lesbo vanhemmat

qaas

Eli kerron teille nuoren näkökulmasta millaista on elää kahden äidin kanssa koko ikä. Juttu alkoi siitä kun tapasin kivan oloisen pojan. Poika silloin 18v, minä 17. Tästä on reilu vuosi aikaa. Muutan nimen, sovitaan pojan nimeksi Jyri.
Tapasin Jyrin siis kaverin kaverien kautta. Meille tuli juttua siinä ja juteltiin netissä paljon. Kerran se valitti, että ei jaksa kun vanhemmat taas riitelee, että äitin uusi puoliso on määräilevä ja ilkeä. Sanoin siinä sitten että: "heitä se jätkä pihalle, onhan se sun koti!"
Jyri sano että:"muuten hyvä, mut se on nainen." Olin siinä sitten että aijaa, eikai siinä. Juttu jäi siihen kunnes pyysin Jyriä minun luo käymään ja se yli 100 kilometriä ajo mun luo.

Ensin meillä oli kivaa. Juteltiin kaikenlaista. Sitten aloin huomaamaan että sen käytös on todella outoa. Jyri käyttäytyi kuin nainen. Jutteli naisten juttuja, meikeistä, ihastuksista, kuunteli youtubesta itku angsti kappaleita. Ja joo tämä ei varmasti kuulosta oudolta, vaan ihan normaalilta, mutten osaa selittää paremmin niitä tilanteita. Tuntui kuin olisin ollut parhaan kaverin kanssa joka on naispuolinen. Jutut olivat todella outoja. Noh kokoajan mentiin oudompaan suuntaan ja minua pelotti välillä, että millaiseen oon nyt sekautunut?! Poika nimittäin puri minua kokoajan (luuli varmaan että se on seksikästä, väänteli naamaansa ja koitti iskeä silmää) ja ei, se ei ollut YHTÄÄN seksikästä, eikä kivaa. Pelkästään ahdistavaa. Se sattui ihan järkyttävän paljon, mulle nousi jokapuolelle mustelmia. Aluksi koitin olla välittämättä, mutta kun se jatkui oli pakko jo huutaa:" Ai vittu, lopeta tuo sattuu ihan liikaa!!!" Sitten se lopetti. Hetkeksi. Illalla katottiin elokuvaa se syötti minua.. SYÖTTI MINUA!!? en voinut keskittyä olennaiseen, vaan mietin kokoajan miksi tuo poika syöttää minua, vaikka minulla on omat kädet. Ok se on söpöä ehkä, mutta kohtuus... Jyri keskittyi tuijottamaan minua ja syöttämään kuin lasta. Kunnes taas aloitti naaman vääntelyn (todella ällöttävän näköistä, ei lainkaan seksikästä) ja näykkimisen. Siinä vaiheessa mua alkoi ahdistaa. Menin makuuhuoneeseen, sanoin että väsyttää. Se tuli viereen, otti mun päästä kiinni ja väänsi itseensä päin ja sanoi:" Mä tulin tänne sun takia, mitä sinä nyt haluat!" Ja tönäisi mun pään pois, alkoi riisumaan multa housuja, näykki, se sattui. Siinävaiheessa sanoin että: Mitä vittua nyt?! Nousin, puin päälle ja lähdin ulos koko kämpästä. Pelotti ihan hirveenä. Vapisin. Soitin veljelle joka asui aika lähellä minua ja kysin saanko mennä sinne. Nillä oli onneksi juhlat käynnissä. Menin sinne ja aloin juomaan. En puhunut veljelle siitä mitään. Mutta veljeni kaverille joka on myös minun kaveri. Selitin kaiken. Se sanoi että älä mene sinne enää halasi (helpottavan miehekkäästi) ja tarjosi oluen. Jossain vaiheessa oli pakko mennä takaisin. Kaveri sanoi että jos jotain tapahtuu niin pitää soittaa niille että tulevat apuun.
Teinhän minä törkeästi jättäessäni Jyrin yksin. Mutta ei sitä pelon vallassa ymmärrä. Noh menin kämpälle valmiina puolustautumaan jos se käy päälle. Mutta mitä Jyri teki? Mökötti sängyssä, kun menin sinne alkoi huutamaan: Missä oot ollut, ompa kiva plaaplaaplaa päläpäläpälä jäkäjäkä jäkä... (nyt tiedän miltä miehistä tuntuu kun naiset huutaa baari illan jälkeen) sen jälkeen Jyri purskahti itkuun ja alkoi avautumaan:
Jyri oli siis asunut koko elämänsä kahden "äidin" kanssa. Sanoi että ei voi tietää miten naisia kohdellaan seurustelu mielessä, kun ei ole ollut isää neuvomassa. Kertoi että on katkera äidilleen, kun ei tunne omaa isää, ei omista ketään vanhempaa miestä joka olisi hänelle kuin ISÄ. Jonka kanssa vois rassailla autoja ja puhua naisista. Niinkuin kaikki tekee? Ei ole ketään isän roolissa, kaikki "poikien jutut" on opetellut itse, kantapään kautta. Ja kertoi miten pahalta tuntuu kun muut kaverit puhuu mitä tekee isän kanssa.
Jyri avautui siinä paljon kaikkea. Minäkin itkin, en tiennyt että asia voi rassata niin paljon. Seuraavana päivänä kerroin jyrille että hän ei ole mitä etsin. Mutta olisin halunnut jatkaa kaverina. Hän ei vaan lopetti yhteydenpidon kokonaan. Auton perävalojen hävitessä, mietin että ei ole oikein tämänkään.
Miksi Jyrin äiti ei ole tietoinen Jyrin ajatuksista? Miksi Jyrin äiti ei kerro Jyrille sen isästä?
Tiedän että jotkut nyt tulee mulle aukomaan anonyymisti jotain että olen homo tai lesbo vastainen ääliö. Ei, en ole. Kerroin vaan minulle sattuneen jutun.

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ouyyyy

      No ensinnäkin alussa sanoit, että määräilevä nainen oli äidin uusi puoliso. Ja kuitenkin Jyri oli kasvanut kahden naisen kanssa koko ikänsä? Oliko siis äidillä ollut aiemminkin nainen kumppaninaan, vai liekkö juttu tottakaan?

      No, totta tai ei, niin Jyrin käytös ei johdu siitä, että hänen vanhempansa ovat lesboja. Jyri oli hieman kumma, mutta aika moni nuori mies on hyvin kumma... Vaikka on ihan hetero vanhemmat.

      • No yyy oooo aaah...

        Mistä tiedät ettei, Jyrin käytös johdu siitä että, vanhemmat ovat lesboja? Ihan hyvin voi johtua tai sitten ei, mutta et voi sanoa suoraan, ettei johdu.
        Jos on elänyt koko ikänsä kahden naisen kanssa, niin varmasti se myös jossain asioissa näkyy.


    • seliiinaa

      Päteekö sama kaikkiin yksinhuoltaja äitien kasvattamiin poikiin?
      Yhtälailla siellä ei ole isää kenen kanssa rassailla autoja...

      Serkkuni on kasvattanut kaksi poikaansa ihan totaaliyksinhuoltajana, ei ole kummankaan isää ikinä kiinnostanut lastensa elämä päivääkään. Ihan tavallisia ja normaaleja poikia ovat tänä päivänä, samat ilot ja murheet kuin kellä tahansa.

    • tiedoksenne1

      Meillä naiset hoitaa autojen rassailun.

      Itse ajan uudella ja hienolla autolla, koska olen jo vanha mies;-) Nuorisolla (3tyttöä 16-21v) on "romuautoja" ja niitä sitten virittelevät. Nuorin vaihtoi juuri vintage-ratin menopeliinsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1230
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      967
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      890
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      787
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe