Kristus Hindujen vapahtajakin

M.T-K

Oma uskoontuloni

"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti"(Hebr.13:8)

Olen tullut uskoon v-1991 sukevan keskusvakilan sellissä, yksin ollessani, luettuani Tapio Nousiaisen kirjan yksi ainoa elämä, kun Jumalan Henki näytti minulle, että on olemassa kaksi paikkaa: taivas ja kadotus. Näin Hengessä, ikäänkuin kaksi tietä, joista toinen vei taivaaseen, ja toinen kadotukseen. Minulta kysyttiin kumpaa tietä halusin lähteä kulkemaan. Halusin taivaaseen ja siinä, polvillani ollessa sellin lattialla sain kokea kuinka syntini annettiin anteeksi ja synnyin uudesti ylhäältä niinkuin Raamattu sanoo:"...Jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan"(Joh.3:5). Koin tämän kokemuksen henkilökohtaisesti.

Jonkun aikaa minulla meni hyvin, kunnes lankesin ja menin takaisin maailmaan ja elin luopiona aina v.1996 asti, jolloin sain vakavan alkoholimyrkytyksen. Sairaalan huone pyöri silmissäni kolme vuorokautta,enkä pystynyt enää kävelemään kunnolla.Kävellessäni sairaalan käytävällä tunsin äkkiä, että kuolen tuohon sairaalan käytävälle. Vieressä oli puhelinkoppi, josta soitin uskovalle ystävälleni viimeisillä voimillani ja kaverini rukoili puolestani puhelimessa ja tunne meni pian ohitse. Aloin toipua hitaasti myrkytyksestä ja toipuminen kesti kauan, kun olin ollut niin heikossa kunnossa.

Joitakin kuukausia oli mennyt, kun ollessamme helluntaiseurakunnassa sain kohdata ilmestyksessä Jeesuksen. Jeesus katsoi minua ja sanoi minulle:" sinun syntisi on sinulle anteeksi annetut" Hän oli täynnä rakkautta. Hän oli samannäköinen kuin Jeesuksesta tehdyissä kuvissa ja kuitenkin täysin eri henkilö. Jeesuksessa oli jotain yliluonnollista, jota ei ole olemassa tässä meidän käsittämässämme maailmassa. Ymmärsin minkä vuoksi lukemattomat ihmiset olivat menneet kuolemaan Jeesuksen nimen takia.

Vähän myöhemmin Jeesus puhui minulle ja sanoi,että "Olisit jo maan alla, jos en olisi auttanut sinua". Olisin kuollut tuolloin tuohon sairaalan käytävälle, jos Jumala ei olisi kuullut rukoustamme.

Hiukan myöhemmin Jeesus antoi minulle kielilläpuhumisen armolahjan :” Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi."(Mark.16:17-18). Pystyin puhumaan tuntematonta vierasta kieltä aina rukouksessa ollessani.

Vuonna 2003 sain Jumalalta näyn perustaa hengellisen kotikirjaston, jonka tarkoituksena on tarjota ihmisille hyvää hengellistä luettavaa ja .Kirjastossa on noin 1700 kirjaa.Teen katutyötä levittämällä mm.levyjä yms.Olemme tehneet noin 4 vuoden aikana Jumalan armosta n.14 000 Hengellistä levyä joita jaamme ilmaiseksi kaduilla ja kaupoissa ja missä kohtaamme ihmisiä.

Tässä lyhyesti oma uskoontuloni!

4

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kiitos

   Kiitos kertomuksestasi. Ei ole väliä millä nimellä Häntä kutsumme, Hän on sama meille kaikille ihmisille uskonnosta ja kielestä riippumatta. Ei ole "minun jumala ja sinun jumala", kaikki ne On Yksi Jumala Nyt, Kaikkialla, Aina ja Ikuisesti. Hän rakastaa sinua niin paljon, että antoi sinulle uusia mahdollisuuksia oppia tuntemaan Hänet. Hän on niin kaikkivoipa! Auttamalla ihmisiä nöyrällä mielellä, teet Hänen työtään. Siunausta!

   • Jeesjees

    Näin on täydellisesti. Ihanaa.


   • Halleluja!

    Hare Krishnojen sivustolla on liikkeen käsitys Jeesuksesta ja Krishnasta:

    http://www.harekrishnatemple.com/chapter27.html

    "Srila Prabhupada, the foremost exponent of the Krishna
    consciousness movement explains that Jesus is Krishna's representative, son of God, and spiritual master.

    Below are excerpts from Srila Prabhupada's books, lectures, and conversations about Jesus Christ and his
    relationship with Krsna.

    "If one loves Krishna, he must love Lord Jesus also. And if one perfectly loves Jesus he must love Krishna too.

    If he says, "Why shall I love Krishna? I shall love Jesus," then he has no knowledge. And if one says, "Why shall I love Jesus? I shall love Krishna", then he has no knowledge either.

    If one understands Krishna, then he will understand Jesus. If one understands Jesus, you'll understand Krishna too"
    (Srila Prabhupada - Room conversation with Allen Ginsberg, May 12, 1969 / Columbus - Ohio) "


  • adkl

   Apostoli Tuomaan opetukset ovat saaneet sijansa Intian opeissa:
   Vasudeva Seimenherra , Jeesus syntyi seimeen
   Mahasvara Elämän Leipä, Jeesus kutsui itseään Elämän leiväksi
   Maha vatsa, mahas tartkoittaa lukijan, kuulijan vatsaa
   Vara tavara, ko Elämänleipä

   Raamattuja , sisältää Uuden Testamentin, löytyy useilla kielillä netistä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   117
   5188
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   23
   2101
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1104
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   75
   1056
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   979
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   366
   913
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   907
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   164
   844
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   805
  Aihe