Mitä tyyppi tarkoittaa?

Oona34

Mitä tyyppi tarkoittaa?



Yks tyyppi samasta kylästä pyysi mua kaveriks facebookissa ja tein hänen kanssaan treffit hänen kotiinsa. En mennyt loppuun asti vaan jänistin lopussa. Vei mut kotiin kun huomasi ettei saakaan. Lähdettäessä sanoi, että palaillaan. Seuraavana päivänä chattaili facebookissa ja laittoi teksin: Ehkä me ollaan sen verran erilaisia et ei varmaan kannata näkyillä enää.

Vastasin juu ja poisti sen jälkeen mut kavereistaan. Mitä tarkoitti tolla ja miksi piti laittaa vielä tuollainen viesti vaikka ei oltu sovittu mitään päivää jolloin nähtäis. Ois vaan voinut unohtaa mut.

Suuttuiko mulle kun en antanut vai kokeiliko vielä kepillä jäätä että olisin tullut panemaan hänen luokseen ja ilmaissut ettei ollakaan niin erilaisia? Tuli vaan ekaks mieleen, että toi ois sellainen viimeinen yritys kun ois voinut vaan olla ottamatta yhteyttä ja sitten kun vielä poisti mut kavereistaankin. On kyllä kauheessa pelimiehen maineessa kuulin eilen vasta tutuilta. Hyvännäköinen, superhyvä urheilussa ja jännittävässä ammatissa. SIIS KYSYMYS TARKOITTIKO ERILAISUUDELLA SITÄ ETTÄ EN OLE NIIN VAPAAMIELINEN KUIN HÄN JA EI VIITSI TUHLATA MUHUN AIKAA KUN EN EHKÄ ANNAKAAN!

13

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IKisinkku M

      Halusi vain olla reilu ja laittaa asialle pisteen jottei vaikkapa sinulle jää sellaista kuvaa että jotain voisi vielä kehittyä ja turhaan jäisit odottamaan seuraavia treffejä joita ei olisi tulossa kun olette niin erilaisia.

    • Oona34

      Totta ja olisi heti pitänyt uskoa varoitusmerkkejä siitä että haluaa mut vain sänkyyn. Treffit ei sopinut muualle kuin hänen kotiinsa, hän oli muka väsynyt ja halusi mun istuvan sen takia sängylle, lisäksi vei mut heti kotiini kun huomasi etten suostu seksiin loppuun asti, piti mua ujona, ei halunnut oikein jutella mistään vaan heti yritti kellistää mut sänkyyn...

      • Ikisinkku M

        Niinpä, kukaan joka on oikeasti kovastikin kiinnostunut jostakusta ei valittele väsymystä vaan sopii ne treffit sinne minne toiselle sopii eikä sinne missä pääsee parhaiten pukille. Kaveri yritti viedä sinua kuin litranmittaa, ihan hyvä ettet antanut niin sai vähän nenilleen.


      • Onnittelut

        Teit oikein, ettet antanut ja hyvä että ymmärsit asian laidan. Onnittelut! Jos mies ei ole oikeasti kiinnostunut sinusta, niin mitä tällaisiin miehiin tuhlaamaan aikaa. Mies halusi vain seksiä. Jos kaikki naiset ymmärtäisivät, milloin miehet haluavat vain seksiä, niin pelimiehiä ei olisi, koska he eivät saisi seksiä.


    • Konstit on monet

      Ekat treffit toisen kotiin? Miksi ei lenkille tai mihinkään julkiselle paikalle?

      Ja uskalsit mennä? Aika selkeä esitys, ilmoittaa että olette niin erilaisia.
      Se on hyvä, että olemme erilaisia.

      Ja tämä hivutteleva mies on noin 20v vai 30v?

    • lifemocker

      halusi sulta vain pillua. sitten pelasti itsetuntonsa rippeet, ettet muka olisikaan sopiva anyway

    • Facessa kannattaa katsoa kaverin kaveripiiriä, jos naisia enemmistö, kyse yleensä miehestä joka yrittää haalia paljon seksikokemuksia.

      • En ymmärrä logiikkaasi, mutta hauskaa se on :)


      • pus-kis kirjoitti:

        En ymmärrä logiikkaasi, mutta hauskaa se on :)

        Logiikkani on yksinkertaisen mutkikasta :/


    • Oona, et ole menettänyt mitään. Muista se.

    • Hyvä Oona, et päätynyt tilastonumeroksi. Muuta ei koskaan ollutkaan luvassa erilaisuuden tarkoittaessa, että et antanut vaikka hän niin kaavaili.

    • Oona34

      Mies on varmaan n. 30 vuotias. Kiitos teille kaikille upeista vastuksista ja sain ajattelemisen aihetta paljon. Pelastitte mun päiväni kun olin masentunut asian takia. Ymmärrän nyt kyllä mitä tarkoitti erilaisuudella kun tavoite alunperin olikin vain saada seksiä. Aika suoraan kyllä sanottu se erilaisuus-juttu kun tietää mitä haki tapaamiselta ja mikä tärkeää naisten kanssa hänelle. Ei ainakaan keskustelut. Joka kerran kun yritin puhua jotain keventääkseni tunnelmaa mulle tuli vaivautunut olo ja huomasin, että halusi vaan nopeesti sänkyyn eikä jutella mitään. Jälkeenpäin tiedän mistä johtui. Olen 34-vuotias tosiaan ja en ole tuollaista tapausta ennen tavannut onneksi:)

      • Kundin kaatoreskontraan jäi Oonan kokoinen vaje. Ihan oikein tyypille, joka väärinkäyttää treffit-käsitettä ja vielä loukkaantuu "erilaisuudesta" =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      145
      2020
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      116
      1582
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      95
      1387
    4. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      92
      1318
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1292
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1131
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      48
      1076
    8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      205
      1066
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1047
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      239
      892
    Aihe