Assassin's Creed Revelations, APUA!

Paska peli

Tilasin cdon.com'ista Assassin's Creed Revelations pelin ja yllättävästi peli tosiaan tuli myöhässä, mutta se ei ole tässä ongelma. Ongelma on se, että kun käynnistän pelin niin äänet tulee, mutta kuva ei tahdo tulla ruudulle. Call of Duty 4 kyllä toimii ja muutkin pelit, mutta miksi ei tuo? Otin yhteyttä cdon.com'in, mutta he eivät voi tehdä mitään asialla, koska ovat pelkkiä jälleenmyyjiä. Käskivät ottaa yhteyttä ubisoftin, mutta siellä ei vastata. Olen odotellut jo nyt kuukauden. Jos joku teistä vielä enemmän neroimmista ihmisistä kuin minä voisi auttaa, niin kiitosta! :)

4

88

Vastaukset

 • Voi olla että vika on uplayssa lähetä niitten asiakaspalveluun.
  En kyllä tiedä onko uplayn ja ubisoftin asiakaspalvelu sama, mutta kannattaa kokeilla.

 • Paska peli? Millähän tavalla se on pelin syy, jos et osaa käyttää tietokonetta edes sen vertaa, että saisit pelin toimimaan? Kannattaisiko suosiolla unohtaa PC- pelaaminen ja siirtyä vaikka xboxiin, joka on nimenomaan suunniteltu uusavuttomille kakaroille.

 • Oletko kokeillut soittaa ubisoftin kuumallelinjalle?

 • helkkari 6 tuntii pelasin parasta peliä eilen ja savetukset tänään - ei misssään. peli alkaa alusta, voit tätä vttutuksen makua, eikä oo muissa peleissä vastaavaa toimintoa

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003