Raastava kaipuun tuska

KaipuunTaakka

Hei! Olen nuori mies ja olen aika usein ollut yksinäinen. Minulla on viime aikoina kertynyt jonkin verran kavereita, mutta jostain syystä en osaa nauttia enää elämästäni. 2 vuotta sitten elämässäni kävi toisin. Olin oikeastaan täysin samassa tilanteessa ilman kavereita. Kiertelin aktiivisesti ympäri suomea tutustumassa uusiin ihmisiin ja samalla minulle tuli kavereita. Yksinäisyys on ollut mulle aina iso ongelma, ehkä siksi, että sitä olen joutunu koko elämäni paljon kokemaan, olen erittäin huomiota kaipaava ihminen keskivaikea masennus.

Kaksi vuotta sitten kävi niin, että tapasin tytön jonka piti olla minun elämäni rakkaus. En ole mikään komea adonis, mutta siitä huolimatta hän piti minusta ja tultiin todella hyvin juttuun. Me ei seurusteltu, mutta oltiin todella läheiset ystävät. Ensimmäistä kertaa harrastimme seksiä toisiemme kanssa ja valehtelematta se on yksi mun parhaista kokemuksista. Siinä aina välillä kokeilin muitakin mimmejä, mut se ei vaan tuntunut samalta. Mun ja sen tytön välit lämpeni todella. Jos mainitsin muista tytöistä, niin hän oli mustasukkainen. Normaalisti toi olis ymmärrettävää, mutta hän itsekkin sääti muiden jätkien kanssa ja mielestäni se oli okei niin. Kuitenkin meidän välien lämmetessä aloimme tapaamaan aina useammin ja meistä tuli koko ajan läheisempiä toisillemme.

Jossain vaiheessa kuitenkin kaikki kaatui seinään ja mimmi vähän alkoi olemaan tyly. Hän myös oli tavannut jonkun itseäni komeamman jätkän, johon hän alkoi kuolaamaan. Itse pyrin olemaan häntä kohtaan kiltti ja kohtelias. Luulin tytön olevan mua kohtaan täysin välinpitämätön ja maailmani särkyi. Herkkänä miehenä minä sitten yritin itsemurhaa ja pistin viestin tytölle, että toivon hänelle kaikkea hyvää ja ettei mua täs maailmas olis enää seuraavana päivänä. Tästä tyttö huolestui kovasti ja pyrki löytämään minut pian. Itsemurhayritykseni oli raju huumeiden yliannostus, joten olin pitkään keskustelukykyinen. Tunnetilani oli todella euforinen ja tunsin elämässäni rakkautta ihan kaikkia kohtaan - myös niitä, joita vihasin.

Tyttö löysi minut ja oli melkein kyyneleet silmissään. Itse koitin rauhoitella, että pääsen parempaan paikkaan ja että kaikki hyvin. Tyttö halasi minua ja sai puhuttua minut ympäri soittamaan itselleni kyydin sairaalaan. Hän ujona ja vähän asiasta pihalla olevana ei itse sitä tehnyt. Minut vietiin aluksi läheiseen pieneen sairaalaan autolla, jossa en kauaa kerennyt olla, koska tarvitsin isompaa sairaalaa varmistaakseni, että minä selviän. Tämän kokemuksen jälkeen, tyttö on vain halveksinut minua ja vältellyt minun seuraani. En kadu elämässäni mitään muuta kuin sitä, että selvisin hengissä tuosta tilanteesta.

Tämän tytön kaunis vartalo on kummitellut mielessäni, kaikki kauniit asiat. Tunne siitä, että elämäni paras aika on menneisyydessä. Olen kaikkeni yrittänyt, että saisin sisältöä elämääni, ja välillä pystyn ehkä muutamaksi päiväksi unohtaa tämän tytön. Mutta aina jostain tulee tämä tyttö mieleen. Minusta tuntuu, että rakastan häntä yhä ja ajatus jonkun muun tytön kanssa seurustelusta ei sytytä oikeen. Tai ainakin todella harvan kohdalla.

10

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TheDayIsToday

      Osaatko englantia? Alahan opiskelemaan youtubesta Elliot Hulsen juttuja. Voisi löytyä tärkeitä vinkkejä nuorelle kundille :-))

    • KaipuunTaakka

      Todella huonosti osaan englantia. Jonkin verran on mielenkiintoa sitä opetella, mutta jotenkin ei oikee suju mikään. Täs autokorttia yritin vuos sitten hommata, mut seki jäi kesken ku ei oikee ollu voimaa käydä.

    • No jopas

      .

      • samassa veneessä

        Ap:lla on saman kaltainen tilanne kuin minulla. Paitsi, että minulla on masennuskausi jo takana päin, mutta se voi uusii koska tahansa. Paras elämänkumppanini tällä hetkellä. Miksi siis olen ikävä palstalla? Ikävöin häntä edelleen vaikka aikaa on kulunut jo vuosia. Eikä lähde mielestä ne yhteiset jutut mitä tehtiin ruokaa siivottiin, monen tunnin jutustelut, oltiin kuin paita ja perse ja lähellä oleminen sitä toista puolta unohtamatta. Sitäkin oli riittävästi eikä oikeuttanut siihen mitä hänelle tein näin jälkeenpäin ymmärrän hänen vihantunteensa hänellä on siihen oikeus, kun ei tehnyt samaa minulle takaisin. Tyhmä olin.

        Toivottavasti tästä oli jotain apua sinulle ap ehkä joku päivä voimme jatkaa eteenpäin ehkä samankaltaisen kumppanin kanssa.

        Ikävöin sinua nyt ja aina j-mies


    • KaipuunTaakka

      Jep! No tällä hetkellä usko itseeni ei ole mitenkään kovin suuri. Tän parin vuoden aikana on ollu pari ihan hyvää kautta, mut pääosin se on ollut todella suurta tuskaa lähes tulkoon ympärivuorokauden. Jotenkin itse en koe tätä millään tapaan normaaliksi, tämä tilanne on absurdi. Kaipaan ihmistä, joka hylkäsi minut juuri vaikealla hetkellä.

      Tällä hetkellä yritän luoda sisältöä jatkuvasti elämääni ja tehdä siitä oikein risaista, jotta pystyisin unohtamaan sen mimmin. Olen miettinyt jopa ulkomaille menoa. Olen muuttanut kaksi kertaa jo sen jälkeen ku tuo säätö oli loppunut. Ei vaan auta. Yritän sulkea tunteeni pois, mutta en voi. Toivoisin niin olevani tunteeton ihminen, koska silloin elämässäni ei oikeasti olisi mitään ongelmaa ja lisäksi pystyisin olemaan monissa tilanteissa tyylikkäämpi kun tunnekuohut ei vie miestä.

    • SOS-kriisikeskus vastaa

      Hei,
      vaikeassa elämäntilanteessa voi hakea keskusteluapua myös auttavilta tahoilta.
      Alla linkki Suomen Mielenterveysseuran tarjoamiin palveluihin.

      http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus

      Lämpimin terveisin,
      SOS-kriisikeskus

    • KaipuunTaakka

      Olen hakenut masennukseen apua todella monelta eri lääkäriltä. Ei niistä kukaan ole minua osannut auttaa... Keskustelu auttaa, se on totta. Mutta ne ovat hetkellisiä vain. Tarvitsen nyt virikkeitä, jotta saan vastapainoa elämässä oleville kärsimyksille.

      • KaipuunTaakka

        Soitin tonne... Ei ollut apua... Kiitos vitusti...
        Puhelimen päässä oleva henkilö oli todella asioista tietämätön.


    • pienin askelin eteen

      Jokin itsellesi mieluinen harrastus/tukset, voisi olla se sinun juttusi, joka toisi sitä uutta elämänintoa elämääsi. (Voimahalit:)

    • KaipuunTaakka

      Niin noh, mul on jo harrastukseni, ja ne tuovat jollain tasolla iloa elämääni. Mikään kuitenkaan ei poista sitä tosiasiaa, että en ole vieläkään päässyt noista asioista yli kaikesta yrittämisestä huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      59
      4444
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      48
      2982
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      137
      2263
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1926
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      71
      1479
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1187
    7. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      1090
    8. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1076
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      87
      1068
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1052
    Aihe