Tutkimus: Naisten vaihde­vuodet ovat miesten vika

n34-

Kiitos vaan miehet! Voi surku.

"Kanadalaisen tutkimusryhmän mukaan naiset voivat syyttää vaihdevuosistaan muinaisia miehiä, jotka halusivat paritella vain nuorten naisten kanssa. Kun vain nuoret naiset pääsivät lisääntymään, ihmisten perimään kertyi mutaatioita, jotka tekivät lopulta vanhoista naisista hedelmättömiä.

Vanhojen naisten hedelmällisyys ei siis ollut lajimme kannalta tärkeää, joten luonnonvalinta karsi sen pois. Miesten geenit sen sijaan levisivät ikään katsomatta: vanhat miehet ovat siis hamunneet nuoria naisia jo ihmislajin alkuhämärissä."

http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkimus Naisten vaihdevuodet ovat miesten vika/a1371865373295?ref=tf_iHSisboksi630&jako=d7b6cea962a5e3a7fd6139e8b010cfb6

"Singhin mukaan hypoteesi merkitsee toisaalta, ettei menneisyydessä tunnettu nuoria miehiä saalistavia puumanaisia. Jos vanhemmat naiset olisivat hallinneet peliä ja valinneet vain nuoria miehiä lisääntymiskumppaneiksi, tilanne olisi täysin päinvastainen: miehet kärsisivät nykyään vaihdevuosista.

Tällöin siis luonnonvalinta olisi ollut vanhoja miehiä vastaan, ja heistä olisi ennen pitkää tullut hedelmättömiä, Singh kertoo The Guardianin haastattelussa."

Huhhuh.

"Evoluutiohistoria todistaa, että nuoria naisia on suosittu aina", Singh sanoo BBC:lle. Toisaalta Singh ennustaa, että naisten vaihdevuodet voivat tulevaisuudessa siirtyä yhä myöhempään ikään, sillä nykyään perheitä perustetaan yhä vanhemmalla iällä. Tällöin siis hedelmällisyyttä yhä pidemmälle venyttävät geenit pärjäisivät taas kilpailussa."

21

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iiics

      Molemmat äijät on taas niin väärässä kun olla ja voi, sekä Rama Singh että hänen hypoteesinsa lytännyt Maxwell Burton-Chellew.

      Miehet eivät valitse mitään, niille kelpaa minkäikäinen nainen vaan heidät huolii. Naisille on kehittynyt hedelmättömyys siksi, että hedelmällisyys olisi joka tapauksessa turhaa sitten kun he eivät enää miesten seuraa kaipaa. 50 vuoden kokemus miehistä riittää kenelle tahansa kyllästymiseen.

      • Palstakansa

        ala seukkaa lifemockerin kanssa. hieno pari, kummalakin silmitön kauna ja katkeruus toista sukupuolta kohtaa :P


      • Naisille on kehittynyt hedelmättömyys siksi, että hedelmällisyys olisi joka tapauksessa turhaa sitten kun he eivät enää miesten seuraa kaipaa. 50 vuoden kokemus miehistä riittää kenelle tahansa kyllästymiseen.


        - Tää voi pitää paikkansa. Ei ole pakottavaa tarvetta olla miestä, jos yksi lähtee toista ei tule. :)


      • Joopajoo...

        Höpöä kaikki - niin koko tutkimus kuin sinunkin arviosi asiasta... Noihin luolamies aikoihin ei ole ollut puumanaisia, eikä myöskään vanhoja miehiä jotka panevat nuoria naisia, yksinkertaisesti siitä syystä, että silloin lienee henki lähtenyt enemmän tai vähemmän väkivaltaisella tavalla jo hyvin nuorena - erityisesti miehillä, joko taistellessaan toisen heimon kanssa tai metästysreissuilla, sillä ennen nykyajan aseita metsästys oli aikalailla riskialtista puuhaa ihmiselle... Eli siis melkolailla kaikki jotka ovat sekstailleet, ovat olleet nuoria teinistä parikymppiseen, niin miehet kuin naiset.

        Muistaakseni antiikin kreikassakin elettiin noin 30 -vuotiaaksi, ja jos tallasi maata peräti 40 -vuotta, oli se jo saavutus. Edes keskiajalla ei tunnettu vaihdevuosia, koska naiset eivät yksinkertaisesti eläneet niin pitkään, että ne olisivat ehtineet alkaa...

        Eiköhän "oikea" syy vaihdevuosien kehittymiselle ole se, että jos jostain kumman syystä ihminen sattuisikin elämään viisikymppiseksi ja sitäkin vanhemmaksi, on kuitenkin parempi ettei nainen enää siinä vaiheessa pysty lisääntymään, sillä todennäköisesti hän ei elä enää kauaa, ja alkaa olla kaikenlaista kremppaa ruumiissa muutenkin. Sehän on nimittäin nainen, jonka fyysisestä kunnosta lapsen elossa pysyminen on tuolloin riippunut, on pitänyt pystyä kantamaan lapsi kohdussa ja vielä kasvattamaan tarpeeksi isoksi, että pärjää omillaan, sillä ihmislapsen kehityshän kestää paljon kauemman kuin muitten eläinten.

        Miehellä tuossa kuviossa ei ole ollut niin väliä, koska hänen tehtävänsähän on vain ruikata pikku pippelistään spermaa, joten sama kai se, jos se vaikka olisikin vanha ja raihnainen ukko, jos ei nuorempaa ja parempaa siittäjää ole tarjolla... Kaikki siis vain luonnon tapa varmistaa lajin säilyvyys.


    • Me ei pitetä

      har-jantterista!

      • pysy asiassa

        miten vastauksesi liittyy naisten vaihdevuosiin?


    • Tutkimuksessa on virheellinen oletus.

      Oikeasti tilanne johtuu siitä että ihmiset aikuistuvat niin myöhään ja varsinkin alkuvaihe on eläinkunnassa harvinaisen pitkään kestävä ja kuormittava.

      Isoäidin geenien kannalta on edullista, että isoäiti käyttää resursseja lastenlasten hoitoon, eikä myöhemmällä iällä uusien lasten hankintaan, sillä mikäli isoäiti kuolee, jäisivät pikkulapset heikompaan asemaan ja mahdollisesti karsiutuisivat.
      Lastenlasten menestyminen on varmempaa.
      Voidaan olettaa että kun tiedetään että lapsenlapsissa on isoäidin perimää vain neljännes, niin myöhemmällä iällä hankittujen lasten menestymisen täytyy olla alle puolet verrattuna lastenlapsiin.

      • Syöpäläisraato

        Toivottavasti sinä et koskaan saa - niin voimakkaasti sanottu kun se onkin - jälkeläisiä.

        Edustat alinta ihmiskastia, sikäli kun sinusta voi edes käyttää nimitystä "ihminen".


      • Osasto TK-13
        Syöpäläisraato kirjoitti:

        Toivottavasti sinä et koskaan saa - niin voimakkaasti sanottu kun se onkin - jälkeläisiä.

        Edustat alinta ihmiskastia, sikäli kun sinusta voi edes käyttää nimitystä "ihminen".

        Mt-potilaat on taas päästetty jussiksi lomille. Mars! takaisin koppiin ja lääkitys heti uusiksi!


    • cold hottis

      Eli vaihdevuosinaisen kuuma yläpää ja kylmä alapää :D

    • himatuksu

      Tutikimuxes ei uo huamioitu sitä, että nymme vanhatkii akat tullaan siunattuub tilaan neiseellisest mesettämällä vaan

    • Kuten tuolla yllä jo todettiinkin, iän karttuessa ei ole väliä onko ukkoa vai ei. Ehkä mielummin jopa ei ole. Itellä ainakin iän myötä tarve pariutua heikkenee ja ajatus voimistuu siitä, että jos yksin jäisin en ikinä missään tilanteessa haluisi enää uutta ukkoa jalkoihin pyörimään ja tättäröimään.

      Tän nykyisen kanssa vielä elää, vaikka välillä menee jurnuttamiseksi, muttei uutta enää tulis jos tää suhde kariutuisi. Olen nähny riittävästi jo ukkojen kanssa elämistä ja tullut tulokseen, ominpäin pärjää joskus jopa kivemmin. Jää kaikki turha narina pois ja voi keskittyä olennaiseen.

    • Itse nainen

      Mä luin naisten VIIHDEvuodet :DD

      Naisten pakko joraa...koska....miehet...
      Mitä?

    • Palstan mielipide.

      Rupsahtanut kurppa ei voi mitään hallita. 0 tutkimus.

    • Miesten vika? What else is new? :>

      • sulle pitää pistää viimein jo sitä teippiä suuhun ettet vie mun repliikkejä :>


      • LaRito kirjoitti:

        sulle pitää pistää viimein jo sitä teippiä suuhun ettet vie mun repliikkejä :>

        Ziisus-teippirulla löytynee joka naisen käsväskystä ja iltalaukussa minisetti baariolosuhteisiin :>


      • bravo.bravi kirjoitti:

        Ziisus-teippirulla löytynee joka naisen käsväskystä ja iltalaukussa minisetti baariolosuhteisiin :>

        no on sullaki ihmeellisiä naisia ollut :D mutta sulle ois teippi kyllä kätevä, joskus koittanu vastata kauheella kiireellä ja tohinalla joihinki aloituksiin ettet vaan ennätä ensin mutta sitte kuitenki huomannu että noni, myöhäistä.. ja pitäny poistaa tai ainaki minimoida koko pitkä selostus minkä hirveellä tuskalla, hiellä ja verellä oon saanu kasaan.

        vähän ois noin muuten siistiä jos pystyis vaihtaan vaatteitaki lennosta, tarvis roudata hirveitä tavaramääriä mukana tai pähkäillä koko aamupäivää mitä pistää päälle.. tuntuuko sinustaki muuten ku katsot naisen käsilaukkuun että sama ku hukkuis avaruuteen?


      • LaRito kirjoitti:

        no on sullaki ihmeellisiä naisia ollut :D mutta sulle ois teippi kyllä kätevä, joskus koittanu vastata kauheella kiireellä ja tohinalla joihinki aloituksiin ettet vaan ennätä ensin mutta sitte kuitenki huomannu että noni, myöhäistä.. ja pitäny poistaa tai ainaki minimoida koko pitkä selostus minkä hirveellä tuskalla, hiellä ja verellä oon saanu kasaan.

        vähän ois noin muuten siistiä jos pystyis vaihtaan vaatteitaki lennosta, tarvis roudata hirveitä tavaramääriä mukana tai pähkäillä koko aamupäivää mitä pistää päälle.. tuntuuko sinustaki muuten ku katsot naisen käsilaukkuun että sama ku hukkuis avaruuteen?

        Jompi kumpi on sitte yhtä viksu kuin itse superäly :p Tuska, hiki ja veri kuulostaa kyllä isolta uhraukselta näin palstailun mittakaavassa :>

        Naisen käsilaukku on maineensa veroinen rinnakkaisulottuvuus. Puhelin soi siellä, mutta missä se on.. Odottelen koska Molok alkaa tuottaa omaa malliaan Guccin ja Versacen rinnalle.


    • Wifebeater

      Kanadalainen tutkimusryhmä siis sai rahoituksensa joltain feminatsi järjestöltä ja tutkimuksen tarkoitus oli selvittää, että kaikki on miesten syytä. Kanadalainen tutkimusryhmä tietenkin ryyppäsi ja rellesti tutkimukseen tarkoitetut rahat ja krapuloissaan päästivät ilmoille tämän maittavan aivopierun. He pohtivat ankarasti jotain populääriä skeidaa, jonka voisi linkittää tämän päivän mediailmiöihin, kuten puumanaisiin ja iltapäivälehtien miesvihaan, jonka mukaan, kuten sanottu, kaikki on miesten syytä.

      Terveellä järjellä ajateltuna on selvää, mitä olisi esimerkiksi kampakeraamisen kulttuurin kaudella tapahtunut "perheelle", jonka nainen olisi ollut nykyisen menopaussi-iän ohittanut hampaaton polion runtelemä hirviö. Jos siis olisi elänyt niinkään kunnioitettavaan ikään. Nainen olisi heittänyt henkensä jo synnyttäessään ja pian vienyt lapsen mukanaan. Silloin ei saanut kaupoista äidinmaidonkorviketta. Eikä paljon muutakaan.

      Olisi siis ollut huono valinta mieheltä alkaa vikittelemään vanhempia ladyjä; henkilökohtainen katastrofi ja ikävä juttu evoluution kannalta, jos olettamuksemme on se, että on hyvä asia, että maailmassa on homo sapiens -kädellisiä.

    • suomi-muija 53 v.

      Ei ei ei, vaan vaihdevuodet suodaan naiselle ihan sen takia, että vihdoinkin saa nauttia seksistä ilman raskauden pelkoa. Luojalle kiitos vaihdevuosista. Itse elän elämäni parasta aikaa. Saadaan keskittyä miehen kanssa vain toisiimme ja seksiä voi harrastaa aina kun huvittaa ja mihin aikaan päivästä tahansa. Enää ei tarvitse huolehtia lapsista, vaan saa tehdä mitä huvittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      97
      1757
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      231
      1405
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      253
      1011
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      895
    5. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      755
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      735
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      37
      687
    8. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      674
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      26
      665
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      30
      664
    Aihe