Huonommaksi meni - kuten odottaa saattoi!

nix_nax

Toheloijat ovat päässeet - taas - uudistamaan keskusteluja ja tulos on sen mukainen!

1. Keskustelun aiheita on allekkain VAIN 10; lisää toki saa, kun sivuja kääntää. Miksi? Miksi jokaisen aiheen alla toistetaan tarpeetonta tekstiä "Yhteiskunta > Laki ja rikos > Perintö ja testamentti > aktuelli keskustelu" tilaa viemässä??!!

2. "Kommentoi lainaamalla" on aivan typerä lainaus joistain muista sivustoista! Lainaaminen on ollut vallan yksinkertaista tähänkin asti, ja mikä oleellista, lainata on voinut vain sen kohdan edellisestä viestistä, jota haluaa kommentoida. Nyt ilmeisesti "kommentoi lainaamalla" johtaa automaattilainaamiseen, missä koko edellinen viesti on lainattu sen pituudesta riippumatta. Erittäin typerää!!! Edellinen viestihän voi olla pari sataa riviä pitkä, joista viidellä rivillä on kerrottu se, mitä on tarkoitus kommentoida. Jotta kommetoitava asia erottuisi pitkästä lainauksesta se on kuitenkin erikseen siitä vielä lainattava. Voi typeryyden typeryyttä!

3. Uusi viesti on aiemman pikku vihreän ympyrän asemesta korostettu pienellä vihreällä kolmiolla oikeassa ylänurkassa. Parannus on mitätön siihen nähden, kuinka hyvin se olisi voitu tehdä. Olin pariin otteeseen antanut ehdotuksia tämän puutteen parantamiseksi, mutta kun "uudistajilla" ei ole älliä päässä, niin tässä on tulos. Jos keskusteluketju on kymmeniä ja kymmeniä viestejä pitkä - kuten ainakin Laki sekä Testamentti ja perintö -palsoilla usein on -, sieltä välistä uuden viestin poimiminen on ollut erittäin työläs tehtävä. Sellainen se uudistuksen jälkeenkin on oleva. Miksi ei esimerkiksi voitu vetää sivun yli vihreää palkkia tai maalata uudet tekstit vuorokauden ajaksi mustan asemesta vaikka sinisellä?!

4. Missä on haku arkistoon??? Minulle, joka 10 vuoden aikana olen kirjoittanut n. 10.000 usein varsin seikkaperäistä kirjoitusta lakiaiheista, arkistolla on ollut paljon käyttöä. Olen voinut lainata sieltä laajan selvityksen sen sijaan, että kirjoittaisin kaiken uudestaan. Onko kaikki aikaisemmat viestit heitetty bittiavaruuteen? Jos ei, niin mistä ne löytyvät? Ei ainakaan minun silmiini osunut aikaisemmin oikeassa laidassa olleita kahta erilaista hakua.

5. Entäpä rekisteröidyn nimimerkin kuvatunnus, mihin se on hävinnyt ja miksi? Sain juuri pari päivää sitten kiitosta kuvaani sisältyvästä snautseriystävästäni. Mikähän tämänkin "uudistuksen" tarkoitus on ollut?!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osaamattomuus_kunniaan

      Leiskan uusiminen on täysi katastrofi. Miksi linkkien pitää elää omaa elämää kun kursoria liikuttaa niiden päältä? Miksi pitää tehdä käyttökelvotonta tekotaiteellista paskaa joka hankaloittaa suuresti käyttöä? Eikö enää osata tehdä sivustoja niin että niiden käyttö on mielyttävää ilman mitään ylimääräisiä kikkailuja?

      Sivustolla ei oikeasti ole tapahtunut mitään isoa muutosta muuten kuin ulkoasun osalta. Siihen saatiin tuhrattua useita tunteja osoittaen ettei ammattitaitoista väkeä ole ollut hoitamassa hommaa. Käyttömukavuus on aika alhaisella tasolla kun kursorin liikuttaminen liikuttaa muuttuvien linkkien vuoksi kaikkea sivustolla. Kohdistaminen on näin kovin hankalaa haluttuun linkkiin.

      Missä on se ammattitaito jolla tehdään sivustoista helposti käytettäviä? Uskaltaa tilaajalle sanoa ettei näin voi tehdä sivustoja ilman että käytettävyys kärsii?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe