miehen näkökulmaa toivoisin tähän

onko toivoa

Vuoden tapaillut 11v nuorempaa miestä.Rakastan todella paljon häntä,mies on työnarkomaani,2 työtä,yövuoroja paljon ja raskaat ammatit.Eronnut joitakin vuosia sitten.Hänellä vaan ei aikaa mulle juurikaan,,menee viikkoja,jopa kuukausi reilustikin,kun tapaamme.Sanoo tykkäävänsä kauheasti,mut ei tiedä,mitä on rakastaa.Ei halua erotakaan,vaikka oon yrittänyt joskus päästä irti hänestä,,kun aina niin paha olla,,enkä tiedä,missä mennään.Aina yksin.Tuntuu,että jos oikein tahtoisi,vois joskus saada mullekin aikaa järjestettyä,,kun on aina valmis tekemään toistenkin työvuoroja heidän tarvitessa apua.Muutaman kerran oisin todella tarvinnut hänen läsnäoloaan,,mutta eipä ei ,,mullakin sellainen työ,että harvoin olen vapaalla.Toisaalta haluisin irti tästä,mutta toisaalta rakastan niin mielettömästi. Mikä tätä kaveria vaivaa,kun kuitenkin sanoo,että vain minä oon,jota haluaa. Tiedän satavarmalla,ettei ole toisia naisia.

15

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palstan väki

      ...."mies on työnarkomaani, 2 työtä, yövuoroja paljon ja raskaat ammatit..."

      Niin suurta ongelmaa ei olekaan, etteikö sitä voisi töihin paeta..

    • onko toivoa

      tietäisinpa vain,mitä hän pakenee sitten..

    • lifemocker

      eikö olisi vain helpompaa etsiä ihminen JONKA elämään sä ja parisuhde sopii?

      ei siinä oikein suhde eikä tunteet pääse syntymään jos kaikki on pirun hankalaa alussa.... ja sekin on tosiasia, ettei kaikkien elämään suhde sovi

      kannattaisiko puhua kyseisen tyypin kanssa, että haluaako hän järjestellä elämänsä suhteelle otolliseksi?

    • Huonosti on toivoa, jos yli kuukausikin menee tapaamatta eikä kaverilla tunnu missään. Osalle ihmisiä työ on nro 1 eikä se siitä mihinkään muutu. Kysymys kuuluu, että haluatko olla nro 2?

    • kyselijä.

      Millon se ehtii nukkua kun tekee kahta työtä ja yö vuoroja. Jos työ on tärkeempi kuin seurustelu niin anna sen mennä. Etsi sellanen jolla ei ole töitä jos haluat seurustella.

    • Siskon mies on työnarkomaani, tai oli aina siihen asti kunnes sydänkohtaus vei pitkäksi aikaa pyörätuoliin, nyt yli 10 v. tapahtuneesta, ei vieläkään saa rasittaa itseään ruumiillisesti kovinkaan paljon

    • onko toivoa

      Voihh..juuripa ootte niin oikeassa,,tiedänhän sen syvällä..mutkun vain haluaa toivoa ja toivoa,että asiat muuttuis parempaan.Ei ne muutu. Miten osaa päästää irti,kun siinä miehessä on kaikki muu juuri niin,kuin iohailen miehessä ja kunnioitan ja rakastan? Töitä saa ja pitääkin tehdä..mutta suhteellekin järjestettävä joskus aikaa. Pitänee vielä hitusen aikaa kiduttaa itseään..jokaisella ristinsä kannettavana,,tämäkö lienee minun..?

    • Aina paha olla? Aina yksin?

      Lyhyen kuvauksesi perusteella ei tietenkään voi tehdä liian pitkälle meneviä päätelmiä, mutta itse en haluaisi elää suhteessa, jossa kokisin olevani aina yksin.

      Jos mies arvostaisi sinua todella, hän kyllä järjestäisi teille yhteistä aikaa vaikka työ olisi hänelle miten tärkeä.

    • µmm

      Ihme töitä teillä, kun on harvoin vapaata. en minä vaan omaa elämääni kokonaan töissä halua viettää. Mutta itse asiaan. Vaikuttaa vahvasti siltä, että miehelle riittää varsin hyvin tuollainen vakipanosuhde, eikä hän halua mitään sen enempää. Oletan, että olette puhuneet asiasta. Oman itsesi takia sun on erottava hänestä.

    • Varovaisuutta

      Hän haluaa pitää Sinua varalla. Kun kaivelee niin voipi löytyä joku toinenkin. Tällainen elämän kulku voi sopia hyvinkin ns. työnarkomaanille - ei tarvitse sitoutua kokonaan, mutta tarvittaessa on lämmin syli (tai kaksi) odottamassa.

    • onko toivoa

      Niinkai..rakkaudenhan pitäis antaa energiaa ja iloa ja voimaa..mut tää vain imee kaiken viimeisenkin musta. lapseni ovat jo kauan sitten sanoneet,et jätä se mies.Auuts,,hirvittää se monenviikon parkuminen ja masistelu jo..mutta kerralla kunnon itkut..niinkai sitten. Kunhan saa sen voiman irrottautua.

      • just,

        ".rakkaudenhan pitäis antaa energiaa ja iloa ja voimaa"

        nimenomaan. Mieti, mitä sinä haluat elämääsi. Tätä se ei taida olla.


      • Ei päätöksenteko koskaan helppoa ole, mutta sinun täytyy vain miettiä mitä suhteelta haluat ja tarvitset. Jollet saa sitä nykyisessä suhteessasi, jonkin on muututtava.

        Ei ero aina ole oikea ratkaisu eikä takuulla ensimmäinen vaihtoehto, mutta mikäli muut polut on jo tallattu ja silti on onneton, voi ero olla ainoa vaihtoehto. Ikuisesti ei saa olla onneton.

        Jaksamisia sinne mihin ratkaisuun sitten päädytkin!


    • Tony DiNozzo

      Muista katsoa TV2:lta Maanantaina 22.7 Cherry Healeyn jakso: Työnarkomaanit

      "Työelämän tahti kiihtyy kiihtymistään. Cherry Healey seuraa ihmisiä, jotka paiskivat hommia lähes kellon ympäri, osa omasta tahdostaan ja osa pakon sanelemana. Monilla rankka työ vaatii myös rankat huvit."

      http://tv2.yle.fi/juttuarkisto/kakkonen-kertoo/cherry-healey

    • onko toivoa

      Kiitos mielipiteistänne,ehkäpä oli hyvä kuulla ääneen sanottuna niitä asioita,joita en ole halunnut ajatella. Ja todellakin,tämä surun ja onneton olo jo saisi muuttua,,eihän sellaista tahdo kukaan kestää loputtomiin.3 vuotta sitten mieheni sairastui ja 2 v sitten nukkui pois.Siitä on surua riittänyt ihan tarpeekis,pitikin sattua nyt tämä lisäksi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      98
      1906
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      238
      1552
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1030
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      925
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      83
      857
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      815
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      755
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      741
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      714
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      709
    Aihe