 1000 mcg) ja lopetin, kun ei tapahtunut mitään. Mutta hieman tuon jälkeen huomasin otsassa, hiusrajan alla(!) muutaman tumman uuden hiuksen. Oma värini ei ole koskaan ollut tumma, kampaaja sanoo minun olevan dark blonde. Eli kyllä se jotakin tuo biotiini aiheutti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe