Vapaa kuvaus

MIELI Suomen Mielenterveys ry on kansanterveys- ja kansalaisjärjestö. Se edistää Suomessa asuvien mielenterveyttä, tekee ehkäisevää mielenterveystyötä ja rakentaa vapaaehtoisen kansalaistoiminnan edellytyksiä mielenterveyden alalla.

MIELI Kriisikeskus Helsinki tarjoaa nopeaa kriisiapua ja varhaiskuntoutumista. Periaatteena on järjestölähtöinen matalan kynnyksen apu selviytymisen tukena.

Kriisityön keskeisiä muotoja ovat neuvonta ja ohjaus, kriiseistä tiedottaminen, psykososiaalinen tuki, ryhmätoiminta sekä itsemurhien ehkäisy. Kriisiauttamisen lähtökohta on asiakkaan kokema kriisi tai vaikea elämäntilanne. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi ja ilman lähetettä.

Tässä profiilissa vastaa sekä kriisityön ammattilaisia että koulutettuja vapaaehtoisia. Huomioithan , että profiilissa vastaajina toimii useita eri henkilöitä ja näin ollen yksityisviestien lähettämistä ei suositella. Jos haluat keskustella tarkemmin omasta tilanteestasi , pyydämme ottamaan yhteyttä joko Kriisipuhelimeen taikka Tukinettiin.

Linkit: https://mieli.fi/fi, http://www.tukinet.net

Hakusanat: mielenterveys, itsemurha

Aloituksia

0

Kommenttia

971