Valheet tappaa.

surupusero*

Sisareni on hyväsydämisin ihminen jonka tiedän. Hän on älykäs ja kaunis. Vuosikaudet hän on haaveillut hyvästä parisuhteesta. Pari suhdetta hänellä onkin ollut. Suhteet ovat päättyneet, koska miehet eivät ole arvostaneet sisartani ja miehet ovat valehdelleet ja käyttäneet sisareni hyvyyttä hyväkseen.

On sydäntä särkevää katsoa vierestä nuoren(yli30v) kauniin naisen edesottamuksia miesten kanssa. Hän kuolee sisältä joka kerta enemmän kun joku häntä satuttaa valheillaan. Olen huolissani hänestä. Hän on nettideitistäkin tavannut muutaman miehen. Miehet ovat olleet yhtä lukuunottamatta valehtelijoita ja ovat yrittäneet päästä sisareni pöksyihin. Pari viikkoa sitten sisareni sanoi saaneensa tarpeekseen kaikesta. Hän on alkanut antamaan tavaroitaan pois, poistunut facebookista, irtisanonut nettiliittymänsä, myynyt omaisuuttaan jne. Olen huolissani.
Miehet hyvät. Lupaattehan kohdella naisia asiaan kuuluvalla kunnioituksella. Ihminen joka kohtelee teitä hyvin ei ole ansainnut osakseen huonoa käytöstä. Suurisydäminen hauras ihminen menee rikki valheista kun kukaan ei ole niistä aiheutuneita vaurioita korjaamassa.
Sisareni on musertunut silmissä. Toivon ettei lopullisesti.

11

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei nyt millään pahalla, mutta mahtaako kauniin, älykkään ja kiltin sisaresi miesvalitakriteerit olla ihan kohdallaan? Ettei se vain ihastuisi ominaisuuksiin, jotka eivät välttämättä ole otollisia pitkää parisuhdetta ajatellen?

      Noin muutenkin kiltinkään ei kannata olla nahjus vaan pitää puolensa. Ylensä kun suhteessa aina jossain vaiheessa mittaillaan kaapin paikkaa ja jos liikaa myötäilee, joutuu helposti kynnysmatoksi. Valitettavasti.

      • Niin metsä vastaa

        "Miehet hyvät. Lupaattehan kohdella naisia asiaan kuuluvalla kunnioituksella."

        Riippuu naisesta. Ellei nainen välitä miehen tarpeista, niin ei mieskään välitä naisen tarpeista. Ehkäpä sisaresi on vedättäjä parisuhteissaan.


    • Palstan väki
    • iiics

      Kuten huomaat, empatiakyky puuttuu. Sisarellesi on hyväksi ollakin sellaisesta porukasta erossa.

      • Sitä saa mitä tilaa:

        .

        Wanha Wiidakon Totuus piti taas kerran paikkansa

        Har!

        .


    • Terkkuja siskolle

      Elämä miehen kanssa on aika raadollista ja kovaa. Pitää kestää valheet, juonittelut, se miehen luontainen kilpailuvietti, olla huora ja madonna yhtäaikaa jne.

      Olen oikeasti todella herkkis (päältä kovis) ja sama veuhtominen tappoi mun kiinnostuksen miehiä kohtaan. Parempi olla yksin ja muutamien hyvien ystävien seurassa. Säilytän edes osan itsekunnioituksestani.

      Jos on joku kiltti elovenamekkoinen, niin 100 % varmasti siinä on joku panohaaveineen ja elvistelemässä kavereilleen mitä on saanu. Paljaalla tietysti, kumi vie fiiliksen.

      Jatkuvat hylkäykset, pettymykset ja hyväksikäytöt todella masentavat. Ei ihmisessä tarvitse olla muuta vikaa kuin "liian kiltti". Varsinkin vanhanpolven kasvatusmetodi teki naisista liian kilttejä ja tottelevaisia.

      Kerro siskolle terveisiä, että pitää taukoa treffimarkkinoilta ja kasvattaa ensin itseään. Nillä markkinoilla pitää olla aika kova ja sietävä. Eikä hän ole yksin.

      Jaksamisia

    • Sanoja terävämpää asetta ei ole olemassakaan. Viiltää ja pistää yhtä aikaa.

      Ap:n tarinassa olisi tärkeää muistuttaa ja rohkaista onnetonta siskoa siitä, että häntä ihmisenä ei määrittele saati arvota mitenkään isokaan nippu paskanjauhajia. Niistä pitää vaan ottaa etäisyyttä, rypekööt omissaan.

    • ...

      Näiltä toivottavasti välttyy, kun ei alakaan ns. seurustella, vaan tutustuu ihmisiin ajan kanssa ja säästää itsensä avioliittoon, kun on saanut tarpeeksi todistusta toisen hyvästä luonnosta ja sopivuudesta itselle. Ei ehkä ihan nuorena kannata ruveta tällekään asialle. Tietysti kannattaa oppia ihmisluonnosta muuta kautta ja oppia myös muiden kokemuksista kuuntelemalla ja lukemalla. Vaistoaan ei pidä myöskään halveksia, vaikka muut ivailisivatkin.

    • Kunnon mies.

      Sitä saa mitä tilaa. Jos me kunnon miehet emme kelpaa, niin pitää tyytyä hännystelijöihin ja pettäjiin.

    • ihminen itsekin

      puhuttehan murheistanne keskenänne?

      Huolestuttavaa, kun alkaa antaa tavaroitaan pois ja vetäytyy kuoreensa.

      Toivottavasti mielessä on vaikka maastamuutto, eikä se karumpi vaihtoehto.

      Vielä kerran, puhukaa, ja kuuntele siskoasi herkällä korvalla. Vetäkää vaikka perskännit keskenänne ja haukkukaa miehet maan rakoon.

      Koeta takoa sisaresi päähän kerta toisensa jälkeen, ettei ihmisen ihmisarvo ole kiinni parisuhteesta tai perheestä. Hän on hyvä, tarpeellinen ja kunnioitettava ihminen ihan omana itsenään. Voisit vaikka pyytää häntä aina välillä auttelemaan omissa hommissasi. Muista kehua ja kiittää.


      Puhun kokemuksesta. Veljeni lähti tästä maailmasta oman käden kautta, kun itsetunto meni. Suurena syynä luulen olevan parisuhteettomuus / perheettömyys. Enkä minäkään osannut tuolloin tukea ja kuunnella tarpeeksi. Itsekin olin vielä tuolloin ikuinen poikamies ja muutenkin kokematon naisasioissa, eikä minusta silloin ollut riittäväksi tueksi. Karua, mutta totta.

    • pus-kis out

      Kai hänellä on nyt edes jotain sisältöä elämässään, jotain muuta kuin miehet?! Kuulostaa taas luvallasanoen kolmen kybän kriisin ylidramatisoidulle loppukohtaukselle, jossa dramaqueen heittää kihlasormuksen jokeen ja maailma räjähtää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      98
      1906
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      238
      1552
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1030
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      925
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      83
      857
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      815
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      755
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      741
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      714
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      709
    Aihe