Valta-oja sanoi, että maailma on menossa kokonaan parempaan suuntaan (sotia vähemmän ym. ym.).
En ole nähnyt lainkaan tuontapaista suuntaa maailman menossa.
Minusta maailma on parhaillaan hyvin" levoton ja kuohuva meri".
Sotien määrän tilastotieetellinen merkintöinti tiettyihin maailman-ajan-jaksoihin ja niiden mukaan tehdyt arviot ovat jo päällisin puolinkin katsottuna huteraa päättelyä - ja mielestäni Valta-ojan suusta se ei vaikuttanut viisaalta.
Muutenkin koin, että Valta-oja jätti sanomistensa jälkeen enemmän tyhjyyttä ja (ehkä salattua) tyytymättömyyttä. Ei hänellä ollut oikeen sellaista painavaa sanottavaa. No, kirjaa en aio lukea, enkä minä kampanjoi miestä vastaan, mutta jotenkin minulla on palava halu suorastaan rukoilla, etteivät ihmiset asettuisi tuoliin puhumaan ikäänkuin viisaana henkilönä, jos ei ole mitään viisasta sanottavaa.
Näen toisin kuin Valta-oja.
76
270
Vastaukset
- kretarded
>>Valta-oja sanoi, että maailma on menossa kokonaan parempaan suuntaan (sotia vähemmän ym. ym.).
En ole nähnyt lainkaan tuontapaista suuntaa maailman menossa.>Sotien määrän tilastotieetellinen merkintöinti tiettyihin maailman-ajan-jaksoihin ja niiden mukaan tehdyt arviot ovat jo päällisin puolinkin katsottuna huteraa päättelyä - ja mielestäni Valta-ojan suusta se ei vaikuttanut viisaalta.- huutonaurua
Ehkäpä aloittaja haluaisi elää alkukristittyjen ajan hyvin rauhallisessa Roomassa.
Tämä on vain veikkaus. - kretarded
huutonaurua kirjoitti:
Ehkäpä aloittaja haluaisi elää alkukristittyjen ajan hyvin rauhallisessa Roomassa.
Tämä on vain veikkaus.Ihan hyä veikkaus.
Tosin en ole koskaan tähän kysymykseen saanut järjellistä vastausta. Esitän sen aina kun joku uskova jaksaa inttää että ennen oli paremmin, tai että edistystä ei ole tapahtunut. - huutonaurua
kretarded kirjoitti:
Ihan hyä veikkaus.
Tosin en ole koskaan tähän kysymykseen saanut järjellistä vastausta. Esitän sen aina kun joku uskova jaksaa inttää että ennen oli paremmin, tai että edistystä ei ole tapahtunut.Tästähän voisi joku ahkera aloitustehtailija tehdä vaikka oman aloituksensa.
Olisi hauska kuulla etenkin kretiinien vastauksia. - Ultra-kreationisti
Erityisen yksioikoista - ja puolisilmäistä - on kumartaa jollekin pitkän aikajakson raportille maailman sotien tilanteesta , siinä hengessä, että, nyt on hyvin. Ei - ei tässä nyt nähdä kokonaisempaa kuvaa, ei näin voi tulkita ja analysoida hyvinvointia,esittää painavat todisteet oman aikamme erinomaisuudesta - eihän se ole noin laskettavissa - sitäpaitsi ne ovat - hyvivointiasiat - paljolti yksilöllisiä seikkoja - oli aikakausi mikä hyvänsä. Jotenkin erityisen typerää puolustus-kirjoittelua Valta-ojan puolesta.
Maailman hyvinvointi ei varmasti ole lisääntynyt. Moraalisesti ihminen on mennyt paljon huonompaan suuntaan; se on näennäistä. Mikä? No, se ihmisen sivistynyt huoli tänä päivänä lähimmäisistä. Ei sen varaan voi kukaan laskea elämäänsä. Täytyy olla aika sinisilmäinen, jos ei huomaa, että me elämme näytelmien aika-kautta. Sotiakin on. Miksi niitä ei ole niin lukuisasti kuin aikaisemmin, johtuu - tietenkin -aseiden multi-verroin suuremmasta tuho-arsenaalista; eihän tämäkään pitäisi kenellekään olla epäselvää. Se on kauhun tasapaino. Ei entis-ajan jousipyssymies alkaessaan taisteluun tiennyt alkaessaan, että koko maailman turvallisuus on uhattuna, jos hän jännitti jousensa - ei tiennyt, koska ei se ollut uhattuna. Tänä päivänä on päättäjien oltava paljon enemmän "kieli keskellä suuta" - kai tämä nyt pitäisi olla joka erkille ihan selvää! No, se on totta, että yhteiskuntajärjestyksen valvonta on parempaa kuin ennen - myönnän. Oikeastaan ainoa asia, mikä on paremmin. Mutta se on illuusioita, että parempaan suuntaan ollaan menossa, koska maailma on synkentynyt; erityisesti sen huomaa viihteen yhä syvemmälle viiltävistä antikristillisyyksistä. - kretarded
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Erityisen yksioikoista - ja puolisilmäistä - on kumartaa jollekin pitkän aikajakson raportille maailman sotien tilanteesta , siinä hengessä, että, nyt on hyvin. Ei - ei tässä nyt nähdä kokonaisempaa kuvaa, ei näin voi tulkita ja analysoida hyvinvointia,esittää painavat todisteet oman aikamme erinomaisuudesta - eihän se ole noin laskettavissa - sitäpaitsi ne ovat - hyvivointiasiat - paljolti yksilöllisiä seikkoja - oli aikakausi mikä hyvänsä. Jotenkin erityisen typerää puolustus-kirjoittelua Valta-ojan puolesta.
Maailman hyvinvointi ei varmasti ole lisääntynyt. Moraalisesti ihminen on mennyt paljon huonompaan suuntaan; se on näennäistä. Mikä? No, se ihmisen sivistynyt huoli tänä päivänä lähimmäisistä. Ei sen varaan voi kukaan laskea elämäänsä. Täytyy olla aika sinisilmäinen, jos ei huomaa, että me elämme näytelmien aika-kautta. Sotiakin on. Miksi niitä ei ole niin lukuisasti kuin aikaisemmin, johtuu - tietenkin -aseiden multi-verroin suuremmasta tuho-arsenaalista; eihän tämäkään pitäisi kenellekään olla epäselvää. Se on kauhun tasapaino. Ei entis-ajan jousipyssymies alkaessaan taisteluun tiennyt alkaessaan, että koko maailman turvallisuus on uhattuna, jos hän jännitti jousensa - ei tiennyt, koska ei se ollut uhattuna. Tänä päivänä on päättäjien oltava paljon enemmän "kieli keskellä suuta" - kai tämä nyt pitäisi olla joka erkille ihan selvää! No, se on totta, että yhteiskuntajärjestyksen valvonta on parempaa kuin ennen - myönnän. Oikeastaan ainoa asia, mikä on paremmin. Mutta se on illuusioita, että parempaan suuntaan ollaan menossa, koska maailma on synkentynyt; erityisesti sen huomaa viihteen yhä syvemmälle viiltävistä antikristillisyyksistä.>>Erityisen yksioikoista - ja puolisilmäistä - on kumartaa jollekin pitkän aikajakson raportille maailman sotien tilanteesta , siinä hengessä, että, nyt on hyvin.>sitäpaitsi ne ovat - hyvivointiasiat - paljolti yksilöllisiä seikkoja - oli aikakausi mikä hyvänsä.>Jotenkin erityisen typerää puolustus-kirjoittelua Valta-ojan puolesta.>Maailman hyvinvointi ei varmasti ole lisääntynyt.>Moraalisesti ihminen on mennyt paljon huonompaan suuntaan; se on näennäistä.>No, se ihmisen sivistynyt huoli tänä päivänä lähimmäisistä. Ei sen varaan voi kukaan laskea elämäänsä.>Sotiakin on. Miksi niitä ei ole niin lukuisasti kuin aikaisemmin, johtuu - tietenkin -aseiden multi-verroin suuremmasta tuho-arsenaalista; eihän tämäkään pitäisi kenellekään olla epäselvää.>Se on kauhun tasapaino. Ei entis-ajan jousipyssymies alkaessaan taisteluun tiennyt alkaessaan, että koko maailman turvallisuus on uhattuna, jos hän jännitti jousensa - ei tiennyt, koska ei se ollut uhattuna.>>Tänä päivänä on päättäjien oltava paljon enemmän "kieli keskellä suuta" - kai tämä nyt pitäisi olla joka erkille ihan selvää!>Mutta se on illuusioita, että parempaan suuntaan ollaan menossa, koska maailma on synkentynyt; erityisesti sen huomaa viihteen yhä syvemmälle viiltävistä antikristillisyyksistä.
- Ultra-kreationisti
kretarded kirjoitti:
>>Erityisen yksioikoista - ja puolisilmäistä - on kumartaa jollekin pitkän aikajakson raportille maailman sotien tilanteesta , siinä hengessä, että, nyt on hyvin.>sitäpaitsi ne ovat - hyvivointiasiat - paljolti yksilöllisiä seikkoja - oli aikakausi mikä hyvänsä.>Jotenkin erityisen typerää puolustus-kirjoittelua Valta-ojan puolesta.>Maailman hyvinvointi ei varmasti ole lisääntynyt.>Moraalisesti ihminen on mennyt paljon huonompaan suuntaan; se on näennäistä.>No, se ihmisen sivistynyt huoli tänä päivänä lähimmäisistä. Ei sen varaan voi kukaan laskea elämäänsä.>Sotiakin on. Miksi niitä ei ole niin lukuisasti kuin aikaisemmin, johtuu - tietenkin -aseiden multi-verroin suuremmasta tuho-arsenaalista; eihän tämäkään pitäisi kenellekään olla epäselvää.>Se on kauhun tasapaino. Ei entis-ajan jousipyssymies alkaessaan taisteluun tiennyt alkaessaan, että koko maailman turvallisuus on uhattuna, jos hän jännitti jousensa - ei tiennyt, koska ei se ollut uhattuna.>>Tänä päivänä on päättäjien oltava paljon enemmän "kieli keskellä suuta" - kai tämä nyt pitäisi olla joka erkille ihan selvää!>Mutta se on illuusioita, että parempaan suuntaan ollaan menossa, koska maailma on synkentynyt; erityisesti sen huomaa viihteen yhä syvemmälle viiltävistä antikristillisyyksistä.
Olen lukenut Patricia Johnin kirjan Lumen aarteet.
Siinä oleva maisema viehättää ajatuksena. On puhdasta ilmaa ja taivaan läheisyyttä, yksinkertaista elämää. Olen yksinkertainen ihminen, viihdyn "selkeiden" asioiden muodostamassa kuviossa.
Edellisessä haluan vaatimattomalla tavallani osoittaa myös sen, että kysymyksesi on vaillinainen - sellaisenaan - koska ei voida osoittaa pelkästään tiettyä aikaa, milloin olisi ideaalia elää, vaan siihen vaikuttaa ympäristöt ja tilanteet - sekä erityisesti henkilön ominaisuuksien - avujen ja puutteiden - muovaamat kohtalot asuinsijan ja aseman suhteen. Kysymyksesi on sinällään aika ajatukseton.
Aihe, mistä lähdin, oli varmastikin tarkoitettu senkaltaiseen pohdintaan takertuvaa, mikä on maailman suunta siitä ihanteesta, minä Luoja tarkoitti Ihmisen osaksi tällä planeetalla. Syntiinlankeemuksen jälkeen ei ollut tarkoituskaan, että ihmisen osa olisi täydellinen teknologian sen hänelle suodessa. Teknologian suoma onni - tänä päivänä - kosketta vain pientä osaa ihimskuntaa - ja toden-näköisesti se tulee myöhemmin koskettamaan vieläkin pienempää ryhmää - tulevaisuuden ylellisyys on varattu harvoille. Siksikin Valta-ojan lausuma on yhtäaikaisesti löysän piittamaton, ja siinä mielessä typerä, että se aliarvioi ehkä suurinta osaa kuulija/lukija-kunnasta. Viisas ihminen ei laskettele mistään akateemisesta lepotuolista - ilman syvällisempää ihmispopulaation tuntemusta- tuonkaltaista aika-kausi-tilasto-tietoutta. - kretarded
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Olen lukenut Patricia Johnin kirjan Lumen aarteet.
Siinä oleva maisema viehättää ajatuksena. On puhdasta ilmaa ja taivaan läheisyyttä, yksinkertaista elämää. Olen yksinkertainen ihminen, viihdyn "selkeiden" asioiden muodostamassa kuviossa.
Edellisessä haluan vaatimattomalla tavallani osoittaa myös sen, että kysymyksesi on vaillinainen - sellaisenaan - koska ei voida osoittaa pelkästään tiettyä aikaa, milloin olisi ideaalia elää, vaan siihen vaikuttaa ympäristöt ja tilanteet - sekä erityisesti henkilön ominaisuuksien - avujen ja puutteiden - muovaamat kohtalot asuinsijan ja aseman suhteen. Kysymyksesi on sinällään aika ajatukseton.
Aihe, mistä lähdin, oli varmastikin tarkoitettu senkaltaiseen pohdintaan takertuvaa, mikä on maailman suunta siitä ihanteesta, minä Luoja tarkoitti Ihmisen osaksi tällä planeetalla. Syntiinlankeemuksen jälkeen ei ollut tarkoituskaan, että ihmisen osa olisi täydellinen teknologian sen hänelle suodessa. Teknologian suoma onni - tänä päivänä - kosketta vain pientä osaa ihimskuntaa - ja toden-näköisesti se tulee myöhemmin koskettamaan vieläkin pienempää ryhmää - tulevaisuuden ylellisyys on varattu harvoille. Siksikin Valta-ojan lausuma on yhtäaikaisesti löysän piittamaton, ja siinä mielessä typerä, että se aliarvioi ehkä suurinta osaa kuulija/lukija-kunnasta. Viisas ihminen ei laskettele mistään akateemisesta lepotuolista - ilman syvällisempää ihmispopulaation tuntemusta- tuonkaltaista aika-kausi-tilasto-tietoutta.>>Kysymyksesi on sinällään aika ajatukseton.>Teknologian suoma onni - tänä päivänä - kosketta vain pientä osaa ihimskuntaa - ja toden-näköisesti se tulee myöhemmin koskettamaan vieläkin pienempää ryhmää - tulevaisuuden ylellisyys on varattu harvoille.>Viisas ihminen ei laskettele mistään akateemisesta lepotuolista - ilman syvällisempää ihmispopulaation tuntemusta- tuonkaltaista aika-kausi-tilasto-tietoutta.
- valehtelit
kretarded kirjoitti:
>>Kysymyksesi on sinällään aika ajatukseton.>Teknologian suoma onni - tänä päivänä - kosketta vain pientä osaa ihimskuntaa - ja toden-näköisesti se tulee myöhemmin koskettamaan vieläkin pienempää ryhmää - tulevaisuuden ylellisyys on varattu harvoille.>Viisas ihminen ei laskettele mistään akateemisesta lepotuolista - ilman syvällisempää ihmispopulaation tuntemusta- tuonkaltaista aika-kausi-tilasto-tietoutta.
Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen.
Kehitys on luettava henkilön kyvystä selviytyä maailmassa omilla tiedoillaan ja ihan käytännössä.
Eihän minun hyvinvoitiani lasketa sillä perusteella kuinka monen tähden ravintola on naapurissani ellen varoillani kykene siellä syömään.
Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin.
Ja luku nousee joka vuosi .
Syyriassa ei pudonnut ihmisten päälle niin paljoa rojua 18800-luvullakaan kuin nyt kun israelilaiset lentokoneet öisin käyvät siellä pommittamassa. - kretarded
valehtelit kirjoitti:
Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen.
Kehitys on luettava henkilön kyvystä selviytyä maailmassa omilla tiedoillaan ja ihan käytännössä.
Eihän minun hyvinvoitiani lasketa sillä perusteella kuinka monen tähden ravintola on naapurissani ellen varoillani kykene siellä syömään.
Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin.
Ja luku nousee joka vuosi .
Syyriassa ei pudonnut ihmisten päälle niin paljoa rojua 18800-luvullakaan kuin nyt kun israelilaiset lentokoneet öisin käyvät siellä pommittamassa.>>Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen.>Kehitys on luettava henkilön kyvystä selviytyä maailmassa omilla tiedoillaan ja ihan käytännössä.>Eihän minun hyvinvoitiani lasketa sillä perusteella kuinka monen tähden ravintola on naapurissani ellen varoillani kykene siellä syömään.>Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin.>Syyriassa ei pudonnut ihmisten päälle niin paljoa rojua 18800-luvullakaan kuin nyt kun israelilaiset lentokoneet öisin käyvät siellä pommittamassa.
- Epäjumalienkieltäjä
valehtelit kirjoitti:
Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen.
Kehitys on luettava henkilön kyvystä selviytyä maailmassa omilla tiedoillaan ja ihan käytännössä.
Eihän minun hyvinvoitiani lasketa sillä perusteella kuinka monen tähden ravintola on naapurissani ellen varoillani kykene siellä syömään.
Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin.
Ja luku nousee joka vuosi .
Syyriassa ei pudonnut ihmisten päälle niin paljoa rojua 18800-luvullakaan kuin nyt kun israelilaiset lentokoneet öisin käyvät siellä pommittamassa."Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen."
Minulle hyvinvointi on taas nimenomaan sitä, että yhteisö pitää huolta niistäkin, jotka eivät syystä tai toisesta pysty itse itsestään huolta pitämään. Tämä riippuu tietenkin arvoista.
"Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin."
Juu. Ja kristitty äärioikeisto (jotka ovat usein kreationisteja) vastustavat Obaman suunnitelmaa sairasvakuutuksen ulottamisesta koko väestöön vedotten ilmestyskirjaan ja muuhin diibadaabaan. - kohde Eden
huutonaurua kirjoitti:
Tästähän voisi joku ahkera aloitustehtailija tehdä vaikka oman aloituksensa.
Olisi hauska kuulla etenkin kretiinien vastauksia.Varmaan kristitty sanos et mieluiten tahtoo elää Paratiisissa.
- oota vähä
kohde Eden kirjoitti:
Varmaan kristitty sanos et mieluiten tahtoo elää Paratiisissa.
Mutta sitä ennen kiirehdin sanomaan että Valtaoja on korkeasti kouluttautunut tollo.
- valetta(ekkö tiänny)
Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:
"Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen."
Minulle hyvinvointi on taas nimenomaan sitä, että yhteisö pitää huolta niistäkin, jotka eivät syystä tai toisesta pysty itse itsestään huolta pitämään. Tämä riippuu tietenkin arvoista.
"Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin."
Juu. Ja kristitty äärioikeisto (jotka ovat usein kreationisteja) vastustavat Obaman suunnitelmaa sairasvakuutuksen ulottamisesta koko väestöön vedotten ilmestyskirjaan ja muuhin diibadaabaan.Opaman sairausvakuutusuudistuksen hyväksymisehdot eivät takaa ilmoittautuneille köyhille yhtään parempaa hoitoa.
Ja uudistuksen rahoituskaan ei tuo säästöjä.
Lisäksi vaihto enrtisestä uuteen ei toimisi, sillä väliinputoisi valtava joukko joka ei edes teoriassa voi liittyä uuteen, koska he ovat jo valmiiksi sairaita.
Jos olet varaton maksamaan osaasi, et siis saa hoitoakaan opamankaan uudessa järjestelmässä.
Opamacare sisältää lisäksi muita ulottuvuuksia joiden takia se on pikemminkin "Troijan hevonen" eli tapa tuoda oheisrasitteita ja sietämättömiä velvollisuuksia ihmisille.
http://www.youtube.com/watch?v=QasGTKPc9GA
http://www.youtube.com/watch?v=QasGTKPc9GA - onha se vähä niinki
kretarded kirjoitti:
>>Et voi pitää sitä hyvinvointina kun joku syö muiden työn tuloksena apurahaan turvautuen.>Kehitys on luettava henkilön kyvystä selviytyä maailmassa omilla tiedoillaan ja ihan käytännössä.>Eihän minun hyvinvoitiani lasketa sillä perusteella kuinka monen tähden ravintola on naapurissani ellen varoillani kykene siellä syömään.>Uuessaassa kuoee 54000 ihmistä joka vuosi kun ei ole varaa lääkärissäkäyntiin.>Syyriassa ei pudonnut ihmisten päälle niin paljoa rojua 18800-luvullakaan kuin nyt kun israelilaiset lentokoneet öisin käyvät siellä pommittamassa.
"Siinäkin meillä on paremmin asiat nykyään kuin koskaan."
Miksi vanhuksia kuolee aliravitsemukseen virallisessa hoidossa?
Miksi vaippoja ei vaihdeta?
Ja miksi vanhuus vie kansalaisoikeudetkin ihmiseltä?
Miksi vanhuksia on viety väkisin hoitoon niinkin, että ovat kuolleet pakkopaita päällään?
Hyvin vointiako? haista ripulipersettä. - kretarded
onha se vähä niinki kirjoitti:
"Siinäkin meillä on paremmin asiat nykyään kuin koskaan."
Miksi vanhuksia kuolee aliravitsemukseen virallisessa hoidossa?
Miksi vaippoja ei vaihdeta?
Ja miksi vanhuus vie kansalaisoikeudetkin ihmiseltä?
Miksi vanhuksia on viety väkisin hoitoon niinkin, että ovat kuolleet pakkopaita päällään?
Hyvin vointiako? haista ripulipersettä.Te voitte luetella ihan mitä tahansa nykyajan epäkohtia, niin meillä menee silti paremmin kuin koskaan. Ymmärrän kyllä että se v*tuttaa kun haluaisi niin kovasti nähdä vain sitä pahaa.
Historiassa tämän ajan mittareiden vanhus oli keräilyharvinaisuus. Ehtivät kuolemaan paljon aikaisemmin. - Sepä Se
kretarded kirjoitti:
Te voitte luetella ihan mitä tahansa nykyajan epäkohtia, niin meillä menee silti paremmin kuin koskaan. Ymmärrän kyllä että se v*tuttaa kun haluaisi niin kovasti nähdä vain sitä pahaa.
Historiassa tämän ajan mittareiden vanhus oli keräilyharvinaisuus. Ehtivät kuolemaan paljon aikaisemmin.No tässä sinulle:
http://yle.fi/uutiset/koyhyys_ei_hellita_intiassa__perheessa_mietitaan_paivittain_kuka_kestaisi_vuorollaan_nalkaa/6979805 - Apo-Calypso
Sepä Se kirjoitti:
No tässä sinulle:
http://yle.fi/uutiset/koyhyys_ei_hellita_intiassa__perheessa_mietitaan_paivittain_kuka_kestaisi_vuorollaan_nalkaa/6979805Suomi ei ole Intia, tollo.
- Kysyy hän
#Sotien määrän tilastotieetellinen merkintöinti tiettyihin maailman-ajan-jaksoihin ja niiden mukaan tehdyt arviot ovat jo päällisin puolinkin katsottuna huteraa päättelyä - ja mielestäni Valta-ojan suusta se ei vaikuttanut viisaalta.#
Jos ei saa katsoa tilastojen valossa, niin miten sitten pitäisi katsoa? Mutuillen?- kretarded
Silleen kreationistisesti, arvaillen ja päätellen sen pohjalta, miten haluaisi asioiden olevan?
- tämäkö kohtalos
kretarded kirjoitti:
Silleen kreationistisesti, arvaillen ja päätellen sen pohjalta, miten haluaisi asioiden olevan?
Tämäkö sitten on sitä tiedettä?
Voi teitä aivopestyjä toheloita.
https://www.youtube.com/watch?v=II96QkZaz1E - Ultra-kreationisti
Eihän tilastot sotien määrärstä kerro tämän asian yhteydessä olevasta kysymyksestä.
Ei nyt laisnkaan voida tulostaa sellaista yhteenvetoa, että näiden, näiden ja näiden historian ajanjakson tapahtumien, välineiden, yleisen terveydenhoidon ym. ym. vertailussa me - tämän päivän ihmiset - oemme parhaimmassa asemaasa. Ei. Onhan nyt selvää, että jokaisella aika-kaudella on omat erityispiirteensä - omat tarpeensa - tehdyt ja todelliset. Sekin on selvää, että hyvinvointia ei voi tulkita toteutuneeksi miljardien ihmisten yleisenä kokemuksena tänä päivänä - onhan tuon suuntainen ajattelu järjen vähäisyydestä kertovaa! - Ultra-kreationisti
kretarded kirjoitti:
Silleen kreationistisesti, arvaillen ja päätellen sen pohjalta, miten haluaisi asioiden olevan?
Onko sinusta viisasta sanoa, että tänä päivänä menee ihmiskunnalla paremmin kuin ennen?
Niin,
kai sinä ymmärrät, ettei asia ole noin yksinkertainen - tuollaisten lukujen punnitsemana maailman hyvinvointi - maailman paremmuus vanhaan maailmaan nähden- ei tuo syvällistä - ja todellista- tulosta.
Sanomat sodista, mellakat, nälät, työttömyydet, kaikkinaiset salaperäiset asiat - ne ovat painavasti kertomassa, että me elämme yhä synkistyneessä maailmassa. - lentävä lehmä
tämäkö kohtalos kirjoitti:
Tämäkö sitten on sitä tiedettä?
Voi teitä aivopestyjä toheloita.
https://www.youtube.com/watch?v=II96QkZaz1EKertoisitko ajan säästämiseksi mitä tuossa 107-minuuttisessa on?
Tai no joo, arvataan: vanhentuneita ja asiayhteydestään irrotettuja pätkiä, joiden kreationisti kuvittelee olevan nykyajan tai jopa huomisen tiedettä. - lentävä lehmä
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Onko sinusta viisasta sanoa, että tänä päivänä menee ihmiskunnalla paremmin kuin ennen?
Niin,
kai sinä ymmärrät, ettei asia ole noin yksinkertainen - tuollaisten lukujen punnitsemana maailman hyvinvointi - maailman paremmuus vanhaan maailmaan nähden- ei tuo syvällistä - ja todellista- tulosta.
Sanomat sodista, mellakat, nälät, työttömyydet, kaikkinaiset salaperäiset asiat - ne ovat painavasti kertomassa, että me elämme yhä synkistyneessä maailmassa.No kerrohan milloin on mennyt paremmin? Ja missä mielessä?
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Onko sinusta viisasta sanoa, että tänä päivänä menee ihmiskunnalla paremmin kuin ennen?
Niin,
kai sinä ymmärrät, ettei asia ole noin yksinkertainen - tuollaisten lukujen punnitsemana maailman hyvinvointi - maailman paremmuus vanhaan maailmaan nähden- ei tuo syvällistä - ja todellista- tulosta.
Sanomat sodista, mellakat, nälät, työttömyydet, kaikkinaiset salaperäiset asiat - ne ovat painavasti kertomassa, että me elämme yhä synkistyneessä maailmassa.>Onko sinusta viisasta sanoa, että tänä päivänä menee ihmiskunnalla paremmin kuin ennen?
Ehdottomasti. Paremmin kuin koskaan tunnetussa historiassa.
>Sanomat sodista, mellakat, nälät, työttömyydet, kaikkinaiset salaperäiset asiat - ne ovat painavasti kertomassa, että me elämme yhä synkistyneessä maailmassa.
Tajuatko ollenkaan, miten valtavasti tiedonvälitys on kehittynyt ja miten se on erityisesti netissä painottunut? Ilmeisesti et oikein.
Mitä ihmettä ovat nuo "salaperäiset asiat"? Niitä on joka tapauksessa paljon vähemmän kuin joskus ennen, jolloin kansa ei tiennyt nykyiseen verrattuna mistään mitään, mutta huhuja löytyi joka lähtöön ihan tolkuttomin määrin.Ultra-kreationisti kirjoitti:
Eihän tilastot sotien määrärstä kerro tämän asian yhteydessä olevasta kysymyksestä.
Ei nyt laisnkaan voida tulostaa sellaista yhteenvetoa, että näiden, näiden ja näiden historian ajanjakson tapahtumien, välineiden, yleisen terveydenhoidon ym. ym. vertailussa me - tämän päivän ihmiset - oemme parhaimmassa asemaasa. Ei. Onhan nyt selvää, että jokaisella aika-kaudella on omat erityispiirteensä - omat tarpeensa - tehdyt ja todelliset. Sekin on selvää, että hyvinvointia ei voi tulkita toteutuneeksi miljardien ihmisten yleisenä kokemuksena tänä päivänä - onhan tuon suuntainen ajattelu järjen vähäisyydestä kertovaa!Pitää myöntää, että en kyllä yhtään saanut kiinni siitä mitä ajoit takaa. Paitsi ehkä sen nappasin, että koulutetut tutkijat ovat jälleen vaihteeksi väärässä ja pyhiä tekstejä tarkastelevat sekä uutisvirrasta agendaansa sopivia viestejä valikoivat kreationistiset piirit oikeassa – noin kärjistäen sanottuna.
- Ultra-kreationisti
lentävä lehmä kirjoitti:
No kerrohan milloin on mennyt paremmin? Ja missä mielessä?
Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin. Tarkkaa vuosilukua en osaa sanoa. En myöskään maata ja ympäristöä, mutta "metsien huminassa"- uskoakseni.
Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien. Ultra-kreationisti kirjoitti:
Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin. Tarkkaa vuosilukua en osaa sanoa. En myöskään maata ja ympäristöä, mutta "metsien huminassa"- uskoakseni.
Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien.>Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin.
Satun jonkin verran tietämään tuosta maailmasta. Jos ei kuulunut yhden tai kahden prosentin muodostamaan yläluokkaan, elämä oli aikamoista fyysistä raatamista ja tapaturmat hyvin yleisiä. Yleistä oli myös, että tapaturmaan kuoltiin tai vammauduttiin vaivaiseksi, kun lääkärinhoitoa ei ollut saatavilla. Maaorjuus oli sitten kokonaan oma lukunsa, ja siinä isäntä sai vaikka tappaa epämieluisan alustalaisensa ilman erityisempiä sanktioita. Jos ei tappanut, sitten tappoi se raataminen tavalla tai toisella.
Ja tämä on vasta alkua tuon maailmanajan ikävien juttujen luettelossa.- jahas...
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin. Tarkkaa vuosilukua en osaa sanoa. En myöskään maata ja ympäristöä, mutta "metsien huminassa"- uskoakseni.
Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien.Siellä alpeilla vaan maitoa nauttien, kun ympärillä on joku sota taikka vallankumous menossa...
- Ultra-kreationisti
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin.
Satun jonkin verran tietämään tuosta maailmasta. Jos ei kuulunut yhden tai kahden prosentin muodostamaan yläluokkaan, elämä oli aikamoista fyysistä raatamista ja tapaturmat hyvin yleisiä. Yleistä oli myös, että tapaturmaan kuoltiin tai vammauduttiin vaivaiseksi, kun lääkärinhoitoa ei ollut saatavilla. Maaorjuus oli sitten kokonaan oma lukunsa, ja siinä isäntä sai vaikka tappaa epämieluisan alustalaisensa ilman erityisempiä sanktioita. Jos ei tappanut, sitten tappoi se raataminen tavalla tai toisella.
Ja tämä on vasta alkua tuon maailmanajan ikävien juttujen luettelossa.Itse en pidä ihanteena ylä-luokkaista velttoilua. Fyysinen raataminen soveltuu minulle hyvin. Jos voisin saada leipäni maasta, se olisi ihanteellista - itse-asiassa raamatullista - Jumala asetti ihmisen alunperin työstämään juuri noin.
Ei kuolema - vaikka työn ääreen - ole suinkaan kunniattomin lähtö.
Mitä lääketieteeseen tulee, niin, mitä enemmän se "kehittyy", sitä enemmän ihmisillä on riippuvuutta sen palveluihin.
Itse käytän hyvin vähän lääkäripalveluita. En ota koskaan mitään rokotuksia. Ihan joskus käyn vihlovan säryn vuoksi hammaslääkärissä. Urhealla omatoimisuudella olisin ehkä voinut joskus siinäkin kohtaa säästä monta sievoista euroa - hohtimet ja rautalnka on keksitty; niilläkin voi irroittaa särkevän hampaan. - jahas...
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Itse en pidä ihanteena ylä-luokkaista velttoilua. Fyysinen raataminen soveltuu minulle hyvin. Jos voisin saada leipäni maasta, se olisi ihanteellista - itse-asiassa raamatullista - Jumala asetti ihmisen alunperin työstämään juuri noin.
Ei kuolema - vaikka työn ääreen - ole suinkaan kunniattomin lähtö.
Mitä lääketieteeseen tulee, niin, mitä enemmän se "kehittyy", sitä enemmän ihmisillä on riippuvuutta sen palveluihin.
Itse käytän hyvin vähän lääkäripalveluita. En ota koskaan mitään rokotuksia. Ihan joskus käyn vihlovan säryn vuoksi hammaslääkärissä. Urhealla omatoimisuudella olisin ehkä voinut joskus siinäkin kohtaa säästä monta sievoista euroa - hohtimet ja rautalnka on keksitty; niilläkin voi irroittaa särkevän hampaan."Urhealla omatoimisuudella olisin ehkä voinut joskus siinäkin kohtaa säästä monta sievoista euroa - hohtimet ja rautalnka on keksitty; niilläkin voi irroittaa särkevän hampaan. "
Ja kuolla tulehdukseen... jahas... kirjoitti:
"Urhealla omatoimisuudella olisin ehkä voinut joskus siinäkin kohtaa säästä monta sievoista euroa - hohtimet ja rautalnka on keksitty; niilläkin voi irroittaa särkevän hampaan. "
Ja kuolla tulehdukseen...>Ja kuolla tulehdukseen...
Jotain etäisesti arvostettavaa on kuitenkin kreationistissa, jolla on oikeaa uskoa sen verran, että hän ei pelkää kuolemaa.
Tosin ennen vanhaan noita lapsia oli pilvin pimein ja isän kuolema heille usein katastrofi, joten aivan niin yksinkertaisesta jutusta ei sittenkään ole kyse kuin Ultrakretu antaa ymmärtää.- tiedettäkö????????
lentävä lehmä kirjoitti:
Kertoisitko ajan säästämiseksi mitä tuossa 107-minuuttisessa on?
Tai no joo, arvataan: vanhentuneita ja asiayhteydestään irrotettuja pätkiä, joiden kreationisti kuvittelee olevan nykyajan tai jopa huomisen tiedettä.Psykiatrisen pseudotieteen karu historia nykyaikaan asti, joka on yhä puolskarointia myös psykiatrien omasta mielestä.
Siinä todettiin, ettei lääkkeillä kukaan parane vaan lääkkeet tekevät ihmisistä pahimmillaan edesvastuuttomia. Ja pitkä lääkkeidenkäyttö johtaa muihin sairauksiin jotka eivät ole ihmisarvoisuutta lisääviä.
Loppupäätelmä on, että lääkehoito on oikeasti ihmisen oman persoonallisuuden kannata kaikkea muuta kuin hoitoa.
Monet hoitomuodot terveillä luettaisiin kidutukseksi. - kretarded
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Itse en pidä ihanteena ylä-luokkaista velttoilua. Fyysinen raataminen soveltuu minulle hyvin. Jos voisin saada leipäni maasta, se olisi ihanteellista - itse-asiassa raamatullista - Jumala asetti ihmisen alunperin työstämään juuri noin.
Ei kuolema - vaikka työn ääreen - ole suinkaan kunniattomin lähtö.
Mitä lääketieteeseen tulee, niin, mitä enemmän se "kehittyy", sitä enemmän ihmisillä on riippuvuutta sen palveluihin.
Itse käytän hyvin vähän lääkäripalveluita. En ota koskaan mitään rokotuksia. Ihan joskus käyn vihlovan säryn vuoksi hammaslääkärissä. Urhealla omatoimisuudella olisin ehkä voinut joskus siinäkin kohtaa säästä monta sievoista euroa - hohtimet ja rautalnka on keksitty; niilläkin voi irroittaa särkevän hampaan.>>Ei kuolema - vaikka työn ääreen - ole suinkaan kunniattomin lähtö.
- Hiski+naapurin.kissa
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin. Tarkkaa vuosilukua en osaa sanoa. En myöskään maata ja ympäristöä, mutta "metsien huminassa"- uskoakseni.
Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien.> Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien. <
Eli vauraassa ja hyvinvoivassa 1900-luvun alun Sveitsissä kaikessa rauhassa tulevien maailmansotien ulottumattomissa ... niin sanotusti Herran kukkarossa ... ajassa jossa hyvinvointi kosketti paljon pienempää osaa ihmisistä kuin nykyisin. - iIkimys
tiedettäkö???????? kirjoitti:
Psykiatrisen pseudotieteen karu historia nykyaikaan asti, joka on yhä puolskarointia myös psykiatrien omasta mielestä.
Siinä todettiin, ettei lääkkeillä kukaan parane vaan lääkkeet tekevät ihmisistä pahimmillaan edesvastuuttomia. Ja pitkä lääkkeidenkäyttö johtaa muihin sairauksiin jotka eivät ole ihmisarvoisuutta lisääviä.
Loppupäätelmä on, että lääkehoito on oikeasti ihmisen oman persoonallisuuden kannata kaikkea muuta kuin hoitoa.
Monet hoitomuodot terveillä luettaisiin kidutukseksi.Mietihän hetki. Haluatko palata aikaan jolloin psyykenlääkkeitä ei ollut? Tosiasia on että nykyisin huomattavan moni on niiden ansiosta toimintakykyinen, moni sellainen joka olisi menneinä vuosikymmeninä esimerkiksi tehnyt itsemurhan, käyttäytynyt väkivaltaiseksi ja suljettu vankilaan tai muuhun laitokseen tai aiheuttanut muuta jatkuvaa häiriötä tai huolta perheelleen tai lähipiirilleen.
- drugs kills
iIkimys kirjoitti:
Mietihän hetki. Haluatko palata aikaan jolloin psyykenlääkkeitä ei ollut? Tosiasia on että nykyisin huomattavan moni on niiden ansiosta toimintakykyinen, moni sellainen joka olisi menneinä vuosikymmeninä esimerkiksi tehnyt itsemurhan, käyttäytynyt väkivaltaiseksi ja suljettu vankilaan tai muuhun laitokseen tai aiheuttanut muuta jatkuvaa häiriötä tai huolta perheelleen tai lähipiirilleen.
Enemmän on lääkkeitten takia kuolleita ja hulluksi tulleita kuin tavis luuleekaan.
ne kouluampujatkin käytti masislääkkeitä, ja Hyvinkään nuorimies joka
ammauskeli ihmisiä kuolemaan kadulle naapuritalon katolta. - hirviösikiöt
Ultra-kreationisti kirjoitti:
Maan ja veden sadosta elintarpeensa pääosin ammentaneen ihmisten maailman aikoihin. Tarkkaa vuosilukua en osaa sanoa. En myöskään maata ja ympäristöä, mutta "metsien huminassa"- uskoakseni.
Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien.http://yle.fi/vintti/yle.fi/atuubi/atuubi.yle.fi/sites/atuubi.yle.fi/files/userfiles/image/Silminnäkijä trailerikuvat/A-poika Tu DU-sairaalassa, HCMC netti.JPG
Nyt on Tellus myrkytetty,
vedet paskottu ja metsää
kaadettu siihen malliin että
se aiheuttaa ilmastomuutoksen tulvineen ja rajuine säänvaihteluineen.
ei ole koskaan ennen Ihminen näin pahasti Tellusta paskonut,
tekniikka mahdollistaa Pekingin ihmisten pysymisen savusumussa.
Siellä nuorin keuhkosyöpään sairastunut 8-vuotias
on vetänyt mustaa hengitysilmaa keuhkoinsa vauvasta asti,
ja sitä ennen äitinsä siirsi myrkyt napanuoran kautta elimistöön muhimaan.
vai on paremmin kuin enne muahhahhahh ! drugs kills kirjoitti:
Enemmän on lääkkeitten takia kuolleita ja hulluksi tulleita kuin tavis luuleekaan.
ne kouluampujatkin käytti masislääkkeitä, ja Hyvinkään nuorimies joka
ammauskeli ihmisiä kuolemaan kadulle naapuritalon katolta.>Enemmän on lääkkeitten takia kuolleita ja hulluksi tulleita kuin tavis luuleekaan.
Salaliittoa siis vaihteeksi pukkaa. No synkkä se on uskonlahkojenkin syntilista: hajonneita perheitä, itsemurhia, hyväksikäyttöä, henkistä terroria, hulluksi tulleita...
>ne kouluampujatkin käytti masislääkkeitä, ja Hyvinkään nuorimies joka
ammauskeli ihmisiä kuolemaan kadulle naapuritalon katolta.
Mistäs tiedät että todella käyttivät ohjeen mukaan? Ja mistäs tiedät etteivät ilman niitä olisi ammuskelleet jo aiemmin, jos nyt edes lääkkeensä välittivät ottaa? Mistäs tiedät että lääkkeet oli haarukoitu varmasti sopiviksi? Siitäkö kaiken tiedät, että saarnaaja niin kertoi ja oikein juutuupissakin on videota?
Olen itse nuorempana kahteen eri otteeseen muutaman vuoden välein joutunut turvautumaan stressinoireiden lääkitykseen ja voin sulle typeristä typerimmälle pellelle vakuuttaa, että mikään muu kuin lääkitys ei siinä vaiheessa auta kun oireet alkavat olla fyysisiä. Tietysti sitten paranin enkä viiteentoista vuoteen ole tuon sektorin lääkkeitä tarvinnut.
Olette te pimeitä, mutta jumalan kiitos teitä on enää vain vähän ja ensi vuonna taas vähemmän.- olet aivopiesty
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Enemmän on lääkkeitten takia kuolleita ja hulluksi tulleita kuin tavis luuleekaan.
Salaliittoa siis vaihteeksi pukkaa. No synkkä se on uskonlahkojenkin syntilista: hajonneita perheitä, itsemurhia, hyväksikäyttöä, henkistä terroria, hulluksi tulleita...
>ne kouluampujatkin käytti masislääkkeitä, ja Hyvinkään nuorimies joka
ammauskeli ihmisiä kuolemaan kadulle naapuritalon katolta.
Mistäs tiedät että todella käyttivät ohjeen mukaan? Ja mistäs tiedät etteivät ilman niitä olisi ammuskelleet jo aiemmin, jos nyt edes lääkkeensä välittivät ottaa? Mistäs tiedät että lääkkeet oli haarukoitu varmasti sopiviksi? Siitäkö kaiken tiedät, että saarnaaja niin kertoi ja oikein juutuupissakin on videota?
Olen itse nuorempana kahteen eri otteeseen muutaman vuoden välein joutunut turvautumaan stressinoireiden lääkitykseen ja voin sulle typeristä typerimmälle pellelle vakuuttaa, että mikään muu kuin lääkitys ei siinä vaiheessa auta kun oireet alkavat olla fyysisiä. Tietysti sitten paranin enkä viiteentoista vuoteen ole tuon sektorin lääkkeitä tarvinnut.
Olette te pimeitä, mutta jumalan kiitos teitä on enää vain vähän ja ensi vuonna taas vähemmän.Outoa kun lääkkeiden vaikutuksen alaiset tuomitaan syyllisiksi.
Kun ihmisen alkuperäiseen mieleen vaikutetaan lääkkein, lopputuloksena on mielen tila joka ei ole hänen omassa vastuussaan. Senhän pitäisi olla itsestään selvää.
Jopa ohjeen noudattamisvastuuta ei voi pitää heidän vastuunaan, sillä sekin tapahtuu lääkkeiden vaikutuksen aaisena.
Mielialalääkkeet ovat pitkävaikutteisia joiden teho perustuu jatkuvaan käyttöön viikkojen ajan.
Mielialaan vaikuttaminen lääkkeillä tekee ihmiset tunteettomiksi ja vastuuttomiksi jo sinällään.
Moni pitää sellaista elämää tylsyyden huippuna jota se onkin.
Etkö huomaa itsestäsi mitä olet?
Suvussani on psykiatreja joiden mielipiteet eivät todista psykiatrian olevan tosiasioihin perustuvaa. - olette vintiöitä
kretarded kirjoitti:
>>Ei kuolema - vaikka työn ääreen - ole suinkaan kunniattomin lähtö.
Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan. Eihän työ keskity nytkään elämisen parantamiseen. Sehän perustuu maksukykyisten palveluun tuottaen maailmaa saatuttavia tuotteita juuri heitä varten.
Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi.
Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen. . olet aivopiesty kirjoitti:
Outoa kun lääkkeiden vaikutuksen alaiset tuomitaan syyllisiksi.
Kun ihmisen alkuperäiseen mieleen vaikutetaan lääkkein, lopputuloksena on mielen tila joka ei ole hänen omassa vastuussaan. Senhän pitäisi olla itsestään selvää.
Jopa ohjeen noudattamisvastuuta ei voi pitää heidän vastuunaan, sillä sekin tapahtuu lääkkeiden vaikutuksen aaisena.
Mielialalääkkeet ovat pitkävaikutteisia joiden teho perustuu jatkuvaan käyttöön viikkojen ajan.
Mielialaan vaikuttaminen lääkkeillä tekee ihmiset tunteettomiksi ja vastuuttomiksi jo sinällään.
Moni pitää sellaista elämää tylsyyden huippuna jota se onkin.
Etkö huomaa itsestäsi mitä olet?
Suvussani on psykiatreja joiden mielipiteet eivät todista psykiatrian olevan tosiasioihin perustuvaa.>Suvussani on psykiatreja joiden mielipiteet eivät todista psykiatrian olevan tosiasioihin perustuvaa.
Epäilemättä ovat sanoneet neidin mielenterveydestä jotain epämieluisaa.- olet aivopiesty
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Suvussani on psykiatreja joiden mielipiteet eivät todista psykiatrian olevan tosiasioihin perustuvaa.
Epäilemättä ovat sanoneet neidin mielenterveydestä jotain epämieluisaa.Eipä.
Miksei asioista voida puhua asiallisesti?
Ja näin vain teidän kanssanne se näyttää mahdottomalta.
Masennus on useinkin tilanteesta joihtuva, Ei tilanne ja oikea sairastuminen voi sattua yhtäaikaisesti.
Jos tilannetta hoidetaan ikäänkuin sairautta, ollaan menty metsään.
Sehän on päivänselvää.
Jos taas jatkuvasti lisääntynyt lääkehoito on kehitystä niin????? - lentävä lehmä
olette vintiöitä kirjoitti:
Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan. Eihän työ keskity nytkään elämisen parantamiseen. Sehän perustuu maksukykyisten palveluun tuottaen maailmaa saatuttavia tuotteita juuri heitä varten.
Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi.
Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen. .--- Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi. ---
Mitä esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Israeliin tulee, se pitkälti johtuu uskonnollisista konservatiiveista. - kretarded
olette vintiöitä kirjoitti:
Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan. Eihän työ keskity nytkään elämisen parantamiseen. Sehän perustuu maksukykyisten palveluun tuottaen maailmaa saatuttavia tuotteita juuri heitä varten.
Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi.
Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen. .>>Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.>Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.>Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan.
olette vintiöitä kirjoitti:
Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan. Eihän työ keskity nytkään elämisen parantamiseen. Sehän perustuu maksukykyisten palveluun tuottaen maailmaa saatuttavia tuotteita juuri heitä varten.
Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi.
Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen. .>Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Mikä vika? Se oli ennen päinvastoin täysin normaalia ja toivottua tietyin maakohtaisin vaihteluin – Ruotsin valtakunta oli paremmasta päästä eli täällä ei menehdytty ihan niin nuorina ihan niin helposti työn ääreen kuin lähes kaikkialla muualla Euroopassa, kun varsinainen maaorjuus puuttui. Keskimääräinen elinikä oli silti täälläkin alle puolet nykyisestä.
>Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Raamatun lukeminen ja salaliittovideoiden katselu saattaa johtaa tällaisiin harhoihin. Todellisuudessa elintarvikkeitten tuottaminen oli paitsi äärimmäisen kovaa työtä, myös tulokseltaan hyvin epävarmaa. Uuden ajan historia tuntee kaksi hirvittävää, satoja tuhansia suomalaisia nälkään ja tauteihin tappanutta katovuosijaksoa sekä useita pienempiä.
Lisäksi maatöihin kipeästi tarvittuja miehiä pidettiin alituisissa sodissa, joista harva palasi ja vielä harvempi palasi terveenä. Sotilaiden kuolleisuus oli suurempi kuin toisessa maailmansodassa.
1500-luvulle saakka taas oli aivan yleistä, että Venäjän suunnalta tehtiin Suomeen retkiä joissa tietyiltä alueilta hävitettiin kylät, tapettiin asukkaat ja tuhottiin viljelykset. Ja täältä mentiin taas sinne päin kun jaksettiin.
>Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan.
Voi, toki ne ovat, mutta se tieto ei löydy raamatusta eikä salaliittovideoista.
>Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen.
Niin, tappamiseen kyllä noiden menneen ajan uskovaisvaltakuntien rahat aina riittivät, mutta eivät ihmisten elossa säilyttämiseen.olette vintiöitä kirjoitti:
Jos ihminen ennen kuoli työn uuvuttamana niin sehän oli työnteettäjän vika eikä riippuvainen aikakaudesta.
Ei ihmisen elintarvikkeiden tuottamiseen kovin paljoa työtä tarvittu ennenkään.
Nykyiset elämisen ehdot eivät ole yhtään helpommat ihmiskunnan mittasuhteessa kuin aiemminkaan. Eihän työ keskity nytkään elämisen parantamiseen. Sehän perustuu maksukykyisten palveluun tuottaen maailmaa saatuttavia tuotteita juuri heitä varten.
Mistä johtuu ewttä maailman sotateollisuus kuluttaa paljon enemmän resursseja kuin köyhien ruokkimiseen tarvittaisiin vaikka heille jaettaisiin ruoka ilmaiseksi.
Tappamiseen kyllä raha riittää, mutta ei elossa säilyttämiseen. .Muistutan neitiä vielä tästä lääketieteestä. Arvaas oliko kivaa, kun varakas aatelismies Creutz sai Herran lahjana peräti 16 lasta. No olihan se, mutta se ei sitten ollutkaan, kun yksikään lapsista ei elänyt aikuiseksi saakka.
Aatelismiehen jättämien taudinkuvausten perusteella nykylääketiede olisi todennäköisesti pystynyt pelastamaan joka iikan.- lentävä lehmä
Hiski+naapurin.kissa kirjoitti:
> Ehkä jossain sadan vuoden takaisessa alppimaisemassa - hyvin korkealla - tavallaan lähellä taivasta, kirkkaiden tähtien alla, aitoa maitoa nauttien. <
Eli vauraassa ja hyvinvoivassa 1900-luvun alun Sveitsissä kaikessa rauhassa tulevien maailmansotien ulottumattomissa ... niin sanotusti Herran kukkarossa ... ajassa jossa hyvinvointi kosketti paljon pienempää osaa ihmisistä kuin nykyisin.Maahantuotuja siirtomaatavaroitakin nautiskellen...
- teknotoiveajattelua
Jotkut uskoo, että nyt menee paremmin kuin aikaisemmin.
Vaikutta uskottavalta, jos katselee vaikkapa Suomen rajojen sisälle ja varoo katsomasta kauemmas.
Ei vaikuta uskottavalta, jos nousee seisomaan ja katsoo vähän kauemmas.
Ihmisiä ei ole koskaan kuollut nälkään niin paljon kuin nyt kuolee.
Tarttuvat taudit, kuten kolera aiheuttavat kehitysmaissa valtavaa kärsimystä ja tuskaa.
Sotia on käynnissä jatkuvasti paljon enemmän kuin aikaisemmin.
Kansanmurhia on tapahtunut toisen maailmansodan jälkeen vaikka kuinka paljon.
Länsimainen hyvinvointi yksi perusta on halpatuotanto kehitysmaissa.
jne...- Krea
Todiste huonostimenemisestä on sekin, ettei Suomessa ole koskaan kuollut ampiaisen pistoon niin monia ihmisiä kuin nykyään. Esimerkiksi 1500-luvulla asiat olivat sikälikin paljon paremmin.
- valitettav
Totta. Teollistuneen yhteiskunnan aikana sodissa on kuollut enemmän ihmisiä kuin sitä edeltävän historian aikana yhteensä.
Eikä tiede eikä koulutustason vaikutus ole vähentänyt sotimishaluja yhtään.
Eikä muitakaan kielteisiä asioita. - * *
valitettav kirjoitti:
Totta. Teollistuneen yhteiskunnan aikana sodissa on kuollut enemmän ihmisiä kuin sitä edeltävän historian aikana yhteensä.
Eikä tiede eikä koulutustason vaikutus ole vähentänyt sotimishaluja yhtään.
Eikä muitakaan kielteisiä asioita.Toisaalta koskaan aikaisemmin sodan uhriksi joutumisen todennäköisyys ei ole ollut niin pieni kuin nykyään.
Se on vähän miten asiaa tarkastellaan. - tieteenharrastaja
valitettav kirjoitti:
Totta. Teollistuneen yhteiskunnan aikana sodissa on kuollut enemmän ihmisiä kuin sitä edeltävän historian aikana yhteensä.
Eikä tiede eikä koulutustason vaikutus ole vähentänyt sotimishaluja yhtään.
Eikä muitakaan kielteisiä asioita.Kun ihmisiä on enemmän, niin sodissa kuolleitakin helposti on.
Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä. - *JC
tieteenharrastaja kirjoitti:
Kun ihmisiä on enemmän, niin sodissa kuolleitakin helposti on.
Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä.Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia. Mitään tarkastelua kestävää syytä ei ole asettaa toista maailmansotaa rajapyykiksi. Todelisuudessa se kuuluu moderniin aikaamme erottamattomasti, kuten lukemattomat myöhemmätkin sodat.
Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Sodan ja keskitysleirien ajasta Euroopassa on kulunut nyt noin 20 vuotta. Kuolleita sadoin tuhansin, kärsimystä miljoonille. Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.
Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan. Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä. - kretarded
*JC kirjoitti:
Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia. Mitään tarkastelua kestävää syytä ei ole asettaa toista maailmansotaa rajapyykiksi. Todelisuudessa se kuuluu moderniin aikaamme erottamattomasti, kuten lukemattomat myöhemmätkin sodat.
Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Sodan ja keskitysleirien ajasta Euroopassa on kulunut nyt noin 20 vuotta. Kuolleita sadoin tuhansin, kärsimystä miljoonille. Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.
Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan. Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä.>>Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia.>Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.>Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.>Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan.>Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä.
- lentävä lehmä
*JC kirjoitti:
Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia. Mitään tarkastelua kestävää syytä ei ole asettaa toista maailmansotaa rajapyykiksi. Todelisuudessa se kuuluu moderniin aikaamme erottamattomasti, kuten lukemattomat myöhemmätkin sodat.
Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Sodan ja keskitysleirien ajasta Euroopassa on kulunut nyt noin 20 vuotta. Kuolleita sadoin tuhansin, kärsimystä miljoonille. Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.
Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan. Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä.--- Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa. ---
Antaisitko esimerkkejä?
Siltä varalta ettet satu keksimään, muistutettakoon ohimennen että Gavrilo Princip ei luultavasti tiennyt evoluutiosta tuon taivaallista. Hitler oli kreationisti. Stalinin Neuvostoliitossa ei hyväksytty evoluutioteoria vaan noudatettiin Lysenkon oppeja. Ja tämä herra ... http://fi.wikipedia.org/wiki/George_W._Bush ... no niin ... *JC kirjoitti:
Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia. Mitään tarkastelua kestävää syytä ei ole asettaa toista maailmansotaa rajapyykiksi. Todelisuudessa se kuuluu moderniin aikaamme erottamattomasti, kuten lukemattomat myöhemmätkin sodat.
Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Sodan ja keskitysleirien ajasta Euroopassa on kulunut nyt noin 20 vuotta. Kuolleita sadoin tuhansin, kärsimystä miljoonille. Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.
Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan. Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä.>Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Niin, sellaiset aikanaan jättiläismäiset kriisit kuin roomalaisen sivistyksen tuhonneet kansainvaellukset, mongolien valloitukset, musta surma, 30-vuotinen sota ja Amerikan alkuperäisväestön massakuolema kristittyjen tuomiin tauteihin ovat varmasti juuri noista johtuvia. Samoin täkäläiset suuret kuolonvuodet ja kauhea isoviha, joita syvästi uskonnolliset aikalaiset pitivät täysin varmoina lopun ajan merkkeinä.
Historiattomuutesi on tyrmistyttävää, mutta ei yllättävää, kun tietää että uskontosi vaatii sinun uskovan kaiken olevan nyt huonommin kuin koskaan tai joudut Helvetin tuleen.- Hiski+naapurin.kissa
*JC kirjoitti:
Niin, valitsemalla tarkasteltavan ajanjakson haluamallaan tavalla saa haluamiaan tuloksia. Mitään tarkastelua kestävää syytä ei ole asettaa toista maailmansotaa rajapyykiksi. Todelisuudessa se kuuluu moderniin aikaamme erottamattomasti, kuten lukemattomat myöhemmätkin sodat.
Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Sodan ja keskitysleirien ajasta Euroopassa on kulunut nyt noin 20 vuotta. Kuolleita sadoin tuhansin, kärsimystä miljoonille. Lähi-Idässä ja Afrikassa sotia ja levottomuuksia on ollut viimeisen 20 vuoden aikana niin monia, ettei viitsi edes laskemaan alkaa. Kansanmurhia, vallankaappauksia, veljessotia, kidutusta ja raakuutta määrättömiiin. Kuolonuhreja miljoonittain, hirvittävää kärsimystä kymmenille miljoonille.
Se, että yltäkylläisyyden keskellä elävä ja abstraktien tutkimustensa parissa puuhaileva Valtaoja ei näitä tapahtumia ole tiedostanut, ei yllätä minua lainkaan. Denialismi on evojen keskuudessa valitettavan yleistä.> Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa. <
Mainitsisitko muutaman esimerkin? - *JC
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Yhteistä kaikille tuhoisimmille ihmiskunnan kriiseille on niiden samanaikaisuus ateismin nousun, materialismin ja evolutionismin kanssa.
Niin, sellaiset aikanaan jättiläismäiset kriisit kuin roomalaisen sivistyksen tuhonneet kansainvaellukset, mongolien valloitukset, musta surma, 30-vuotinen sota ja Amerikan alkuperäisväestön massakuolema kristittyjen tuomiin tauteihin ovat varmasti juuri noista johtuvia. Samoin täkäläiset suuret kuolonvuodet ja kauhea isoviha, joita syvästi uskonnolliset aikalaiset pitivät täysin varmoina lopun ajan merkkeinä.
Historiattomuutesi on tyrmistyttävää, mutta ei yllättävää, kun tietää että uskontosi vaatii sinun uskovan kaiken olevan nyt huonommin kuin koskaan tai joudut Helvetin tuleen.En tietenkään väitä kaiken olevan nyt huonommin kuin ennen. Ihminen on edistynyt tieteensä ja teknologiansa avulla.
Mutta jos ihminen aidosti eläisi kristinuskon moraalin ja opetusten mukaisesti, eläisimme suuresti paremmassa maailmassa. Jumalattomuus ja epäjumalien pito, valheelliset maailmankuvat ja ideologiat aiheuttavat tällä hetkellä paljon pahaa, ne ovat pahuutta.
Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton. - vatwerw
tieteenharrastaja kirjoitti:
Kun ihmisiä on enemmän, niin sodissa kuolleitakin helposti on.
Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä." tieteenharrastaja >>Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä. ""
Se nyt vielä puuttuisi että rauhan aikanakin sodissa kuolisi kuten sota-aikana.
Sodissa ja liikenteessä kuolee tosin joksenkin yhtä pajon ihmisiä kuin 2. maailmansodassa vuositasolla. Kun vielä otetaan mukaan nykyseen tuotantoelämään kuuluvat työtapaturmat niin kyllä tieteen hintana on kuolleitakin tosi paljon. - *PM
*JC kirjoitti:
En tietenkään väitä kaiken olevan nyt huonommin kuin ennen. Ihminen on edistynyt tieteensä ja teknologiansa avulla.
Mutta jos ihminen aidosti eläisi kristinuskon moraalin ja opetusten mukaisesti, eläisimme suuresti paremmassa maailmassa. Jumalattomuus ja epäjumalien pito, valheelliset maailmankuvat ja ideologiat aiheuttavat tällä hetkellä paljon pahaa, ne ovat pahuutta.
Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton."...Ihminen on edistynyt tieteensä ja teknologiansa avulla."
Paitsi kreationistit :)
"Mutta jos ihminen aidosti eläisi kristinuskon moraalin ja opetusten mukaisesti, eläisimme suuresti paremmassa maailmassa."
Noihin kuuluu mielestäni myös rehellisyys. Vai mitä mieltä oot JC?
Rehellisyydestä tulikin mieleen, että millon oot JC itse ajatellut alottaa elämään niiden mukaan.
"Jumalattomuus ja epäjumalien pito, valheelliset maailmankuvat ja ideologiat aiheuttavat tällä hetkellä paljon pahaa, ne ovat pahuutta."
Joo oon samaa mieltä, että valheisiin perustuva kreationismi aiheuttaa paljon pahaa ja sen tukeminen uusilla valheilla ja vääryyksillä ovat pahuutta.
"Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton."
Kyllä huoli on todellakin aiheellinen koska sinä perustat historian "tuntemisesi" pääasiallisesti satuihin, myytteihin ja mielikuvitushahmoihin, kuten Moosekseen. Jos oikeesti haluat tuntee länsimaisen kulttuuriin historiaa niin kannattais perehtyä aluksi antiikin Kreikkaan ja historian tieteellisiin tutkimuksiin.
Sun tietämättömyytesi eri tieteenalojen suhteen tunnetaan kyllä. Varsinkin matematiikassa ja luonnontieteissä oot ihan pihalla. Ethän sinä tollo ymmärrä vielä alkeitakaan evoluutioteoriasta, vaikka sitä opetetaan jokaisessa yliopistossa. Ai niin mutta ethän sinä ookkaan opiskellu yliopistossa, sorry. Yritäpä siinä sitten keskustella tieteestä kreationistien kanssa, jotka on järjestään yliopistoja käymättömiä tolloja. - tieteenharrastaja
*JC kirjoitti:
En tietenkään väitä kaiken olevan nyt huonommin kuin ennen. Ihminen on edistynyt tieteensä ja teknologiansa avulla.
Mutta jos ihminen aidosti eläisi kristinuskon moraalin ja opetusten mukaisesti, eläisimme suuresti paremmassa maailmassa. Jumalattomuus ja epäjumalien pito, valheelliset maailmankuvat ja ideologiat aiheuttavat tällä hetkellä paljon pahaa, ne ovat pahuutta.
Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton.Sokkotesti:
"Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton."
Jyriä vai *JC:tä? - tieteenharrastaja
vatwerw kirjoitti:
" tieteenharrastaja >>Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä. ""
Se nyt vielä puuttuisi että rauhan aikanakin sodissa kuolisi kuten sota-aikana.
Sodissa ja liikenteessä kuolee tosin joksenkin yhtä pajon ihmisiä kuin 2. maailmansodassa vuositasolla. Kun vielä otetaan mukaan nykyseen tuotantoelämään kuuluvat työtapaturmat niin kyllä tieteen hintana on kuolleitakin tosi paljon.Kyllä viimeisimpien 70 vuoden aikana sotia on ollut, mutta paljon pienempiä kuin maailmansodat, joiden välissä oli vain parinkymmenen vuoden rauhanaika. Minusta tuo on muutosta parempaan päin.
*JC kirjoitti:
En tietenkään väitä kaiken olevan nyt huonommin kuin ennen. Ihminen on edistynyt tieteensä ja teknologiansa avulla.
Mutta jos ihminen aidosti eläisi kristinuskon moraalin ja opetusten mukaisesti, eläisimme suuresti paremmassa maailmassa. Jumalattomuus ja epäjumalien pito, valheelliset maailmankuvat ja ideologiat aiheuttavat tällä hetkellä paljon pahaa, ne ovat pahuutta.
Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton.>Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton.
Huoli on päinvastoin yhä aiheellisempi, kun tunnut pitävän raamattua esikristillisen ajan tärkeimpänä historiallisena lähteenä ja Moosesta epäilyksettä historiallisena henkilönä.vatwerw kirjoitti:
" tieteenharrastaja >>Silti, toisen maailmansodan jälkeisinä lähes 70 vuotena on sodissa kuollut paljon vähemmän kuin sodan noin viiden vuoden aikana. Ja enemmistä ihmisistä. ""
Se nyt vielä puuttuisi että rauhan aikanakin sodissa kuolisi kuten sota-aikana.
Sodissa ja liikenteessä kuolee tosin joksenkin yhtä pajon ihmisiä kuin 2. maailmansodassa vuositasolla. Kun vielä otetaan mukaan nykyseen tuotantoelämään kuuluvat työtapaturmat niin kyllä tieteen hintana on kuolleitakin tosi paljon.>Sodissa ja liikenteessä kuolee tosin joksenkin yhtä pajon ihmisiä kuin 2. maailmansodassa vuositasolla.
Kun kretuu muissa yhteyksissä kovasti katsovat vain Suomea, minäkin teen nyt niin. Sodissa ja liikenteessä kuolee nykyään alle 300 suomalaista vuodessa. Siitä on aika paha päästä enää kovin paljon alaspäin, mutta ilmeisesti pitäisi jotta uskovaiset tuntisivat olevansa turvassa. Toisen maailmansodan aikaan luku oli 20 000 – 25 000.
>Kun vielä otetaan mukaan nykyseen tuotantoelämään kuuluvat työtapaturmat niin kyllä tieteen hintana on kuolleitakin tosi paljon.
Nykyisen tuotantoelämän aiheuttamat työtapaturmat ja kuolemantapaukset eivät ole juuri mitään verrattuna menneen ajan uskonnon läpitunkemien harvainvaltayhteiskuntien vastaaviin, jolloin kukonlaulusta iltamyöhään kestäneessä raatamisessa saatu pieni haavakin saattoi tappaa riskin nuorukaisen muutamassa päivässä.tieteenharrastaja kirjoitti:
Sokkotesti:
"Tunnen kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin historian varsin tarkasti, aina Mooseksen ajoista saakka. Huolesi "historiattomuudestani" on varmasti aiheeton."
Jyriä vai *JC:tä?Jyri ylistäisi itseään vielä estottomammin.
- hyikuilettääki
tieteenharrastaja kirjoitti:
Kyllä viimeisimpien 70 vuoden aikana sotia on ollut, mutta paljon pienempiä kuin maailmansodat, joiden välissä oli vain parinkymmenen vuoden rauhanaika. Minusta tuo on muutosta parempaan päin.
Oikea verrokki-ajankohta oli ennen maailmansotia!
Ensimmäisen maailmansodan jälkeenhän kehityksestä vasta voi puhuakin.
Siksi ihmettelen näkökantaasi.
Ja toisaalta senkautta ymmärrän miksi olet valinnut puolesi kuten olet.
Olet ilmeisen hyväosainen joka kuuluu keskiarvon ylittäjien puolueeseen.
Varis ei noki .....jne.Kyytkin ovat veljiä keskenään. - en oo tavannu noin t
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Sodissa ja liikenteessä kuolee tosin joksenkin yhtä pajon ihmisiä kuin 2. maailmansodassa vuositasolla.
Kun kretuu muissa yhteyksissä kovasti katsovat vain Suomea, minäkin teen nyt niin. Sodissa ja liikenteessä kuolee nykyään alle 300 suomalaista vuodessa. Siitä on aika paha päästä enää kovin paljon alaspäin, mutta ilmeisesti pitäisi jotta uskovaiset tuntisivat olevansa turvassa. Toisen maailmansodan aikaan luku oli 20 000 – 25 000.
>Kun vielä otetaan mukaan nykyseen tuotantoelämään kuuluvat työtapaturmat niin kyllä tieteen hintana on kuolleitakin tosi paljon.
Nykyisen tuotantoelämän aiheuttamat työtapaturmat ja kuolemantapaukset eivät ole juuri mitään verrattuna menneen ajan uskonnon läpitunkemien harvainvaltayhteiskuntien vastaaviin, jolloin kukonlaulusta iltamyöhään kestäneessä raatamisessa saatu pieni haavakin saattoi tappaa riskin nuorukaisen muutamassa päivässä.Et ottanutkaan mukaan vammautuneita joiden tilanne ei korjaudu entiselleen edes lääketieteen avulla.
Ja koko ihmmiskunnasta on kyse.
Sotavammaisia ovat sodan molemmilla puolilla, ja suuri joukko amarikkalaisia sodan veteraaneja asuu puistoissa ja siltojen alla. Ja miten paljon työtä ovat joutuneet tekemään köyhätkin ihmiset sotia kustantaessaan omalla työllään.
Heilläkin olisi paremmat olot ilman sotaa.
Uuessaan talous on romahdustilassa velkaantumisessaan sodissa ja sen uhreiksi voi joutua pian koko ihmiskunta.
Et näytä ymmärtävän tositilanteesta yhtään mitään. - lentävä lehmä
en oo tavannu noin t kirjoitti:
Et ottanutkaan mukaan vammautuneita joiden tilanne ei korjaudu entiselleen edes lääketieteen avulla.
Ja koko ihmmiskunnasta on kyse.
Sotavammaisia ovat sodan molemmilla puolilla, ja suuri joukko amarikkalaisia sodan veteraaneja asuu puistoissa ja siltojen alla. Ja miten paljon työtä ovat joutuneet tekemään köyhätkin ihmiset sotia kustantaessaan omalla työllään.
Heilläkin olisi paremmat olot ilman sotaa.
Uuessaan talous on romahdustilassa velkaantumisessaan sodissa ja sen uhreiksi voi joutua pian koko ihmiskunta.
Et näytä ymmärtävän tositilanteesta yhtään mitään.--- suuri joukko amarikkalaisia sodan veteraaneja asuu puistoissa ja siltojen alla. ---
Ehkäpä siksi että uskonnolliset konservatiivit estävät USA:n sosiaalihuollon kehittämiseen eurooppalaiseen suuntaan.
--- Heilläkin olisi paremmat olot ilman sotaa. ---
Saattaa olla. Mutta kuka sodan aloitti?
"Minusta maailma on parhaillaan hyvin" levoton ja kuohuva meri"."
Näin on ajatellut, ajattelee ja tulee ajattelemaan moni yksilö, varsinkin jos on vaikeuksia yrittää asettua toisen ihmisen asemaan - tässä tapauksessa toisen ihmisen asemaan toisena aikana. Psykologisesti voisi miettiä, että miksi turvallisuuden tunteesi on heikko, koska koet maailman uhkaavana, mutta jääköön se. Tosiasioita ovat nämä: olemme syntyneet kuolemaan ja koskaan syntymän ja kuoleman väli ei ole ollut keskiarvollisesti niin pitkä kuin se on nyt.
Nykyihminen pelkää lintu- ja sikainfluenssaa, syöpää, perinnöllisiä sairauksia ja ehkä ostarilla majailevia nuoria sekä uhkia, joista yksilö medioitten kautta kuulee. Ainakin 1700-luvulle asti ihminen, ei ehkä tietämättömyyttään pelännyt, mutta häntä uhkasi: kolera, lavantaudit, isorokko, polio, tulirokko ja muut taudit, jopa flunssa niitti enemmän uhreja kuin nyt, jäykkäkouristus, vesikauhu, lapsivuodekuolemat, nälänhädät, uskonsodat, maaorjuus, kuritusrangaistukset, pakko-otot armeijaan tai karjan pakkolunastukset, muut hallitsijoiden yllättävät menot, jotka verotettiin ihmisiltä. Tietysti oman stressin toivat uskontojen irrationaaliset uhkakuvat ikuisesta kidutuksesta ja helvettin lieskoista ja osallistumiset sunnuntaisin jopa viiden tunnin kirkonmenoihin.
Tieto lisää tuskaa. Tuhat vuotta sitten ihmishenkeä uhkasivat monet vaarat, mutta kun niistä ja niiden alkuperästä ei tiedetty, niin asenne ihmisillä oli luultavasti fatalistisempi kuin nykyään - Herra antaa, Herra ottaa. Vaikka yhteiskunta lääketieteineen kykenee pelastamaan ihmisiä jatkoajalle varmalta kuolemalta, niin tämä tieto siitä, mihin kaikkeen voi kuolla, on itseasiassa saattanut horjuttaa joidenkin ihmisten turvallisuuden tunnetta niin, että nykymaailma koetaan uhkaavana. Jos 75-prosenttia syövistä voidaan parantaa, niin kuka haluaa olla siinä 25-prosentissa?- ei voi olla tosi
Miksi tuot esimerkit imperialismin levittämistä taudeista? Olet aika mäntti.
Kenen luulet puolustavan niitä ihmistekoja jotka ovat aina olleet väärin?
NIITÄ, JOITA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET OVAT AINA TEHNEET?
JUURI HE, joita nytkin puolustat.
Etkö muuten löydä itsellesi esimerkkejä? ei voi olla tosi kirjoitti:
Miksi tuot esimerkit imperialismin levittämistä taudeista? Olet aika mäntti.
Kenen luulet puolustavan niitä ihmistekoja jotka ovat aina olleet väärin?
NIITÄ, JOITA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET OVAT AINA TEHNEET?
JUURI HE, joita nytkin puolustat.
Etkö muuten löydä itsellesi esimerkkejä?"Miksi tuot esimerkit imperialismin levittämistä taudeista?"
Sinulla on nyt jokin oma logiikka tässä? Keitä olivat ne imperialistit, jotka "levittivät" taudit Eurooppaan?
"NIITÄ, JOITA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET OVAT AINA TEHNEET?"
"Vanhaan hyvään aikaan" sinut olisi mitä luultavimmin mestattu julkisesti tästä mielenilmauksesta.
"JUURI HE, joita nytkin puolustat."
Sinulla on nyt joku oma missiosi, johon liittyy paljon Caps Lockin käyttöä, älä sekoita muita siihen, Don Quijote.
- Sepä Se
Ei voi kuin sanoa että voitteko kuvitella millainen maailma olisi ilman nykyisiä valtakeskittymiä ja rajoja, jotka luovat tasapainoa kansojen ja kulttuurien välille. Muutoinhan ei tarvittais kun Yksi Aatu Hitleri joka yhdistäisi kaikki saman kielen alla puhuvat kansat, niin kohta olisi kaikilla huonot oltavat.
- Jos uskaltaa
Kohta tulee Ripsi-Repe ja kiistää ja haukkuu sinut tyhmäksi.
- jortsi44
Minun mielestä kirjoittajan tai kirjailijan ei saa pistää tai panna lukijoita halvalla. Olen lukenut yhden mainitun herran kirjan ja sain tarpeekseni. (hän kertoili siinä kaupasta ontetun salaatin sukulaisuudesta ja samoissa yhteyksissä tyttöystävän jalkovälissä majailevista pikku-otuksista.)
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yläkoulun seksiopas neuvoo harjoittelemaan
anaaliyhdyntää lämpöisellä ja pitkällä porkkanalla https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010859818.html3013875BLACKFRIDAY 186e 4pv Alicantte lennoilla ja hotellilla
No nyt löytyi hyvä blackfriday tarjous. Sivustolla matkapörssi myös muita hyviä tarjouksia. 4 Päivän reissu, 3 tähden ho62495Joukko oppilaita terrorisoi koulua Helsingissä niin
että osa opettajista pelkää töihin tulemista https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010857587.html2752387- 692190
- 761824
Purra esiintyi epäasiallisesti
Eduskunnassa keskustellaan vaihtoehtobudjeteista. Niistä voi olla monta mieltä ja myönnän niiden olevan osin heikkoja. M3991563MTV: Jyrkistä eronnut Jenni kritisoi kovin sanoin Ensitreffit-ohjelmaa: "Ei esimerkiksi kysytty..."
Ohhoh! Jenni lataa tekstiä! Tsemppiä Jennille ja Jyrkille "sen oikean" löytämiseen. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/321351Martina Aitolehti pitkästä aikaa tv:ssä - Nyt mukana kokkauskisassa!
Oho, Martina Aitolehti nyt kokkauskisassa! Häntä ei ole nähtykään pitkään aikaan tv:ssä. Mukana myös mm. Henny Harjusola2001218Keski-ikäiset julkkismiehet vaihtaa nuorempiin!
Seiska tietää kertoa: erikoisjoukot Janne Lehtosen vaimo yli 20v avioliitosta hakee eroa, Janne -ikuista rakkautta hehku211156- 661153